Saw - Fûrész filmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Your suffers will be legendary even in hell!
Regards,
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
De addigra biztos lesz USA DVDRip
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Sõt, ha valaki még emlékszik a letöltések hõskorára, akkor az tudja, hogy az elsõ korlátozások Orbán uralkodása alatt léptek életbe.
Alah Alik Ya Sidi!
Regards,
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Regards,
csak megjegyezném,h a fürész 2 az élet apró örömeinek rávilágitásárol szolt...
konkrét pl: amikor jigsaw arra világit rá,h 1 halálraitéltnek (rákosnak) még 1 pohár viz is örömet tud okozni...
tom, tom,h unalmas a vizrõl tartott monologja, de hidd el, érdemes lenne ismét (v talán elõször nem átpörgetve) totálisan végignézni?
nos, ezen gondolkodj el, aztán buktasd meg a 2. részt (IS) :P
Ugyanis a filmeknek is rengeteg verzioja letezik.
Pl.: látvány film,történetre alapulo film,es ezeknek egyvelege valamint,amiböl igen kevés van,és manapság egyre inkább eltünni latszanak azok a filmek,amelyek az emberi lélekre,gondolkodasra hatnak.A füresz elsö resze ennek majdnem eleget is tesz,a többi csak csüri csavarja a dolgokat,a lenyegen viszont nem valtoztat,igy megprobalnak inkabb alatvanyra es a törtenetre gyurni több kevesebb sikerrel.Ettöl még a szememben nem lesz több a nagy átlagnál,azoknál,amiket az emberek filmnek neveznek...
Alah Alik Ya Sidi!
Leszedtem egy olyan verziót, amirõl azt hittem, hogy igen jó, hiszen a SAW4-ek közül ennél volt a legtöbb Seed/Peer arány olyan 75/55 körül volt, és messze ez volt a legjobb!
Na mondom: végre van egy nézhetõ verzió! Jippijjáájéé...
Ja csak éppen jippijjájjééé madafaka! Merthogy annyira nézhetetlen volt, hogy kb. 20 perc után kifolytak a szememim, és beleestek a Chio chips zacskójába!!!
Kurva jók ezek a kamerás verziók, mert a kamera a sötöt részeknél kinyit és a hirtelen felvillanó para részknél meg olyan homályos, hogy mire kiélesít, addira már lepergett egy-két pár képkocka <#mf1>#mf1>
Teljes mértékben élvezhetetlen...
Ebbõl kifolyólag nem tudok semmi érdemlegeset hozzáfûzni, ami beférne a spoiler kategóriába, vagy talán mégis:
A sorozat egyes részeinek értékéelése az IMDB alapján:
Saw I - 7,7 (66768 szavazat alapján)
Saw II - 6,9 (44558 szavazat alaápján)
Saw III - 6,5 (31746 szavazat alapján)
Saw IV - 6,5 (9528 szavazat alapján)
Egyértelmû, hogy az elsõ rész volt a leginkább odab@szós! De ha nem olyan sikeres a többi rész, akkor miért csinálnak még vagy (legalább) két részt? Csakis azért, mert érdeklõdés és fizetõképes kereslet van rá. Nem számítva azt a rengeteg embert, aki kalóz változatban nézi meg...
Letaszítva
pl. ebben az egészben az tünt fel nekem,h nem 1-1 kiemelkedõ eseményre helyezi a hangsuly (lásd: die hard quadrologia - ahol semmit nem tudunk meg a zsernyecrõl, csak azt,h mekkora 1 kemény csávo -), hanem itt 1 konkrét karakter tökéletesen részletes, már már tulzottan aprolékos, de lelki oldalu bemutatására is
én ilyen "sorozatot" még nem láttam, ahol 1 karaktert ennyire meg akarnak ismertetni a nézõkkel mind ok-okozati összefüggésben, mind lelki szempontbol.
számomra ez a film ezért marad mindig is kivételes, és ezért maradok hû, hacsak a kövi résszel el nem basszák totálisan ezt :D
megj: elbasszák, mert ugye a történet folytatodik ugy, ah folytatodik, de az már minden lesz, ami nem karakterismertetés...
ugyh abban igazat adok,h az már tényleg csak a brutális kinzásokrol fog szolni elõreláthatoan... (ha lesz 1általán)
de mivel én amugy is horror-thriller beállitottságu vok, nem hiszem, h ne tetszene a sok kecsap a monitoron :D
pl. nekem tetszett a feltámadás c. thriller, meg az az elvont denzel washingtonos démonkergetõs film is, aminek nem jut eszembe a cime :)
szal én nem vok épp normális :D
nameg én alapbol is brutális vok, még micimackot is kinzás alá venném, ha büntetlenül megtehetném :D ... nameg ha létezne 1általán :D
azt hiszem, 1 nagyon jol összeszedett gondolatokbol állo levezetést láthattatok tõlem :)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Alah Alik Ya Sidi!