Saw - Fûrész filmek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PLackó
A TC az jó hanggal kamerás minõséget jelent, ugye?

bertino
Saw.4.TC.XViD-BaLD

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Klemice
én megnézem moziban sztem ugyis rég adtam ki pénzt mozira ellustultam elmenni

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

exTrem
én is ilyen jött-ment sz@r minoségben nem akarom megnézni. Megvárom a dvdripet, bár utána az az egy hónap már várhat magára moziban ...

Atkamon
jah gondolom igen, de nekem atetszett a 4 is... már amennyit láttam belõle xD

exTrem
Ez már a pénzrQl szól. Sajnos ....

skinnyman
Amíg nem adják ki lemezen, mégis milyen változat lenne kameráson kívül?

Regards,

Herr Lehrer
de nem igaz hogy addig semmilyen nézhetõ verzió nincs már több mint 1 hónapja kijött amcsiban és még mindig csak a szar kamerás verziók vannak hihetetlen.

Your suffers will be legendary even in hell!

skinnyman
Amazon-on rákerestem, szerintük 2008 január 22-ig kell várni a DVD/Blu-Ray változatra :( Kb pont miután itt elkezdik vetíteni.

Regards,

Atkamon
aha 6 rész lesz összesen

Klemice
sõt saw 6 is lesz

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Ez tetszik!!!!
Atkamon
nekem tetszett... tök jó így is szerintem.

saw 3 alternate ending!

nem rossz, de az eredeti jobb! azért kérem a véleményeket!
exTrem
tuti ...

Január 10. Premier a magyar mozikban...
De addigra biztos lesz USA DVDRip
exTrem
Hamarosan lesz. Dec közepére várható a dvdrip.

Herr Lehrer
van már valahol nézhetõ verzió?

Your suffers will be legendary even in hell!

wesker24
Azt nem tudni hogy miért lett Amanda olyan ingerült csak azt tudni hogy Hoffman detektiv nyomozó is benne volt ugyanis Hoffman nyomozó rakta oda azt a boritékot Amandának cimezve a fiókba amit Amanda is megtalált de hogy mi állt pontosan abban a boritékban az nem derült ki szerintem csakis valami személyes dolog lehetett vele kapcsolatban ha ennyire ingerült let töle !!
miujság törpiekkel? láttátok már a filmet? még mindig kíváncsi vagyok mi a véleményetek a spoilerben feltett kérdésemrõl
soulhunter
én a jelenben élek, nem a multban... pech

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

A filmek már a 90-es évek közepétõl hatalmas késéssel érkeztek hazánkba. Hol volt akkor még Gyurcsány? :-)

Sõt, ha valaki még emlékszik a letöltések hõskorára, akkor az tudja, hogy az elsõ korlátozások Orbán uralkodása alatt léptek életbe.
LOL<#idiota>feltörték az iszlámok

Atkamon
www.officialsaw.com-ra akartam felmenni és ez jött ki:

én anno 2 hónap után már leszedtem a 3-at dvd-n

zaki
Minimum fél év múlva lesz DVD. Mármint az eredeti.

Zillo
az elsõ reszböl is megtudhattuk,h rakos nem? a 2. resz is joforman az elsöt ismetli.

Alah Alik Ya Sidi!

skinnyman
Én egy angol nyelvû DVD/DVDrip/720pMPEG4HDx264 változattal is ki lennék békülve.

Regards,

soulhunter
mindig hamar kiadták DVD-n, max ebbe a lepra országba jutott késõn a felirat... talán gyurcsány bácsi nem pénzeli a szinkrontolmácsokat annyira, mint magát? :D

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

wesker24
Azért az még egy kicsit odébb van !! Még nézhetõ verzió sincs nemhogymár egybõl megjelenjen DVD-n is !!
Türelem, hamarosan itt a dvd

ÕSzintén szólva én valahogy nem bízom az ilyen oldalakban <#conf>
Bár ez is tiszta olyan mint ez vagy a többi hasonló, annyi különbséggel, hogy fizetõs...
Nem 'tom!
Egyébként, amit én néztem volna, az EZ volt
De kurvára nem volt totaly watchable<#boxer>
erre is kíváncsi vagyok:

Amanda miért élvezett el amikor kinyitotta a borítékot?
PLackó
nforce-on, vcdquality-n semmi..

skinnyman
Ez nekem átb@szásgyanús, mivel egyik nagyobb torrentoldalon sem látom kint, akkor majd vszínûleg az smswebes hülyegerekeknek lesz meg.

Regards,

wesker24
Mégis hol ?? Mert arra kiváncsi lennék !! Privátba ha lehetne !!
fizetõs oldalon már dvd minõséget tudsz tölteni
soulhunter
"egyre inkább eltünni latszanak azok a filmek,amelyek az emberi lélekre,gondolkodasra hatnak"

csak megjegyezném,h a fürész 2 az élet apró örömeinek rávilágitásárol szolt...

konkrét pl: amikor jigsaw arra világit rá,h 1 halálraitéltnek (rákosnak) még 1 pohár viz is örömet tud okozni...
tom, tom,h unalmas a vizrõl tartott monologja, de hidd el, érdemes lenne ismét (v talán elõször nem átpörgetve) totálisan végignézni?

nos, ezen gondolkodj el, aztán buktasd meg a 2. részt (IS) :P

Még mindig nem értem, miért kell kamerás verziót nézni? Senki ne értse félre, nem a letöltések ellen vagyok! Hiszen ez egy ilyen elcseszett ország, máshol már kijön DVD-n a film, itt pedig még el sem kezdték vetíteni a mozikban. Azonban pont ez az, le lehet azt szedni jó minõségben is. A kamerásnál szinte nem látni semmit, élvezhetetlen, a hang sem az igazi. Az elsõ feliratok is gagyik szoktak lenni. Olyan ember pedig, aki szóról szóra pontosan le tud fordítani egy ilyen filmet, jó, ha 50 van ebben az országban. Akkor pedig mi értelme? Ne alacsonyodjunk már le a Balkán szintjére igénytelenségben, ott néznek meg minden szart, és már teszik is fel a rapidshare.com-ra, mint valami értékes mûkincset.
Zillo
Engem rohadtul nem izgat,h milyen sikeres a film,és hogy másoknak mennyire tetszik vagy sem.Az nálam már régen bukta ha azert csinalnek meg egy filmet h jol beszedjék a lóvét.Valszeg itt az emberek naivitasaban biznak,mert szegeny szerencsétlen akkor is leül megnezni azt a filmet,ha elötte pocsek elmenyben volt resze,mert kivancsi mit hoznak ki belöle.Mint mondanivaloval,es ertekekkel biro film,nalam a 2.3.4. resz megbukott kegyetlenül.

Ugyanis a filmeknek is rengeteg verzioja letezik.

Pl.: látvány film,történetre alapulo film,es ezeknek egyvelege valamint,amiböl igen kevés van,és manapság egyre inkább eltünni latszanak azok a filmek,amelyek az emberi lélekre,gondolkodasra hatnak.A füresz elsö resze ennek majdnem eleget is tesz,a többi csak csüri csavarja a dolgokat,a lenyegen viszont nem valtoztat,igy megprobalnak inkabb alatvanyra es a törtenetre gyurni több kevesebb sikerrel.Ettöl még a szememben nem lesz több a nagy átlagnál,azoknál,amiket az emberek filmnek neveznek...

Alah Alik Ya Sidi!

Hát emberek!!!
Leszedtem egy olyan verziót, amirõl azt hittem, hogy igen jó, hiszen a SAW4-ek közül ennél volt a legtöbb Seed/Peer arány olyan 75/55 körül volt, és messze ez volt a legjobb!
Na mondom: végre van egy nézhetõ verzió! Jippijjáájéé...
Ja csak éppen jippijjájjééé madafaka! Merthogy annyira nézhetetlen volt, hogy kb. 20 perc után kifolytak a szememim, és beleestek a Chio chips zacskójába!!!
Kurva jók ezek a kamerás verziók, mert a kamera a sötöt részeknél kinyit és a hirtelen felvillanó para részknél meg olyan homályos, hogy mire kiélesít, addira már lepergett egy-két pár képkocka <#mf1>
Teljes mértékben élvezhetetlen...

Ebbõl kifolyólag nem tudok semmi érdemlegeset hozzáfûzni, ami beférne a spoiler kategóriába, vagy talán mégis:
Várjátok meg a valódi DVDrip változatot, mert az nézhetõ lesz, vagy a itthoni mozibemutatót, mert ott nem lesz semmi homályos, hacsak a történet nem...
Én is ezt kérdezem

Klemice
nos melyik verzió nézhetõ melyiket szedjem le?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Szvsz. Te rosszul nézel filmet. Bár embere válogatja. Én speciel ha leülök egy film elé, akkor a film idejére teljesen kikapcsolom az agyam, és nem a bakikat meg egyéb szarságot keresem a filmben, hanem egyszerûen élvezem!
A sorozat egyes részeinek értékéelése az IMDB alapján:
Saw I - 7,7 (66768 szavazat alapján)
Saw II - 6,9 (44558 szavazat alaápján)
Saw III - 6,5 (31746 szavazat alapján)
Saw IV - 6,5 (9528 szavazat alapján)

Egyértelmû, hogy az elsõ rész volt a leginkább odab@szós! De ha nem olyan sikeres a többi rész, akkor miért csinálnak még vagy (legalább) két részt? Csakis azért, mert érdeklõdés és fizetõképes kereslet van rá. Nem számítva azt a rengeteg embert, aki kalóz változatban nézi meg...
"meg az az elvont denzel washingtonos démonkergetõs film is, aminek nem jut eszembe a cime :)"

Letaszítva
soulhunter
nem mindig a csavar a lényeg 1 filmben

pl. ebben az egészben az tünt fel nekem,h nem 1-1 kiemelkedõ eseményre helyezi a hangsuly (lásd: die hard quadrologia - ahol semmit nem tudunk meg a zsernyecrõl, csak azt,h mekkora 1 kemény csávo -), hanem itt 1 konkrét karakter tökéletesen részletes, már már tulzottan aprolékos, de lelki oldalu bemutatására is

én ilyen "sorozatot" még nem láttam, ahol 1 karaktert ennyire meg akarnak ismertetni a nézõkkel mind ok-okozati összefüggésben, mind lelki szempontbol.

számomra ez a film ezért marad mindig is kivételes, és ezért maradok hû, hacsak a kövi résszel el nem basszák totálisan ezt :D
megj: elbasszák, mert ugye a történet folytatodik ugy, ah folytatodik, de az már minden lesz, ami nem karakterismertetés...
ugyh abban igazat adok,h az már tényleg csak a brutális kinzásokrol fog szolni elõreláthatoan... (ha lesz 1általán)
de mivel én amugy is horror-thriller beállitottságu vok, nem hiszem, h ne tetszene a sok kecsap a monitoron :D
pl. nekem tetszett a feltámadás c. thriller, meg az az elvont denzel washingtonos démonkergetõs film is, aminek nem jut eszembe a cime :)
szal én nem vok épp normális :D

nameg én alapbol is brutális vok, még micimackot is kinzás alá venném, ha büntetlenül megtehetném :D ... nameg ha létezne 1általán :D

azt hiszem, 1 nagyon jol összeszedett gondolatokbol állo levezetést láthattatok tõlem :)

AntiHero
Nem láttam még a 4. részt. De sztem lesz még egy olyan része is ennek a "sorozatnak" mikor elmesélik Jigsaw gyerek korát.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Zillo
kivancsi avgyok vajon a 68. sejtelmesnek titulált csavarnál is erdekesnek fogod-e talalni a 'story't:) Persze ha ugy tekintjuk,mint a filmeket általában,akkor más a helyzet...de én a filmekben szeretek valami elgondolkoztatot találni,ezért volt az elsõ resz igen megrenditõ,a többi sajnos már csak a hollywoodi álomgyár része :(

Alah Alik Ya Sidi!