2292
-
#1411 Tényleg, mi volt abban a táskában? :) Tarantino sem árulta el? :) -
Lipi1980 #1410 Akkor lehet, hogy párszor még meg kell néznem... -
#1409 és az is simán levonható hogy mi lesz a folytatás indítószála (ahogy azt leírtad bocs :D )
érhető film banner csere meg még mindig kéne :S -
#1408 Amúgy szerintem tökre érhető a film.Olyan jelenetek vannak ugyan benne amelyek nem egyértelműek és a "miért" biztos kiderül a folytatásokban, de alapvetően nem kusza a film.Simán érthető, hogy ki kicsoda. -
#1407 SPOILERES!!
szerintem a következő rész szorosan kapcsolódni fog a mostanihoz(mint azt lentebb kifejtettem, gondolom Hoffman lesz a középpontban) és valószínű a borítékos kérdésre is abban lesz a válasz, hiszen azt is H. nyomozó rakta oda. -
#1406 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy dolog azért feltűnt a film elején, ami ugyebár tulajdonképpen a film vége.Jigsaw újabb kazettája a gyomrából, amiben a nyomozót szólítja meg.Idézem:"Úgy gondoltad, elengedlek
anélkül, hogy játszanánk egyet?...Azt gondoltad vége,
csak mert halott vagyok?"
Szal szerintem a folytatásban Hoffman nyomozó lesz célkeresztben és gyanítom, hogy valamiféle kényszer hatására vállalt cinkosságot Jigsaw-val.
-
Lipi1980 #1405 Az hogy mi volt Amanda borítékjában, az legalább akkora rejtély, hogy mi volt a Ponyvaregényben az aktatáskában?
Az hogy Strahm nyomozó nem volt ott, ahol lennie kellett volna az csak azt bizonyítja, hogy a kedves filmkészítők is kezdik elveszteni a fonalat -
Lipi1980 #1404 Megnéztem!
Ezúton keresem azt az embert, aki ki tudja ezt az egész történet gombolyagot oldani, mert ez lassan már a Gordiuszi csomóval vetekszik.
Én már a harmadik rész végén úgy álltam fel, hogy ezt kár lenne folytatni, hiszen Jigsaw meghalt, kampec, vége, finito...
De nem mert azok az istenverte hálivúdi embörkék még egy vödör pénzt szeretnének vele keresni, és a sok hülye Fűrész rajongó pedig meg is nézi...
Attól elvonatkoztatva, hogy ezt kár lenne folytatni, azért egy 7/10-et megért nekem! -
Lpneo #1403 nem baj gyerekek, januárban jön a Rambo legújabb! része, azt biztosan nem kúrták el -
#1402 Októberben jön Jigsaw -
#1401 jó lenne már végre elkapnának mindnenkit és vége lene ennek az egész szarságnak mert már idegesit mindig jön valami új ember 2345 ben is egy új ember és meglesz 2028 saw film szánalmas pénzszerzés az egész teljesen túl van már játszva film még annál is szarabb voltt mint amire számitottam, nem egymagamban beszélek.
és akkor már forgatják az öt a 6al együtt pff elég lehetne már ebből és egy normális utolsó rész ami lezárja az egészet me már én megse nézem következőt idöpocsékolás -
#1400 én alig értettem valamit, megkéne nézni mégegyszer, már rég láttam a többi részt -
#1399 egyetértek -
#1398 könnyen felejthető film még a kínzások se durvák -
#1397 nem volt az igazi :(
Nekem ez egyálltalán nem ütött akkorát,mint az eddigiek. -
#1396 Saw.4.R5.LiNE.XViD-MERRYXMAS
TÖKÉLETES -
saw123 #1395 de ennél sokkal érdekesebb, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hova lett Strahm nyomozó ha jigsaw hulláját megtalálták? hiszen 1 cellában voltak. -
#1394 és hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mi volt amanda borítékában pontosan bár es sose derül ki szerintem... -
#1393 Szerintem teljesen egyértelmű volt a film,
egyedül az nem világos
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hogyan került Hoffman nyomozó a "Jigsaw bandába"
de ez majd biztos a következő epizódból derül ki. -
#1392 Mekkora hatalmas nagy császár lehetett(értsd: kib.szott idióta), aki sample-nek berakja a film UTOLSÓ 1 PERCÉT!
Mondjuk én még előtte láttam a filmet, szal nem zavart, csak egyszerűen nem értem... -
#1391 Hát most valami gubanc van oldalukal nyuge menni fog és általában fullspedel enged tölteni -
#1390 már megy -
#1389 wá part 2 miért nem megy -
#1388 -
#1387 -
#1386 köszönjük! :) -
#1385 Saw.4.R5.LiNE.XViD-MERRYXMAS
PART1
PART2
karácsonyi ajándékom! -
#1384 Felirat: Saw_4_R5_LiNE_XViD-MERRYXMAS -
#1383 Ja igen amúgy kissé már unalmassá vált ez a széria számomra legalábbis, nem ártana valami új ötlet, bár attól tartok az 5. részben ugyanez lesz mint eddig, mert hát amíg valami profitot termel addig minek változtatni? -
#1382 Megnéztem ezt a 4. részt is és végre ez jó volt, nem az a hulladékság mint a 2. meg a 3. rész. Jól megkavarták megint az egészet, elég volt kibogozni most ki kicsoda, főleg, hogy a 2. és 3. része már nem is nagyon emlékeztem, de aztán csak beugrott, hogy ki kicsoda. Annak kifejezettem örültem, hogy nem az értelmetlen haláltusák kerültek a középpontba, ahogy az a 3. részben volt. A forgatókönyv íróknak meg külön gratula, hogy végig tudták vezetni a szálakat.
-
#1381 Visszavonva, lehet szedni nyugodtan, angol hang van rajta. :) (már leszedtem meg itt is írják)
-
#1380 Saw_4_R5_LiNE_XViD-MERRYXMAS
Kis bökkenő, hogy orosz hang van rajta... -.-
Note : From real DVD9 R5 Russ
No sound ENG DD2.0 Only 5.1 2.0 DTS Russ sound.
Enjoy this line sound. -
#1379 ez mekkora lol.
de látom hemzsegnek a spoilerek,s zal megyek is innen mielőtt az iylen molcáltlaá kósza spoilerekel lelőnék valami poént! -
#1378 Gratulálok ehhez a 4. részhez. Most már foggalmam sincs mi hogyan ki kivel merre hányóra van. Valakinek van valami leírása ? -
#1377 Az majd a saw 5:) -
saw123 #1376 1285-re valaki 1 véleményt? -
#1375 ja #1360-at bannernak -
Lipi1980 #1374 Azért klappol minden mindennel, mert Jigsaw bácsi jó előre kitalálta az egészet!
Vagy lehet, hogy ilyenkor a forgatókönyv írókat kell dícsérni?
Mi lesz a bannerral?
Nm lesz jó az, amit Antihero javallott az #1360-ban??? -
#1373 NA megnéztem. (meglepően "jó" volt a TC változat)
10/7adok rá. A vége nekem nagyon tetszett. Csak hát igen az hogy minden klappol mindennel az megint fura:( -
#1372 Pont ezt akarják belőle kihozni, hogy soha ne legyen vége és csinálhassanak jó sok részt...