434
Command & Conquer The First Decade
  • anadrex
    #434
    Megvettem eredetibe, nem lehet patchelni, nem tudok online játszani vele azt írja használatban van a cd kulcsom...Egy talicska sz*ral egyenértékű az egész.
  • kisAKOSH
    #433
    ahogy látom német nincs nos akkor exlúzív ajánlat: first decade-et adnám a generals és zero hours-ért cserébe! Angolra gondoltam természetesen. A német sajnos cenzurázott úgy hogy letettem róla.

    akit érdekel írjon: [email protected]
  • kisAKOSH
    #432
    CSERE!

    c&c: first decade németre

    [email protected]
  • kisAKOSH
    #431
    na jó gyerekek eladó a first decade-t akit érdekel írjon nekem mailt de mivel ez a verzió már nem kapható és van hozzá bonus dvd és van poszter ezért nem adom olcsón.

    [email protected]
  • kisAKOSH
    #430
    van egy kis gondoom a c&c 1st 10. -del.

    A következőt írja a ra2-nél:

    "~ an encountered an internal error and is unable to countione normally"

    aztán írja hogy látogassak el a westwood oldalára valami frissítésért de fingom sincs mit kéne keresni.

    van valakinek ötlete mi a fasz van??? EREDEDETI ÉS NEM TUDOK VELE JÁTSZANI a picsába már :(((

    kérem aki tud mentőövet írjon nekem mailt fontos lenne:

    [email protected]
  • kisAKOSH
    #429
    futtatás adminisztrátorként? mármint mit az exe-t ami az asztalon van vagy az autorun? Én ilyen szóval nem találkoztam xp-n.
  • solikka11
    #428
    Sziasztok!
    Most 2000 Ft ért kapható az 576-ban. Ha ez nem éri meg akkor semmi :)

    kisAKOSH
    Van megoldás: indítóikon jobb gomb -> Futtatás adminisztrátorként. Legalábbis windows 7-en.
    Akinek a színek hibásan jelennek annak pedig annyi a dolga, hogy jobb katt az aszalon -> képernyőfelbontás. És a megnyitott ablakot nyitva kell hagyni játék alatt. Win 7 alatt próbáltam a leírtakat és működtek.
  • kisAKOSH
    #427
    igen osztozom ebben hogy sok hibaa van a first decade-ben és a patchek se segítenek pedig van vagy 3 két offical és gy un~ de nem sokra megyek velük és a ra2+exp valami hülye hibát ír ki aztán jól kilép.

    Összecsapott munka lett sajnos. A német verzió amit letöltöttem az jól ment de most az se megy fura mód pedig marhára nem változott semmi nem igazán értem mi a gond.
  • ElMatador
    #426
    Üdv!
    Én hamarossan megfogom rendelni 3590ftért megéri lazán!
  • Bobo54
    #425
    Szia

    ugyanez a problémám.. a 6 gránátosom hamar szétlövik, aztán az mcv-m is..
    valaki segíthetne. vagy ha van hozzá kód, (god mode) beírnám egy percre, amég kis életteret csinálok magamnak.
  • Venture
    #424
    Hali!

    Én most kezdtem bele a C&C-be és elakadtam a 11 pályánál ami görögország megszálása 6 katonával és 1 MCVel kéne bevennem addig megvan hogy elmegyek jobbra egy kis beépíthető területre de kevés a nyersanyag és a Nodnak meg ott az obelisk ami szarrászed aki végignyomta segíthetne hogy hogy csinálta vagy nyersagyag csalást, Trainert is elfogadok.
  • REALITAS
    #423
    Nekem eredeti a játék de ment is a kukába a Red Alert 2 el sem indult próbáltam pathelni de semmi a C&C fagyás is megvan mint mindenkinek de nekem a Red alert 2 + a kiegészítője el sem indult akkor 10 játékért amiből fagyás nélkül játszható játék alig van akkor miről beszélünk lófaszt éri meg bánom hogy 1 Ft-ott adtam érte és még csodálkoznak ha valaki Warezol minek adták ki ha játszhatatlan a munkájuk.
  • kisAKOSH
    #422
    eladó c&c first decade 5000 Ft

    [email protected]
  • kisAKOSH
    #421
    Eladó (6000Ft) vagy cserélednő* a c&c first decade eredeti!!!

    *eredeti német verzióra

    [email protected]
  • kisAKOSH
    #420
    Drága hölgyek-urak!

    Az eredeti angol nyelvű First Decade-t eladnám vagy cserélném német verzióra (ez utóbbinak jobban örölnék) [eredeti németre persze]

    elérhetőségem:

    [email protected] / hotmail.com (msn)
  • Vardar
    #419
    Nem tudjátok, hogy Vistán, Windows 7en futnak e a játékok?
  • Charly
    #418
    Jó kis játékok ezek:)
  • Romanov
    #417
    A Red Alert-nek nem lehet állítani a képméretét; a kissé elavult grafikája miatt!!! (félre értés ne essék nekem semmi bajom a grafikával (SŐT!) bár több stratégiai játék születne így XD...(Jó ez durva volt :) ) DE most komolyan! Itt pl:a Tiberian Wars-ra gondolok! Már nagyon túl lett bonyolítva..az előző részektől teljesen eltér...NEm mondom hogy szar! Csak nem nyerte el a tetszésemet...Nekem a RED ALERT jött be a legjobban! Nagyon Jó kis összetett könnyen kezelhető játékmenet!
  • Romanov
    #416
    Üdv Földlakók! Itt Olvasgattam az üziket és több helyen ládtam hogy hibákat észleltetek! Nos megnyutatásképpen ez nem egyedi hiba. Teszem azt a C&C-ben megfagy egy bizonyos egység alatt a talaj! Nos Ezesetben érdemes soxor menteni mert ez a hiba nem maradandó! Tehát a "Fagyást" meg lehet előzni. Visszatöltés után valahol máshol lesz a fagyás pont :)...Nekem is ez van :S :D...De hát egy DOS gamet át"Konvertálni" XP Kompatibilátásra....hmm...jó is lenne ha rözzen és mentes lenne az eredménye! (Ezt a hibát csak a C&C be tapasztaltam) [Amúgy a Counterstrike Aftermath és a Covert operations az alap játékaikba meg lehet találni :) ) A Többinél nekem nem volt gond!...Bár most itt az utolsó napokban van 1 HIBA!

    - A Red Alert ben a Soviet Kampány-nak az Átvezető videoit ún. " Briefing"-eket nem játsza le és a helyett szövegben kapom meg az Eligazítást! - DE EZ CSAK A SOVIETEKNÉL VAN - (Az Allied-nál müxik rendesen) PLS! VKI Segítsen!

    És Akinek másoltba van meg a C&C FD Az szégyelje magát...12 Játék 7.990 ft ér (Vagy nemtudom már nemtom mennyi én ennyiért vettem) holott anno a GENERALS megjelent 12.000 ft ért. És akkor még mindig jobban járunk ha csak eggyel játszunk a 12 ből. (PL: Generals [Gyengébek kedvéért ezzel azt a akarom mondani hogy 8000 ezret kiadtunk csak 1 Játékért (ami önmagában foglal 12-őt) amit régebben drágábban kaphatuk meg! Í-G-Y E-B-B-E-N -C-S-A-K- NEKÜNK LESZ HASZNUNK!
    (És akinek KALAUZ VERZIÓBAN NE CSODÁLKOZZON A PLUS HIBÁKÉRT!!!

    U.I. Van aki a Renegade-ot nyomja Hamichi-ben ? (LAN-ban)

    .....Elérhetőségem: MSN: [email protected] - bármi kérdés,info, (Vannak Extráim a Game-khez...Honosítás, (Küldetés\Pálya) Szerkeztők, Bug-ok és mind1iknek megvan a Soundtrack\Zenéje\MP3-je\ja [A C&C től a Yuri's Revenge-ig!]
  • Indigo
    #415
    Sziasztok!

    A múlt héten jártam az 576-ban és megláttam a First Decade-et 3.415 Ft-ért... Egyébként is szándékomban állt megvenni előbb-utóbb, de annyi pénzért nem hagyhattam ott :) Szépen feltelepítettem az összes játékot, és egyenként elkezdtem kipróbálgatni. A legtöbbnél nem is volt semmi gond, viszont a Tiberium Sun és a Red Alert II lefagy... Akár kampányt indítok, akár skirmish-t, az első néhány másodperc után megfagy a játék, és kidob a Windows-ba. Létezik erre patch vagy valamilyen megoldás?
  • MattH
    #414
    Hi!

    A Command & Conquer The First Decade-ből a Red Alertet szeretném ablakban futtatni, mondjuk 800x600-ban. Meg lehet ez oldani valahogy??
  • OliApa
    #413
    A C&C Generals + Zero Hour (Deluxe edition) meg 1990,- HUF a boltokban! Meg is vettem azonnal!
  • blackgamer
    #412
    freeware lett
  • HerrKiss
    #411
    Úszóversenyt rendeznek a halak.
    A lepényhal ér célba először, a reményhal meg utoljára... :-)
  • HerrKiss
    #410
    :-)
    Nem az összesre, hisz' a TS-ben tutira külön indítható a Firestorm kampány. A C&C első részére meg a Red Alert első része tuti ilyen, mert azokat megnéztem. A RA2-t te írtad, hogy különveszi, akkor már csak a Generals a kérdéses, azt nem néztem meg ilyen szemmel.

    De ha már így felhoztuk a topic-ot :-) ; még mindig nincs senkinek megoldása arra a hibára, hogy a pálya felső kb. 5 cm-ébe érve bármilyen egységgel bizonyos pályákon kifagy a játék? Eddig csak a C&C-ben tudtam erről a hibáról, de a minap a Red Alert első részében is belefutottam ugyanebbe, a szovjetek 6. pályáján... Szerencsére itt nem volt érc azon a területen, így csak a tankjaimat kellett kordában tartanom, meg tudtam csinálni a pályát.
    Szóval, mit lehet tenni, hogy ne fagyjon ki? Elég idegesítő...
  • NonsenS
    #409
    Köszi
    Már feladtam a reményt, hogy vki is írjon ide. Otthon kipróbálom majd. De ez nem csak a Covert Op-ra vonatkozik? Vagy az összesben így van?

    Üdv
  • HerrKiss
    #408
    Szia!
    Nem tudom, aktuális-e még a kérdésed; az alap játékot kell elindítani, és a főmenüben a "new missions" alatt vannak a kiegészítő pályái.
    Jó játékot!
  • NonsenS
    #407
    Vki help????

    PLEASEEEEEEEE
  • NonsenS
    #406
    Sziasztok
    Nem tudom, olvassa e valaki még ezt a topicot, de ha igen, írjátok már le légyszi, hogy hogyan kell elindítani a kiegészítő részeket (Aftermath, CS, Covert Op.)? Nekem indítás után ugye kiírja a gémeket, hogy mit lehet elindítani, de egy kalap alá veszi pl az összes RA 1-et. A RA 2-őt meg a Yurit pl külön veszi, el lehet indítani őket külön is. A Tiberian Sunt az automata indító szintúgy egy kalap alá veszi a Firestormmal, de indítás után a játékon belül lehet választani a kettő közül.

    Előre is kösz a helpet.
  • Csacsi
    #405
    Sziasztok. Command & Conquerhez keresnék plussz pályákat. Ha vkinek van linkje, vagy van saját, akkor keressen meg pls.
  • tigeroo
    #404
    nah, leszedtem egy új verziót, a régebbiből kivolt vágva pár data.cab (px777)

    amúgy a ra:yr nemmegy és a generals, többi igen:)
  • tigeroo
    #403
    LOL! (amugy bocs a sok hsz-ért, elég sok idő telik el két üzenet között)
    próbálgatom azóta is a cuccot, most amolyan aknakereső-szerűen akarom csinálni..egyesével felrakni a játékokat, amelyiknél hibázik, azt hagyom..generals + zero hour-t kezdem telepíteni, a legelején bejön:


    gyönyörű, nemde?:p
  • tigeroo
    #402
    nah kitöröltem a cuccokat, regeditből is (gondoltam a most nem fog hibaüzenetezni,ám amikor beirom a sok kódot telepítés legelején zsigerből kéri a data8-at (nyát!) most mit csináljak vele?tudom hogy warez meg minden de ha az eredeti is ilyen akkor nemfogom beszerezni (pedig téleg jutányos az ára, jokis gyüjtemény meg alsós koromba szarrá ra2-ztem a fejem ^^) segitsetek!:D
  • tigeroo
    #401
    amúgy a Command.And.Conquer.The.First.Decade.READ.NFO.CloneDVD miért van P1 és P2 részre osztva? (Command and Conquer The First Decade DVD5-NoGrp-t töltöttem le, aminek a mérete megegyezik az előző verzió P1-ével!!)
  • tigeroo
    #400
    amúgy ebből a renegade mappájában csak 1 fájl van, ra2 se ment fel teljesen, ra1 meg kéri a telepítőt (tiberian sun elindul, csak nem toom kipróbálni tesom siettet de azé remélem 100% jo) és a c&c is kéri a cd-t....gratz most mi a f*szt csináljak?
  • tigeroo
    #399
    csáztok! fel akartam telepíteni az összes játékot, erre kiírta egyszercsak hogy data8.cab kell neki...
    #382 hsz-ben lévő utasítást követve kilőttem a telepítőt, de csak a c&c , renegade, ra1, ra2, tiberian sun van feltelepítve a mappába? akkor most installáljam a generals-t?
  • Prypiat
    #398
    Sziasztok!

    Nekem is a DVD5-NoGrp féle verzióban van meg installtam a leirtak szerint de csak a c&c-t indítási gondom van mert vagy kidob egy üres hibaüzenettel vagy nincs hibaüzenet de kifagy... Win95 kompatibilitás be van állítva és xp sp2-alól próbálom. Valakinek valami ötlete?
  • laca103
    #397
    ez igen szürreális, szinte már abszurd...mondhatni perverz...
  • HerrKiss
    #396
    Valaki, aki nálamnál jobban tud angolul, nem akar írni az EA Games-nek valami support-ért? Jó lenne már végigjátszani újra az eredeti C&C-t.

    Jut eszembe, a Tiberian Sun-ban belefutottam egy programhibába ismét... :-(

    A NOD 11. (Capture Jack McNail) pályáján, kb. negyed órával a vége előtt (időre megy ugye a küldetés), hogy előbb odaérjek a célállomásra, beültettem a két megmaradt toxin katonámat és egyéb egységeimet az APC-kbe, aztán elindultam a célállomás felé, bárki rám lőtt csak tovább mentem. Meg is értem oda, ahol én elterveztem, hogy kiszállítom az embereimet, mentettem és rákattintottam az APC-re, hogy tegye ki őket. Erre az emberek megjelentek jó pár pixel magasan az APC felett (az árnyékuk a 17"-os monitoron kb. 2-3 cm-re a kis fickók alatt volt), majd lepotyogtak és vértócskák lettek belőlük, majd egy Mission Failed felirat volt. A mentett állást betöltve ugyanez történt, úgyhogy egy régebbi mentést kellett előszednem, nagyon flusztráló volt.
    Ja, eredeti lemezről van szó, úgyhogy biztosan nem beépített másolásvédelem...
    Találkozott már valaki ilyennel?
  • Amiga
    #395
    Ott nekem is fagy, hogy pusztulna meg. Pedig próbáltam mindenfélét. Már ott tartok, hogy a környezeti változókban kéne turkálni, hátha valami DOS-os beállítás kéne neki. Egyértelműen memóriaütközésnek tűnik.