2292
  • 5c0rp330n
    ha barmennyire is saw fan vagy, mindenkeppen.
  • akyyy
    este megyek 3d-be nézni. érdemes?
  • J i GS a W
    Ha minden igaz 2011 januárjában már nézhetjük dvd-n remélem tényleg így lesz
  • mateus33
    Na megnéztem én is tegnap.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az elején az a tömeg előtti csapda durva volt, bár nem értem h az minek volt vagy mi volt, számomra nem derült ki. Vagy csak a show kedvéért?!:)
    Az autóbontós csapda is kegyetlen volt, az is inkább a show kedvéért volt benne, túl közel nem kerültünk az áldozatokhoz. De a többi rész bejött, a végén Jillt sajnáltam, megkapta rendesen XD De legalább Hoffman is, már elegem volt h mennyi szimpatikus embert kinyírt :D Dr. Gordon felbukkanásának meg örülök, gyanús is volt 1-2 dolog vele kapcsolatban, de most kiderült.
  • 5c0rp330n
    kurvajo volt :)
  • DeerHunter01
    Nézd meg a filmet :)
    Nem jó az ha lelövöm a poénokat.

De ha annyira akarod tudni hogy mi volt a filmben hogy lett vége stb. akkor olvasd el ezt: SPOILER !!!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szóval Jill meghalt, Hoffmann csapdát rakott a fejére , kiderült hogy Gordon is végig segített Jigsawnak, a rendőr aki ebben a részben nyomozott Hoffmann után az is meghalt. Gordon nélkül nem sikerülhetett volna Jigsawnak nagyon sok "játék", hisz ő volt az orvos aki bevarrta a különböző testrészekbe a kulcsokat,stb.
    Végül Hoffmann le akar lépni egy csomó pénzzel de 3 disznóálarcos alak körbeveszi és az egyik elkábítja. Leveszi az álarcot és Dr. Gordon az.
    Beviszi az első rész helyszínére, a fűrészt eldobja messzire nehogy letudja vágni a lábát a láncról, leoltja a lámpát, ajtót ráhúzza, game over :D elégedett voltam a végével, méltó lezárás, bár meghagyták azért a lehetőséget hogy ha csinálnának egy új részt legyen mire alapozni.
  • bcrics
    mi volt az a nyilvános sínes csapda?pl..??
  • bcrics
    nagy vonalakban,de mégis mi történt?:)..nyomjad spoilerben vagy privátban köszeee:)
  • DeerHunter01
    Jó volt a VII.
    10/8
    Van egy olyan érzésem hogy lesz 8. rész is.
  • bcrics
    este jöhetnek a kritikák:)
  • bcrics
    azta---ma már musoron a film..
    ááá

• Lipi1980
    Filmkatalógus szerint

Malom mozi műsora

Úgyhogy Jeeeeeee! Ja és jipppiijáájéééé!!!
  • Klemice
    hát ez az!
  • 5c0rp330n
    amugy 2 nap mulvatol (28-a) vetitik itthon. imdb-n 8.0-an all, ez meg az 1-nel is jobb pontszam (bar valoszinuleg lejjebb fog meg menni ahogy szokott), ugyhogy bizakodok h faszanyos lesz :)
  • 5c0rp330n
    itt lejjebbgorgetsz es kilistaza hol adjak amit nem ertek az az h pl allee-re ki van listazva, viszont amikor a mozi honlapjan neznem (cinemacity), nincs kilistazva a film. erti ezt valaki?
  • bertino
    sg-s cikk szerint lesz.
  • J i GS a W
    Valaki nem tudja hogy akkor most lesz a moziba vagy nem?Igazán az érdekelne hogy a pécsi moziban lesz-e mert nem szeretnénk potyára oda utazni
  • Lipi1980
    Tudomásom szerint egyenlőre nincs infó arról, hogy döntött-e már a korhatár besoroló bizottság... Legalább a 3D miatt lehetnének részrehajlóbbak...
  • DarkJedi
    Hello!
    Lehet tudni hogy magyar mozikban mikor lesz?

Az lenne az igazi, ha IMAX-ban menne! :D
  • Dynamic
    Ja, persze... Biztos kiszivárgott. Bírom ezeket a gagyi, régi részekből összetákolt hobbi videókat. Kilométerről látszik, hogy kamu. Ami nem baj, csak ne próbálnák beadni, hogy hivatalos.
  • PrisonMan
    Elvileg úgy híresztelik, de bevételtől függ. Legtöbb oldalon utolsóként emlegetik, de hidd el: van az a pénz :) http://www.usatoday.com/life/movies/news/2010-07-22-saw22_ST_N.htm

Másik meg a 3D poszterről érdekesség: http://www.joblo.com/index.php?id=33123

Legutolsó hír, hogy a Paranormal Activity 2 miatt kihátráltak, és a hivatalos bemutató mostmár Október 29! http://screenrant.com/saw-3d-release-date-paranormal-activity-2-ross-69756/
  • DeerHunter01
    igen, bár én nem lepődnék meg ha lenne még 1-(2) rész belőle :D
  • 5c0rp330n
    most tenyleg ez lesz az utolso vagy ezek a vegso dolgok mit akarnak jelenteni? :)
  • cassoneitaly
  • cassoneitaly

WWW.SAW.HU
  • getro2
    Én tegnap láttam az első részt, az tényleg nagyon jó volt, viszont azt nem tudom, hogy -SPOILER- mi volt a bűne a fényképező fiúnak, akit a végén bezártak a szobába?
  • cassoneitaly
    Kiszivárgott (?) TEASER TRAILER:

• cassoneitaly
    LOL

• Lipi1980
    Március 21-én Fűrész maraton a Corvinban
  • DeerHunter01
    grat :D
  • bertino
    ték.
  • bertino
    engem pont azért nem érdekel
  • J i GS a W
    holnap után jön a DVD (kíváncsi leszek a magyar szinkronra már előre félek tőle)
  • Ember 123
    mivel nem tudok aludni meg is néztem, kiprobáltam de nem vált be az a módszer.. :S
  • Ember 123
    Pont atim van.. catalyst..:P
    mipmap detail level? az hol mi, miért?:D
    bocsi de béna vagyok a gépekhez, plusz most jöttem haza.
    Ha le tudnád irni részletesebben akkor megköszönném :)
    (köszi a választ)
  • DeerHunter01
    milyen vga-d van pontosan ?
    ha ATI akkor a Catalystban a Mipmap Detail Levelt másra...pl. gta iv-nél igy megoldott pár textura problémát.
    vagy vedd lejebb vagy tedd fel maximumra, próbálgasd.
  • Ember 123
    oh:(
    a játékhoz pont 128-as videokari kell, nem értem:S
    egy másik játéknak ugyan ez a követelménye és mégis elfut vele, sőt nem csak egy játéknál:(
    Köszönöm a válasz ; ) még azért nem adom föl.
  • DeerHunter01
    "elvileg" futnia kéne.
    nekem is volt egyik játékba ilyen problémám évekkel ezelőtt hogy a 64 mb-s videokártyámmal csak fekete-fehér -en jelentek meg a texturák ,de szerintem itt ,ennél a játéknél is a vga ramja kevés neki,hiába csak az ember meg a tv a rossz benne..
  • Ember 123
    igazábol régebbi driver volt alapbol rajta, aztán raktam fel egy ujabbat mert aszittem hogy az megoldja a problémát.. 128-megás videokarim van, shader 2.0ás támogatással.. izé elvileg ezen el kéne futnia. Amugy csak az embereket jelzi ki feketén a tv-t pedig pirosan. A telepítés szerintem nem oldaná meg :( láttam alul hogy ugyan ezt valaki megkérdezi de nem válaszoltak rá. Van még ötlet? :S :(
    (amugy köszönöm a választ:))
  • DeerHunter01
    régebbi driver visszarakása ?
    nem lehet hogy kevés neki a vga? hány mb-os ?
    végső esetben újratelepités..