Saw - Fűrész filmek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azta---ma már musoron a film..
ááá

Filmkatalógus szerint

Malom mozi mûsora

Úgyhogy Jeeeeeee! Ja és jipppiijáájéééé!!!
Klemice
hát ez az!

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

5c0rp330n
amugy 2 nap mulvatol (28-a) vetitik itthon. imdb-n 8.0-an all, ez meg az 1-nel is jobb pontszam (bar valoszinuleg lejjebb fog meg menni ahogy szokott), ugyhogy bizakodok h faszanyos lesz 😊

5c0rp330n
itt lejjebbgorgetsz es kilistaza hol adjak amit nem ertek az az h pl allee-re ki van listazva, viszont amikor a mozi honlapjan neznem (cinemacity), nincs kilistazva a film. erti ezt valaki?

bertino
sg-s cikk szerint lesz.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

J i GS a W
Valaki nem tudja hogy akkor most lesz a moziba vagy nem?Igazán az érdekelne hogy a pécsi moziban lesz-e mert nem szeretnénk potyára oda utazni

Tudomásom szerint egyenlõre nincs infó arról, hogy döntött-e már a korhatár besoroló bizottság... Legalább a 3D miatt lehetnének részrehajlóbbak...
DarkJedi
Hello!
Lehet tudni hogy magyar mozikban mikor lesz?

Az lenne az igazi, ha IMAX-ban menne! 😄

Dynamic
Ja, persze... Biztos kiszivárgott. Bírom ezeket a gagyi, régi részekbõl összetákolt hobbi videókat. Kilométerrõl látszik, hogy kamu. Ami nem baj, csak ne próbálnák beadni, hogy hivatalos.
PrisonMan
Elvileg úgy híresztelik, de bevételtõl függ. Legtöbb oldalon utolsóként emlegetik, de hidd el: van az a pénz 😊 http://www.usatoday.com/life/movies/news/2010-07-22-saw22_ST_N.htm

Másik meg a 3D poszterrõl érdekesség: http://www.joblo.com/index.php?id=33123

Legutolsó hír, hogy a Paranormal Activity 2 miatt kihátráltak, és a hivatalos bemutató mostmár Október 29! http://screenrant.com/saw-3d-release-date-paranormal-activity-2-ross-69756/

DeerHunter01
igen, bár én nem lepõdnék meg ha lenne még 1-(2) rész belõle 😄

\"Erről van szó!\"

5c0rp330n
most tenyleg ez lesz az utolso vagy ezek a vegso dolgok mit akarnak jelenteni? 😊

cassoneitaly

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

cassoneitaly

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Én tegnap láttam az elsõ részt, az tényleg nagyon jó volt, viszont azt nem tudom, hogy -SPOILER- mi volt a bûne a fényképezõ fiúnak, akit a végén bezártak a szobába?

Az élet olyan mint a motor: ha nem megy be kell rúgni

cassoneitaly
Kiszivárgott (?) TEASER TRAILER:

cassoneitaly
LOL

DeerHunter01
grat 😄

\"Erről van szó!\"

bertino
ték.

bertino
engem pont azért nem érdekel <#idiota>

J i GS a W
holnap után jön a DVD (kíváncsi leszek a magyar szinkronra már elõre félek tõle<#szomoru1>)

mivel nem tudok aludni meg is néztem, kiprobáltam de nem vált be az a módszer.. :S
Pont atim van.. catalyst..😛
mipmap detail level? az hol mi, miért?😄
bocsi de béna vagyok a gépekhez, plusz most jöttem haza.
Ha le tudnád irni részletesebben akkor megköszönném 😊
(köszi a választ)
DeerHunter01
milyen vga-d van pontosan ?
ha ATI akkor a Catalystban a Mipmap Detail Levelt másra...pl. gta iv-nél igy megoldott pár textura problémát.
vagy vedd lejebb vagy tedd fel maximumra, próbálgasd.

\"Erről van szó!\"

oh😞
a játékhoz pont 128-as videokari kell, nem értem:S
egy másik játéknak ugyan ez a követelménye és mégis elfut vele, sõt nem csak egy játéknál😞
Köszönöm a válasz ; ) még azért nem adom föl.
DeerHunter01
"elvileg" futnia kéne.
nekem is volt egyik játékba ilyen problémám évekkel ezelõtt hogy a 64 mb-s videokártyámmal csak fekete-fehér -en jelentek meg a texturák ,de szerintem itt ,ennél a játéknél is a vga ramja kevés neki,hiába csak az ember meg a tv a rossz benne..

\"Erről van szó!\"

igazábol régebbi driver volt alapbol rajta, aztán raktam fel egy ujabbat mert aszittem hogy az megoldja a problémát.. 128-megás videokarim van, shader 2.0ás támogatással.. izé elvileg ezen el kéne futnia. Amugy csak az embereket jelzi ki feketén a tv-t pedig pirosan. A telepítés szerintem nem oldaná meg 😞 láttam alul hogy ugyan ezt valaki megkérdezi de nem válaszoltak rá. Van még ötlet? :S 😞
(amugy köszönöm a választ😊)
DeerHunter01
régebbi driver visszarakása ?
nem lehet hogy kevés neki a vga? hány mb-os ?
végsõ esetben újratelepités..

\"Erről van szó!\"

HALI!
Tudom hogy nem ide tartozik, de sehol sincs olyan forum ahol ez lenne a téma, de a fûrész játékban pirosan jelenik meg nekem a tv, illetve a karakter teljesen feketén.. mit csináljak ilyenkor? legujabb driver fenn van minden okés lenne.. nincs valami fix? Elöre is köszönöm a segítséget 😊
Készül biza! Éspedig 3D-s lesz.
Ha már ilyen szép kerek a történet, és a VI. rész "alcíme" úgyis az, hogy "a kör bezárul", akkor a 7. rész igazán lehetne a 6 részt átfogó, összefoglaló, gubancokat kibogozó, idõrendben bemutató Jigsaw Saga 😄 Én vevõ lennék rá, az tutti...
5c0rp330n
sztem ez a 6 most viszonylag ertheto volt pl a 4-hez kepest ahol tobb helyen tenyleg olyan mindfuck fordulat van, hogy nem konnyu kovetni.
eleg korrekt lett az a 6 is, csak furcsalltam kicsit h a vegen nem volt olyan hatalmas csavar amilyen szokott lenni. (bar a tortenet mar elegge kibontakozott, nagyon nagy csavart talan mar nem is tudnanak beletenni)
csak kicsit fassag h par eve azt mondtak h a 6 lesz az utolso, es elegge ugy erzem h nem agyon van ezen mar mit nyujtani, ezt itt eleg szepen le lehetett volna zarni de ahogy tudom mar keszul a 7..

Nagy sokára tegnap este én is bevállaltam...

A korábbi pár gyenge rész után ez nagyon jó volt!
Egy bajom van csak: már lassan sorvezetõ kellene a franchise-hoz, mert annyira ugrálnak a részek között, hogy akkor sem tudnám kibogozni, ha egymást után nézném végig a 6 részt. De egyszer (ha nagyon nem lesz más dolgom, akkor) tuti megpróbálkozom vele

Per pill. lehetetlen lenne felállítanom egy sorrendet a 6 film között, mert a 3,4,5 rész nem nagyon maradt meg...
5c0rp330n
most latom h van mar r5.. latok par dvdr-et is, de azok valszeg fake-ek, nem? azt meg tutira nem adhattak ki.

ja és azért is mert
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
pl ebben a részben is a fickó hasába operált kulcs arra utal hogy egy doki kifejezetten egy sebész rakta bele oda, de említhetném a 2. részt is a csávónak a szemébe a kulcs, szóval erre csak dr gordon képes, tehát tuti hogy õ is játszik
többszöri megnézésre egész jónak tûnik..ahhoz képest hogy 6. részrõl van szó. de nyilván azoknak akik kívülrõl fujják az elõzõ részeket, anélkül felesleges megnézni mert nem ért semmit az ember. a 7. részben gyanítom hogy végre újra felbukkan dr Gordon, hiszen
ebben a részben szinte mindenki meghalt

kíváncsian várom a következõ részt!
Hát az elsõ rész után szerintem ez a 6. volt a legjobb.
De még így is azt mondom,az elsõ valahol különáll ettõl az egésztõl.Az úgy önmagában volt zseniális...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Tanítványnak tekintem mert Jigsaw munkáját folytatja.

megnéztem. nem volt rossz. de jó sem. csapdák jók. mondanivaló is. de rókabõr szaga van nagyon.

sorrend: 1,3,6,4,2,5

unio

Szerintem ebben nincs igazad. Jill nem tanítvány, mintahogy erre a filmben többször is utaltak. (pl. Jill többször is említi, hogy csak John utolsó kívánságát akarja teljesíteni, illetve amikor John is mondja, hogy biztosít Jill számára egy kiutat az egészbõl). Viszont szerintem lesz még egy tanítvány - méghozzá egyre inkább Dr.Gordon felé hajlok e tekintetben. Érdekes, hgoy milyen borítékot vitt és kinek Jill valamilyen kórházba...

Arról tudunk valamit már - mert nekem nem rémlik -, hogy még a harmadik részben annak a jelenetnek mi a jelentõsége, ahol John Amandának ad egy sárga borítékot, és mondja neki, hogy innen már nincs visszaút, stb...? Az milyen boríték? (Most nem ugrik be a jelenet szóról-szóra, sry.)
Na megnéztem a hatodik fûrészt.
Szerintem nagyon jó lett. És végre rájöttem miért lett ez is betiltva.
Szerintem nem a látvány miatt, hanem a mondani való...Miért is gyilkol? Hmm, érdekes mai szitu. Uzsora kamat rászorulóknak, megbünteti. Életbiztosítás...hmm, megbünteti...na ezért lett betiltva. Már a hazai mozikat is a politika uralja.....
Shep
Kösz, így most már jobban rémlik 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DeerHunter01
az 5-ben a végén aki szétnyomódott az Strahm volt.
õ jött rá hogy Hoffman is benne van a dologba.
Perez ügynököt -aki Strahm társa volt- pedig a bohóc fejében elrejtett puska sebesitette meg.
õ nem tudta hogy Hoffman is bünös.
amúgy Strahm és Perez a 4. részben jöttek be.

\"Erről van szó!\"

Shep
Félre értetted, ezt én is vágom ,csak nem emlékszem már, hogy pl. a Nyomozó, hogy került a képbe meg egyáltalán melyik részben, a másik nyomozó aki ugye az 5-ben szétnyomódott a végén az most ki is volt, az ügynök nõ akivel ugye most az lett ami lett azzal mi is volt az x-edik részben. Tehát nem az egyes részek megértésével van gondom, hanem azzal ,hogy marha sok idõ eltelik a részek között és már nem tudom ki kicsoda. Jó Amanda meg Jigsaw és a felesége azért még meg vannak 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DeerHunter01
Jill,Hoffmann,Jigsaw,Amanda mind együtt csinálták a "játékokat".
Jigsaw halála után ugye Jillnek hagyott egy videóüzenetet és egy ládát. a ládában voltak az alanyok,melyeket Hoffman el is rabolt. (5 embert).
de 6 boriték volt és a 6.-ban Hoffman volt.
a végén hogy meghalt e vagy nem azt nem tudni de szerintem túlélte[/spoiler

\"Erről van szó!\"

Shep
Megnéztem én is a 6-ot nem volt rossz, de valaki összefoglalná a történetet, mert én már marhára nem emlékszem ,hogy mikor ki volt hol és minek? Elég gáz így hogy az elsõ rész már 6 éve volt. Nem igazán tudom már, hogy ki kivel van. Jó a végén nagyjából felrémlettek a dolgok de egy rövid összefoglaló jó lenne 😊

Megnéztem a Fûrész 6-ot én is, és azt kell mondjam tetszett. Persze az 5-öt nem volt nehéz felülmúlni... A csapdák viszonylag jók voltak, a sztori is elmegy kategória. Végre megint van csattanó, bár
nem tudom miért kell minden 2 részbe új tanítványt tenni.

Ha értékelnem kéne kb a Fûrész 3-mal lenne egy szinten.

DeerHunter01
SAW VI

szerintetek a végén életben maradt az anyja és fia meg a szemüveges csaj ?

\"Erről van szó!\"

zoliapu
Nekem az elsõ rész tetszett igazán az újdonság ereje, szeretem a mûfajt igaz inkább olvasni. A többit is megnéztem mérsékelt tetszéssel, mivel nem nagyon volt más ilyen kategóriában nagyon, sajna Rakhatak volna az újabb részekbe néha mélyebb értelmet, vagy több feszültséget a tényleges hentelés helyett, a kevesebb néha több, nem kell anyi episód.

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy