2292
  • Sland
    SAW IV IMDB Link
  • xy21
    Én is most néztem meg és szerintem ez a rész viszi a pálmát!
    Ez nagyon jó volt!!!
    Várjuk a IV.-et:D
  • Pheaper
    jaa én is most néztem meg dvd n naon fasza (Y)
  • akyyy
    extrákban amugy elárulják, hogy Tobin Bell annyira vonzódik a karakter iránt, hogy megírta az életútját, pl egyetemre járt jigsaw, valszeg innen a tudása a csapdáihoz... gondolom az első csapdájáról fog szólni a 4. rész:D
  • akyyy
    megnéztem dvd-n magyar hang dts, áhh csak úgy dübörgött
  • Lipi1980
    Keresném azt az effektet (lehetőleg mp3-ban), amiben a kis Billy bábu röhögése-névetése hallható! Csengőhangnak kellene!

Rájöttem, hogy miért olyan gyengusz a mai szinkron téma:
    Olyan kevés lóvét kapnak egy-egy szinkron munkáért, hogy a "normális hangú" szinkronszínészek már alig vállalnak ilyen jellegű munkát!
    A szinkron szöveg pedig azért nem felel meg a mai "hallgatóságnak", mert régebben csak a TV-ben esetleg videón lehetett megnézni a filmet, ahol már eleve szinkronos volt, és nem volt mihez viszonyítani! Manapság pedig, már az itthoni szinkronos DVD megjelenés előtt már a moziban is feliratos a film, a NET-ről leszedett film meg pláne, ha készítenek hozzá normális feliratot!
    Én ugyanis úgy jártam a pukkás SAWIII-mal, hogy a felirat 80% ki kell jevítani, vagy szinkronizásciós probléma miatt vagy félrefordítás miatt!
  • Tatyla
    egy hete megnéztem a 3.részt kellemes csalódás volt a kettöhöz képest ami szerintem egy kalap sz@r volt....
    9/10
  • xy21
    Látom kened a PS-t XD
    Amugy meg Respect!
  • Zomil
    nem semmi, rengeteg "nagyobb" sorozatba is játszott:)
  • Lipi1980
    Hétvégén Saw trilógiát tartottam!
    Nagyon király volt egymás után megnézni mind a három részt!
    Csak egy a baj vele: a szinkron! Tipikus példa arra, hogy hogyan lehet egy isten-király filmet a szikronnal elrontani
    Ded hát ezért kell feliratosan nézni
  • Pheaper
    jó sok ba jáccott-.-
  • akyyy
    szal innen volt olyan ismerős mikor Jack lelőtte :D:D:D
  • bertino
    én is így vagyok vele... első rész rula, többi inkább csak bőr
  • mark oh
    egy nagy szar idiota film volt a furész 3! 2 vagy 3 jelenet tetszet és kész.
  • JAST
    jah én is most néztem meg a napokban, szörnyű a szinkron, főleg a 3. részé...
  • Troszka
    Sziasztok!

Bemutatnám Jigsaw rajzomat. 18+ :)

http://www.youtube.com/watch?v=x7kSMjQT1oQ
  • akyyy
    már van dvd-sen menüextra nélkül ami nélkül nekem nem kell -.-
  • Kino
    Hi!Sikerült már valakinek letölteni a 70percnél hosszabb Fűrész 3-at?Kva.jó hogy a legizgalmasabb résznél van vége.
  • norbre
    én most láttam még csak az 1.-et mert azt hittem sokáig hogy idióta horror.. aztán sokan meggyőztek hogy neem.. ez nagyon állat.. nem volt rossz de ennél azért többre számítottam.. sztem nem nagy szám..
  • bertino
    most néztem meg szinkronosan
    közelébe se ér az angol hangos feelinghez...
  • akyyy
    én is, azért a 3 megérdemli -.-
  • jAsOn VoOrHeEs
    A végtelenről törölték, a sötét oldalon meg azt írják, hogy 70 perc a film :O (végülis mit számít az a maradék 50 perc :D) Pedig tényleg szinkronos volt, a samplet meglestem. Mindegy én úgy is majd a DVD-re pályázok -.-
  • akyyy
    torrentoldalakon is kint van
  • akyyy
    1-es fizetős warezoknál ilyet láttam:

SAW3.DVDRip.XviD.HunDub.2006
    és azt írják szinkronos
  • Mincsi
    na bazz, előtted a poént, legalább odaírhattad volna, h SPOILER :DDDD
  • bertino
    "---- says:
    2 hét múlva jön a Fűrész 3 dévédé... :D
    ---- says:
    múlt hét elején elkészült a szinkronja"
  • saw123
    én szó függő vagyok bevallom.... mindig megnézem a végét az 1nek meg a 3nak.... és folyton lerágom a körmöm alatta.... saw..saw..saw...
  • Lipi1980
    Az első megoldás azért nem jön össze teljesen, mert Tobin Bell már aláírt a 4. és az 5. részre is! És remélem, hogy ő lesz a főszereplő...

A második meg azért remélem, hogy nem jön össze, mert a Saw szvsz. nem egy Péntek 13 jellegű horror agymenés!

Mellesleg bízom benne, hogy nem rontják el nagyon azt a király SAW jelleget!

SAW forever!!!
  • Prof William
    Egyszerű.

Van egy csávő/csaj aki valamikor a múltban táúlélte a játékot. És olyan Amanda módjára ő lessz az új Jigsaw.

Vagy Jigi bá ról kiderül hogy olyan mint Jason és minden sérülést regenerál. :)
  • mateus33
    Jigsaw-nak van egy ikertestvére,aki eddig a ház pincéjének mélyén pihent hibernálva,de Jigsaw halála egyben az ő feltámadása,s valószínűleg ő fogja folytatni a játékokat. De lehet,h csak LEGOzni fog a kisszobában.
  • bertino
    :DDDDDDDDDDDdd
    direkt nem válaszoltam neki
  • akyyy
    hát úgy hogy 1. rész előtt fog játszódni. meglepő mi??????????????????????
  • kankalin89
    na ki látta a 3-at???????
    nagyo durva!!!!!nemtudom hogy lehet ezt még fokozni a 4-el!?
    meg ha jigsaw ......... a 3. végén hogy lesz 4???????????????????????
  • saw123
    probald a legujabb dvd playerrel nekem azzal ment lehet állogatni feliratot! vagy írj új feliratot, szótárazz! esetleg tölts le 1 másik verziót a pukkásat! tanulj meg angolul és nem kell felirat! hello
  • kirol
    Ráraktam Diamond-ot, de az eleje nem stimmelt. Mondom semmi gáz, ha a kezdőpont megvan, akkor jó lesz. Ezt még meg tudom csinálni.

De nem így lett. A kezdést megcsináltam, jó is lett ,de egy idő után már nagyon nem stimmel a felirat.
    Ezek szerint valamelyik vágva van vagy nem tudom, hogy hogy nem stimmel az idő.
  • hellnight
    Szedd le a diamond verziót ahhoz biztos van ;)
    Ha meg neked mindenképpen ehhez a verzióhoz kell, hát nosza. Vannak progik ilyesmikre úgyhogy állj neki és meg is lesz a felirat :)
  • kirol
    Ehhez a verzióhoz (Saw III x264 720p DD5.1 ENG) tud valaki jól időzített sub-ot?
  • akyyy
    át lett írva a topik most már csak valami jó kis banner kéne
  • Ice Cortez
    Jaja
  • akyyy
    hát igen, de szerintem nem olyna egertengető probléma, azok úgyis régebben nyiltak, meg egész jók, megérik hogy legyen nekik külön topik, 3 már nem lett annyira jó, meg sztem már a többi se lesz annyira.
    De hátha ebben nincs igazam, és saw 4 lesz a legjobb:P