2292
  • saw123
    elkezdődött!!
  • Lipi1980
    Miért van az, hogy az AVPR-ből már kint van az előzetes, amikor az csak karira jön ki az USA-ban, a Fűrész meg kevesebb, mint 2 hónap és még csak a Comic-Con-os első négy percet lehetett látni, azt sem hivatalosan????

Egyébként a legújabb pikkkcsőr

Vagy ez csak a magamfajta SAW buzikat érint ilyen kellemetlenül???
  • Lipi1980
    Ennek a képnek külön örülök!
    Hogy miért?
    A neten a múltkoriában megjelent az eddigi egyetlen (igaz nem hivatalos) előzetes, amit a Comic-Con fesztiválon mutattak be...
    Most ez a kép abból a jelenetből lett kivágva, így nagyon remélem, hogy nem fogják kivenni a filmből ezt a jelenetet, hiszen más filmeknél erre már láthattunk példát!

Mikor lesz már előzetes??? Már vagy két hete aktuális lenne, ha a 3. részt vesszük alapul...

Tényleg kéne bannert cserélni...
  • Lpneo
    Kéretik már bannert cserélni
  • saw123
    nyú pikcsör
  • Lpneo
    de a vége milyen kemény, amikor folyik a csávó szájából a vér
  • minimize

főleg a "bemutató". sajnos Saw-függő vagyok.
  • Lipi1980
    Nem kell félni!
    NEm fog fájni!
  • exTrem
    jaja egyetértek. Mehetne a story tovább rendesen. Remélem vmi nagyon jóval állnak elQ.
  • saw123
    a csapdák überelik az előző részekét de félek a látvány megint a sztori rovására megy.... örülnék ha inkább a történetre gyúrnának!
  • saw123
    sanyúeszt pikcsör!!!
  • mateus33
  • PLackó
  • Lipi1980
    Ezen a képen azt láthatjuk, hogy:

Egy pincében berendezett diszkóban, ahol tiltott goa-trance partykat rendeznek egy futószallagra van helyezve két fickó!

Az egyik eszméletlenül ül egy széken, a másik pedig félig fel van akasztva!

Az akasztott ember biztos halálát csak az késlelteti valamelyest, hogy egy jégtömbön áll. Nomármost: Ha elolvad a jég, meghal! Ha elcsúszik a jégen, meghal.

Ha a jeges fickó lába alatt elolvad a jégtábla, és ő meghal, akkor a súlya a láncos áttételen keresztül elindítja a futószallagot ami a széken ülő emberkét beleviszi a (képen nem látszó) kemencébe!

A diszkóban a rezidens DJ Jigsaw!

Mit elemezgessünk egy képen???
  • mateus33
    Na ezen vajon mi történik majd? Elemezgessünk:)
  • tsarffi
    Csá! Nem tud vki fűrészes betűtípust vhonnan? Köszönöm
  • Lipi1980
    Ha követik az előző részek menetrendjét, akkor a héten ki kellene jönnie a hivatalos előzetesnek...
    Reménykedjünk! Úgyis a remény hal meg utoljára, meg a sejtszintű enzimműködés! No meg persze Jigsaw, vagy ő hallhatatlan???

SAW FOREVER!!!
  • saw123
    és a már megjelent video jobb minőségben
  • saw123
    eza kép nem az előző
  • saw123
    jo lesz ez pöcsök!
  • saw123
    ez a kép is a filmből van már tutti!
  • Minas Tiris
    Ja A youtube-on is csomó olyan fűrész 4-es videó van ami igaz lehet, de többségében csak pár ember szórakozik.
  • mateus33
    Szóval amíg nem látjuk a filmet sztem csak találgatni fogunk:))
  • mateus33
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én meg azt olvastam, hogy a 4. rész végével folytatódik, és csapdába esett személyekről szól.
  • Minas Tiris
    Spoiler: Én azt olvastam hogy a Saw IV az első film előtti időktől Jigsaw haláláig meséli el Jigsaw életét. Kicsit olyan mint a hannibal ébredése. De nem tudom hogy igaz-e.
  • akyyy
    mert mégiscsak a végét írtad le:D
  • Herr Lehrer
    aki ebben a topikban van mind látta már a 3-at minek spoilereznék?
  • akyyy
    spoilert látom nem ismered
  • bertino
    azzal jól elkurnák az egészet
  • mateus33
    Remélem kitalálnak vmi értelmes dolgot, nem pedig azt h Jigsaw életre kelt, vagy aki meghalt csak az ikertesója volt, stb.
  • Herr Lehrer
    Nagyon kíváncsi leszek mégis ki rabolja most el az embereket és ki csinálja a csapdákat, hiszen Jigsawnak átvágták a torkát az előző részben egy körfűrésszel szal ez érdekes lesz :D
  • totviktor
    Te leírtad, én betettem a videót! És??? Nagy cucc
  • Lipi1980
    A #934-ben erről írtam!!!

Istenem de várom már a nézhető verziót!

Saw Forever!
    Ez a poszter volt már?

• mateus33
    Ez is brutál lesz:)
  • saw123
    klassz
  • totviktor
    http://www.youtube.com/watch?v=75C2jeld970

Részlet a Fűrész 4.-ből! A Comic-Con ról van, úgy hogy sajnos kamerás!
  • bertino
    én már akkor csalódtam kicsit, mikor egyértelműen a kegyetlenség irányába vitték a folytatásokat...
  • Lipi1980
    A neten bóklászva találtam egy érdekes cikket, amit megpróbáltam a legjobb tudáosm szerint magyarra fordítani:

Egy „Comic-Con” nevű rendezvényen állítólag Darren Lynn Bousman, Tobin Bell és Oren Koules (produver) bemutattak egy jelenetet a IV. részből!!!

A jelenet avval indul, hogy egy kopasz ember egy látszólag üres szobában tér magához, úgy mint Jigsaw akármelyik korábbi áldozata. Csakhogy ennek a fickónak mindkét szemén össze van varrva a szemhéja. Egy béklyó van a nyaka körül egy hosszú lánccal, ami egy másik emberhez van kötve, aki a földön fekszik. Ennek a másik embernek a szája van összevarrva.

A vak és a néma ember között Jigsaw egyik csapdája található. Ahogy a vak ember a lánccal – ami egy gép fogaskerekein van keresztülvezetve – megpróbálja mege felé húzni a némát, a néma észreveszi, hogy egy kulcs fityeg a vak ember béklyójának tarkó részénél. Hogy kiszabadítsa magát meg kell, hogy szerezze a kulcsot, de ehhez meg kell küzdenie a sokkal erősebb vak emberrel, aki (természetesen) éles eszközökkel próbál védekezni. A küzdelmük még véresebb és intenzívebb lesz, amint a néma ember megpróbál felül kerekedni a másikon.

Ki fog nyeri ebben a küzdelemben? Ahhoz hogy megtudd meg kell, hogy nézd a Fűrész IV. részét…

Hát nem valami sok, de a jelenet elég beteg agyra vall, úgyhogy bízom benne, hogy a IV. részben sem fogunk csalódni...
  • Lipi1980
    Mi a véleményetek a következő képekről?
    Csak linket rakok be, mert csak:

Jelenet???

Plakát???

Nem tudom, hogy mennyi a valóságalapjuk...
    A jelenet lehet akármelyik beteg filmből, mivel semmi utalás a Fűrészre...
    A plakátról pedig nem tudom, hogy van-e valóságalapja...
  • 062020
    Ez tényleg durva