2292
-
#1331 sőt saw 6 is lesz -
saw123 #1330 saw 5 -
Lipi1980 #1329 Ez tetszik!!!! -
#1328 nekem tetszett... tök jó így is szerintem. -
saw123 #1327 saw 3 alternate ending!
nem rossz, de az eredeti jobb! azért kérem a véleményeket! -
#1326 tuti ... -
Lipi1980 #1325 Január 10. Premier a magyar mozikban...
De addigra biztos lesz USA DVDRip -
#1324 Hamarosan lesz. Dec közepére várható a dvdrip. -
#1323 van már valahol nézhető verzió? -
#1322 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt nem tudni hogy miért lett Amanda olyan ingerült csak azt tudni hogy Hoffman detektiv nyomozó is benne volt ugyanis Hoffman nyomozó rakta oda azt a boritékot Amandának cimezve a fiókba amit Amanda is megtalált de hogy mi állt pontosan abban a boritékban az nem derült ki szerintem csakis valami személyes dolog lehetett vele kapcsolatban ha ennyire ingerült let töle !! -
saw123 #1321 miujság törpiekkel? láttátok már a filmet? még mindig kíváncsi vagyok mi a véleményetek a spoilerben feltett kérdésemről -
#1320 én a jelenben élek, nem a multban... pech -
kék #1319 A filmek már a 90-es évek közepétől hatalmas késéssel érkeztek hazánkba. Hol volt akkor még Gyurcsány? :-)
Sőt, ha valaki még emlékszik a letöltések hőskorára, akkor az tudja, hogy az első korlátozások Orbán uralkodása alatt léptek életbe. -
Lpneo #1318 LOLfeltörték az iszlámok -
#1317 www.officialsaw.com-ra akartam felmenni és ez jött ki:
-
Lpneo #1316 én anno 2 hónap után már leszedtem a 3-at dvd-n -
#1315 Minimum fél év múlva lesz DVD. Mármint az eredeti. -
#1314 az első reszböl is megtudhattuk,h rakos nem? a 2. resz is joforman az elsöt ismetli. -
#1313 Én egy angol nyelvű DVD/DVDrip/720pMPEG4HDx264 változattal is ki lennék békülve. -
#1312 mindig hamar kiadták DVD-n, max ebbe a lepra országba jutott későn a felirat... talán gyurcsány bácsi nem pénzeli a szinkrontolmácsokat annyira, mint magát? :D -
#1311 Azért az még egy kicsit odébb van !! Még nézhető verzió sincs nemhogymár egyből megjelenjen DVD-n is !! -
Lpneo #1310 Türelem, hamarosan itt a dvd -
Lipi1980 #1309 ŐSzintén szólva én valahogy nem bízom az ilyen oldalakban
Bár ez is tiszta olyan mint ez vagy a többi hasonló, annyi különbséggel, hogy fizetős...
Nem 'tom!
Egyébként, amit én néztem volna, az EZ volt
De kurvára nem volt totaly watchable -
saw123 #1308 erre is kíváncsi vagyok:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amanda miért élvezett el amikor kinyitotta a borítékot? -
saw123 #1307 pl itt -
#1306 nforce-on, vcdquality-n semmi.. -
#1305 Ez nekem átb@szásgyanús, mivel egyik nagyobb torrentoldalon sem látom kint, akkor majd vszínűleg az smswebes hülyegerekeknek lesz meg. -
#1304 Mégis hol ?? Mert arra kiváncsi lennék !! Privátba ha lehetne !! -
saw123 #1303 fizetős oldalon már dvd minőséget tudsz tölteni -
#1302 "egyre inkább eltünni latszanak azok a filmek,amelyek az emberi lélekre,gondolkodasra hatnak"
csak megjegyezném,h a fürész 2 az élet apró örömeinek rávilágitásárol szolt...
konkrét pl: amikor jigsaw arra világit rá,h 1 halálraitéltnek (rákosnak) még 1 pohár viz is örömet tud okozni...
tom, tom,h unalmas a vizről tartott monologja, de hidd el, érdemes lenne ismét (v talán először nem átpörgetve) totálisan végignézni?
nos, ezen gondolkodj el, aztán buktasd meg a 2. részt (IS) :P -
kék #1301 Még mindig nem értem, miért kell kamerás verziót nézni? Senki ne értse félre, nem a letöltések ellen vagyok! Hiszen ez egy ilyen elcseszett ország, máshol már kijön DVD-n a film, itt pedig még el sem kezdték vetíteni a mozikban. Azonban pont ez az, le lehet azt szedni jó minőségben is. A kamerásnál szinte nem látni semmit, élvezhetetlen, a hang sem az igazi. Az első feliratok is gagyik szoktak lenni. Olyan ember pedig, aki szóról szóra pontosan le tud fordítani egy ilyen filmet, jó, ha 50 van ebben az országban. Akkor pedig mi értelme? Ne alacsonyodjunk már le a Balkán szintjére igénytelenségben, ott néznek meg minden szart, és már teszik is fel a rapidshare.com-ra, mint valami értékes műkincset. -
#1300 Engem rohadtul nem izgat,h milyen sikeres a film,és hogy másoknak mennyire tetszik vagy sem.Az nálam már régen bukta ha azert csinalnek meg egy filmet h jol beszedjék a lóvét.Valszeg itt az emberek naivitasaban biznak,mert szegeny szerencsétlen akkor is leül megnezni azt a filmet,ha elötte pocsek elmenyben volt resze,mert kivancsi mit hoznak ki belöle.Mint mondanivaloval,es ertekekkel biro film,nalam a 2.3.4. resz megbukott kegyetlenül.
Ugyanis a filmeknek is rengeteg verzioja letezik.
Pl.: látvány film,történetre alapulo film,es ezeknek egyvelege valamint,amiböl igen kevés van,és manapság egyre inkább eltünni latszanak azok a filmek,amelyek az emberi lélekre,gondolkodasra hatnak.A füresz elsö resze ennek majdnem eleget is tesz,a többi csak csüri csavarja a dolgokat,a lenyegen viszont nem valtoztat,igy megprobalnak inkabb alatvanyra es a törtenetre gyurni több kevesebb sikerrel.Ettöl még a szememben nem lesz több a nagy átlagnál,azoknál,amiket az emberek filmnek neveznek... -
Lipi1980 #1299 Hát emberek!!!
Leszedtem egy olyan verziót, amiről azt hittem, hogy igen jó, hiszen a SAW4-ek közül ennél volt a legtöbb Seed/Peer arány olyan 75/55 körül volt, és messze ez volt a legjobb!
Na mondom: végre van egy nézhető verzió! Jippijjáájéé...
Ja csak éppen jippijjájjééé madafaka! Merthogy annyira nézhetetlen volt, hogy kb. 20 perc után kifolytak a szememim, és beleestek a Chio chips zacskójába!!!
Kurva jók ezek a kamerás verziók, mert a kamera a sötöt részeknél kinyit és a hirtelen felvillanó para részknél meg olyan homályos, hogy mire kiélesít, addira már lepergett egy-két pár képkocka
Teljes mértékben élvezhetetlen...
Ebből kifolyólag nem tudok semmi érdemlegeset hozzáfűzni, ami beférne a spoiler kategóriába, vagy talán mégis:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Várjátok meg a valódi DVDrip változatot, mert az nézhető lesz, vagy a itthoni mozibemutatót, mert ott nem lesz semmi homályos, hacsak a történet nem... -
Lpneo #1298 Én is ezt kérdezem -
#1297 nos melyik verzió nézhető melyiket szedjem le? -
Lipi1980 #1296 Szvsz. Te rosszul nézel filmet. Bár embere válogatja. Én speciel ha leülök egy film elé, akkor a film idejére teljesen kikapcsolom az agyam, és nem a bakikat meg egyéb szarságot keresem a filmben, hanem egyszerűen élvezem!
A sorozat egyes részeinek értékéelése az IMDB alapján:
Saw I - 7,7 (66768 szavazat alapján)
Saw II - 6,9 (44558 szavazat alaápján)
Saw III - 6,5 (31746 szavazat alapján)
Saw IV - 6,5 (9528 szavazat alapján)
Egyértelmű, hogy az első rész volt a leginkább odab@szós! De ha nem olyan sikeres a többi rész, akkor miért csinálnak még vagy (legalább) két részt? Csakis azért, mert érdeklődés és fizetőképes kereslet van rá. Nem számítva azt a rengeteg embert, aki kalóz változatban nézi meg... -
kék #1295 "meg az az elvont denzel washingtonos démonkergetős film is, aminek nem jut eszembe a cime :)"
Letaszítva
-
#1294 nem mindig a csavar a lényeg 1 filmben
pl. ebben az egészben az tünt fel nekem,h nem 1-1 kiemelkedő eseményre helyezi a hangsuly (lásd: die hard quadrologia - ahol semmit nem tudunk meg a zsernyecről, csak azt,h mekkora 1 kemény csávo -), hanem itt 1 konkrét karakter tökéletesen részletes, már már tulzottan aprolékos, de lelki oldalu bemutatására is
én ilyen "sorozatot" még nem láttam, ahol 1 karaktert ennyire meg akarnak ismertetni a nézőkkel mind ok-okozati összefüggésben, mind lelki szempontbol.
számomra ez a film ezért marad mindig is kivételes, és ezért maradok hű, hacsak a kövi résszel el nem basszák totálisan ezt :D
megj: elbasszák, mert ugye a történet folytatodik ugy, ah folytatodik, de az már minden lesz, ami nem karakterismertetés...
ugyh abban igazat adok,h az már tényleg csak a brutális kinzásokrol fog szolni előreláthatoan... (ha lesz 1általán)
de mivel én amugy is horror-thriller beállitottságu vok, nem hiszem, h ne tetszene a sok kecsap a monitoron :D
pl. nekem tetszett a feltámadás c. thriller, meg az az elvont denzel washingtonos démonkergetős film is, aminek nem jut eszembe a cime :)
szal én nem vok épp normális :D
nameg én alapbol is brutális vok, még micimackot is kinzás alá venném, ha büntetlenül megtehetném :D ... nameg ha létezne 1általán :D
azt hiszem, 1 nagyon jol összeszedett gondolatokbol állo levezetést láthattatok tőlem :) -
#1293 Nem láttam még a 4. részt. De sztem lesz még egy olyan része is ennek a "sorozatnak" mikor elmesélik Jigsaw gyerek korát. -
#1292 kivancsi avgyok vajon a 68. sejtelmesnek titulált csavarnál is erdekesnek fogod-e talalni a 'story't:) Persze ha ugy tekintjuk,mint a filmeket általában,akkor más a helyzet...de én a filmekben szeretek valami elgondolkoztatot találni,ezért volt az első resz igen megrenditő,a többi sajnos már csak a hollywoodi álomgyár része :(