2292
-
#851 SAW IV IMDB Link -
#850 Én is most néztem meg és szerintem ez a rész viszi a pálmát!
Ez nagyon jó volt!!!
Várjuk a IV.-et:D -
#849 jaa én is most néztem meg dvd n naon fasza (Y) -
#848 extrákban amugy elárulják, hogy Tobin Bell annyira vonzódik a karakter iránt, hogy megírta az életútját, pl egyetemre járt jigsaw, valszeg innen a tudása a csapdáihoz... gondolom az első csapdájáról fog szólni a 4. rész:D -
#847 megnéztem dvd-n magyar hang dts, áhh csak úgy dübörgött -
Lipi1980 #846 Keresném azt az effektet (lehetőleg mp3-ban), amiben a kis Billy bábu röhögése-névetése hallható! Csengőhangnak kellene!
Rájöttem, hogy miért olyan gyengusz a mai szinkron téma:
Olyan kevés lóvét kapnak egy-egy szinkron munkáért, hogy a "normális hangú" szinkronszínészek már alig vállalnak ilyen jellegű munkát!
A szinkron szöveg pedig azért nem felel meg a mai "hallgatóságnak", mert régebben csak a TV-ben esetleg videón lehetett megnézni a filmet, ahol már eleve szinkronos volt, és nem volt mihez viszonyítani! Manapság pedig, már az itthoni szinkronos DVD megjelenés előtt már a moziban is feliratos a film, a NET-ről leszedett film meg pláne, ha készítenek hozzá normális feliratot!
Én ugyanis úgy jártam a pukkás SAWIII-mal, hogy a felirat 80% ki kell jevítani, vagy szinkronizásciós probléma miatt vagy félrefordítás miatt! -
#845 egy hete megnéztem a 3.részt kellemes csalódás volt a kettöhöz képest ami szerintem egy kalap sz@r volt....
9/10 -
#844 Látom kened a PS-t XD
Amugy meg Respect! -
#843 nem semmi, rengeteg "nagyobb" sorozatba is játszott:) -
Lipi1980 #842 Hétvégén Saw trilógiát tartottam!
Nagyon király volt egymás után megnézni mind a három részt!
Csak egy a baj vele: a szinkron! Tipikus példa arra, hogy hogyan lehet egy isten-király filmet a szikronnal elrontani
Ded hát ezért kell feliratosan nézni -
#841 jó sok ba jáccott-.- -
#840 szal innen volt olyan ismerős mikor Jack lelőtte :D:D:D -
#839 én is így vagyok vele... első rész rula, többi inkább csak bőr -
#838 egy nagy szar idiota film volt a furész 3! 2 vagy 3 jelenet tetszet és kész. -
#837 jah én is most néztem meg a napokban, szörnyű a szinkron, főleg a 3. részé... -
Troszka #836 Sziasztok!
Bemutatnám Jigsaw rajzomat. 18+ :)
http://www.youtube.com/watch?v=x7kSMjQT1oQ -
#835 már van dvd-sen menüextra nélkül ami nélkül nekem nem kell -.- -
Kino #834 Hi!Sikerült már valakinek letölteni a 70percnél hosszabb Fűrész 3-at?Kva.jó hogy a legizgalmasabb résznél van vége. -
#833 én most láttam még csak az 1.-et mert azt hittem sokáig hogy idióta horror.. aztán sokan meggyőztek hogy neem.. ez nagyon állat.. nem volt rossz de ennél azért többre számítottam.. sztem nem nagy szám.. -
#832 most néztem meg szinkronosan
közelébe se ér az angol hangos feelinghez... -
#831 én is, azért a 3 megérdemli -.- -
#830 A végtelenről törölték, a sötét oldalon meg azt írják, hogy 70 perc a film :O (végülis mit számít az a maradék 50 perc :D) Pedig tényleg szinkronos volt, a samplet meglestem. Mindegy én úgy is majd a DVD-re pályázok -.- -
#829 torrentoldalakon is kint van -
#828 1-es fizetős warezoknál ilyet láttam:
SAW3.DVDRip.XviD.HunDub.2006
és azt írják szinkronos -
#827 na bazz, előtted a poént, legalább odaírhattad volna, h SPOILER :DDDD -
#826 "---- says:
2 hét múlva jön a Fűrész 3 dévédé... :D
---- says:
múlt hét elején elkészült a szinkronja" -
saw123 #825 én szó függő vagyok bevallom.... mindig megnézem a végét az 1nek meg a 3nak.... és folyton lerágom a körmöm alatta.... saw..saw..saw... -
Lipi1980 #824 Az első megoldás azért nem jön össze teljesen, mert Tobin Bell már aláírt a 4. és az 5. részre is! És remélem, hogy ő lesz a főszereplő...
A második meg azért remélem, hogy nem jön össze, mert a Saw szvsz. nem egy Péntek 13 jellegű horror agymenés!
Mellesleg bízom benne, hogy nem rontják el nagyon azt a király SAW jelleget!
SAW forever!!! -
Prof William #823 Egyszerű.
Van egy csávő/csaj aki valamikor a múltban táúlélte a játékot. És olyan Amanda módjára ő lessz az új Jigsaw.
Vagy Jigi bá ról kiderül hogy olyan mint Jason és minden sérülést regenerál. :) -
#822 Jigsaw-nak van egy ikertestvére,aki eddig a ház pincéjének mélyén pihent hibernálva,de Jigsaw halála egyben az ő feltámadása,s valószínűleg ő fogja folytatni a játékokat. De lehet,h csak LEGOzni fog a kisszobában. -
#821 :DDDDDDDDDDDdd
direkt nem válaszoltam neki -
#820 hát úgy hogy 1. rész előtt fog játszódni. meglepő mi?????????????????????? -
kankalin89 #819 na ki látta a 3-at???????
nagyo durva!!!!!nemtudom hogy lehet ezt még fokozni a 4-el!?
meg ha jigsaw ......... a 3. végén hogy lesz 4???????????????????????
-
saw123 #818 probald a legujabb dvd playerrel nekem azzal ment lehet állogatni feliratot! vagy írj új feliratot, szótárazz! esetleg tölts le 1 másik verziót a pukkásat! tanulj meg angolul és nem kell felirat! hello -
#817 Ráraktam Diamond-ot, de az eleje nem stimmelt. Mondom semmi gáz, ha a kezdőpont megvan, akkor jó lesz. Ezt még meg tudom csinálni.
De nem így lett. A kezdést megcsináltam, jó is lett ,de egy idő után már nagyon nem stimmel a felirat.
Ezek szerint valamelyik vágva van vagy nem tudom, hogy hogy nem stimmel az idő. -
#816 Szedd le a diamond verziót ahhoz biztos van ;)
Ha meg neked mindenképpen ehhez a verzióhoz kell, hát nosza. Vannak progik ilyesmikre úgyhogy állj neki és meg is lesz a felirat :) -
#815 Ehhez a verzióhoz (Saw III x264 720p DD5.1 ENG) tud valaki jól időzített sub-ot? -
#814 át lett írva a topik most már csak valami jó kis banner kéne -
#813 Jaja -
#812 hát igen, de szerintem nem olyna egertengető probléma, azok úgyis régebben nyiltak, meg egész jók, megérik hogy legyen nekik külön topik, 3 már nem lett annyira jó, meg sztem már a többi se lesz annyira.
De hátha ebben nincs igazam, és saw 4 lesz a legjobb:P