Saw - Fűrész filmek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elmentem inni
hellnight
Úgyis lesz a 4. résznek is topic. MOndjuk addig úgysem fogok oda benézni amíg egy trailer meg nem jelenik a filbõl 😄
Utána már legalább lehet értelmes dolgokról beszélni.

\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana

Kmarha
én mondtam! 😄D

Egyébbként ez már csak így van. Lassan azok jönnek csak be akik éppen megnézték a filmet, a többiek átpártolnak a Saw 4 forumára, már ha már van ilyesmi 😛

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

kész, kihalt a saw fórum. ezt is meg kellett élnem, szegény fejem.

Fájdalommal tudatjuk, hogy
a Saw3 fórum
életének 2.évében, csendesen elhunyt.
Hamvasztás utáni búcsúztatója 2007. jaunuár 27-én
szombaton 15 órakor lesz
a Központi temetõben.

Gyászoló fiad saw123.

Itt nyugszik John és a saw fórum.
2007.01.26
fájjon?
Kmarha
saw123 és a normalitás? Már bocsánat, de õ simán agybeteg 😊 Legalább poénosan és nem veszélyesen, de akkor is távol áll a normálistól 😊 De ha te is olyan normális vagy, akkor egy kalappal a kényszerzubonyból való kiszabaduláshoz! 😉 Szerintem olvasd újra végig a forumot és fanatikusunk hozzászólásait 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kedves saw123!
Az eddigi hozzászólásaid alapján azt gondfoltam, hogy ebben a topikban rajtam kívül már csak Te vagy az egyetlen normális, és remélem, hogy ez az idõutazásos hozzászólást csak egy rossz poénnak szántad...

És ha már idõutazással hoznák vissza, akkor majd miután a 4. és az 5. részben kitombolta magát Jigsaw, majd eljön érte Max Walker (Jean-Claude Van Damme) az Idõzsaruiból, hogy jól visszavigye onnan ahonnan jött, és akkor kezdõdhet elõrõl a egész sztori! Remek!

Ez most tényleg így fog menni még október 31-ig, hogy itt találgatják, hogy mi lesz a 4. részben? Annak szerintem nyitni kellene egy másik topikot (SAW IV lehetséges forgatókönyve címmel), és ezt a topikot meghagyni a III. résszel kapcsolatos véleményeknek!
Szerintem...
hülyeség. szerintem csak 1 módon lehetséges a folytatás: idõutazással. jigsaw visszemagy az idõben hogy ne halljon meg
schrank
a harmadik alternatíva amikor jön damb és damber és visszacelluxozzák az öregnek a fejét és eladják egy vak kisgyereknek <#taps>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

vazz.. igazad van ez télleg hülyeség. az a csávó a Lynn férje és Jeffnek hívják
Mr Jefferson huhú
a második variáció nem lehetséges akkor a filmesek hülyék a film pedig köpedék lesz
szoltam
hellnight
Hát ezt még idén meglátjuk már nem azért. Februárban kezdõdnek a munkálatok, szal Halloween-re kész is lesznek 😄

Ice Cortez
Figyeljetek, szerintem két lehetséges folytatás lehet:

1., Elõzmények
És akkor tényleg az lesz, mint ahogy leírtátok, hogy az elõzményekrõl fognak mesélni, hogy hogyan keveredett bele ebbe az egész gyilkolásásba.

2., Szerintem az lesz (ha nem elõzményekrõl fog szólni és kitalálnak valami zúzós folytatást) hogy az a csávó, nemtudom hogyhívják, akinek meghalt a családja, meg az ápoló a felesége... na szõval Õ bosszúvágyból továbbviszin a "bizniszt" hasonlóképpen mint Amanda. De persze ez hülyeség, csak én gondoltam erre 😄 én legalábbis így tippelem... aztán majd meglátjuk 1-2 év múlva a folytatásban! 😄

Herr Lehrer
de valakinek el is kell õket rabolni

Your suffers will be legendary even in hell!

mateus33
Majd a DNSébõl klónoznak egy Jigsókát😄

most már legyen ennek vége!ugye nem gondolja senki komolyan hogy Jigsó ezt is túlélte?má ne má
Na persze... meg az áldozatokat is beskriptelte, hogy szépen belemenjenek a csapdáiba...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

akyyy
hát pl, mielõtt meghalt, csinált még ezer meg ezer csapdát, diktafon felvételt, stb...

hisz elég sok olyan ksi "szerszám" volt ott, amit a többi filmnem nem láttunk, és hisszuk, hogy valamire csak való volt:S😄

szal az is lehet hogy már rég halott, de vannak még emberek akik madj csapdába esnek.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Herr Lehrer
ha egy embernek aki a rák utolsó stádiumában van átvágják a torkát fûrésszel, nem hiszem hogy utána még nagyon fog virgonckodni, ha nem vágták volna el a torkát akkor is rövid idõn belül meghalt volna, szal nem látom tul sok esélyét annak hogy a köv. részben Jigsaw tovább "tesztelgessen"
de a Fûrész mindig is arról volt híres a "testrészszaggatós" jeleneteken kívül hogy kurva nagy fordulatok voltak benne, amikre sennki se számított. pl. ki gondolta volna az elsõ rész végén hogy miután szétverték a csávó fejét egy wc csészével és ugy néz ki mindenki megmenekült majd a másik hulla egyszer csak felkel és utána még 2 részen keresztül szopatja a népet? szal simán el tudom képzelni a készítõkröl hogy kitalálnak még pluszba valamit, csak el ne basszák.

Your suffers will be legendary even in hell!

hellnight
HA...............................HA..............................HA

schrank
miért te mit láttál a tökéletes katonában a van-damme seggét ? <#hehe>

hellnight
És a Tökéletes Katona-ban láttotak?? -_-

Kmarha
😄DDDDD

schrank
két alternatíva jöhet szóba jigsaw talpraállítára <#miaz>

hellnight
Én még itt sem voltam akkor -_-
Meg nem mintha a Te fantáziád annyir überkirály volna 😉

Kmarha
és a csaj vitte tovább, ahogy gondoltuk is.. aki az öreg halálára tett meg vesztett, kicsit belekavart õ is a dolgokba 😄

schrank
amúgy ha elolvasod a topik elsõ hszeit mindegyikõtök itt verte a mellét a saw2 végén meghalt az öreg meg a csaj viszi tovább a tradíciót aztán tessék annyi fantáziátok van mint a barátokközt forgatókönyvíróinak <#lama>

schrank
és az 5-dik az mi lesz utózmány <#idiota>

hellnight
Öcsém bammeg csak 100000000000000x lett elmondva, hogy ELÕZMÉNY
Eszméletlen, hogy milyen emberek vannak <#falbav>

schrank
ha valakinek megáll a szíve még nem hal meg véglegesen és ezt ki is használta az a kretén geci tuti hogy valaki elõbukkan egy sötét sikátorból és újraéleszti meg bekötözi különben mirõl szólna a következõ két rész <#miaz>

Ice Cortez
Még jó hogy meghal te!

Szerinted akkor csak poénpól szált el az EKG? Okostojás! 😊
Úgy volt megcsinálva, hogyha meghal, magyarul megáll a szíve akkor meghal a doktornõ is! És ez így is volt!

schrank
ha már három részen keresztül haldoklik akkor már nem játszhaták el az eddigi alternatívákat sokkal hitelesebbé kellett tenniük a film végét hogy a 4-dik részben "meglepõdjünk" amúgy meg a vészhelyzetben sokkal súlyosabb helyzetekbõl is visszahoztak áldozatokat <#hehe>

Igen meglepõ dologra akadtam. IMDb szerint Tim Burd alias Obi(2.rész) szerepel a 3.részben.
mér?
bohócot reggeliztem
zaki
Ez kész... 😄

jigsó?
adjak hozzá saw-t?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

hejj!
valaki toljon már 1 kommentet a 679esre. nem az a lényege a fórumnak hogy reag legyen 1 véleményre? vazze
há mingyá levágom a lábam
Ennek mi köze a SAW-hoz?!?
Sem nem vicces, sem nem érdekes.

Mindenki nyugodtan NE töltse le...
a csávó nem véletlenül van kitiltva.

EZ LEHETSÉGES???? http://www.odatesz.atw.hu nézzétek meg!!!!!!
Basszus megállt a szíve!! Ha nem így lenne a doktornõ sem így nézne ki. Szerinted mi kell még, hogy halott legyen valaki?
Na ja, újra lehet éleszteni... csak nem azt aki félhalottan elvágott torokkal fetreng.

akyyy
szökésbe is elvágták a faszi torkét, azt hitték meghalt, erre nem rég megjelent h él.... szal bármi elképzelhezõ:S

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Remélem, hogy az általad említett halívúdi sablon hülyeséget ki fogják felejteni a sztoriból. Én bízom annyira a tisztelt SAW stábban, hogy ilyen baklövést nem fognak elkövetni, mert ha igen akkor azzal megásták a saját sírjukat, vagy pedig Jigsaw barátunk fog rajtuk bosszút állni <#gonosz2>
zaki
Te kész vagy... 😄

Ömlik a vér a torkából, de sértetlenek maradtak az ütõerei... :o

hellnight
Ecsém, hogy mindig be kell valakinek nyögnie ezt a hülyeséget, hogy "Jigsaw nem halt meg"
Bakker a 4. rész ELÕZMÉNY lesz -_-

schrank
csak a torka lett elvágva és ez nagyon is szemetszúrón volt megcsinálva a fõ verõrek sértetlenek maradtak

zaki
Lehet, hogy a doktornõ sem halt meg? <#zavart1><#idiota>

Kmarha
de, én is féltem ilyentõl, de azért banyek. Ha egy ilyen fürésszel átvágják a gigáját és bejön a kómandó és megmenti az életét, vagy az apa foltozza össze, hogy kihúzza belõle hova rejtette el a lányát, eskü hogy nem fogom tovább nézni a filmet

schrank
ha jól emlékszem csak torkát vágta el a géppel és a jóöreg halivúdi sablon szerint a köv. részben pont odaérnek a kommandósok és megmentik az életét aztán kétes körülmények közt eltûnik a kórházból stb. de most már tudom hogy nektek miért nem sablonos egyik film sem mert még nem láttatok eleget <#nezze>

Kmarha
miért, elteleportált? 😄 levágták a fejét 😄 ha meg csak lenyisszantották és olyan szuperlény hogy vágott torokkal is tovább él, akkor meg a rák öli meg, hisz már most mozogni nem tudott (különben azt a rohadt agymütétet sem erõltette volna ki)