Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
+ na numerickej klávesnici ............................................. Rádió bekapcs / Hangerõ növelése
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
A "Lakóhelyed" a 48. oldalon. =😄DDD
www.tdu.hu
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
sosem volt oda az arcade irányításért, de a TDU-t vhogy nemtom megunni-abbahagyni, de lehet ha nem lenne ez a HC mód (és ha nem lenne benne '68-as Camaro), akkor nem indulna el minden nap a gépemen 😊
Kipróbálok még valamit, aztán, ha nem megy uninstall, amit sajnálnék....
És nem, a HC nek sincs sok köze a valósághoz, mindössze kicsit közelebb tolja hozzá az irányítást.
http://www.freetvmaci.info/
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
ON
Mind1, én azért próbálkozom, hátha sikerül összehozni!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Most van "beszerzés" alatt a Screamer 4x4, kipróbálom. Csak azért bátorkodom ezt ideírni, mert eszembe jutott róla a TDU2. Remélem, hasonlóképp eltalálják a fizikát, (ami emlékeim szerint nagyon jó, igaz, akkoriban, mikor +volt gamepad-al toltam) és hasonlóképp ütõs lesz, mint anno a Screamer. Alig várom, hogy mûködik vele a G25, és egyáltalán elindul-e Vistán....
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
a film teljesen angol,felirat nincs
de így is teljesen érthetõ.
Üdv
Spirit of Perfomance Koenigsegg
de elõször a game kell, amit remélem jövõhéten megkapok, aztán gyorsan beszerzem az SLR-t 😄
jah, és így természetesen nem matchboxokkal, hanem A, B és C-osztályos kocsikkal kell menni, ezek sztem az ilyen kategóriás autók
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
ám valami rendes verseny kéne hozzá, keményen, több 100ezer dolcsis tét, max 4 versenyzõ egymás mellõl, a gyõztes visz mindent!
jah, és persze egyszerre menni, nem különbözõ idõpontokban idõben
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
[email protected]
végig néztem iszonyat yó film sztem😄 végre nem neonos nissanok és subaruk száguldoznak lángoló kipufogóval😄
ya és meghozza a kedvet a tdu-hoz..😊
Nagyon jó a videó amit linkeltetek.
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
tavaly májusban jelent meg a film, õszig vártam feliratra hozzá <#zavart1>#zavart1>
ám uccsó verseny tiszteletére kellene hasonlót csinálni majd TDU-ban, de sajna nincs Carrera GT a TDU-ban <#shakehead>#shakehead>
azért valami hasonló versenyt majd csinálhatnánk, persze csak jövõhéten amikor nekem is meglesz a game <#buck>#buck>
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Az értelmezõ olvasás a múltba veszett rég. Viszont az üzenõablak hátterét értelmezhetnéd. Nekem az eredeti játékkal semmi problémám nincs.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.