2292
-
#891 már mind1:DDDD
ui: ezek szerint tul régen láttam az elsö részt :DDDD -
#890 de nagyon gyorsan:DDDdd -
#889 gyorsan szerkezd át sztem:D -
#888 "- Valójában, ha emlékszel az I. részre, abban egészen a legelejétől kezdve halott volt!"
hm, sztem ez nem igaz, ugyanis nem volt halott, különben h kelt volna fel a végén? lol -
#887 de az kurvaronda volt. egy 5 ujju kis bábú jobban néz ki, és olcsobb -
#886 na, akkor már csak pénzt kell keresned hozzá -
#885 tudom hogy ugy hívják, de sehol nem lehet oylat kapni ami a videóba is volt:( vagyis láttam egyet, 44$ :S -
Lipi1980 #884 A bábut úgy hívják, hogy Billy!
Egyébként most olvastam egy interjút Tobin Bell-el, melyből a legfontosabbakat kiemelnem:
- Hány rész lesz még, amíg Jigsaw meg nem hal?
- Valójában, ha emlékszel az I. részre, abban egészen a legelejétől kezdve halott volt! A kérdés úgy helyesebb, hogy még hány részben fog még Jigsaw szerepelni, ez pedig csak a történet kérdése. A visszatérésre pedig a IV. rész első jelenetében választ fogsz kapni!
...
- Látni fogjuk azt a hölgyet, aki Jigsaw halála előtti emlékképek között megjelent?
- Az is kiderül a filmből, hogy ki ez a nő.
- Tudnál mondani valamit a kedvenc jelenetedről/csapdádról?
- Van pár igazán remek csapda a filmben. Annyit mondhatok, hogy "Cecil csapdája", és majd amikor látod meghallni Cecil-t a filmben, akkor eszedbe fog jutni, hogy említettem.
- Mondanál valamit Cecil karakteréről?
- Ezt tényleg nem mondhatom el, de Cecil egy srác, és az eddgi filmekben még nem láthattuk.
...
- Van egy dolog, amire az eddigi három rész alatt nem kaptunk választ, mégpedig az, hogy Jigsaw miért visz el egy kirakós darabot az áldozatuk hátából? Választ kapunk a IV. részben erre a kérdésre?
- Igen! A rajongók többek között ezért szeretik ezt a filmet, hogy nem feledkezünk el a részletekről...
Nagyjából ennyi, mert többet nam volt hajlandó elárulni, mert Daren megtiltotta neki... -
#883 engem egy kis jigsaw bábú érdekelne, mint amiabba a poénvideóba van:D:D:D -
#882 Már a 3. rész is elég gyengére sikerült ráadásul tele volt baromságokkal is... -
Lipi1980 #881 ITT található egy-két relikvia, pl:
- Jigsaw által viselt "kabát" 45.000 USD-ért!!! Még jó hogy lehet kapni :)
- 650$-ért az a kis vörös nyelű kampós biz-basz, amivel a dokinéni felnyitotta a koponyát :)
- 1,25$-ért az a pohár szívószállal, amiből a III-ban ivott a betegágyon :)
- 1$-ért a III-ban használt izom lazító pirula, amivel a szívverését lassította :)
Elég nagy rajongónak kell lenni, ahhoz, hogy ilyeneket összevásároljon az ember :):):) -
Lipi1980 #880 Találtam egy angol nyelvű rajongó oldalt, ahol a III. rész forgatókönyvét több mint 200$-ért meg lehet venni! Hurrá :):):)
Itt lehet olvasni olyanokat, hogy:
- a rendező Darren Bousman azt nyilatkozta, hogy van egy jelenet a IV-ben, ahol szabályosan telehányta a száját...
- Mindenki gondolkodik! A következőkön:
Tobin visszatér? 100%, hogy igen!
Ebben még gonoszabb lesz? 100%, hogy igen!
Tobin csak a visszaemlékezésekben lesz látható? Nem!
Tobin halott? Igen!
Tobin szellem? Nem!
- A "production designer" emlegeti, hogy Darren-nek mindig az volt a baja, hogy több vért akart! A csapdák még elegánsabbak és jóval erősebbek lesznek. Ez inkább elmebeli csapdák lesznek, amin el kell gondolkodni!
- Itt is megemlítik, hogy Tobin lesz Jigsaw még az V. részben is!
- A IV. rész forgatását Május 30-án fejezték be, most utómunkálatokat csinálnak...
Gondolom nem vagyok egyedül a SAW-rajongók között, így sokakat érdekelhet az oldal, ami itt található!
Jó böngészést!
Máűr csak 128 nap az USA premierig!!!!
SAW FOREVER -
saw123 #879 zsír
-
totviktor #878 http://media.movieweb.com/galleries/4599/posters/poster1.jpg -
#877 sg-n is -
saw123 #876 van saw 4ről infó imdbn -
#875 akkor az egész 24 második évad is ugyanez okból:D -
#874 az x akták s7e18-ban szerepel jigsaw mint főgonosz kötelező darab -
#873 qrva jó mind3:D -
HTSMarci #872 Hát innen nem nagyon akar jönni :)
alig van seed -
Lipi1980 #871 Itt próbáltad már?
Bár, mire ez lejön, addigra a tékából kikölcsönzött lemezt vissza is viszed -
HTSMarci #870 Senki? -
HTSMarci #869 Most néztem meg a fűrész1-t, a fűrész 3-t is sikerült elkezdenem most tölteni, nem tud nekem dobni vki vmi linket, ahonnan a 2-t is megszerezhetném? -
Lipi1980 #868 Én szerintem a IV. részben csak egy pár percet fognak áldozni arra, hogy a lelkileg amúgy is labilis apuka, hogyan próbálja megmenteni a lányát, de ha a felesége megmentésénél is többet ért számára a bosszú, akkor nem sok esélye lesz a kislánya megmentésére, és így ezt a története le is lehet zárni!
Az előzmények feldolgozásánál meg biztos ki fogja találni a forg. könyv író, hogy hogyan ne legyen lapos a történet!
A III. résznél sikerült, a IV.-nél miért ne??? -
#867 jol emlékszel -
#866 bár lehet hogy csak régen láttam és rosszul emlékszem a végére, és már a 3-ban az volt, hogy új játékra szólítja fel az apukát. Mindegy, majd megláttjuk milyen bőrt húznak még le e rókáról. -
#865 Miért? Mert Jigsaw megmondta, hogy ha megöli őt az apa, akkor azt meg fogja bánni? De az apa nem hallgatott rá, elvágta a gigáját, robbant a bomba, jött a videjó, mely megmutatta a kislányt. Hát bizony apuka, elcseszted, de nagyon, megtörtént ami az életben is, cserben hagytad a lányod, még ha nem is tudtál róla, mert csak az a kicsinyes bosszú éltet téged!
Ez volt az egyetlen egy értékelhető dolog a 3. részben! Az egyetlen! És most ezt is elbasszák azzal, hogy Jigsaw bácsi még csak úgy poénból csinált pár felvételt, hogy tessék hülyegyerek itt van még egy esélyt mivel én ilyen jópofa vagyok, szóval menj végig a csapdáimon, ölj meg vagy nézd meg hogy halnak meg mások, és probáld megmenteni a kislányodat?!
Ehez csak gratulálni tudok a forgatókönyv iróknak. -
#864 mármint előzményt nah -
#863 hát sztem a 3 kurva jó,a IV. résztől előzetest vártam.. -
#862 A kislányt csak ki kell szabadítani vhogy... -
#861 hát a hármat már elcseszték (szerintem).. megnézném hogy ebből a sztoriból csinálnák meg a feltámadást -
#860 Valahogy csak megoldják, és imádkozzunk a film készítőihez, hogy ne csesszék el, mint általában a filmek sokadik részét... -
#859 én is így vagyok. szinte már mindenki halott, Jeff meg megy a lányáért. milyen csapdák lennének?
ráadásul az egész 90 percbe egyedül fog menni a csávóka? nem hiszem...
szerintem ha odaér egy csapdához (vhogy úgy mint a 3-ba), ahol találkozik valakivel, majd jön egy hosszab részlet, hogy kigsaw hogyan kapdta el őt ( ezek hiányoztak a 3ból, hogy hogy került oda a nő, a bíró, ...) -
#858 Olvassátok az sg film híreit! Kiváncsi vagyok kinek mi a véleménye. Én most azt mondom, hogy ennyi volt, a 4. nem az lesz, amire én lélegzetvisszafolytva fogok várni. -
Lipi1980 #857 Ez a #855-ös poszter elég gagyinak tűnik, mintha mobillal fotózták volna
Az amcsi bemutató 2007. október 31-én halloween-kor lesz!
Ahhoz képest, hogy már csak fél év van addig hátra nem sok mindent hallani róla (előkészületek, képek, reklámok, stb.)
Dobjanak már valami koncot a fanoknak, hogy tudjanak rajta rágódni egy ideig... -
#856 -
#855 Saw IV poszter:D
SawIV
kis mancsok:D -
#854 halottak napján amcsiban, mire jön magyar mozikba, lesz angol dvd. sztem. -
#853 Biológiai lehetetlenségek vannak benne, de a story elég jó. Meg a jelenetek is kellően jól megvannak csinálva ahhoz, hogy élvezni lehessen. Összességében nagyon imádol, a kedvenc filmjeim közé tartozik.
Mikor adják ki a 4et? -
#852 sok info van benne ám:D