Saw - Fűrész filmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utána már legalább lehet értelmes dolgokról beszélni.
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
Egyébbként ez már csak így van. Lassan azok jönnek csak be akik éppen megnézték a filmet, a többiek átpártolnak a Saw 4 forumára, már ha már van ilyesmi 😛
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Fájdalommal tudatjuk, hogy
a Saw3 fórum
életének 2.évében, csendesen elhunyt.
Hamvasztás utáni búcsúztatója 2007. jaunuár 27-én
szombaton 15 órakor lesz
a Központi temetõben.
Gyászoló fiad saw123.
Itt nyugszik John és a saw fórum.
2007.01.26
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Az eddigi hozzászólásaid alapján azt gondfoltam, hogy ebben a topikban rajtam kívül már csak Te vagy az egyetlen normális, és remélem, hogy ez az idõutazásos hozzászólást csak egy rossz poénnak szántad...
És ha már idõutazással hoznák vissza, akkor majd miután a 4. és az 5. részben kitombolta magát Jigsaw, majd eljön érte Max Walker (Jean-Claude Van Damme) az Idõzsaruiból, hogy jól visszavigye onnan ahonnan jött, és akkor kezdõdhet elõrõl a egész sztori! Remek!
Ez most tényleg így fog menni még október 31-ig, hogy itt találgatják, hogy mi lesz a 4. részben? Annak szerintem nyitni kellene egy másik topikot (SAW IV lehetséges forgatókönyve címmel), és ezt a topikot meghagyni a III. résszel kapcsolatos véleményeknek!
Szerintem...
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Mr Jefferson huhú
a második variáció nem lehetséges akkor a filmesek hülyék a film pedig köpedék lesz
szoltam
1., Elõzmények
És akkor tényleg az lesz, mint ahogy leírtátok, hogy az elõzményekrõl fognak mesélni, hogy hogyan keveredett bele ebbe az egész gyilkolásásba.
2., Szerintem az lesz (ha nem elõzményekrõl fog szólni és kitalálnak valami zúzós folytatást) hogy az a csávó, nemtudom hogyhívják, akinek meghalt a családja, meg az ápoló a felesége... na szõval Õ bosszúvágyból továbbviszin a "bizniszt" hasonlóképpen mint Amanda. De persze ez hülyeség, csak én gondoltam erre 😄 én legalábbis így tippelem... aztán majd meglátjuk 1-2 év múlva a folytatásban! 😄
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
hisz elég sok olyan ksi "szerszám" volt ott, amit a többi filmnem nem láttunk, és hisszuk, hogy valamire csak való volt:S😄
szal az is lehet hogy már rég halott, de vannak még emberek akik madj csapdába esnek.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
de a Fûrész mindig is arról volt híres a "testrészszaggatós" jeleneteken kívül hogy kurva nagy fordulatok voltak benne, amikre sennki se számított. pl. ki gondolta volna az elsõ rész végén hogy miután szétverték a csávó fejét egy wc csészével és ugy néz ki mindenki megmenekült majd a másik hulla egyszer csak felkel és utána még 2 részen keresztül szopatja a népet? szal simán el tudom képzelni a készítõkröl hogy kitalálnak még pluszba valamit, csak el ne basszák.
Your suffers will be legendary even in hell!
Meg nem mintha a Te fantáziád annyir überkirály volna 😉
Eszméletlen, hogy milyen emberek vannak <#falbav>#falbav>
Szerinted akkor csak poénpól szált el az EKG? Okostojás! 😊
Úgy volt megcsinálva, hogyha meghal, magyarul megáll a szíve akkor meghal a doktornõ is! És ez így is volt!
mér?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
valaki toljon már 1 kommentet a 679esre. nem az a lényege a fórumnak hogy reag legyen 1 véleményre? vazze
há mingyá levágom a lábam
Sem nem vicces, sem nem érdekes.
Mindenki nyugodtan NE töltse le...
a csávó nem véletlenül van kitiltva.
Na ja, újra lehet éleszteni... csak nem azt aki félhalottan elvágott torokkal fetreng.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Bakker a 4. rész ELÕZMÉNY lesz -_-