C&C The First Decade
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez az eddigi kiadásra került összes cnc 1 dvdn. Magyarán a Tiberian Dawn-tól kezdve a generalsig az összes. Semmi új csak egy kis nosztalgia. ( no meg lehet vele online nyomulni )
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Minden játék minimum 2cd volt, az barátok között is 1.2, 1.4GB. Namost van fent nemtom hány játék, de ha kieg nélkül nézzük: C&C, C&C:TS, RA, RA2, Generals, Renegade= 6*1.3 (átlagoljunk ^^) az helybõl 7,8GB. Ezen kívül még fent van a RA2:YR(2cd asszem, de lehet, hogy csak egy, már nemtom), a Generals bónusz cd-je (vagy az is 2?), a TS: Firestorm, RA-hoz két kieg, meg van valami a C&C-hez is. Még jó, hgoy egyáltalán felfért egy dublarétegû DVD-re.
Egyébként meg nem két oldalas, hanem két rétegû! Nem kazetta ez, kéremszépen! 😉
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?
nektek nem szokott kifagyni a C&C? Ha a pálya tetejére megyek, gyakran elõfordul. Ez fõleg most okoz problémát, mert csak ott tudok bányászni, és áll ott pár marcona rakétás, akik seperc alatt szétkapják a hervesteremet. Kiszedni meg nem tudom õket, mert nyomban kifagy, ha a közelükbe megyek, illetve kicsalogatni sem lehet, mert csak állnak egy helyben. Nálatok elõfordult hasonló?
Egyébként nagyon örülök hogy megevttem, szerintem simán megérte az árát. Amikor feltelepítettem, a bõség zavarában nem is tudtam, melyikkel játszak elõször, de végül úgy döntöttem, hogy szép lassan az elsõtõl kezdve végigjátszom mindegyiket.
Þór vígi þessi rúnar
A MediaMarkt-ban 8990, az drága. A Google keresõvel több online boltot is kidob, valamelyikben láttam 7160-ért. Az már barátságos.
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
Letölteném de most nem fogok 20 gigát csak azért letörölni és éjjel nappal tölteni, hogy a hülye Generals meg a kiegészítõje is vele jöjjön ami meg tökre nem érdekel...szóval darabonként szerzem be<#vigyor>#vigyor>
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
A Dohány utcai 576*ban is van még szerintem.
Þór vígi þessi rúnar
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Amúgy húha de kurvára sajnálom, hogy nincs minden játékra 7 meg 10 ezer forintom...Én kérek elnézést...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
1\ A sima C&C-t az istennek se sikerült rávenni, hogy mûködjön hálóban (pedig annó a suliban éjt nappallá téve toltuk), aztán leszedtem a netrõl egy módosított thipx32.dll-t és lássatok csodát úgy suhog! Szóval ez megoldódott...
2\ A sole survivor nincs benne a csomagban (jó én is letagadnám a helyükben de azért mégis). Ja meg a Dûnék sincsenek ami miatt meg különösen pipa vagyok (pedig a dune 2000 pl simán C&C)
3\ Red 2-nél valamikor kifagynak a loading screen-ek (a sima kiadásban nem csinálta...)
4\ ******A barátom unokatestvérének a szobatársának a nagyanjának szintén megvan eredetiben, és csinált róla egy clone-cd biztonságimásolatot, az eredeti CD-t meg megette a kutya****** Sehogy se sikerült neki rávenni a gépet hogy a SafeDisc 4.6-ot emulálja. Daemon 4.03 megvan. SafeDisc 1.1 hider szintén megvan (neki).
Namost amikor elvileg a SafeDisc Hider 1.1 be van kapcsolva, nem kéri a CD-t viszont a játékok (amiknek eddig is kellett a CD) kifagynak (Ilyen sima "hibát észlelt/leáll üzenettel").
Ha rámegyek hogy részletek akkor a következõ jön ki:
AppName: game.exe AppVer: 1.0.0.1 ModName: ~df394b.tmp
ModVer: 0.0.0.0 Offset: 00084721
Ha valaki vágja, hogy mi a pék miatt nem mûködik akkor mondja meg sürgõsen, mert a barátom unokatestvérének a.... stb.. már nagyon szeretne játszani.
A következõ játékok vannak safedisccel védve:
TibSun
Yuri's Revenge
Generals
Zero Hour.
A többi megy simán.
Az a gáz, hogy valakik azt mondták, hogy nekik megy safedic hiderrel, viszont többeknek meg így kifagy.
Ja és kérdeztétek lejjebb. Igen mindegyik fut XP alatt! Hang is tökéletesen megy! C&C1 videóin meghaltam. Még sose láttam õket.
Boszorkányok márpedig nincsenek ezért több szó róluk ne essék! - Könyves Kálmán
ma szedtem le nosztalgiázni egy kicsit és xwisc-re fel lehet menni vele, de sajna nincsenek kiegészítõim
bár csak a régi céencé is meglenne <#rinya>#rinya>
-Segitsen valaki....telepitésnél elakadtam,minden résznek kéri a sérial számát,hol találhatom meg ezt?Az "NFO"-ban nincs....heeeelp
Raylee ne remélj sokat az élettöl,ugysem éled túl....
A Red Alert-nél hogy lehet elérni a küldetéseket az aftermath-ot és a countersrtike-ot?
Miért van az hogy nagyban építem a bázisomat (orosz vagyok és kb 10 Terra vilámálványom van) és egyszercsak jön 10 darab civil és egy pillanat alatt szétkapja a bázist...A civilek is lõnek meg villámot szórnak csakhogy kettõt rányomnak egy épületre és annyi.
Hogy lehet ezt megakadályozni?
Ez március közepe - vége felé lesz, mert addig egy Nero-ra is gyûjtök.
Majd keresni foglak.
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
És Red Alertezni nem akar senki?😊
Régen ps-en volt meg és naponta játszottam vele vagy 5 órát annyira tetszett😊
Most még jön a First Decade de márcsak 3 óra és RED ALERT😄D
Most üzemeltem be nemrég(10perce) és a malajziai gamerekkel nem túl akadásmentes a játék...
Mellesleg az alap c&c tetszette nekem a legjobban.
Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/