Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
😄 X fire ra vegyen fel valaki x-fire: jadam92 TS ip is kéne majd igy ha kruzolunk
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
#57225:neb.
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'
ToMeE: Jaguar vs Maseratiról azért nem raktam fel most képet, mert full ugyanezeket a képeket készítettem én is a két kocsiról! :-))))
Ja igen! És üdvözölném egy Trefka nevû (külföldi) szigetlakos jó édes anyukáját is, aki azzal szórakozott, hogy elütötte a motoromat. Szóval nyasgem Trefka! <#violent>#violent>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
köszi jó volt a cseri <#taps>#taps>
Hát akkor kezdem a legelején. Saleen találkozó. No igen, az idõpont és a helyszín konkretizálásáról valahogy lemaradtam, de mégis ott voltam a találkozóm, miután rámszólt a Club Fõnök, hogy tegyem le szépen a motoromat, és azonnal menjek Saleen-el a Club-hoz. <#integet2>#integet2> Elõször ott volt Szabi is, aki szintén motorral jött, de elhajtottuk õt is egy Saleen-ért. Biztos messze lehetett a háza, mert nem ért vissza 10 percen belül (kár, hogy nem tudtatok ránk csatlakozni, igen jó volt ám). szóval akkor a kép(ek):
Nos, abban a szerencsés helyezetben lehetett részem, hogy elkezdtem letörölni véletlenül a TDU-s képeimet a géprõl, így a mai találkozókról is eltünt 2 db képem. (ToMeE tudja igazolni, mekkora balf@sz voltam ma, mindent elütöttem, ami mozgot, meg ami beton volt...)
Tudom, hogy nem látszik, de egyikünk HC módban volt akkor, amikor a kép készült:
Aztán utána zúztunk ToMeE-hoz motorozni:
Itt pedig szerényseggem egykerózik:
A végén pedig légiakrobata mutatványosok szórakoztattak minket:

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Spirit of Perfomance Koenigsegg
Kis motoros tali az elején amit Fitti is említett
Aztán Grabowszkival a szokásos Maserati vs Jaguar krúz 😊
Majd a végén Alyrával, Grabowszkival ismét motorozás, ugrándozás... Alyra itt éppen cseresznyézik, csak lusta leszállni az augustáról 😄

TDU Project Paradise nick: ToMeE
Legközelebb kinézünk közbe mapra. De annyira belemerültünk a száguldásba, hogy el is ment az idõ és mehettünk a motoros talira.
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
viszont még régebben raga belinkelte ide azt a cuccot ami fényesít...vmi HDR cucc😊 de nem találom sehol. valaki nemtudja honnan lehet letölteni?plz^^
Spirit of Perfomance Koenigsegg
Akkor jöjjenek a képek😊))

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
púúúúú
A stadionnál várok.
amugy nem lehet vhogy a gps hangját betenni a játékba, vagy forditva?😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
^^ez is csak egy vicc volt^^
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Sorry
(a legújabbakban már nem)
Ducatti szalon 8-kor!