C&C The First Decade

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muki100
Leszedsz 7.8 gigát és azt se tudod mi az? <#taps><#banplz>
Ez az eddigi kiadásra került összes cnc 1 dvdn. Magyarán a Tiberian Dawn-tól kezdve a generalsig az összes. Semmi új csak egy kis nosztalgia. ( no meg lehet vele online nyomulni )

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

de ez amúgy micsoda? nem egy új játék? hanem a régi cc + összes kiegje? mert úgy nem bizti hogy érdekel

RelakS
Gondolj bele!

Minden játék minimum 2cd volt, az barátok között is 1.2, 1.4GB. Namost van fent nemtom hány játék, de ha kieg nélkül nézzük: C&C, C&C:TS, RA, RA2, Generals, Renegade= 6*1.3 (átlagoljunk ^^) az helybõl 7,8GB. Ezen kívül még fent van a RA2:YR(2cd asszem, de lehet, hogy csak egy, már nemtom), a Generals bónusz cd-je (vagy az is 2?), a TS: Firestorm, RA-hoz két kieg, meg van valami a C&C-hez is. Még jó, hgoy egyáltalán felfért egy dublarétegû DVD-re.

Egyébként meg nem két oldalas, hanem két rétegû! Nem kazetta ez, kéremszépen! 😉

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

most szedtem le varezról. ezt csak kétoldalas lemezre lehet kiírni? mert egybe akarja fûzni kitömörítésnél

RelakS
A bónusz videókat igazán feliratozhatták volna :S

a_n_d_r_e_w
hú, nagyon gáz 😞
legalább valami egyéni ötletett vittek volna bele

One Vision. One Purpose.

Tigristank
Ezt nézzétek meg: videó

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

RelakSfromhome
Ja, közben ma megvettem, de én a monoklis csókát kerestem mindenáron XD

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

laca103
Azt javasolnám hogy a gémen kívül a setupban állíts a fölbontáson..

Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?

franc0
ok😊

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

bocsi láma vagyok

Bocsi és atöbbi

Carlos
Mennek a kövek! <#gunyos1><#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok,

nektek nem szokott kifagyni a C&C? Ha a pálya tetejére megyek, gyakran elõfordul. Ez fõleg most okoz problémát, mert csak ott tudok bányászni, és áll ott pár marcona rakétás, akik seperc alatt szétkapják a hervesteremet. Kiszedni meg nem tudom õket, mert nyomban kifagy, ha a közelükbe megyek, illetve kicsalogatni sem lehet, mert csak állnak egy helyben. Nálatok elõfordult hasonló?

Egyébként nagyon örülök hogy megevttem, szerintem simán megérte az árát. Amikor feltelepítettem, a bõség zavarában nem is tudtam, melyikkel játszak elõször, de végül úgy döntöttem, hogy szép lassan az elsõtõl kezdve végigjátszom mindegyiket.
franc0

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Most kövezetek meg de kellenének a .erialok

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
MElyikben?

Þór vígi þessi rúnar

RelakS
Pedig ott is gúvasztottam a szemem O_O

A legolcsóbb az 576-ban /6910/, Szegeden vettem meg az utolsót. Hétvégén kapom, mindenki kitiltva a gép mellõl 😊).

A MediaMarkt-ban 8990, az drága. A Google keresõvel több online boltot is kidob, valamelyikben láttam 7160-ért. Az már barátságos.

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

Carlos
Szíved joga!

Þór vígi þessi rúnar

Muki100
Én megvenném de nincs DVD-m, csak azért pedig nem fogok még azt is venni.
Letölteném de most nem fogok 20 gigát csak azért letörölni és éjjel nappal tölteni, hogy a hülye Generals meg a kiegészítõje is vele jöjjön ami meg tökre nem érdekel...szóval darabonként szerzem be<#vigyor>

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Carlos
Árkád médiamarktban láttam egy csomót.
A Dohány utcai 576*ban is van még szerintem.

Þór vígi þessi rúnar

Tényleg mehetsz is innen!
Mr_no_NaMe
Te méginkább by
Istencsászár
mehetsz is innen by😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Mr_no_NaMe
Mér vagyok lami?Azért mert nem adok ki hétezer forintokat arra mit ingyér is letölthetek?Multis játékra talán ok de erre pénzkidobás.
Amúgy húha de kurvára sajnálom, hogy nincs minden játékra 7 meg 10 ezer forintom...Én kérek elnézést...
RelakS
Kösz, de inkább megvenni fogom 😛

Istencsászár
lol, ennyire hogy lehet valaki lami...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Mr_no_NaMe
Ezért kell letölteni...meg amúgyis drága...
RelakS
Tegnap meg akartam venni, erre aszongyák, hogy elfogyott 😄

Nah. Nekem megvan a drága. Nagyon mókás, csak van 1-2 probléma:
1\ A sima C&C-t az istennek se sikerült rávenni, hogy mûködjön hálóban (pedig annó a suliban éjt nappallá téve toltuk), aztán leszedtem a netrõl egy módosított thipx32.dll-t és lássatok csodát úgy suhog! Szóval ez megoldódott...
2\ A sole survivor nincs benne a csomagban (jó én is letagadnám a helyükben de azért mégis). Ja meg a Dûnék sincsenek ami miatt meg különösen pipa vagyok (pedig a dune 2000 pl simán C&C)
3\ Red 2-nél valamikor kifagynak a loading screen-ek (a sima kiadásban nem csinálta...)
4\ ******A barátom unokatestvérének a szobatársának a nagyanjának szintén megvan eredetiben, és csinált róla egy clone-cd biztonságimásolatot, az eredeti CD-t meg megette a kutya****** Sehogy se sikerült neki rávenni a gépet hogy a SafeDisc 4.6-ot emulálja. Daemon 4.03 megvan. SafeDisc 1.1 hider szintén megvan (neki).
Namost amikor elvileg a SafeDisc Hider 1.1 be van kapcsolva, nem kéri a CD-t viszont a játékok (amiknek eddig is kellett a CD) kifagynak (Ilyen sima "hibát észlelt/leáll üzenettel").
Ha rámegyek hogy részletek akkor a következõ jön ki:
AppName: game.exe AppVer: 1.0.0.1 ModName: ~df394b.tmp
ModVer: 0.0.0.0 Offset: 00084721
Ha valaki vágja, hogy mi a pék miatt nem mûködik akkor mondja meg sürgõsen, mert a barátom unokatestvérének a.... stb.. már nagyon szeretne játszani.
A következõ játékok vannak safedisccel védve:
TibSun
Yuri's Revenge
Generals
Zero Hour.
A többi megy simán.
Az a gáz, hogy valakik azt mondták, hogy nekik megy safedic hiderrel, viszont többeknek meg így kifagy.

Ja és kérdeztétek lejjebb. Igen mindegyik fut XP alatt! Hang is tökéletesen megy! C&C1 videóin meghaltam. Még sose láttam õket.

Boszorkányok márpedig nincsenek ezért több szó róluk ne essék! - Könyves Kálmán

Muki100
red alertbe benne vagyok
ma szedtem le nosztalgiázni egy kicsit és xwisc-re fel lehet menni vele, de sajna nincsenek kiegészítõim
bár csak a régi céencé is meglenne <#rinya>

Promi
#106<#nezze>
Raylee
SZIASZTOK

-Segitsen valaki....telepitésnél elakadtam,minden résznek kéri a sérial számát,hol találhatom meg ezt?Az "NFO"-ban nincs....heeeelp

Raylee ne remélj sokat az élettöl,ugysem éled túl....

Sziasztok

A Red Alert-nél hogy lehet elérni a küldetéseket az aftermath-ot és a countersrtike-ot?
Mr_no_NaMe
Hát de hogy a francba csináljam azt hogy ne lõjenek civilre?Meg a villámtoronnyal csinálhatok bármit az mindenre tüzel aki nem az én színemben van:S
Carlos
Elöbb lösz!

Þór vígi þessi rúnar

Mr_no_NaMe
A rosseb áljon már ezekbe a civilekbe.
Miért van az hogy nagyban építem a bázisomat (orosz vagyok és kb 10 Terra vilámálványom van) és egyszercsak jön 10 darab civil és egy pillanat alatt szétkapja a bázist...A civilek is lõnek meg villámot szórnak csakhogy kettõt rányomnak egy épületre és annyi.
Hogy lehet ezt megakadályozni?
Ha megveszem az eredetit, akkor jó vagyok egy pár csatára.
Ez március közepe - vége felé lesz, mert addig egy Nero-ra is gyûjtök.

Majd keresni foglak.

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

Mr_no_NaMe
Hi!
És Red Alertezni nem akar senki?😊
Régen ps-en volt meg és naponta játszottam vele vagy 5 órát annyira tetszett😊
Most még jön a First Decade de márcsak 3 óra és RED ALERT😄D
laca103
nos?

fishBNS
Az a legjobb! =]

laca103
nem akar vki az alap c&c vel nyomulni a közeljövõben?

Most üzemeltem be nemrég(10perce) és a malajziai gamerekkel nem túl akadásmentes a játék...

Mellesleg az alap c&c tetszette nekem a legjobban.

Promi
Na vegre 1 rendes tores, evvel mar megy minden!
bon
Ezt próbálta már valaki? [url=http://m0003.gamecopyworld.com/games/pc_cc_first_decade.shtml#C&C: First Decade No-DVD/Fixed EXE]Crack[/url]

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

_Atti_
bizony rulez..ujra és ujra rulez..és ahogy halad a játék"ipar" egyre rulezebbnek tûnnek majd a régi játékok.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Kösz.

Carlos
Red Alert 1 szerintem.

Þór vígi þessi rúnar

Melyik résztõl kezdve van LAN-ra lehetõség?