Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyertek csak minél többen (illetve pont 8-an)! :-)))
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
beugrom arra az idöre ha mást nem csak köszönni <#taps>#taps>
Ma reggel megyek be dógozni aztán beállok 1 piros lada mellé tatával meg mammeral a kocsiba... nálam üvölt a zene sötét üvegek mögül látom hogy nagyon néznek, le engedem az ablakot rájuk nézek csúnyán és egybõl elõre fordultak XD aztán a papa versenyezni akart a 60LE-s ladájával XDXDXD nah mondom haggyá bákén aztán már a köv lámpánál nem láttam a tükörbe 😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Valaki tudja mi lehet a probléma??
<#integet2>#integet2>
http://www.freetvmaci.info/
de ha mégse tom megszerezni addig, várom a pénzt, ha megszerzem, küld a sört <#buck>#buck>
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Magának majdnemhogy kötelezô a részvétel! <#nyes>#nyes> Addig maradsz, amíg jól érzed magad, én szívesen látlak mindig!
Chucky: Késôbb is tudsz majd csatlakozni, nem zárjuk le a layert (terveim szerint). Meg szerintem olyan túl sokan nem leszünk. <#integet2>#integet2>
Sordoran: Rohadjak meg, ha jövô hónap elejéig nem veszed meg a játékot, elküldöm postán a hiányzó összeget! (majd pár sörrel kevesebbet iszok... <#pias>#pias>)
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Én is ott leszek, de csak 8-ig érek sajna rá. De addig is boldogítalak bennetek. 😊
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
na majd ha meglesz megyek, "F" kategóriás SLR-rel <#vigyor3>#vigyor3>
már a GTA-ban is csináltam olyat h szépen, szabályokat betartva...
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Estére tervezek egy csapatást, aki ráér, és van kedve, az jöjjön. Szóval:
Helyszín: Észak-keleti világítótorony (térképen piros nyíllal jelölve)
Gyülekezô: 19:00
Kategória: "F" kategóriás kocsi (de mindegy mivel jössz, én Skyline-al)
Indulás: 19:15 -ezt szeretném betartani tényleg (hacsak nem valaki külön jelzi, hogy várjuk meg, mert csak 19:20-ra ér oda...)
Cél: Na igen! Ez nem lesz, illetve a cél nem kevesebb, mint 350 km megtétele!
Teljesen mindegy, merre megyünk, nekem az is mindegy, ki vezet, a töbiek mennek utána. Mivel 350 km-rôl van szó, így nem várom el, hogy minden kresz szabályt betartsunk, de a max. sebességet 230 km/h-ban limitálnám. Szebb helyeken fotózás, majd valahogy útba ejtjük ezeket is, talán belefér.
Ha felkeltette az érdeklôdésedet, akkor szívesen várlak!

Valaki tudna nekem segíteni? olyan problémám van, hogy megvettem a TDU-t felraktam, patcheltem, és mikor elinditom azt írja, hogy a TDU mûködése leáll....
Vistát használok, és a gép is birja
Valaki segitsen, elõre is köszi!
Amúgy én is köszönön...jó volt! =😊
www.tdu.hu
Sorry h eltûntem, 15 percig kerestelek Makiki Heights-en , de nem találtalak, térkép nem mutatta, lehet mégse jöttél oda, vagy nemtom. Azért kösz.
Üdv. all !
http://www.freetvmaci.info/
Alapítottam egy klubot, még vmikor márciusban asszem, és láss csodát, nem vagyok a tagja! Erre varrjatok gombot...
Elég vicces a "ToMeE Racing" klub ToMeE nélkül <#fejvakaras>#fejvakaras>
TDU Project Paradise nick: ToMeE
www.tdu.hu
Valaki nem tudna nekem abban segíteni, hogy megvan a test drive eredeti, felraktam, patcheltem, a radialeng-et is megpróbáltam, és mikor elindítom a játékot, azt irja hogy mûködése leál!
Vistát használok, a gép teljesítménye meg bõven megvan!
Valaki segítsen, elõre is köszi!
a sima kétkezi munka meg nem az én mûfajom, nem vagyok olyan erõs testalkatú, sztem fél óra alatt kifeküdnék XD
lehet 7végén megyünk Tesco-ba, ha ott megtalálom megvetetem, ráadásul 600 Ft-ot spórolok
addig meg gyakorlás offline
EZENNEL FELSZÓLÍTOM ÖNT HOGY EZEN A HÉTEN PÉNTEK 25.-ig FEJEZZE BE AZT A K*RVA F.A.Q.-t
Elõre is köszönjöm!
ui.: Fuck You!
<#idiota>#idiota><#wave>#wave>
utoljára TS-t a Flight Simulatorhoz használtam amikor öcsémmel neten repültem.=😊
www.tdu.hu
régebben szervezgettem pár krúzt, akkor TS en fent voltunk 8an, azt dumáltunk.. sokkal jobb mint írni, meg olvasgatni az apró betûket játszás közben 😄
pl.:
rajt: Ford Sziget 14:00 (max 14:15 ig várunk..)
útvonal: 1db. szigetkõr, szabályosan !!!
autó: F kategória
cél.: "Japán házak" 😊