2292
  • Dean Winchester
    köszönöm szépen a javítást
  • Klemice
    lesz...
  • Dean Winchester
    de kell mert igény van rá!
    ha lessz felirat pls ide linkelje már be vki =)
  • Trapmaker
    Hány %-on van a felirat?
  • PrisonMan
    A Saw V miatti hype miatt fogtam és beszereztem az eddigi 4 filmet. Rögtön meg is néztem az első 2 részt. Nagyon király filmek voltak, egyszerűen fantasztikusak!!

Valamikor 2007 április környékén minden előtudás nélkül néztem meg a 3. részt. A brutalitás miatt jó volt, de nem igazán tetszett, nem ismertem a karaktereket, igazándiból egy teljesen idegen filmet néztem meg. Mondtam is mindenkinek, hogy nem is értem mit mondják miért olyan nagy szám ez a Fűrész-sorozat... Tévedtem!

Az első 2 rész megnézésével áll csak össze a kép, így lesz igazán jó. Nem szabadott volna anno a 3. résszel kezdenem, nem értettem szinte semmit. Jigsaw a király
    Holnapi program a 3. és 4. rész újranézése.
  • saw123
    hmmm érdekes... tegnap még az volt a wikipedián hogy Cary Elwes tuti bent lesz a 6. részben... ma már semmi hír róla. sorry, de várjuk ki a végét és tényleg csak sorjában, először az 5 :)
  • Lpneo
    gyerekek, ebből a filmből nem kellett volna folytatást csinálni. Az elsőben minden tökéletesen benne volt, a többi rész csak kavarás meg vérontás. Az 5-be már deciliterre kiszámolták mennyi vér kell, és tényleg!
  • Zoleeka007
    Készítik a feliratot a feliratok.hu-n 35%-nál tart! A Ts-xvid-prevail verzióhoz!
  • Xerxész
    Ezt honnan szedted? A megadott linken erről semmi sincs.
    Még gyakorlatilag be sem mutatták az 5. részt, de te már azt is tudod, hogy Dr. Lawrence Gordon visszatér? :)

Arról már ne is beszéljünk, hogy Wikipediát linkeltél be...ezt ne nevezzük hiteles forrásnak. :)
  • saw123
    Cary Elwes visszatér a 6. részben
  • Trapmaker
    Felirat már van valahol?
  • NZiM
    Hali.

Van olyan oldal ahol össze van foglalva a story a 4. részig? Mert már rég láttam a filmeket és hogy őszinte legyek el is vesztettem a fonalat :D
  • xy21
    ikszdé
  • bertino
    :D
  • Atkamon
    ahj istenem... mivel csak SAMPLE............
  • Trapmaker
    De ez a Saw5.Ts.Prevail-SAMPLE csak 1 perc 20 másodperces....
  • cassoneitaly
    Tutira ?

Saw5.Ts.Prevail - SAMPLE

Azért még várjunk csak...
  • Zoleeka007
    Ts.Prevail-os verzió nézhető tutira!
  • xy21
    én várok a jobb verzióra!
    tavaly a 4-el is megszívtam...
  • Zoleeka007
    Tévedtem a SuckMysaw verzió is egy rakás szar!
  • Zoleeka007
    Saw.5.CAM.XVID-SuckMySaw Elég frankó minőségű szóval aki a kalózkodásra vetemedi kmint én az ezt töltse le mert egész élvezhető

Saw.5.CAM.XviD-DEViSE Ez a verzió rettenetesen nézhetetlen 10ből -20 kap minőségre!

Saw.5.CAM.XviD-xobogardox szintén extra ratyi!
  • Herr Lehrer
    4et is szidták pedig sztem fasza volt
  • Herr Lehrer
    sztem meg kurvamind1 mit írnak mert izlések és pofonok:D meg kell nézni aztán majd megtudjuk jó-e vagy szar-e:D
  • cassoneitaly
    evidens
  • ForzaInter
    egy igazi krtikus mind az összes részt látta.
  • cassoneitaly
    De semlegesek között rengeteg akad, aki mondjuk 1-2 részt nem is látott, vagy épp csak a 2.tól látta a részeket, na meg persze aki csak egy-kettőt látott, és lehúzza a filmet nagyon, mert háttérinfója szinte semmi, nah meg persze a szálakat nem tudja helyükra rakni...Köszi az ilyenekből nem kérek...
    Még mindig biztosabb egy ilyen kritika..
  • ForzaInter
    rajongók kritikája számít legkevésbé, mivel elfogult mind általában, semlegesek kritikája fog számítani...
  • cassoneitaly
    Egy elég jó kritika...És egy nagy rajongótól, szóval ez már mondjuk úgy h számít 7:00 ig teljesen Spoiler-mentes, szóval addig nézzétek, énis csak azt tettem..Röviden annyit, hogy szerinte sokkal jobb, mint a 4, és csak picikét van a 3 színvonala alatt (ami nekem az 1 után a második helyen áll Szóval szerintem jó lesz

• Zoleeka007
    Reméljük nem lessz ennyire rossz, de sajnos bőevn van esély hogy nem hülyeséget írtak.
  • saw123
    Jönnek a negatív kritikák imdbn..... ajjaj
  • cassoneitaly
    Charlie Clouser - What it takes (FULL)

• cassoneitaly
    Háát valahonnan innen...

"TWO GREAT TWISTS"

"SAW" PRODUCER MARK BURG TALKS SAW V: "THERE ARE TWO GREAT TWISTS"..."JUST WHEN YOU THOUGHT YOU FIGURED IT OUT, WE TWIST AGAIN." KEEP CHECKING BACK AT OFFICIALSAW.COM FOR OFFICIAL SAW V NEWS. (OFFISÖlSZÓNYÚZPONTKOM)

"FŰRÉSZ" PRODUCER MARK BURG A FŰRÉSZ V-RŐL : "KÉT NAGYSZERŰ CSAVAR VAN A FILMBEN..."
    "ÉPP AMIKOR SIKERÜL RÁJÖNNÖD AZ EGYIKRE, MI ÚJRA MEGCSAVARJUK A SZTORIT."

• saw123
    honnan veszed hogy 2 csavar lesz a filmben? ezt ki mondta neked Cassone?
  • cassoneitaly
    Csak az a szar hogy decemberig akarva-akaratlanul is hozzájuthatunk infókhoz a filmek kapcsolatba (hatalmas spoilerek..), és elronthatja a 2 csavart például...
    Bár mondjuk nem bánnám ha az a MerryXmas verzió már November közepére ideérne
  • Atkamon
    Én a IV-et láttam kamerával, és nagyon szar volt. Ott nem is a hangok volt a baj, hanem sokszor elmosódott a kép...
  • JAST
    senkinem nem ajánlom a camerás változatot, annó a 3. részt néztem meg, full sötét volt a film 90%-a... érdemes megvárni a kb decemberi xvid verziót.
  • Xerxész
    A HD kamera ugyanolyan szar, mert kamera...élvezhetetlen, sötét, mozog, papírcsörgés, köhögés, tüsszentés, szürcsölés, bekiabálás és még sorolhatnám.
    Felhúzhatod magad ezen, de az akkor is igénytelenség. Ha annyira várod és szereted a filmet, akkor annyi tiszteletet kéne nyújtani felé, hogy normális verzióban láthasd. Ennyi. Nem kell egyetérteni velem.
    Arról nem is beszélve, hogy a Fűrész filmek alapból sötétek, akkor nézd már végig még kamerás verzióban is...és majd szólj, ha láttál is valamit.

Egyébként meg nem kell megmagyarázni, mi az a HD, mert én már egy ideje csak HD filmeket nézek...
  • cassoneitaly
    Először olvass rendesen, mielőtt elkezdesz igénytelenségről beszélni...Írtam h remélhetőleg valaki HD kamerával veszi fel(ha nem lennél tisztában vele HIGH DEFINITION) és az már gondolom nem gyengén nézhető...
    És nem azért nézem, csak hogy 'nah megnéztem az 5-öt' hanem mert annyira várom... De gondolom ez a te agyadnak magas.
  • saw123
    itt és itt egy új tv spot
  • kék
    Édes Istenem, kamerás verzió... hiába, nem az a legnagyobb baj, hogy a cigányság nem tud szocializálódásban felzárkózni a magyarsághoz, a nagy gond az, hogy lassan a magyarság szocializálódik lefelé a cigánysághoz, elsősorban igénytelenségben. Mindegy, csak ingyen legyen jeligével.