Saw - Fűrész filmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Jigsaw a fogorvosa, vajon itt kell vizitdíjat fizetni?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Ha ezt Saw123 dobta volna be, akkor azt mondanám, hogy hahahahahaaaa<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Így viszont azt mondom, hogy ez maximum a Saw3 lehet, de azért töltsétek le, és hátha a 4-es az...
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Egy csomó részt kivágtak!!!
Kár, mert azok az igazán véresek 😄<#falbav>#falbav><#violent>#violent><#gun>#gun><#kuss>#kuss>
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
javítsatok ki ha rosszul tudom
é má nem tuok várni tovább látni akarom
ez painttel egy kicsit sokáig tartana😊
Csávó painttel olyan képet csinált Jigsawról, hogy az félelmetes... Nézzétek meg... Egy zseni a srác... Nem mellesleg magyar... 😄
TWO WEEKS TO GO!!
STAY TUNED...
Hol van mindenki???
Saw123! Linkelj be valami újat és meglepõt, mondjuk egy elopott kópiát, vagy valami hasonlót
Még 16 nap...
SRY
Stay tuned...
Jól mûködhet ez a regisztráció, ha nem tudják ellenõrzni, hogy elég idõs vagyok-e (a magam 27 évével) a belépéshez 😞😞😞
"If it's Halloween, it must be saw!"
Én már szinte vágom a centit, mint a sorkatonák szokták volt leszerelés elõtt!!! Még pont 3 hét van az USa bemutatóig!
Mondjuk ezt a visszaszámlálást hiányolom a saw4 website-járól, ami a saw3-on annyira fasza volt!
Miért nem cseréli már ki valaki a banner-t??
Mondjuk szerintem ezt csak a témaindító tudná megtenni, nemde?
Viszont õ nemtom' mennyire aktív manapság...
jujj de nem bírok már várni jajj
NÁLUNK:
Az elsõ rész premierje: 2005. 02. 23.
A második rész premierje: 20005. 12. 29.
A harmadik rész premierje: 2007. 01. 04.
A negyedik rész premierjét 2008. januárja és februárja közé teszem...