Saw - Fűrész filmek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
ti honnan veszitek hogy meghalt a jigsaw <#nemtudom>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

ja
hellnight
Akkor a nicked miért nem "saw132"?? <#kuss>

\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana

Én szeretem magamat, és én engem, minden így van régóta rendben,én vagyok a legszebb pár így ketten,velem mindig jó a kedvem.
tök klassz hogy 1Mbites netem van és 1,7 tel jövök!!Jigsaw keze lehet a dologban.
Lipi1980vel egyetértek maximálisan nálam is 1,3,2 a sorrend. nemtom mér van az az érzésem hogy a 4. nem fog tetszeni! áhh az már nem lesz az a saw filing mint a trilogia. max az lesz a címe hogy saw4 de az ízét már elveszti és sawtlan lesz.
Elõzmények?!arrol fog szolni, hogy jigsaw milyen komisz kisfiú volt? esetleg a diákéveirõl? háát kapják össze magukat az írók. vagy 1 szar forgatókönyvbõl is lehet jó filmet csinálni?
Még valami!
A #640-es hozzászólásban linkelt képregényben leírt történet lehetne alapja a IV résznek!
Végre valahára én is láttam!
Szerintem ez a rész úgy lett befejezve, ahogy egy trilógiához illik!!!
A sorrend nálam: I,III,II, de ez lényegtelen, mert a lényeg az, hogy szerintem egy ilyen befejezés után kár lenne IV. és V. részt készíteni...
Bár ha egyszer valaminek ekkora sikere van, akkor úgy is megcsinálják a VI. és VII. és így tovább részket is... Pl. úgy, ahogy a Star Wars esetében is megvolt az elsõ három rész, amirõl késõbb kiderült, hogy azok valójában a 4-5-6 rész, és megcsinálták hozzá az elsõ hármat...
Én a SAW esetében is valami hasonlót vélek a háttérben. De majd (2007. X. 31-én) kiderül, hogy melyik találgatás válik valóra...
De addig már alig van 10 hónap hátra pontosan 261 nap!!!!
schrank
nnna fûrészes csávók szeretném ha összehasonlítanátok hannibállekterrel dzsigsót szerintem az elõbbi sokkal izgalmasabb míg utóbbi már csak a látványra gyúr <#nezze>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

mateus33
Nem is tudom mi lenne a megfelelõ saw rá😄

hellnight
Szted is gondok vannak szegény sráccal?? O.o xD

zaki
😄DDDD

az elõbb ettem vajaskenyeret amit picit megSawztam és ettem hozzá sawanyúságot is. sawanyúuborkát. sawal azt akarom mondani hogy már nem vagyok éhes. a barátnõm nem hívott pedig jólesne 1-2 megértõ saw.
áhhh megyek megnézem a 3. végét megint
Hejj!

mi mindannyian Fûrész rajongók vagyunk, többször láttuk a filmeket, úgyhogy nem kritizálni szeretnék csak úgy érdekel a véleményetek. na szóval ha az ember már 28szor néz meg 1 filmet ami tetszik neki azért bizony könnyen kiszúrja a hibákat. na hát így voltam én például még anno a terminátor2vel és most a fûrésszel. sok hibát olvashatunk ugye különbözõ helyeken pl IMDB-n de nekem kiszurta valami a szemem amit még sehol nem olvastam és szerintem inkább nevezhetõ durva hibának mint a felsoroltak. Az 1. részrõl van szó. Szóval arrol van saw amikor detective tapp és a kollégája elmennek Jigsaw rejtekhelyére és ugye akkor érkezik meg szerencsétlen a lifttel. na, kiszáll, odamegy a monitorokhoz és ugye elõugranak a rendõrök fegyvert szegezve szegény Tobinra. Odalép hozzá tapp és ráfogja a puskáját. na de ha olyan közel van akkor miért nem LÁTJA az arcát? vagy húzza le a kapucniját és megnézi ki az! ehelyett hátulról tartja sakkban. na most ezt még a magyar rendõr is tudja hogy érdemes -hogy is mondjam csak- megfigyelni a tettest, hogy ha esetleg meglép könnyebben lehessen azonosítani.
vélemény?
Az eletemben nem lattam meg ilyen durva filmet a fenebe.Tobbet nem nezek fureszt azt hiszem.
Kmarha
az elsõ reag picikét sem vicces, a második pedig warez téma. 😊 De SG-n irtak róla valamit, nézelödj a fõoldalon!
A magyar hangot nem tudom, de csak pár klikk a keresõben.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Nemtudja valaki mi a helyzet a isohunttal? most beperelték õket vagy mivan?
a Torrentspyhoz kell meghívó?
A harmadik rész egyre lejjebb csúszik már csak 6.4, na ez a suffering
most mért kell ezt csinálni?
Sziasztok!

Tobin Bell vagyok. beugrottam a topicra kérdezzetek bátran. éppen Metallicát hallgatok és olvasom a fórumot. Hétköznap dolgozom csak este vagyok elérhetõ!
nemtom ki a magyar hangom?
Kmarha
de ezt most komolyan irtad vagy csak poénkodsz?<#conf>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

hellnight
OMG, ez nagyon durva <#wilting><#hehe>

motyodlee
tapsoljuk meg 😄

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Szerintem Jigsaw és Amanda önként mentek a halálba, Tudták, figyelték mikor ér oda a férj és akkor lötte le az doktornõt... erre a volt férje várhatóan visszalõ Amandára. Amanda Direkt csak megsebesítette a doktornõt (annyira, hogy ne tudja elmondani, hogy az élete függ Jigsaw-tól), hogy maradjon még egy játék: Vajon Megbocsájt-e a férj.

Valahogy úgy mint a Hetedik c. filmben Kevin Spacey meg kellett halnia , hogy a nagy mû tökéletes legyen.

Ice Cortez
Fasza kis tok 😄
Kár hogy ilyet nem lehet csak úgy nyomtatni XDD be is baszna

mateus33
Uhh ez nagyon zsír!

hellnight
Hát hogyne, majd talán 20 év múlva <#boxer><#falbav>

Dynamic
Valószínû, és majd egybõl 599 Ft-ért jön ki a tescóban😄
STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

motyodlee
nna...és most végeztem a filmmel
hasonló érzés fogott el mint az elõzõ két rész végén: még egy folytatás 😄

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

mateus33
Are you scared címû filmet látta már vki? Egy Fûrész utánzat lenne,de nagyon gagyi😄

Dynamic
már soxor volt, de azért tényleg funny😊

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Törölt felhasználó
Ennyit találtam csak 😞
Sland
és?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Hello everybody! I want to play a game....
Ice Cortez
Igen azelött szakítottak és látod teljesen belebolondult JigSaw a szakításba! Tehát gondolom ez is benne van a dologban hogy ez lett belõle és itt nem a daganatra gondolok, hanem a gyilkosságokra!

Kmarha
bizony.. linkelt itt lentebb be valaki egy anim képregényt errõl, és ha jól emlékszem, ott is a betegsége elött szakítottak. Legalábbis azt hiszem szakítottak, mert Jigsaw szinte semmibe sem vette õt. De nézzétek meg magatok, azt hiszem Rebirth Comic vagy hasonló néven lehet megtalálni (aztán javitsatok ki ha tévedtem volna! 😄).

hellnight
Sztem ez hülyeség lenne, már bocs, mivel Jigsaw akkor döntötte el, hogy az embereket "megváltoztatja" mikor megtudta, hogy rákos, majd öngyilkos akart lenni, de valahogy túlélte az egészet.
Amikor ott azzal a nõvel volt, akkor sztem még nem volt semmi baja.

hellnight
Vedd fel a filmbõl 😄

Sland
Engem is érdekelne 😛

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

zaki
Game Over! <#idiota>

1ébként nem tudom... 😛

Véletlenül nem tudja valaki merre találhatnám meg valamilyen hangformátumban a fõbb mondatokat(live or die, make your choice, i wanna play a game, stb)?

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Dynamic
Na, csak leadták vágás nélkül.Azért van 1-2 rész amire úgy gondoltam, hogy ki fogják szedni(pl. amikor Amanda a belek közül halássza ki a kulcsot), de teljesen hibátlan volt.Jó, a szinkron olyan-amilyen.Reklám is csak 2x volt😄
A felesége fejére egyszer véltlenül rászorult egy medvecsapda és ez ihlete a munkásságában. 😊
Ice Cortez
Jaja amúgy szerintem is ha lesz Saw 4, akkor az arról fog szólni, hogy bemutatja hogy JigSaw-ból hogy lett ilyen "beteg állat"! Mert ugye a 3-ba voltak visszaemlékezései amikor egy nõvel volt valami parkban... gondolom õ a felesége volt csak biztos történt vele valami...! De ez gondolom majd a 4-ben kiderül hogy hogy is alakult így az élete!

én viszont ragaszkodom , Jigsaw-hoz, azaz Tobin Bell-hez , e film kapcsán 😊 nélküle számomra nem lenne Saw a Saw ^^

\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti

én nem találok itt róla leírást.

\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti

Mind a 2 csatorna megvagdossa kajak a filmeket.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

zaki
Sztem semennyire, 1-ben végülis sok durva jelenet nem volt. Meg a TV2 nem is nagyon szokta megvagdosni a filmeket, meg újraszinkronizálni, mint a retekklub... De ez már off.

Nekem is megvan az 1. rész DVD-n, szinkronosan sztem elég béna a film.

Dynamic
El ne felejtsétek:

Ma este 22:35-kor Saw I. a TV2-n!!

Igaz, nekem megvan dvd-n, de kíváncsi vagyok mennyire szabdalják össze a filmet😊
PLackó
csak az, hogy 0 munkássággal rendelkezõk írják 😞

Néztétek már az IMDB-s leírást? Sok minden nem derül még ki belõle. 😊

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50