Saw - Fűrész filmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A végén a felesége hal meg, aki nemigen tehet sokmindenrõl, õ meg gyakorlatilag nem kerül "saját csapdájába", mint az eddig részekben a fõ-játékszereplõk, ezáltal pont, hogy megmenekül, "teszt" nélkül.
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Erre a befejezésre azért lehet építeni még 8. részt is, bár oda már nagyon ki kell tenniük magukért, hogy ne csak egy rókabõr legyen.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Nagyon úgy tûnik nekem.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
SPOILER
Azt gondoltam, hogy vége lesz azzal, hogy a végén Hoffman mindent felrobbant. Viszont amikor elõkerült az a 3 állarcos és a doki levette az állarcot végem lett. Kiderült, hogy õ is Jigsaw egyik segitõje volt(és még ki tudja, hogy hányan vannak). De persze senki nem tud a másikról. És vajon ki az a másik 2 aki vele volt? Illetve nem lehet tudni, hogy Hoffman barátunk életbe maradt-e. Biztos, hogy nem ez volt az utolsó rész. Bár ennyi erõvel, hogy mindig visszautalnak korábbi részekre még akár 20 részt is csinálhatnának.
spoiler
mi a tökömért volt kötelezõ mellbe akasztani? : D
de egyébként is tele volt orbitális baromságokkal, csak ez az egy kivételesen szembetûnõ..
Kumiho #2179
Eladó Fûrész maszk....Erõs mûanyag alapú így nehezen törik...Képet is tudok küldeni kérésre. Minõségi termék alacsony áron.
Csak mert közelegnek az ünnepek.
E-mail: [email protected]
Több is van raktáron.
1500 ft-os ár.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy szerintem ez a rész lett a leggyengébb, számomra nem ütötte meg a Saw színvonalát, értelmetlen brutalitás és hentelés, mérföldekkel többet kilehetett volna hozni az utolsó rész sztorijából és akkor talán a vége is ütött volna...
De így ez egy nagy 0.
Szerintem.
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
1. Miért nem valahova a nadrágjába akasztotta be? Ha csörlõn voltak a láncok akkor simán lejjebb húzhatta volna õket a gatyájához.
2. Amikor felér és a mellével tartja már csak magát hirtelen eltûnik a gravitációs és az elvileg csörlõs lánc egyik végén lebeg a pali, anélkül hogy tartaná magát azzal hogy fogja a lánc másik végét.
Ezzel részemrõl elbaszták az egészet.
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Én azt láttam utoljára amiben Julie Benz szerepelt az meg már 4 rész óta volt😮 Félévente hányták ki ezeket vagy mi?:S
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
a 2. részbõl! Mindenkit mutattak aki túlélte de õt nem! vajon ez direkt volt vagy csak szimplán elfelejtették ami lássuk be nem valószínû....
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
\"Erről van szó!\"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Az autóbontós csapda is kegyetlen volt, az is inkább a show kedvéért volt benne, túl közel nem kerültünk az áldozatokhoz. De a többi rész bejött, a végén Jillt sajnáltam, megkapta rendesen XD De legalább Hoffman is, már elegem volt h mennyi szimpatikus embert kinyírt 😄 Dr. Gordon felbukkanásának meg örülök, gyanús is volt 1-2 dolog vele kapcsolatban, de most kiderült.
Nem jó az ha lelövöm a poénokat.
De ha annyira akarod tudni hogy mi volt a filmben hogy lett vége stb. akkor olvasd el ezt: SPOILER !!!
Végül Hoffmann le akar lépni egy csomó pénzzel de 3 disznóálarcos alak körbeveszi és az egyik elkábítja. Leveszi az álarcot és Dr. Gordon az.
Beviszi az elsõ rész helyszínére, a fûrészt eldobja messzire nehogy letudja vágni a lábát a láncról, leoltja a lámpát, ajtót ráhúzza, game over 😄 elégedett voltam a végével, méltó lezárás, bár meghagyták azért a lehetõséget hogy ha csinálnának egy új részt legyen mire alapozni.
\"Erről van szó!\"