C&C The First Decade

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Belenéztem a topic-ba, és szomorúan állapítottam meg, hogy nem csak nekem jönnek elõ a program-hibák ebben a csodában.
A hócipõm tele van az eredeti játékokkal!!! Amikor csak letöltötte az ember, ha nem ment, vagy fagyott, letörölte és kész. De most, hogy nem kevés pénzért megvettem (tudom, jutányos ár, de akkor is, 7E Ft nem kevés pénz, szerintem), joggal várhatnám el, hogy a játékélményemet ne rontsák el bugok. El is várom, de hiába. Elhatároztam, hogy végigjátszom a játékokat.
Elindítom a C&C-t, lenyomok pár pályát, aztán (asszem a kommandós utáni pályán) belefutok az általad is ismertetett hibajelenségbe, ha a képernyõ felsõ sávjába megy bármilyen egység, kidob... Próbálom többször, következetesen ez megy. Felteszem az 1.01 patch-et, még mindig. Francba. Másik játék.
Tiberian Sun elindít. Pár pálya lenyom, az 5. vagy a 6. pályán, mikor egy kis csapattal kell "kommandózni", jön egy nemtudommi, megtámadja a NOD épületet, és kifagy. Próbálom mégegyszer, ugyanúgy. Feltettem az 1.02-es patch-et, ez úgy tûnik, megoldja, bár hosszan még nem volt idõm tesztelni.
Mindenesetre kipróbálom, hogy 1.02 után megy-e a C&C, javaslom neked is...
Rettenthetõ
Van már megoldásod erre a problémára (hogy egyes pályáknál a felsõ 5 cm-be nem lehet belépni, mert fagy)?
A kommandós utáni pályán vagyok, ahol már bázist kell építeni, de akkorát fagy a játék, mikor megy a harvi a tiberiumért, hogy nem lehet játszani...

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Pont ma futottam bele én is...

A megoldás:

telepítsd az összes játékot.

Aztán amikor kéri a data8.cab-ot, akkor CTRL+ALT+DEL-el kilövöd az "alkalmazások" fülön a telepítõt. (ha rendesen lépnél ki, akkor ugye törli az eddig felmásolt fájlokat)

használd a crack-eket, és játsz!! ;-)
Gabor77
Megszereztem a játékot, de Data8 cab kell neki...már faxom kivan vele :S Tudnátok segíteni?

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

Ezek szerint csak nekem van ilyen problémám?

Az akkor nem baj, mert akkor a dvd a hibás és az pedig cserét jelent.
mooo
akkor nem tudom
Feltettem az 1.01 és az 1.02 patch-et de nekem nem oldotta meg.
mooo
Patcheld fel.
Valaki tapasztalt még olyat rajtam kívûl, hogy a Tiberian Sun nem játsza le az 1. pálya elõtti videókat? Nekem egybõl a pályát tölti.

Az érdekelne, h. ez csak az én példányom hibája, vagy minden dvd ilyen?
Akkor ez nem az amire gondoltam. Ahol elakadtam, ott a NOD katonákkal ekll kommandózni. Az alapfeladataz, hogy kell találni egy elhagyott GDI bázist, amit birtokba kell venni, majd innen kiindulva kell a GDI-t legyõzni. Induláskor van egy elszigetelt terület, ahol van néhány GDI katona és egy tank, valmint egy elhagyott NOD bázis. Ha sikerül likvidálni az ellenfelet, akkor jön egy helikopter, ami át tud szállítani a szomszédos területre, egy aktív(!) GDI bázis kellõs közepére. Innen kellene megtalálni az elhagyott GDI bázist. Persze az ellenfél ezer fõvel jön az öt katonám ellen. A régi NOD bázist pedig egy kis idõ múlva egy légitámadással elintézik. tehát nem lehet tökölni. Azt kellene tudni, hogy milyen irányban induljak el.

Amit ma megtehetsz, azt holnap is megteheted.

RelakS
Elõször végig kell kommandózni egy kommandóssal a területet. Ez megvan, viszont utána ettõl kicsikét keletre (annyira kicsikét, hogy az elõzõ pálya egy része is megtalálható) bázist kell építeni. Asszem...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

A 7.pálya az melyik? Ugyanis az egyiknél én is elakadtam, de nem figyeltem, hogy hányadik volt

Amit ma megtehetsz, azt holnap is megteheted.

Scholes18
up

Glory Glory Man United!!

Scholes18
császtok! Mér van az hogy nekem a Command.and.Conquer.The.First.Decade.DVD5-NoGrp féle verzióban az instalnál kéri a data8 as fájlt holott csak 7 van?

Glory Glory Man United!!

RelakS
Nincs mit.
Ezen a topikon mindig eszembe jut, hogy folytatni kéne a c&c-t, mert a 7. pályánál leakadtam :S

REALITAS
Kösz hogy pobáltál segiteni, már letetem rolla hogy játszhatok a Red Alert 1-2-vel és C&C95-el.<#szomoru1>

RelakS
ééééérdekes... Nem kéne, hogy gondja legyen szvsz... Én elindítottam minden játékot, RA2-vel meg Yurival még toltam is egy keveset.

REALITAS
Abit IS7 i865 alaplap,P4 266Ghz,512 ram,Nvidia GeForce fx5700 256MB, Maxtor120GB winyó,hangkártya Sound Blaster Digital 5.1, LG dvd-rom.

RelakS
konfigod miféle?

REALITAS
Sziasztok! Megvetem a játékot gondolván végre együt az összes C&C erre az alap C&C és a Red Alert 1 lefagy pár pilanat mulva, a Red Alert 2 és a kiegészitöje be sem tölt.Bevizsgáltatam a játékot CdGalxisban ott ment, és addtak egy listát mi ne legyen a gépen. Hát szencségeltem egy kicsit és hazzamentem egy Format C-re és rendszer telepitésre (XP) semmi virusirtó(Norton) sem Cd-író program,Daemontools sem.Gondoltam mostmár menni-e kell. Erre ugyan ugy lefagy és nem lép be a RA2. Electronic Arts-t is megkerestem de nem válaszoltak.Tud valaki segiteni?

hali melyik dvdn talalható a c&c tiberian sun? (Command.and.Conquer.The.First.Decade.DVD5-NoGr)megtudja valaki mondani, köszi:)

Pheaper
már semmi leszedtem egy másik at

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Pheaper
valaki tud segiteni ?

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Pheaper
hytok letõltõttem ezt és az utcsó fájl hiányzik :( nincs meg vkinek ??
Command.And.Conquer.The.First.Decade.READ.NFO.CloneDVD-MiRROR 83ik darabja

jah és még a reneagde is megy semmi más!
Hi! Lejjeb olvastam hoyg nem kell crack, megy anélkül is csak a virtuális meghajtoban legyenbe mountolva a dvd/cd, benne van, és csak a sima C&C és az RA 1 megy el, a többire kér cracket, vagyis dvd-t pedig be van mountolva, jo lenne egy kis segitség köszönöm!!
mrzed001
A zero:hour a butus ATI 7500-as kártyával is szépen ment, a processzor és memória az ami nagyon számít, ugyanis brutális számolási igénye van.
Attól is függ persze, hogy hány ellenség ellen játszol, és melyik pályán, ja és hogy melyik patch van fennt mert minden újabb patch-el jobb lett az AI és egyre több és több proci kell neki ...

Szóval egy 4 hard egycsapatban lévõ gép elleni küzdelem a Twiligt Flame-en könnyen átmehet diasóba, míg ugyanez a Whiteouton szépen szaggatás nélkül fut

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

laca103
nekem ati 9200on tökéletesen futott (igaz az csak a sima generals volt)

Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?

RelakS
õõõ... Mondjuk nem próbáltam, de a menüben nekem frankón megy. AtiX800XL-el kínálom meg

Zero Hour. De mit számít? Az is több éves játék, a mostani cuccokkon szaggatnia nem kéne. Ennyire legalábbis biztos nem.
RelakS
És melyik szaggat? Van rajta egy fél tucat játék... (mondjuk gondolom, nem a c&c XD

Sziasztok!

A minap megvettem a címben szereplõ játékot. Meghozta a futár, telepítem kezdenék játszani: szaggat, fagy.

Na mondom sebaj, alaplapi videokártya, 512 ram, biztos kicsi, no problem. Elmentem vettem még 512 ramot meg egy 6600-as Gainward kártyát 256 rammal.

Hazajövök, beheggesztem a cuccokat. Minden megy zsírul. Indítanám a játékot (Betöltöm az állást).

Na itt idegeltem fel magam nem gyengén: PONT UGYANÚGY szaggat, semmi különbség.

Kikapcsoltam a hanggyorsítást, de az sem segített egy szálat sem.

Kerestem frissítéseket is, de nincs újabb annál amit a DVD felrak az EA oldalain.

Hiába vettem vissza a beállításokat nem javult.

Az bosszant, hogy egy viszonylag normális gépen egy 2-3 éves játék így megy.

Tudtok vmi megoldást?
na már minden ok csak balfék voltam

hi
valaki lentebb irkált valami serialsokat a gamékhoz minden ok (telepítésnél)de a végén a C&C Generals-nál nincs annyi kód hogy tele legyen az a hely ahova be kellene irkálni a kódot
oda mit kel irni?
plz help!

Nekem tûnik csak úgy, vagy tényleg nincsenek benne az RA-ban az átvezetõ mozik?
Legalábbis orosz oldalon nekem hiányoznak!

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

Truck Driver001
Azért nem találtam akkor semmi képet:P thx.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

RelakS
C&C: Az elsõ évtized => az eddigi C&C-k egy DVD-n

Truck Driver001
ez most mi? valami új része?vagy valami pack az eddigi C&C részekbõl összeállitva?:S

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

RelakS
oks, várom a fejleményeket ^^

mrzed001
Na, elõszedtem, hogy játszak egy kicsit a C&C-vel, és most engem is kidob ha bármi a térkép felsõ 5 centijére megy ... ami már csak azért is szívás, mert a mostani küldetésben csak ott van della, szóval a gyûjtögetõk folyton lefagyasztanak. Google sem ad megoldásához tippet, szóval tesztelni fogom VirtualPC-vel W95-el.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Darthmaul91
Hi. Nem tudtok torrent linket adni hozzá?

mrzed001
Nállam ezek a leírtak a settingsek, nem igazán van még mit állítani.
Még egy dolgot egyébként kipróbálhatsz végsõ elkeseredésedben:
- MS Virtual PC
- felhúzol egy Win95 rá
- játszol

És még csak a gépedet sem kell egyszer sem újraindítani hozzá

RelakS
Nemtom, én mindig a fõablakból indítottam, ahonnan a többi játékot is lehet.

Mondjuk az enyém eredeti :)

Na, kipróbáltam a víruskeresõ leállítását, azt sem díjazta. Nálad milyen settingek vannak? Compatibility-t átállítottam már, Sound Hardware Acceleration-t is levettem, víruskeresõt kilöktem, friss vga drivert tettem fel, van még valami, amit elfelejthettem?
Igen, nálam is ezt nyomja ki, ha a c&c95.exe-t küldöm neki, sõt asszem a RA is ugyanezt a mutatványt nyomja le. Megpróbálom ezt a víruskeri leállítós dolgot, de kezdem elveszíteni a reményt <#szomoru1>
mrzed001
Hát el. Nemtom mi lehet még. Próbáltad, hogy minden progi leállít (víruskergetõ ... minden), csak az fusson? Readme-t olvasd végig, a hangos dolgot is abban találtam.

Tényleg, másnál is úgy van, hogy ha a c&c95.exe-t elindítom akkor CD hiányra panaszkodik, de ha a launcher indítja, akkor szépen megy ?

Ja, Launcer W2000 kompatibilisra még próbáld ki

Jah, Xp pro-m van, compatibility stimmel, egyszerûen el vok átkozva <#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>
mrzed001
XP Pro-d van? Compability 95-re állítva a c&c95.exe-nek ? (az alap Command &C.-hez)

RelakS
Szivatás képpen: Full reistall?

RelakS
640x480 asszem