Saw - Fűrész filmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
1 amerikai kölök a prömier elõtti vetítés után a kifejtette a véleményit a filmrõl:
I must say i was rather disappointed.
Im a huge fan of the Saw films, but this just really didn't wow me like the others did. I wont spoil anything for you but what i can tell you is that you can expect some new traps, rather gruesome in my opinion.
The traps were the only thing that really kept me watching, that and the story which kept you interested, until you get to the end and you think to yourself, "What the hell?".
Overall, by all means check the movie out, its worth the watch, however i feel i probably need to view it again because i feel i have missed something. Also the film just felt very rushed.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
én felirat nélkül is megnézném a mozikban
de ugye ennyi pénzéééé' miazhogy csak feliratos és nem szinkronos beállítottság van itthon
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Onnantól már csak 2-3 hét és lessz nézhetõ verzió!!!!
I CAN HARDLY WAIT!!!!!
<#worship>#worship> SAW 4EVER <#worship>#worship>
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
MÉG 7 nap!!!
Nagyon király...
Egyébként ezt a sorozatot addig lehet (és addig is fogják) húzni, amíg van rá kereslet és nyereséget tud termelni!
Én könnyen el tudom képzelni, hogy ez is elmegy a Péntek 13. sorozat szintjéig, csak avval a különbséggel, hogy annál azért jóval komolyabb... Hiszen itt nem az van, hogy minden rész végén meghal a fõhõs, és a következõ rész elején feltámad...
Mert ugye itt a 4, jövõre jön az 5, azután meg a 6. rész... 😊
Nekem eddig mindegyik rész bejött, szóval felõlem jöhet még 10 rész... 😄
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Télleg igazad van 😊😊😊
SRY
A list of traps-t pedig nem akarom elolvasni egy ideig a spoiler veszély miatt 😊😊😊
Csöcs
Amugy ha nekem nem hiszel olvasd el a list of traps final test linket amit kiraktam! abban egyértelmûen benne van!
csöcs
9 nap
Én abból a mettyúzos képbõl nem igazán tudtam kivewnni, hogy az valóban mettyúz nyomozó lenne!
Lehet, hogy én vagyok vak, de akkor is...
mettyúz lóg a jég felett! sok érdekesség derül itt ki! ja, spójler
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Saw 4 LD Good Quali
Saw.4.WORKPRINT XViD-mVs