C&C The First Decade

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
CD Galaxis.

Þór vígi þessi rúnar

DanielT
576? Cdgalaxis? Hol?
Carlos
TISZTELT ÉRDEKLÕDÕ!

Örömmel értesítjük, hogy már kapható a

Command & Conquer First Decade (c. PC-s játékcsomag).
Ára: 7.190 Ft.

LOL. Már megvettem. Este szõke szûz és bárány áldozat kiséretében kibontom a dobozt!

Þór vígi þessi rúnar

DanielT
Jajj, látom van új ellenség a Microsoft mellett, az EA 😄D

Nagyobb felbontás? Spriteos grafikával készített játékhoz? Ügyes!
Annyi köze van, hogy a kedves nagy játékkiadó cégek tojnak a játékosok fejére! Tucatjátékokat adnak ki, vagy konzolról átíratokat csinálnak, mert azzal nem kell annyit veszõdni. Évente jó, ha megjelenik 1-2 egyedi játék, a többi nagyrészét meg az igénytelenség jellemzi (vezetõje az EA ennek is). Csak azért, mert gazdagok, és felvásárolhattak olyan cégeket, mint a Westwood (vagy az Ubisoft esetében a Red Storm), azt hiszik, hogy átszabhatják a játékokat. A nevet (jelen esetben C&C) ilyenkor megveszik, és azt csinálnak vele amit akarnak (lásd Generals, ahelyett, hogy lett volna valamelyik elõzõ két sorozatból harmadik rész). Gusztustalan egy dolog az biztos.

pl az hogy ezt az ea adja ugye ki és az eredeti westwood tagok ebbõl az újabb rókabörbõl mrá egy ráva fityinget nem fognak látni...
ergo ha jobban belegondolsz az ea eladja újra a westwood gamekat mert azok még nem neki hozták anno a bevételt, ez itt a lényeg semmi más..., az meg hogy még enyi sincs benne hogy xp alatt minden menjen alapbol legalább sokmindent elmond...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

a_n_d_r_e_w
Ugyan vajon mi lehet? Az EA adta ki, õt gazdagítja. A régi fejlesztõk nagy része gyakorlatilag ebbõl nem részesül mert már rég nem is dolgoznak ott. Pont ezért nem kell semmi féle morális dologgal elõjönni, mert nem az kapja a pénzt aki megérdemli. De az EA még csak nem is törõdött a packkal, ahogy olvastam a változásokat, max 2 napi munkát ölhetett bele.

One Vision. One Purpose.

Istencsászár
mi köze ennek az eahoz? az ég világon semmi, talán a generalshoz van némi, de a benne levõ játékokhoz az ég világon semmi köze sincs szerencsére...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

a_n_d_r_e_w
Istencsászár, DanielT: azt hiszem pont ti vagytok ennek a csomagnak a célközönsége, akiknek az EA minden szart le tud nyomni a torkán.
De hogy még erre büszkék is vagytok, hááát......

One Vision. One Purpose.

Istencsászár
és ennek miköze az ujonnan kijött Rainbow Six -hez? ezek nem uj játékok, aki régen tolta az tudja milyen temeg itt pattogsz a semmi miatt...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Nem töltöttem le, de utána olvastam (lentebb van egy cím a planetcnc-re). A fura, hogy ha programozó rajongók meg tudtak írni egy programot amivel megy mondjuk az RA neten, akkor miért nem lehetett beletenni ebbe az amúgy szerintem igen dicséretes csomagba? Nehogymár egy külön programocskán kelljen beszerezni ahhoz, hogy tudjon bárki játszani a barátjával. Az lett volna a minimum.
Nem baj, ha a játékosok rádöbbennek, hogy egyre többször (és jobban) vágják õket át, akkor lesz majd nagy bevételcsökkenés ezeknek a cégeknek... (és nem akarok megint a legújabb Rainbow Six-re hivatkozni, meg, hogy hányan mondtá vissza a megrendelést amiatt, mert a játék olyan lett amilyen)

Istencsászár
neten való játszás nem az õ dolguk orogi játékokat kaptátok... de te megvetted? mer ha csak letöltötted akkor shát áp..

Ami nem ártott volna, hogy gond nélkül menjen az install, meg az sem ártott volna, hogy ha SIMÁN lehetne a C&C-vel és az RA-val neten játszani, és nem kellene a különbözõ segédprogramokat elõvenni hozzá. Ezeknek a dolgoknak minimum ott kellett volna lenniük szerintem.

Nagyobb felbontás? Egy 1995-ös C&C-nek?! 😊

Istencsászár
jajj ugye te életedben nemjátszottál cé end cé gémekkel... tipikus warezláma...

Istencsászár
ez a legjobb dolog amit tehettek... kritikán aluli áron összeszedni 1 játék sorozatot és kiadni... ( sztem önmagában a generals+kieg ér annyit mint a csomag maga.. )

fishBNS
Peldaul nagyobb felbontas nemartott volna...

DanielT
Mit kellett volna csinálniuk? Annyira érdekelne sokak méltatlankodásának alapja... Nyúljanak bele a klasszikusokba? Esetleg csesszék el? Kérem az ötleteket mi hiányzik, ne csak a sírás menjen.
Rettenthető
Csak simán az alapjáték nem mûxik XP-n, tedd fel a Firestromot is!

Ha ez megoldja a problémád, akkor asszem no comment, ennyit az EA-ról.
Nem csinált mást, csak copy, paste... gratulálok a megtaposott rókabõrhöz!
Az ilyet annyira nem szeretem...

(végre valahol elsüthetem ezt a szar szmájlimat)

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

TiMoN
hi all
van 1 kis gondom... nem megy a tiberian sun belõle.. 😞 hibát észlel és leáll...
valamit 5let?

-TiMoN-

pontosan... 😞

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

eza fõ bajom vele nekem is... 😞

franc0
ha mind2 fenn van összeakadhatnak. nekem csak daemon és minden pöpec.

imádom a red alert 1et 😊

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Ez sok helyen az eredeti kiadással is így van sajnos. Tényleg kicsit összedobottnak tûnik a dolog. A játéktörténelem egyik legjobb sorozatára kicsit jobban odafigyelhettek volna. Bár ilyen nagy cégtõl ne várjon semmit az ember, elég megnézni mit tett az Ubisoft a Rainbow Six-el. 😞

Promi
Viszont nalam par jatek inditasakor keri az eredeti cd-t.
Alkohol, Daemon v4.03 fent van.
Lehet, hogy csak a Daemon -nak kellene fent lennie?
Promi
Akkor szedd le a CRC hibas file-okat ujbol, de akkor is ossze kell masolni a P1, P2 konyvtarakat, es az utan kicsomagolni.
én adnék serialt...
CRC filed,file is corrupt.
Az 5leted sem segített
franc0
köff

Promi
Command & Conquer First decade: 2SRR-T77D-WK2C-AEMI-RROR

Command & Conquer Tiberian Sun : 054047-457685-034365-7976
Command & Conquer Red Alert 2 : 020753-382048-832797-1403
Command & Conquer Yuri’s Revenge : 044737-072176-307135-2919
Command & Conquer Renegade : 056018-088723-422518-5276
Command & Conquer Generals : 4513-5576122-7155252-4158

Command & Conquer Generals Zero Hour : 5PHR-7Z12-QKQS-L2MI-RROR
franc0
ami a p2ben van dobd á mindet p1-be és úgy ereszd rá

namostaztán produkálj ide egy serialt 😊

A wanadoon lévõ verzió CRC hibás,legalábbis nállam.
A P1 ben 82file van,és erre kéri a 83-at😊
franc0
htx

franc0
hali srácok, valaki meglepne egy cd-key csokorral privátban? elvesztettem az nfo-t :c

M@TriX
na már fel is törték, bár gondolom nem sok védelem volt rajta.
az extra dvd mondjuk lehet kíváncsi lennék.

bár szép lenne a gyûjteményt kitenni a polcra de egy kicsit azért dolgozhattak volna rajta a fiúk, minthogy F5 és kész.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Pontosan, teljes mértékben egyetértek! Én már meg is rendeltem, remélem minél hamarabb itt lesz a kezemben. 😊

akkor nem szvsz, azt kapsz olcsobban is szerintem

Hi
Érdemes megvenni? Nekem csak a cnc generals zero hours kellene.
és a Win Vistán menni fognak-é? 😊
Rettenthető
Az a baj, hogy azért okay, hogy a C&C-ben terror ellen harcol a világ, de azért mégsem lehet annyira egyértelmû párhuzamot vonni a játék és a valóság között, mint jelen esetünkben a Generals-nál, ami (lehet csak sztm) nem kissé feltûnõ...
Valahogy túlságosan real-time lett...

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

hát a redalertnek legalább egy komyol háttértörténetet varázsoltak ami elvielg összekötötte valamenyire c&c-kkel (legalábbis emlékeim szerint 😛) mig generalsnal ezt emg se probálták, tulképp még õk se gondolták komolyan hogy elssz benne egyáltalán történet is, nem is lett... 😛

Az aktuálpolitikáról annyit, hogy az eredeti C&C-ben is ott volt a világ vs. terrorizmus dolog. Az meg, hogy mennyire illik a Generals a C&C univerzumba, nos kb. annyira, mint a Red Alert (de mégsem mondanánk a Red Alert-re, hogy rossz).
A Generals szerintem nem rossz, de szerintem a rajongók inkább a tiberian sun vagy a red alert 2 folytatását várták volna.

hát tény, bár azért a mgé eredeti westwood termékek azért jól megközelitették szvsz 😊
generalsra meg felfigyeltek volna amugyis mert ea bereklámozta volna azt is...

Rettenthető
néha összeszavakat a keverem

Rettenthető
Mondjuk arra titkon kíváncsi lennék, hogy ha nem ezzel a névvel adják ki, akkor hányan vették volna meg? Vajon ugyanannyian felkapták volna rá a fejüket, mint így...? (költöi kérdés)

A Generals egy remek játék lenne, ha nem a C&C neve lenne és nem lenne az aktuál politika belekavarva. Viszont sztm így sz*r.

Kár hogy az alap C&C hangulatát soha, semelyik utánna következõ nem tudta visszaadni (nekem)... :-(

JCSR Apache
Lehetne nyomni zh-t Hamachival neten keresztül is lanban. <#heureka>

Istencsászár
nekem bejött fõleg hogy azon a nyáron mikor kijött ezt toltuk lanba ezerrel hetekig... pedig ott aztán a csé volt a legfõbb gém de ez a gém meg az elvetemült kocka csé fanokat is megfogta szal😊)) imádom mai napig, de persze ra 2 thõ best..

énis végigjátszottam mindkettõt, bár nem mindegyik odlalon asszem, és mondom ha nem eltt volan odarakva a c&c akkor semmi bajoms e lett volna vele, de igy nagyok lettek az elvárásáok :/

Fenrir
Nekem tetszett a Generals meg a kiegészítõje, mindkettõt az összes oldalon végigjátszottam. Sok köze nem volt az eredeti c&c világhoz de jól volt összerakva 😊

A halál csupán a kezdet...

pontosan itt a gond..., ha nem lett volna ott a c&c elõtag akkor egyáltalán nem lett volan rossz game, szvsz simán lett volna egy erõs közepes game..., de igy az elõdei miatt mindenki többet várt tõle, ergo bele is bukott... (+ még a c&c világához sincs köze... :/)