2292
  • Klemice
    höhő
  • saw123
    ja erre a finomságra gondoltam!
    Jigsaw a fogorvosa, vajon itt kell vizitdíjat fizetni?
  • bertino
    áh, mellékes, elnézzük neki :)
  • zaki
    Ő sosem rendett, ő producer... :D
  • scorpeeon
    Induljunk ki onnan, hogy eddig az összes Saw jó volt. Meg onnan, hogy a Terminator 3-al ellentétben ezt nem Andrew Vajna rendezi :)
  • Klemice
    ha még linket is adtál volna :)
  • saw123
    zsír ez az uj jelenet cecillel! csak tudnám hogy fedezték fel a videot előbb mint én :) elég fordulatos kell hogy legyen a film hisz benne van Jeff játéka, a mettyúz sztori, a hasból kioperált kazetta esete, Rigg kiszabadítása, a visszaemlékezések. kicsit ugy érzem magam mint a terminátor 3-nál: a trélere nagyon bejött, de a film kalapszar lett. rossz előérzetem van... remélem jó lesz, én szorítok!
  • Lpneo
    Ez igaz, dvd-set kell nézni
  • Klemice
    az a baj hogy sötét jellegű film ezért a mozis felvételek élvezhetetlenek lesznek :(
  • mateus33
    DVD rip
  • Lipi1980
    Ezt kértem a #1060-ban...
    Ha ezt Saw123 dobta volna be, akkor azt mondanám, hogy hahahahahaaaa

Így viszont azt mondom, hogy ez maximum a Saw3 lehet, de azért töltsétek le, és hátha a 4-es az...
  • zaki
    fake
  • Herr Lehrer
    Saw.4[2007]DvDRiP.Unrated-Edition.avi
    hmmm?
  • scorpeeon
    Ezért kell Unrated-et nézni. Én az összesből azt láttam, de még így is csak a 3-at nevezném kicsit véresnek :)
  • Szoki333
    Ja!
    Egy csomó részt kivágtak!!!
    Kár, mert azok az igazán véresek :D
  • Klemice
    wikipedián olvastam valamit hogy kivágták de biztos azért hogy a sztorit továbbvigyék
  • Lpneo
    én nem emlékszem olyanra, hol volt?
  • scorpeeon
    Volt ilyen tényleg?
  • Klemice
    pedig saw2 kivágott jelenetben amanda elvágta a torkát még a fürdőszobában tehát a 3ban sem lehetett volna benne :)
    javítsatok ki ha rosszul tudom
  • Lpneo
    vazz mettyúz tényleg benne van
  • mateus33
    Ezen a két képen meg ugyanaz a csapda van sztem:
    poster
    picture
  • saw123
    mondom én hogy mettyúz van a jégkockán még a szétvert lába is össze van preparálva + sínbe van rakva látszik a képen. és lefogadom a másik pofa dr gordon. jujj de jó lesz nyami
  • saw123
    ide is érdemes bekukkantani a szereplők miatt
  • saw123
    ezt nem értem: amit tennap éjjel fél2kor belinkeltem ott 2 új pikcsör volt az oldalon ez ami most van meg 1 jigis ahogy fekszik az ágyban és rajzolgat, ami most nincs fenn! de vázze! most néztem a a szí vhát áj szí linket a www.saw4.com-on! :) vázze üsd be a kódot és működik!! szí?

é má nem tuok várni tovább látni akarom
  • saw123
    bréking nyúz: nyúeszt tú pikcsör
  • exTrem
    olvastam hogy vmi 18 óra volt amíg megcsinálta. Van webodlala is a srácnak ott van több remekmq is.
  • zaki
    3 óra. Legalábbis egy másik képet ennyi idő alatt csinált meg... :)
  • Lpneo
    Asszem vót.
    ez painttel egy kicsit sokáig tartana:)
  • zaki
    vótmá?

Csávó painttel olyan képet csinált Jigsawról, hogy az félelmetes... Nézzétek meg... Egy zseni a srác... Nem mellesleg magyar... :D
  • scorpeeon
    SAW4-et akarunk! Tényleg, miért nem S4W a címe? :)
  • saw123
    hehe azabaj hogy nincs sajna...
  • Lipi1980
    Most már él a
    TWO WEEKS TO GO!!
    STAY TUNED...

Hol van mindenki???
    Saw123! Linkelj be valami újat és meglepőt, mondjuk egy elopott kópiát, vagy valami hasonlót
  • Lipi1980
    Helyesbítek!
    Még 16 nap...
    SRY
  • Lipi1980
    Two weeks to go!
    Stay tuned...
  • Lpneo
    LOOL:D
  • zaki
    Kikészülök ettől a hangtól... :D
  • saw123
    klassz
  • saw123
    de 1 valami nem világos! ok hogy jigsaw és amanda are dead but akkor ki kapja el Rigg-et a filmben? biztos van valaki aki folytatja vagy Rigg elrablása is a multban történt? vélemény?
  • saw123
    Gyerekek! itt a legujabb tréler ....váááááá
  • Lipi1980
    Mi van az ENTER SITE-on belül, mert nekem (annak ellenére, hogy beregeltem) azt írja ki, hogy: "Sorry, we cannot verify your age at this time! Please try again later! Close"
    Jól működhet ez a regisztráció, ha nem tudják ellenőrzni, hogy elég idős vagyok-e (a magam 27 évével) a belépéshez :(:(:(