434
Command & Conquer The First Decade
-
És melyik szaggat? Van rajta egy fél tucat játék... (mondjuk gondolom, nem a c&c XD -
Solutor #353 Sziasztok!
A minap megvettem a címben szereplő játékot. Meghozta a futár, telepítem kezdenék játszani: szaggat, fagy.
Na mondom sebaj, alaplapi videokártya, 512 ram, biztos kicsi, no problem. Elmentem vettem még 512 ramot meg egy 6600-as Gainward kártyát 256 rammal.
Hazajövök, beheggesztem a cuccokat. Minden megy zsírul. Indítanám a játékot (Betöltöm az állást).
Na itt idegeltem fel magam nem gyengén: PONT UGYANÚGY szaggat, semmi különbség.
Kikapcsoltam a hanggyorsítást, de az sem segített egy szálat sem.
Kerestem frissítéseket is, de nincs újabb annál amit a DVD felrak az EA oldalain.
Hiába vettem vissza a beállításokat nem javult.
Az bosszant, hogy egy viszonylag normális gépen egy 2-3 éves játék így megy.
Tudtok vmi megoldást? -
Realtibi #352 na már minden ok csak balfék voltam -
Realtibi #351 hi
valaki lentebb irkált valami serialsokat a gamékhoz minden ok (telepítésnél)de a végén a C&C Generals-nál nincs annyi kód hogy tele legyen az a hely ahova be kellene irkálni a kódot
oda mit kel irni?
plz help! -
TTomi #350 Nekem tűnik csak úgy, vagy tényleg nincsenek benne az RA-ban az átvezető mozik?
Legalábbis orosz oldalon nekem hiányoznak!
-
Azért nem találtam akkor semmi képet:P thx. -
C&C: Az első évtized => az eddigi C&C-k egy DVD-n -
ez most mi?[vissza olvasott nem talált semmit] valami új része?vagy valami pack az eddigi C&C részekből összeállitva?:S -
oks, várom a fejleményeket ^^ -
Na, előszedtem, hogy játszak egy kicsit a C&C-vel, és most engem is kidob ha bármi a térkép felső 5 centijére megy ... ami már csak azért is szívás, mert a mostani küldetésben csak ott van della, szóval a gyűjtögetők folyton lefagyasztanak. Google sem ad megoldásához tippet, szóval tesztelni fogom VirtualPC-vel W95-el. -
Hi. Nem tudtok torrent linket adni hozzá? -
Nállam ezek a leírtak a settingsek, nem igazán van még mit állítani.
Még egy dolgot egyébként kipróbálhatsz végső elkeseredésedben:
- MS Virtual PC
- felhúzol egy Win95 rá
- játszol
És még csak a gépedet sem kell egyszer sem újraindítani hozzá -
Nemtom, én mindig a főablakból indítottam, ahonnan a többi játékot is lehet.
Mondjuk az enyém eredeti :) -
kalash #341 Na, kipróbáltam a víruskereső leállítását, azt sem díjazta. Nálad milyen settingek vannak? Compatibility-t átállítottam már, Sound Hardware Acceleration-t is levettem, víruskeresőt kilöktem, friss vga drivert tettem fel, van még valami, amit elfelejthettem? -
kalash #340 Igen, nálam is ezt nyomja ki, ha a c&c95.exe-t küldöm neki, sőt asszem a RA is ugyanezt a mutatványt nyomja le. Megpróbálom ezt a víruskeri leállítós dolgot, de kezdem elveszíteni a reményt -
Hát el. Nemtom mi lehet még. Próbáltad, hogy minden progi leállít (víruskergető ... minden), csak az fusson? Readme-t olvasd végig, a hangos dolgot is abban találtam.
Tényleg, másnál is úgy van, hogy ha a c&c95.exe-t elindítom akkor CD hiányra panaszkodik, de ha a launcher indítja, akkor szépen megy ?
Ja, Launcer W2000 kompatibilisra még próbáld ki -
kalash #338 Jah, Xp pro-m van, compatibility stimmel, egyszerűen el vok átkozva -
XP Pro-d van? Compability 95-re állítva a c&c95.exe-nek ? (az alap Command &C.-hez) -
Szivatás képpen: Full reistall? -
640x480 asszem -
kalash #334 Nnnnnnnnna megpróbáltam a Hardware acceleration-t lehúzni, az új eredmények: Mind a RA, mind a C and C a küldetés elindításának pillanatában lefagy. Nem tudom most már full mi van, és szét vet az ideg... MÁR SOHA NEM FOGOK TUDNI RA-zni?????
-
kalash #333 Thx, thx, thx (ne aggódj, nekem is angol XP-m van, nem gáz ^^) -
Control Panel (Vezérlőpult) -> Sound and audio devices (Hangeszközök tán?) -> Speaker volume melletti (alsó) Advanced, ott második fülön Hardware Acceleration lehúz minimumra
Sorry, angol win, csak tippelek magyar nevére -
kalash #331 nah, én meg megpróbltam a videokártya drivert frissíteni, annyit értem el, hogy 10 seccel később fagyott ki a RA meg az alap C and C . Ezt a Sound Hardware Acceleration hol tudom átállítani?
-
Csak tippelek: 640X480-as beállításon futtatod, vagy 640x400-as ? -
És arra mi lehet a megoldás, hogy ha az egyik küldiben a kommandóst túl magasra irányítod, akkor kilép a program? :) -
Most végre sikerült kipróbálnom az alap C&C-t :)
Hát, vért izzadtam mire megoldottam, hogy ne fagyjon. Próbálgattam a kompatibilitástól kezdve mindent, de pár perc játék után egyszerűen lefagyott.
A megoldáshoz a kulcssó a: Sound Hardware Acceleration (hang hardveres gyorsítás) NULLÁRA vétele
-
Ez jó, hogy kiadnak egy all in one packet, de mikor jön ki új rész már végre? :) -
kalash #326 A Windows még szerintem ok, nem szokott meghülyülni (kopp kopp kopp) viszont a Video driver lehet h. már elég régi, megnézem, köszi ^^ -
Érdekes...
Meghajtó programok rendben vannak? Windows nincs már maga alatt? -
kalash #324 Hi nép, naon nagy szükségem van a segítségetekre! Megvettem a First Decade-t, mert kis kedvenceim sokaságáért bármit megadtam volna, de a Command and Conquer, a Red Alert 1 és 2 nem hajlandó működni! Az első kettő 2 sec után kifagy, a RA2 pedig amint elindítanám visszadob az asztalra. Minden más megy, csak ezek kekeckednek, remélem valaki tud vmi helpet (a kompatibilitást már próbáltam, nem javított a helyzetemen). Előre is köszi!
U.I. A konfigom érinthetett részei, ha szükséges a megoldáshoz:
ASUS P4C800-E Deluxe
P4 Prescott 3.0 Ghz
ATI Radeon 9600PRO 256 MB RAM
-
LOL.Már bocs de bele van írva a nem eredetibe is hogy nem kell crack(ha jól tom)
Indítsd el mindig azt a virtuális meghajtó-elrejtőt ami a tört NFS MW-hez is kell.
Akkor megy. -
Hi pls valaki segicsen le töltötem a Command & Conquer The First Decade!!!És nem megy a Command & Conquer™ Generals de a Zero Hour ,Command & Conquer Red Alert2 yur meg a tiberum sun és a firestrom!Már szetem hozajuk Cracket de nem menek mindig a cd kérik pls help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Vaze ez lol a ra2 megy de a yuri nem:( -
Csak tudod valaki nem gazdag családbol vali nekem el váltak a szuleim és kurvara nincsen ijenekre fölös pénzem egyépként meg venném igy is orulok hogy van netem!!!!! -
Egyszerű a válasz!
VEDD MEG EREDETIBEN!!!!!!!
Vagy ha eredeti akkor más a gubanc (és előre is sorry). -
nekem a C&C tiberian sun az istenért nem megy lol eceruen erorokat dobal ki vagy cédét kér mindig lol -
Én se használok parancsikont.....de van már javítás is hozááá.... -
Én még parancsikont sem használok. A C&C néha csinál fura fagyikat (kommandóst x helyre irányítom, kidöglik), de egyébként megy tökéletesen. -
colos01 #315 Frankón mennek XP alatt is csak a parancsikonnál bekell állítani a windows 2000 kompatibilitást