2292
-
#2252 ha barmennyire is saw fan vagy, mindenkeppen. -
#2251 este megyek 3d-be nézni. érdemes? -
#2250 Ha minden igaz 2011 januárjában már nézhetjük dvd-n remélem tényleg így lesz -
#2249 Na megnéztem én is tegnap.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az elején az a tömeg előtti csapda durva volt, bár nem értem h az minek volt vagy mi volt, számomra nem derült ki. Vagy csak a show kedvéért?!:)
Az autóbontós csapda is kegyetlen volt, az is inkább a show kedvéért volt benne, túl közel nem kerültünk az áldozatokhoz. De a többi rész bejött, a végén Jillt sajnáltam, megkapta rendesen XD De legalább Hoffman is, már elegem volt h mennyi szimpatikus embert kinyírt :D Dr. Gordon felbukkanásának meg örülök, gyanús is volt 1-2 dolog vele kapcsolatban, de most kiderült. -
#2248 kurvajo volt :) -
#2247 Nézd meg a filmet :)
Nem jó az ha lelövöm a poénokat.
De ha annyira akarod tudni hogy mi volt a filmben hogy lett vége stb. akkor olvasd el ezt: SPOILER !!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szóval Jill meghalt, Hoffmann csapdát rakott a fejére , kiderült hogy Gordon is végig segített Jigsawnak, a rendőr aki ebben a részben nyomozott Hoffmann után az is meghalt. Gordon nélkül nem sikerülhetett volna Jigsawnak nagyon sok "játék", hisz ő volt az orvos aki bevarrta a különböző testrészekbe a kulcsokat,stb.
Végül Hoffmann le akar lépni egy csomó pénzzel de 3 disznóálarcos alak körbeveszi és az egyik elkábítja. Leveszi az álarcot és Dr. Gordon az.
Beviszi az első rész helyszínére, a fűrészt eldobja messzire nehogy letudja vágni a lábát a láncról, leoltja a lámpát, ajtót ráhúzza, game over :D elégedett voltam a végével, méltó lezárás, bár meghagyták azért a lehetőséget hogy ha csinálnának egy új részt legyen mire alapozni. -
bcrics #2246 mi volt az a nyilvános sínes csapda?pl..?? -
bcrics #2245 nagy vonalakban,de mégis mi történt?:)..nyomjad spoilerben vagy privátban köszeee:) -
#2244 Jó volt a VII.
10/8
Van egy olyan érzésem hogy lesz 8. rész is. -
bcrics #2243 este jöhetnek a kritikák:) -
bcrics #2242 azta---ma már musoron a film..
ááá
-
Lipi1980 #2241 Filmkatalógus szerint
Malom mozi műsora
Úgyhogy Jeeeeeee! Ja és jipppiijáájéééé!!! -
#2240 hát ez az! -
#2239 amugy 2 nap mulvatol (28-a) vetitik itthon. imdb-n 8.0-an all, ez meg az 1-nel is jobb pontszam (bar valoszinuleg lejjebb fog meg menni ahogy szokott), ugyhogy bizakodok h faszanyos lesz :) -
#2238 itt lejjebbgorgetsz es kilistaza hol adjak amit nem ertek az az h pl allee-re ki van listazva, viszont amikor a mozi honlapjan neznem (cinemacity), nincs kilistazva a film. erti ezt valaki? -
#2237 sg-s cikk szerint lesz. -
#2236 Valaki nem tudja hogy akkor most lesz a moziba vagy nem?Igazán az érdekelne hogy a pécsi moziban lesz-e mert nem szeretnénk potyára oda utazni -
Lipi1980 #2235 Tudomásom szerint egyenlőre nincs infó arról, hogy döntött-e már a korhatár besoroló bizottság... Legalább a 3D miatt lehetnének részrehajlóbbak... -
#2234 Hello!
Lehet tudni hogy magyar mozikban mikor lesz?
Az lenne az igazi, ha IMAX-ban menne! :D -
#2233 Ja, persze... Biztos kiszivárgott. Bírom ezeket a gagyi, régi részekből összetákolt hobbi videókat. Kilométerről látszik, hogy kamu. Ami nem baj, csak ne próbálnák beadni, hogy hivatalos. -
#2232 Elvileg úgy híresztelik, de bevételtől függ. Legtöbb oldalon utolsóként emlegetik, de hidd el: van az a pénz :) http://www.usatoday.com/life/movies/news/2010-07-22-saw22_ST_N.htm
Másik meg a 3D poszterről érdekesség: http://www.joblo.com/index.php?id=33123
Legutolsó hír, hogy a Paranormal Activity 2 miatt kihátráltak, és a hivatalos bemutató mostmár Október 29! http://screenrant.com/saw-3d-release-date-paranormal-activity-2-ross-69756/ -
#2231 igen, bár én nem lepődnék meg ha lenne még 1-(2) rész belőle :D -
#2230 most tenyleg ez lesz az utolso vagy ezek a vegso dolgok mit akarnak jelenteni? :) -
#2229 -
WWW.SAW.HU -
getro2 #2227 Én tegnap láttam az első részt, az tényleg nagyon jó volt, viszont azt nem tudom, hogy -SPOILER- mi volt a bűne a fényképező fiúnak, akit a végén bezártak a szobába? -
#2226 Kiszivárgott (?) TEASER TRAILER:
-
#2225 LOL
-
Lipi1980 #2224 Március 21-én Fűrész maraton a Corvinban -
#2223 grat :D -
#2222 ték. -
#2220 engem pont azért nem érdekel -
#2219 holnap után jön a DVD (kíváncsi leszek a magyar szinkronra már előre félek tőle) -
Ember 123 #2218 mivel nem tudok aludni meg is néztem, kiprobáltam de nem vált be az a módszer.. :S -
Ember 123 #2217 Pont atim van.. catalyst..:P
mipmap detail level? az hol mi, miért?:D
bocsi de béna vagyok a gépekhez, plusz most jöttem haza.
Ha le tudnád irni részletesebben akkor megköszönném :)
(köszi a választ) -
#2216 milyen vga-d van pontosan ?
ha ATI akkor a Catalystban a Mipmap Detail Levelt másra...pl. gta iv-nél igy megoldott pár textura problémát.
vagy vedd lejebb vagy tedd fel maximumra, próbálgasd. -
Ember 123 #2215 oh:(
a játékhoz pont 128-as videokari kell, nem értem:S
egy másik játéknak ugyan ez a követelménye és mégis elfut vele, sőt nem csak egy játéknál:(
Köszönöm a válasz ; ) még azért nem adom föl. -
#2214 "elvileg" futnia kéne.
nekem is volt egyik játékba ilyen problémám évekkel ezelőtt hogy a 64 mb-s videokártyámmal csak fekete-fehér -en jelentek meg a texturák ,de szerintem itt ,ennél a játéknél is a vga ramja kevés neki,hiába csak az ember meg a tv a rossz benne.. -
Ember 123 #2213 igazábol régebbi driver volt alapbol rajta, aztán raktam fel egy ujabbat mert aszittem hogy az megoldja a problémát.. 128-megás videokarim van, shader 2.0ás támogatással.. izé elvileg ezen el kéne futnia. Amugy csak az embereket jelzi ki feketén a tv-t pedig pirosan. A telepítés szerintem nem oldaná meg :( láttam alul hogy ugyan ezt valaki megkérdezi de nem válaszoltak rá. Van még ötlet? :S :(
(amugy köszönöm a választ:)) -
#2212 régebbi driver visszarakása ?
nem lehet hogy kevés neki a vga? hány mb-os ?
végső esetben újratelepités..