Saw - Fűrész filmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
tök klassz hogy 1Mbites netem van és 1,7 tel jövök!!Jigsaw keze lehet a dologban.
Elõzmények?!arrol fog szolni, hogy jigsaw milyen komisz kisfiú volt? esetleg a diákéveirõl? háát kapják össze magukat az írók. vagy 1 szar forgatókönyvbõl is lehet jó filmet csinálni?
A #640-es hozzászólásban linkelt képregényben leírt történet lehetne alapja a IV résznek!
Szerintem ez a rész úgy lett befejezve, ahogy egy trilógiához illik!!!
A sorrend nálam: I,III,II, de ez lényegtelen, mert a lényeg az, hogy szerintem egy ilyen befejezés után kár lenne IV. és V. részt készíteni...
Bár ha egyszer valaminek ekkora sikere van, akkor úgy is megcsinálják a VI. és VII. és így tovább részket is... Pl. úgy, ahogy a Star Wars esetében is megvolt az elsõ három rész, amirõl késõbb kiderült, hogy azok valójában a 4-5-6 rész, és megcsinálták hozzá az elsõ hármat...
Én a SAW esetében is valami hasonlót vélek a háttérben. De majd (2007. X. 31-én) kiderül, hogy melyik találgatás válik valóra...
De addig már alig van 10 hónap hátra pontosan 261 nap!!!!
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
áhhh megyek megnézem a 3. végét megint
mi mindannyian Fûrész rajongók vagyunk, többször láttuk a filmeket, úgyhogy nem kritizálni szeretnék csak úgy érdekel a véleményetek. na szóval ha az ember már 28szor néz meg 1 filmet ami tetszik neki azért bizony könnyen kiszúrja a hibákat. na hát így voltam én például még anno a terminátor2vel és most a fûrésszel. sok hibát olvashatunk ugye különbözõ helyeken pl IMDB-n de nekem kiszurta valami a szemem amit még sehol nem olvastam és szerintem inkább nevezhetõ durva hibának mint a felsoroltak. Az 1. részrõl van szó. Szóval arrol van saw amikor detective tapp és a kollégája elmennek Jigsaw rejtekhelyére és ugye akkor érkezik meg szerencsétlen a lifttel. na, kiszáll, odamegy a monitorokhoz és ugye elõugranak a rendõrök fegyvert szegezve szegény Tobinra. Odalép hozzá tapp és ráfogja a puskáját. na de ha olyan közel van akkor miért nem LÁTJA az arcát? vagy húzza le a kapucniját és megnézi ki az! ehelyett hátulról tartja sakkban. na most ezt még a magyar rendõr is tudja hogy érdemes -hogy is mondjam csak- megfigyelni a tettest, hogy ha esetleg meglép könnyebben lehessen azonosítani.
vélemény?
A magyar hangot nem tudom, de csak pár klikk a keresõben.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
a Torrentspyhoz kell meghívó?
A harmadik rész egyre lejjebb csúszik már csak 6.4, na ez a suffering
most mért kell ezt csinálni?
Tobin Bell vagyok. beugrottam a topicra kérdezzetek bátran. éppen Metallicát hallgatok és olvasom a fórumot. Hétköznap dolgozom csak este vagyok elérhetõ!
nemtom ki a magyar hangom?
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Szerintem Jigsaw és Amanda önként mentek a halálba, Tudták, figyelték mikor ér oda a férj és akkor lötte le az doktornõt... erre a volt férje várhatóan visszalõ Amandára. Amanda Direkt csak megsebesítette a doktornõt (annyira, hogy ne tudja elmondani, hogy az élete függ Jigsaw-tól), hogy maradjon még egy játék: Vajon Megbocsájt-e a férj.
Valahogy úgy mint a Hetedik c. filmben Kevin Spacey meg kellett halnia , hogy a nagy mû tökéletes legyen.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
hasonló érzés fogott el mint az elõzõ két rész végén: még egy folytatás 😄
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Amikor ott azzal a nõvel volt, akkor sztem még nem volt semmi baja.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti
\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Nekem is megvan az 1. rész DVD-n, szinkronosan sztem elég béna a film.
Ma este 22:35-kor Saw I. a TV2-n!!
Igaz, nekem megvan dvd-n, de kíváncsi vagyok mennyire szabdalják össze a filmet😊