2292
  • Siczi
    Kedves Kremmer! A filmet nem csak bámulni, nézni is kell... Ha jobban megfigyelted volna Strahm csapdáját, akkor látnod kellett volna azt is, hogy nem tud a csövekig felnyúlni, ezért nem tépheti ki a csövet. Ajánlom, hogy nézd meg a film hátralevő részét, kárpótolni fog.
  • Kremmer
    Elkezdtem nézni az 5-öt4Az egy sz@r!Már ott kikapcsoltam amikor a zsarukám feje bent volt abba a sz@rb@ és folyatták rá a vizet 2 csőből!Hát könyörgöm,hiszen ott nyúlkál a 2 csőnél!Mi jut ilyenkor eszébe az embernek,kitépni!Elég gyenge kezdés,és elég nagy baki,nem is nézem meg ezt a részt!
  • akyyy
    tavaly is akkor volt:( pedig lassan HD-be nézheti az ember, otthon fotelba.
  • Dodo55
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Az egyik egyértelműen a vége, Strahm halála.
    A másik szerintem meg az volt, hogy a film elején lévő gyilkosságért nem Jigsaw felelős, hanem Hoffman csinálta bosszúból, még mielőtt Jigsaw tanítványa lett volna.
    vki letudná irni spoilerban a 2 csavart?
    mert ugye úgy volt h kettő lesz benne de nekem csak 1 esett le....
  • Lipi1980
    Csak januárban jön a Fűrész 5!

És még csodálkoznak rajta, hogy sok az illegális filmletöltés????
    Hát menjenek az anyjukba! Adják le időben (hálovékor) és akkor senki nem fogja letőtögetni! Ja hogy olcsóbb, ha használtan veszik meg januárban a kópiákat? Akkor miért nem mennek turtklóba inkább
  • Dean Winchester
    ezért csinálták meg úgy a filmet,hogy legyenek találgatások! és végül megdöbbenjen az emberke =)
  • xy21
    Ezek a találgatások viccesek...
    Emléxem hogy az első rész után jöttek olyan találgatások hogy Gordon lessz a 2. részben a segédje Jigsawnak meg ilyen marhaságokat:D
  • bxs
    Sztem pedig le fogja még tesztelni. Előkerestem Jigsaw mondatait a negyedikből: "You feel you now have control, don't you? You think you will walk away untested." (Azaz gyengusz angoltudásommal: Úgy érzed, hogy most már Te irányítasz, nemde? Azt hitted, h csak úgy elsétálhatsz anélkül, h nem teszteltelek volna?). Ezenkívül Hoffman eléggé aggodalmas fejet vág miközben ezt hallgatja. És sztem Jill a hunyó a dologban, de lehet h pont ez lesz a csavar... MIndenki rászámít.
  • Dean Winchester
    igen ,de a feleség az első!
    szal sztem a feleség fog játszani hoffmannal :D
  • 5c0rp330n
    sry a spoilerekértha erre járna egy mod, és ki tudná javítani, megköszönném. namind1.
    nekem Hoffman már eléggé insider-nek tűnt, gyakorlatilag csak ő lenne képes továbbvinni a játékot, és mint kiderült, elég régóta pajtások John-al, innentől lezdve kétlem, hogy John pont őt akarná továbbtesztelni. egyszer már tesztelte, mint kiderült.
  • Dodo55
    Ja és az is kérdéses még, hogy
    mi lesz Hoffmannal az üvegkoporsóban, biztos azzal az esettel is számoltak, hogy Strahm befekszik oda, tehát nem hiszem, hogy csak úgy kinyílna, és azonnal szabad lenne.
  • Dodo55
    Elég gyorsan ment az idő ahogy Strahm rájött a dolgokra, és mivel eléggé jól rájött mindenre, biztos nem volt olyan hülye, hogy ne gondolt volna rá, hogy esetleg történhet vele valami. Az egésszel azt akarom mondani, hogy miközben nyomozgatott, offscreen csinálhatott valamit, még ha el nem is mondta senkinek amikre rájött, valami biztosítékot biztos hagyott.

Tehát akár még ő is veszélyt jelenthet Hoffmanra nézve.

És a halála sem teljesen egyértelmű számomra, amikor összenyomja a prés, a végén mintha a teste nagy része a prés fölötti és a rács alatti rész között lenne, mert az egyértelműen látszott, hogy van hely a prés és a rács között.
    Simán meglehet, hogy csak a kezeit és a lábait nyomta össze szerintem.
  • bxs
    Nem lenne rossz, ha használnád a spoilert!!!

Dean Winchester:
    Lehet, h nincs biztosnágban Hoffman, hiszen emlékszünk,h lett vége a negyediknek. Vmi olyasmi volt a Jigsawban lévő kazettán, h nem engedi el Hoffmant anélkül, h nem játszottak volna. És talán Jill lesz aki a játékot "rendezi". (Vagy Gordon?)
  • 5c0rp330n
    nekem úgy tűnt, hogy jigsaw asszonya hoffman oldalán áll.
  • Dean Winchester
    az utólsó mondatoddal akartma válaszolni de látom rájöttél te is a válaszra =)
    a bíztonság kedvéért teszek egy soilerkét.

de egyet nem értek amandával mivan?
    am nincs bíztonságban hoffman,hisz ott a jigsaw volt felesége aki kapott egy dobozt nem?abban bármi de bármi meglehet :)
  • 5c0rp330n
    illetve még 1 kérdés: mi lett volna, ha Strahm jól választ, és befekszik oda mégis? Hoffman maradt volna ott, és mindennek vége lett volna, az egész játékot kockáztatták gyakorlatilag. vagy ennyire biztos volt, hogy Strahm elb@ssza? :) mondjuk volt is róla szó, hogy ha eléggé ismered az embereket, tudni fogod, hogy mi fog történni.
  • 5c0rp330n
    most néztem csak meg az 5-t, a végén mondjuk már láttam, hogy mire megy ki a játék, de megint qrvára jól össze volt rakva az egész. 1-2 homályos részlet van nálam, ami azért lehet, mert elég rég láttam már a régebbi részeket, én is mindenképpen tervezek majd egy újranézést. ami még felmerült, az az, hogy hogy fogják mindezt a 6-ik résszel rövidre zárni, mivel úgy hallottam, hogy azt tervezik a befejező résznek, hoffman pedig most kezdett csak beindulni, és semmi nem veszélyezteti :)
  • Dean Winchester
    most képes lennél megnézni még1szer?
    én ha egy filmet megnézek akkor minimum 4 hónapnak elkell telnie,hogy ujból megnézzem.akármennyire is tetszik nem nézem meg sürün,hisz tudom a tartalmát :(
    =)
  • cassoneitaly
    vagyis mindenki látta az 5.iket

* és úgy behúzzák a végét
  • cassoneitaly
    Gyerekek ne haljon már ki a topic, csak mert már mindenki látta az uccsó részt...
    Van még itt miről beszélni
    Én speciel tervezek egy olyan hétvégét (valszeg karácsony előtt) amikor egyben mind az 5részt megnézem.. Jó kis maraton lesz..
    Áááá egy film, amit nem lehet elégszer megnézni... Egy film mindenek felett
    Számomra nem is lesz a következő 10 évben hatalmasabb... Főleg ha a végét úgy behúzzűk, hogy köpni, nyelni nem tudunk...
  • cassoneitaly
    Ejjjjjj hatalmas volt.. Végre megnéztük Ugyanis haverral minden évben November közepéig csak ezt várjuk, és idén is nagyon megérte.. Az uccsó részben tuti nem hisszük el, hogy végződik.. De az biztos, hogy megmagyarázzák Dr.Gordon merre tűnt,
    hogy mi is van Jill dobozában / mi volt Amanda levelében
    ejj, sokminden lez még itt..
    Lényegében ez egy tökéletes hétvége így, hogy végre láttam az 5-öt

Nekem a tetszési sorrendem a következő:

1.[nagy]SAW III
    [nagy]2.
    SAW I ; SAW V
    3.SAW II
    4.SAW IV

JiGsAw RuLeZ
  • Dean Winchester
    persze egyértelmű!igazad van szoktam használni,lehet most azért felejtettem el mert még a hatása alatt voltam =)
  • bertino
    tulélem nem az a gond, csak legközelebb ha ilyen van pls.
  • Dean Winchester
    bocs !
  • Lipi1980
    Nem azt mondtam, hogy unalmas, csak azt, hogy felirat nélkül nem igazán volt élvezhető, hiszen nekem nincs olyan magas fokú angol nyelvtudásom, mint egyeseknek, és így sajna a szövegnek csak a 60%-át értettem...

Ezeket a , meg a . nem ismertem, de majd kipróbálom...
  • bertino
    használhattál volna spoilert, de mind1
  • Dean Winchester
    megnéztem, sztem túloztok a 10/2es átlaggal :D
    én 10/7et adnék simán érte.
    nekem bejött,egyszerűen nem gondoltam volna énsem ,ha befekszik a végén akkor túlélte volna Strahm :O
    jó volt :D
  • Dean Winchester
    időzítés valóban szar,de a .-al lehet növelni a , -csökkenteni a sebességet!
    +3ra ha feltesszük akkor tökéletes az időzítés ;)
  • PrisonMan
    Ha unalmas akkor nem nézed. Ennyi.
    Akinek meg baja van a felirattal: Subtitle Workshop Fogod letöltöd, magyarul is van, és úgy időzíted a feliratot ahogy akarod.
  • Lipi1980
    Kezd kopni a Jigsaw mánia

Nekem az első negyed óra után annyira csúszott a felirat, hogy inkább kikapcsoltam, és anélkül néztem. Nélküle viszont nem volt annyira élvezetes, úgyhogy inkább kikapcsoltam, és majd akkor nézem meg, amikor kijön szinkronosan

Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de már én is kezdem unni. A csapdák jók, de kezd uncsi lenni...
  • saw123
    hát félhetsz is....

Egyetértek az előttem felszólaló Toy Soldierrel, ekkora hígfost már rég kutyultak össze.. aki fórumozik az tudja, hogy tavaly a 4-nél sem írtam sok pozitívumot az akkori filmhez, de ez aztán most tényleg kritikán aluli.
    Nyoma sincs az első részben tapasztalható hangulatnak, Jigsaw már a múlté, egészen másról szól már itt minden. Az állítólagos csavar(ok) (hol is?) a filmben egy hatalmas hasmenés eredményének színvonalával egyenlőek.

értékelhető dolgot nem találtam a filmben, egyedül a tv-spotokat rakták össze hangulatosra beharangozónak. Komolyan nem értem hogy lehetett idáig lesüllyedni..
  • Dean Winchester
    félek végnézni :D
    már 10 percet láttam belőle de nemtudom miért nem ragad meg most annyira ez a film.
    az első 3at egyből megnéztem a 4-t is...
    de ezt most vhogy nemtudom miért de nem néztem még meg,pedig időm lett volna rá.
    lehet ma-holnap rászánom magam,de félek előre =)
  • toysoldier
    végül sikerült megoldani.

tegnap este megnéztem...lehet jobban jártam volna, ha nem teszem..
    rég láttam ilyen szar filmet.
    2/10
  • OssianFan
    Sziasztok! Nekem a 3. és az 5. rész a kedvencem, a 2 viszont szerintem egyenesen gyenge. Amúgy, csináltam egy Fűrész Fan oldalt, ha gondoljátok, nézzétek meg: Fűrész Rajongói Oldal Még nincs fent túl sok miden, de próbálom folyamatosan fejleszteni, ha adtok ötleteket ;)
  • Seth
    Őszintén? Ez a rész egy nagy fos volt ,kap tőlem egy 3/10 -et, nem is akarom kommentálni
  • toysoldier
    mindenhol késik
  • Dean Winchester
    már az elején is?
    mert én az első pár percig néztem és nem volt gond a felirattal.
  • 5c0rp330n
    tl például, de sztem sok nagyobb viszonylag naprakész oldalon fent kell lennie.. tpb-n is fent van.
  • toysoldier
    csak nekem késik rohadtul a felirat?