Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Sajnálom h nem tudtam menni, de ahogy látom jó sokan voltatok, szóval a netem azt hiszem nem bírta volna... 😞((
Szóval HC, Grab? Hmmmm.... asszem nekem is barátkozni kell 😊
TDU Project Paradise nick: ToMeE
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Thx mindenkinek!
Igaz még szokni kell, de néha csináltam olyanokat, hogy csak néztem mint a hal a szatyorban.
Egy konklúzió azért volt számomra: ha megcsúszik a kocsim HC-ben 250-nél és a távolban meglátok egy fát, vagy oszlopot, biztos hogy az lesz a végállomás! =😄DDDD
Olyankor sofõrbõl átváltottam utasba és csak szemlélõje voltam az eseményenek. =😄
www.tdu.hu

TDUnick: Moodovin[HUN]
Pár kép Moodovinnel driftelgetés/gyakorlás közben:
Ezt meg még ToMeE-val készítettem a múlt héten, csak megtetszett a kép:

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Az elsõ megálló. Itt még 7-en:
Az autópályán már csak 5-en:
Én itt fejeztem be! Pont 180km-ert tettem meg a fiúkkal.

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
kicsinyt oltam a z elején de minden tuti volt legközelebb ha nem esnek asszonyomhoz barátok szivesen végig ülném <#integet2>#integet2>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Elõször egy RS4-gyel, aztán egy Mustang GT-vel, majd végül egy 350Z-vel.
Nagyon jó menet volt!! Én már rég mentem ilyen jót! Köszönöm!!!!
néhány kép:
fent az ÉNY vilitoronynál, még mustanggal:
az autópálya-csomópontnál, már csak 5en:
a DK vilitoronynál, már csak 3an:
És végül, 346 km után, elült seggel és korgó gyomorral, LeslieG, Grabowszki, Ubi, ebben a sorrendben:
Mégegyszer köszi a krúzt!!!
TDU Nick: Ubi[HUN]
Szóval: 346.5 km-t tettünk meg 2 óra 56 perc alatt. Ebben volt egy kis reptérezés, és egy kis versenypályázás is, valamint fényképezés. Én nagyon élveztem.
Hát Memphis, nem kis fejszébe vágtad a fejszéd az 1.000 km-es dologgal. Tudom, mi csak E kategóriás autókkal mentünk, sima úton 230-al, de autópályán 280-290 is téptünk, tehát azért nem voltunk olyan csigák. Ha ti betartjátok a kresz-t (piros lámpa, stop tábla, balról elõzés), akkor simán egy fél napotok rámegy a kocsikázásra. Azért drukkolok nektek, de hogy is mondjam, nekem nincs ennyi idõm, hog y megtegyem ez a távot egyszerre.
Köszönet mindenkinek, aki benézett, autózott a mai "extrém" hosszúságú krúzon, valamint külön köszönettel tartozom Ubi-nak, és Leslie-nek, akik a végéig kitartottak, pedig elzsibbadt a seggük, meg korgott a gyomruk, meg gurgulázott a szemük, meg elment az áram és... Hát úgy ennyi történt! :-)
Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.
ám nem tudjátok, van vmi Merci klub? 😄
itt milyen klubbok vannak ám?
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Jé már máskor hallottam errõl a Redline-rol, de most hogy megnéztem a trailert... Ez full ugyanolyan mint a TDU 😄
asszemleszedem
mert oda münk, Tescoba nem...
na akkor marad a netes rendelés, de csak jövõhétre lesz zsém
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
úgyse vettem mész részt rendes "talin", nagyon szeretnék😄
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
vagy ez a Redline-ból 😄 jó film, kár h nincs magyar, legalábbis még nem láttam hírét magyaron
Alizee úgy látom implantot kapott cicibe. Kár, sokkal helyesebb volt természetesen! Pici, de hetyke. Most a két apróság a világûrt kémleli. Nagyon nem tetszik az implantos cucc. Valahogy olyan Annácskás lett tõle.... De azért így em zavarnám el. Senki sem hibátlan...
http://www.freetvmaci.info/
Spirit of Perfomance Koenigsegg
Nah de mutass valamit akkor kíváncsi vagyok milyenre gondolsz.
Akkor inkább ez .)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.