Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
http://goo.gl/gd6Zi5
Addig is BYE
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Köszi a segítséget!
AA.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Lambo mûszerfal
Szerintem ti is szívesen ülnétek egy ilyenben (igaziban)? Repeszteszni egy versenypályán vele (NEM az utakon).
Én is mennék de lesz a F1, és ritkán látom, mert nem vagyok ithon, és ott nincs tévé.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Dante:Nem tom hogy lehet esetleg enyhíteni a teniszkönyök fájdalmait.Esetleg borogasd kenegesd Flektorral hátha segít csillapítani.<#nemtudom>#nemtudom>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Autó mind1 - Enzotól a TT-ig bármi lehet, a lényeg h jól tud vezetni, szóval nem faltól falig, egyenes úttól kanyarig...stb...
Elõbb is lehetne, sõt már most is a szigeten vagyok, de most még szerintem sokan az ebéd utáni sziesztájukat töltik, F1 is lesz...
Xbox Live: Lunatic HUN
http://www.freetvmaci.info/
Ha megelsz a kari elmegyek bemelegíteni ztán jövök ide egyeztetni veletek hogy ki jön ki nem kire számíthatok.Emlékszem egy Orosz sráccal koradélután találkoztam.Elöször elborult az agyam "Bazz egy Orosz" de nem!Olyan rendesen nyugodtan vezetett.Mentünk lazán 160 220 környékén.Ford Mustang GT-R-el volt a csávesz és nagyon ügyesen vezette hiába volt Orosz.Nah az ilyen alkalmakat szeretem.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Különösen az jött be, hogy 10-12 méterre voltam Csabi hátsójától, belsõnézetben, alig láttam valamit! Hatalmas adrenalin pumpa! <#taps>#taps><#taps>#taps>
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
A Tamburinivel nagyon lehet tekerni, bevallom kipróbáltam s 370 körül van a vége o.O de tudjátok, hogy én nem erre használom.. a Brutale pedig csodálatos Túragép😊 Ha kell az is megy 300att szélárnyékban, de nem kell.... Mind2 nagyon jó, megfogtam az isten lábát!!! (és nem büdös)
Megaherzet nézted esetleg?Azt tom hogy tud ajadást is okozni ha 60-ról felhúzod 75-re vagy magasabbra.Próbát megér nálam belassúlt és akadt is.Másik lehetõség lemeztöredezettségmentesítés.A harmadik nálam is volt iylen lehet hogy a nettel szórakoznak.Ne feledjük ez egy Online gamma.
1000 kilóméteres tali!Nos hétfõn megyek a boltba rákérdezni hogy 2 hét után hól van a VGA-m?Bízok benne hogy két missio között tud találni egyet.
Eddig az Én talim így nézne ki.:Ebéd után olyan 2 óra magasságába gyülekeznénk Délen egy motel parkolójában.Én B katos RUF-fal megyek mindeni más amivel szeretne..Piroslámpát betartjuk követési távolságot i.Ha 2 civil nyomoronc küzd egymással akkor a leállósávban is lehet elõzni de majd úgy is látni fogjátok.A résztvevõk idõszakosan váltják egymást.Arra megyünk amerre jólesik hiszen 1000km az rengeteg út és idõ szóval kicsit uncsi lenne mindig körbe körbe menni a szigeten.
Lehet álatkodni de lehetõleg nyugisabb helyen egyenesben.Igyekszem olyan utakra terelni a csapatot ahol biztos van kajálda.Senki sem akarja egybe lehúzni az 1000km-t igaz?
Fotózás kötelezõ jelleggel.
Hát eddig ennyi.Úgy készüljetek hosszú út lesz.Természetesen bárki kiszálhat menet közben de azért mégis dicsõség aztmondani hogy "Levezettem 1000km-t az SG-s csapattal"
Fotót fogok küldeni a pontos helyszínrõl
TDU Nick : [HUN]Log1 1995 Audi A4 1.8T 20v 150Le
most így néz ki:
<object classid="clsid😄27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,19,0" width="600" height="300">
<param name="movie" value="video.swf" />
<param name="quality" value="high" />
<embed src="http://bilmosk.org/simulcastPlayer.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="800" height="450"></embed>
</object>
egyébként meg még mindig jobb mint ami az elõbb volt😛
LEcseráéltem a motoros gépparkomat:
Kawasaki ZX10R > MV-Augusta Tamburini
Ducati S4R Monster > MV-Augusta 910 Brutale
A 999R t pedig eladtam..
Mind3 motor fent van traden nagyon jó árban, akinek kell vegye meg... Direct sale árak AATT tettem õket fel..
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9