434
Command & Conquer The First Decade
-
#194 Fut minden xp alatt, akármennyire is ea azér nem hülyék dolgoznak ott...
dronkZero ilyen neves játékot nem adnak ki ingyen plána hogy van benne pár "modern is" ( generals, renegade )... amugymeg hogy mit adnak ingyen az a fejlesztőktől és kiadóktól függ, van ami soha nemlesz ingyen ilyen pl ez a sorozat... -
#193 Hm, gondolkoztam, dehogy veszem meg, semmi esetre sem. Jobb helyeken a 10 éves játékokat kiadják ingyen. EA persze nem. -
xtimer #192 akkor nem tudom, nálam nem ír ki ilyet -
xtimer #191 Ez alap hogy fut xp alatt, mondjuk nekem így is úgyus futottak xp alatt, csak bekapcsoltam a kompatiblitást és kész...
multit ne várjatok, arra szartak ea-nál... -
Játékos #190 Gyerekek, egyáltalán fut a C&C és a RA1 Win XP alatt? Ha játszhatom XP alatt, szerintem megér egy vételt /esetleg várok 2 hónapig, amíg 4000 lesz:)))/
A plusz DVD-re is kíváncsi lennék.
Ha valaki játszott vele XP alatt, leírhatná a tapasztalatait. Előre is köszi. -
Egerwin #189 Köszi. Csak még így se jó, mert ha elrejtem azt írja ki, hogy a microsoft hibát észlelt ezért leáll. Nem tudom, hogy mi lehet a gond.
-
#188 Ez a C&C melyik változat? A windowsos, 640x480-as, vagy a DOS-os 320x200?
Illetve az alapC&C megy multiban XP alatt? Csak mert a windowsoshoz adtak ki egy XP patchet, ami ugyan a játékot elindíthatóvá teszi, de kiheréli belőle a multit. Westwoodék a rídmíben egy vállrándítással elintézik, hogy bocs, nem tudjuk megoldani.
Ha ezzel működne, még meg is venném. -
xtimer #187 sdhide4 nevű progival meg lehet oldani ;) -
Egerwin #186 Szevasztok!
Nekem lenne egy két proglémám a játékokkal:nekem csak a Red Alert2, a Red Alert1, a C&C covert meg a Renegade megy az összes többire azt írja ki, hogy tegyem be a dvd-t.
Valami ötletetek van? Előre is köszi! -
#185 nekem van otthon egy eredeti cd-m(pontosabban 3) több nincs...
ez a három a C&C + Covert operation ... 10 éve ott van a polcom legelőkelőbb helyén a díszdoboz....
-
#184 sajnos megoldást nemtok, nekem is kb 5 perce jött ez elő amikor feltettem pc-re is
érdekes módon a laptopomon minden rendben :p -
#183 Az alap részeknek valamiért rossz a felbontása és alul/felül hiányzik úgy 20-30 pixelnyi sáv és emiatt nem látom a nyersanyagot, meg egyebet ami felül található. Valaki tud erre gyógyírt? -
#182 Zsir. Akkor csak valami láma ami kölöknek nem ment. -
#181 Gondolom már nincsenek szerverek.... -
#180 A Generals-on kívüli C&C-kel lehet interneten játszani? -
#179 Király, a lényeg fusson XP alatt! Kösz a választ -
#178 RA hány?
az egyben orosz oldalon az 5. küldit tolom, és van vid. -
#177 OK. -
#176 Holnap megnézem. -
#175 Orosz videók állitólag nem mennek.
Szerintem, ha elinditod a RA-et és az orosz kampányt és van orosz elsö videó, akkor ok. -
#174 Nem néztem meg minden oldallal mindent, egy pályát sem vittem át, csak elindítottam, beállítottam az opciókat, első pálya, megy, ok, kilép, csókolom. -
#173 Tényleg? Még a C&C 95 is simán elindult XP alatt?
Akkor valamit mégis csináltak az EA-s srácok... -
#172 Red Alert orosz videók??? -
#171 XP alatt mar a 3eve kiadott "Sold out" Tiberium Sun is megy. Csak a tort verzioval voltak gondok. -
#170 Mindegyik játékot elindítottam, elindultak, XP alatt próbáltam, semmi hibát nem tapasztaltam. -
#169 Én is végigvittem szinte mindegyik C&C-t 2-szer (kivétel: Generals,Zero Hour azért mert nincs meg). Egyébként ha az EA szemét akkor az összes többi kiadóra is el lehetne ezt mondani. Szar ez a túlzott kapitalizmus.[#schmoll2
-
#168 engem is... -
#167 Ezek engem is érdekelnek! -
#166 Hali! A kedvemért bontsd már ki a dobozt aztán nyomassál egy kis infót mert itt már nem tudom eldönteni mi igaz és mi nem! Megy XP alatt, Multi stb. -
#165 Nah szóval.
A C&C-t és a küldetés Covert Operation-t annyiszor vittem végig, annak idején mikor megjelent, mint a szemét. Annyira az alap etalon RTS nálam, hogy minden ezután érkező RTS (a C&C világn kívűl esők) az én szememben csak egy elcseszett klón.
És ezért zavar, hogy az EA úgy húzza le a bőrt erről a játékról, mintha ő csinálta volna. De ha már volt olyan aljas, hogy a nevet felhasználta egy huszadrangú általa kreált szemétben, akkor igazán lehetett volna olyan kedves is hogy annyit javít a programokon, hogy azok a hibák ne jöjjenek elő, amit itt több, korábban hozzászóló személytől kiderült... Nem a felbontásra gondolok!
Kedves Istencsászár!
Én ezt a sorozatot kedveltem a Red Alert 2 bezártáig és nem az EA ellen vagyok, hanem az ellen, hogy akármelyik cég rohadt igénytelen legyen; akinek csak addig számít a vevő, amíg lerakja a pénzt a játékáért... az hogy valami nem működik az meg már a f*szát sem érdekli. És rohadtul mindegy, hogy ez EA vagy ki a halál.
"nem a magadfajta warezlámának adták ki a gémet aki csak anyázza ahogy tudja."
Nem emléxem rá hogy személyeskedtem volna veled. De javíts ki, ha tévednék, sztm TE sem vagy egy mintapolgár. Biztos minden eredetiben van meg, és még egy kósza letöltött mp3 sincs a gépeden, igaz?
És nem szedtem le warezon vazzeg (és nem is fogom)!
Ja és nem csak Te játszottál a C&C-vel, szal ne gyere nekem azzal a szar dumával, hogy engem zavar a 320x200, meg a generals motort akarok alá...
Olvass már picit vissza, melyik játékkal van bajom, melyik nem illik a képbe Te szuperhumán!
DanielT!
"Aki sír, hogy szaros 7000Ft -ért megkap 12 teljes játékot "
Elmondom neked is. Nem sajnálok rá 7k-t.
Egyébként csak nosztalgiázni akartam, semmi mással csak az alap ('95-'95) C&C-vel. -
#164 jaja,a sok hülye dohányos... bár én azokat is sajnálom akik az iskola büfében vesznek 300 Ft-ért fél liter kólát meg még 300 Ft-ért 1 melegszendvicset... -
#163 Egyetértek hajléktalan ügyben... Arról nem is beszélve hogy valószínűleg alkoholra kell neki a pénz. -
Thanatos #162 izlések és pofonok... -
#161 érdekel is engem az ea, tömje szét magát pénzel, de az hogy 5 vagy 10 év mulva is ott fog ez a pakk virítani a polcomon az is tuti és ez a lényeg... -
Thanatos #160 van iylenis oylanis, én már láttam oylat hogy nénik vett neki 2db kiflit és nem győzött hálálkodni...
igaz oylanrol is hallotam hogy ismerős odament, és közölte pénzt nem ad de munkát tud adni ha kell err eközölte hogy nicns az az isten mert az utcán sokkal jobban keres :PPP
szal embere válogatja ezt is mint minden mást is... -
#159 Ha a hajléktalané lenne amit adsz akkor ok lenne.
De amikor a kezébe nyomtam egy sajtburgert és beszót, hogy pénz kell neki, akkor megfogadtam, hogy a lófaszt a seggükbe! -
Thanatos #158 bagó ügyben egyetértek, maximálisan :(
a hajléktalannak emg legalább szüksége van rá, bár ha ugy nézük globálisan az ea-nak is :PPP -
#157 Elviselem, ha normális keretek között zajlik mindez!
Akkor add oda egy hajléktalannak. Én meg azoknak nem adnék egy 10-est sem!
Az meg hogy nem cigizel dicséretes! Kisebbségben vagyunk ezzel! Sajnos. -
Thanatos #156 1. nem cigizek
2. megvehetném ha akrnám de nem teszem, akkor már nkább odaadom a 7k-t egy hajléktalannak mint hogy..., nade hagyuk, enyi, néhány ember nem tudja elviselni ha másnak más a véleménye ennyi :) -
#155 Mennyi hülye van!
Szerintem csak irigykednek, hogy nem vehetik meg és annyi.
Inkább elkölt naponta 500Ft-ot cigire!