2292
-
#1531 a vak és a néma játéka a láncos szerkezettel középen :) -
#1530 Miért akkor mi a nyitójelenet ha nem a boncolás? -
#1529 ja, a zárójeles részt (boncolás) már elkerülte a figyelmemet :)
viszont a boncolás az nem a IV. rész nyitójelenete, én meg arra gondoltam. -
#1528 akkor félre értettük egymást mert amit most belinkeltek én arra gondoltam hogy elég durva volt :D -
#1527 Szerintem erre gondolt:
-
Lipi1980 #1526 Melyikre is gondolsz????
Linket kérek, mert nekem nem igazán ugrik be, hogy melyik jelentről beszélsz... -
#1525 ugyanmár, az abszolút nem volt durva. a betiltott boncolós tréler és a filmben az a rész... na az már finom volt. -
#1524 elég durva volt.de akkor azt mondom aki nem birja ne menjen el megnézni és kész ... -
Xerxész #1523 Megint egy szaftos kezdést láthatunk. -
#1522 nekem inkább csak egyre inkább azt jelentik a fűrész filmek (első rész kivételével), hogy mind kiváló tanulmány lehet orvostanhallgatók részére. -
Lipi1980 #1521 Egy évvel ezelőtt sokan a IV rész nyitó jelenetén (boncolás) is ki voltak akadva, pedig szerintem semmi gyomorforgató nem vol benne... -
#1520 mert ilyet is lehet... -
#1519 de miélrt kell ilyen bazinagy betüvel beirni?:D -
#1518 hát nemtom... :\ -
#1517 SAW V RENDEZŐJE, DAVID HACKLE A FŰRÉSZ V NYITÓ JELENETÉRŐL:
"AZ EMBEREK AMIKOR BEJÖNNEK A SZERKESZTŐI SZOBÁBA ÉS MEGLÁTJÁK ELFORDULNAK. MÉG A ZENESZERZŐNK , CHARLIE CLOUSER SEM TUDTA VÉGIGNÉZNI"
>>> WWW.OFFICIALSAW.COM <<<
-
#1516 ajjaj:D akkor ha rájövk akkor tudni fogom hogy az nem az igazi megoldás és továbbb gondolkodom :D
ez olyan mint a 24..ott is rájöttél az egyik megoldásra aztán döbbent az ember hogy megvan csavarva és más a főgonosz :]]]]] -
Lipi1980 #1515 Na jó pontosítok!
Voltak olyan Pesti mozik, amik feláron bemutatták, de Kecskeméten nem még csak esély sem volt rá! Ha jól emlékszem... -
Xerxész #1514 Kár, hogy azért mégis voltak mozik, amik bemutatták.
Én moziban láttam a 4et is, Cinema Cityben. -
Lipi1980 #1513 Még kb. 22-23 hét, és itt az USA premier, aztán a nézhetetlen verziók, aztán a nézhetőek, aztán a nem merem bemutatni Magyarországon, aztán nagy sokára a DVD megjelenés, aztán a VI. rész -
#1512 fasza lesz nagyon, jöhetne már:D -
#1511 "FŰRÉSZ" PRODUCER MARK BURG A FŰRÉSZ V-RŐL : "KÉT NAGYSZERŰ CSAVAR VAN A FILMBEN TWISTS..."
"ÉPP AMIKOR SIKERÜL RÁJÖNNÖD AZ EGYIKRE, MI ÚJRA MEGCSAVARJUK A SZTORIT."
<<< www.officialsaw.com >>>
úú alig várom mit hoznak össze -
Lipi1980 #1510 -
#1509 heheXD
Saw vs. Wallace & Gromit -
Lipi1980 #1508 Már csak egy hónap és Június 24-én itt a DVD, rögtön két változatban:
EGYLEMEZES változat
és
KÉTLEMEZES rendezői változat
Végre végre végre végre végre valahára -
#1507 "A Csapdák hihetetlenek.....Nagyszerű a stáb. A rajongók imádni fogják a Fűrész V-öt," Nyilatkozta a "Fűrész" producer MARK BURG. A Fűrész V-ben, látszólag Hoffman az utolsó életben maradt személy, aki JIGSAW munkáját folytatja. De amikor a titka veszélybe kerül, neki kell megkeresnie, és kiiktatni minden 'elvarratlan szálat' " www.officialsaw.com
THE GAMES HAVE JUST BEGUN -
Hol van Már???
JiGSaW RuLeZ -
#1505 "A Fűrész 5-ben, Kétszer annyi (Mű) vér lesz, mint akármelyik más Fűrész filmben."
Nyilatkozta a film producere, MARK BURG. >>> URL=http://www.officalsaw.com]www.officialsaw.com[/URL] <<<
SAW V ( Fűrész 5 ) már az utómunkálatoknál tart. A legfontosabb felvételek 2008 Április 28.-án 20:51 perckor lettek készen.
SAW V PREMIER - 2008 Október 24.-én >>> www.officialsaw.com <<<
-
#1504 Én egyelőre a 3at akarom megvenni eredetiben:) Kíváncsi vok mik vannak rajta pluszban. -
Lipi1980 #1503 Merthogy az USA verzió már Január 22-én megjelent, a mozi után 3 hónapra!
Akkor talán majd májusban...
FUCK -
Lipi1980 #1502 Emberek!!!!
Egy hónapja semmi hozzászólás????
Mikor jelenik meg DVD-n????
Vagy ezzel is úgy járunk, mint a mozis változattal, hogy nem merik megjelentetni -
#1501 -
#1500 Ha official lenne, akkor ugyan az tete volna fel a videót youtube-ra, aki a 4-ét is. -
#1499 Valami nem stimmel ezzel a teaserrel,mert 2006 halloween-t írnak -
saw123 #1498 csak hogy megtörjem a csendet -
Lipi1980 #1497 Szerintem akkor, amikor kijön DVD-n (szerintem még ebben a hónapban).
Szvsz hamarabb megvan, ha kihozod TK-ból, mintha torrentről szeded le.
Extrák is lesznek a DVD-n, amit a torrentes változaton nem igen találni -
gruber trans #1496 szeva gyilkosok!
vki nem tudja h mikor lesz szinkron a 4. részre és h honnan tom letölteni??(ha torrentet mondtok akkor linket is adjatok)
elöre is köszi -
#1495 ez nem flegmázás, csak olyan gyorsan leirtad, érezd a poénhatását :P -
TNormi #1494 most miért kell flegmázni? -
#1493 csak ennyi ? -
TNormi #1492 nem nehéz a b-ben tűz a ban áram aztán a ban franciakulcs b ben cső aban kalapács b-ben kulcs és kész :)