2292
-
#1371 Na most értem a végére. Hát nem igazán tetszett. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyon erőltetett már ez a kavarás a végén, olyan mintha az első rész megdöbbentő végét akarnák túlszárnyalni, de nem igazán jön össze. Most is szépen megkavarák az embert az idővel. Hogy hozta ezt össze Jigsaw, hogy minden klappoljon ennyi emberrel? Szinte minden egy időben zajlik a 3. - 4. részben,a film eleje a vége is egyben, minden a boncolás előtt játszódik,jól átverték megint a nézőket, és ezt már nagyon erőltetettnek éreztem. Fejezzék már be, vagy kezdjenek vmi új szálat(jaj vagy inkább mégse,mert még úgy gondolják a kedves írók, hogy nem voltak elegen abban a rohadt gyárban), így sosem lesz vége -
#1370 Sztem nincs ezzel semmi baj, egyáltalán nem folyik össze. Sem abban amit linkeltél, sem ennél, sem ennél. -
ezen a képen például jó, mert más betűtípussal van a "IV" -
#1368 akkor szerintem ne menj grafikusnak:D
W betű olyan, mintha három függőleges vonal lenne... ezért mégegy már nem lenne oda túl jó, mert úgy már olyan lenne, mintha 4 vonal lenne... -
#1367 majd rájössz ha nézegeted a feliratot :D -
#1366 #1356 valaki? :) -
#1365 ezt mosr nem teljesen értem :) -
#1364 a W olyan a képeken inkább mint III , ezért gondoltam -
#1363 1 db I már sok? :) -
#1362 Akkor túl sok lenne a I , az hülyén nézne ki -
#1361 Nem rossz, nem rossz :) Csak a 4-et IV-nek szokták írni inkább :) -
#1360 Esetleg new bannernak:
-
Lpneo #1359 kösz, már van -
#1358 van -
Lpneo #1357 felirat hozzá? -
#1356 ha engem is meg tudnáto dobni egy linkkel ahonnan le lehet szedni ezt az "új" verziót megköszönném :) -
saw123 #1355 abszolut nem .... jo minsőgben is kakker a film -
drjones #1354 Remélem a véleményeket nem befolyásolja az audió/videó minősége... -
#1353 Hát ez nem teljesen igy volt !! Amugy a Saw 1-ben Adam sem halt meg mint megtudhattuk a Saw 3-ból Amanda végzett vele !! Meg aztán ott volt Gordon doki mivel levágta a lábát és elvánszorgott azóta nem tudni róla semmit se !!
Mindegyik résznek megvan a saját sztorija és mind a 4 rész kapcsolodik egymáshoz sok olyan dolgot tud meg az ember amit eddig nem tudott az elözö részekből !! -
#1352 Jah priviben nekem is legyen szives valaki linket adni hogy hol lehet leszedni !!
-
#1351 Nem tom az első filhez képest biztos más a hangulat, de nekem mindegyik tetszik. Azt meg nem tudom hogy képzelted el, hogy köze legyen az első részben lévő történethez, hiszen az első részben gyakorlatilag mindenki meghalt, a másodikban mongyuk jó volt, hogy újra előhozták a 1.-ben megismert helyszínt, de abból már nem lehet sokkal többet kihozni szerintem. Az alaptörténet, hogy meg kell büntetni azokat, akik nem becsülik meg az életüket még most is megvan. -
#1350 Saw 4: hogy ez mekkora gány film, semmi köze nincs az első filmben felépített hangulatra, történetre, minél jobban tancsírozzunk, ez a jelszava a filmnek, egy nulla
10 / 2 -
#1349 Valaki küldene nekem egy linket ehhez a TC-hez priviben? -
#1348 csatlakozom -
#1347 Ok, 100-ból még reális lehet :) Én megvárok minimum egy dvdrip változatot. -
#1346 Na jó nem kell bizonyitgatni a tudásotokat, elhiszem, hogy nem áll távol tőletek az informatika De könyörgöm... Ti semminek nem tudtok örülni? Ez a TC messze túlszárnyalja az eddigi kamerás verziókat, és csak örömömben, "elfogultságomban" irtam a 9-et... Egyébként sem mondtam, hogy mennyiből 9
szóval....csssssss -
#1345 "[Kép: 9 ; Hang 9]"
Ilyet azért ne mondjunk már egy TC-ről. :)
Ha valami 10/10, 10/10 minőségű, az az 1080p BD. Ennek az 1080p ripje (x264) mondjuk hogy 10/9 és 10/9 minőségű. A 720p ripje 10/7 és 10/7 minőség. Ezek után a DVD maximum 10/4, 10/4 minőségű lehet, A DVDRip lehet mondjuk 10/3, 10/3 minőség. Node ez mégcsak nem is DVDRip, hanem egy átkozott TC, tehát a legjobb indulattal is maximum 10/2-t lehetne ráadni, ha nem 10/1-et :) -
#1344 NA persze:) A TC mindig rohadj jó volt:) Majd ha lesz DVDSCREEN talán jó lesz. -
#1343 Nekem mindjárt lentvan, és a sample alapján naon zsírkaraj.. [Kép: 9 ; Hang 9]
Don't Forget The Rules... -
#1342 hát... áltaában jobbat mindig, mint a TS.
Én nem szedtem le ,csak láttam, hogy ez már van -
#1341 A TC az jó hanggal kamerás minőséget jelent, ugye? -
#1340 Saw.4.TC.XViD-BaLD -
#1339 én megnézem moziban sztem ugyis rég adtam ki pénzt mozira ellustultam elmenni -
#1338 én is ilyen jött-ment sz@r minoségben nem akarom megnézni. Megvárom a dvdripet, bár utána az az egy hónap már várhat magára moziban ... -
#1337 jah gondolom igen, de nekem atetszett a 4 is... már amennyit láttam belőle xD -
#1336 Ez már a pénzrQl szól. Sajnos .... -
#1335 Amíg nem adják ki lemezen, mégis milyen változat lenne kameráson kívül? -
#1334 de nem igaz hogy addig semmilyen nézhető verzió nincs már több mint 1 hónapja kijött amcsiban és még mindig csak a szar kamerás verziók vannak hihetetlen. -
#1333 Amazon-on rákerestem, szerintük 2008 január 22-ig kell várni a DVD/Blu-Ray változatra :( Kb pont miután itt elkezdik vetíteni. -
#1332 aha 6 rész lesz összesen