107666
-
#103839 Ha egy profi brigád nekiugrana lenne itt is minden, talán áthoznák a grafikát is a 2 -ből, bár ez nagy meló lenne, annyian meg nem játszanak már ezzel. Inkább foltozgassák a 2 -t mint ezt. -
#103838 Nem hiszem. Nekem is van fent mindenféle environment mód és nincs problémám. -
#103837 megapackos.. :) -
#103836 Viszont most le is tesztelem. -
#103835 Na lehet belököm én is mindjárt.
Norba: Melyik kell whit vagy whitout mega pack? -
#103834 Nemhiszem. Ez is csak lecseréli a kívánt fájlokat ahogy az összes weather mod. Az illusion féle mod is használ egy ködös weather modot ami nekem nem jön be, de az is csak a weather desc.ini-t modósítja amit a maciuk féle mod lecserél. huhh... :DDD -
#103833 Jókérdés.. :D
Amúgy srácok, eltudnátok küldeni nekem a magicmap-ot? meg a blingbling módot? bedobálnám őket,aztán 1-2finomságot énis beraknék :) -
#103832 Nem akad össze az illusion paradise-al? -
#103831 Ha kell valakinek: Weather mod by Maciuk - Autumn edition
Ez egy őszi változat de sztem tök egyforma. :D -
peachman #103830 Köszönöm. MiniImage dolog lesz. -
#103829 Ja láttam, hogy olyan mint valami köd de azért egész tűrhető.
Peachman ment egy privi. -
#103828 Elvileg mini imageval megoldható. De ne kérdezd hogy kell. Viszont vannak itt olyan akik igen. És több mint 4gigát foglal a mini image-s dolog. :D
Atty: Ha jobban belegondolok talán kivitelezhető lenne bár még nem tudom hogyan. Viszont nappal is láttszódnának attól tartok, és nem lenne nagy fényük. Meg a maciuk féle modban nem láttszódnának mert ha jobban megfigyeled nem is látni az eget, olyan mintha egy nagy ködben autóznál ami full fekete. -
#103827 A Maciuk féle mod nem lenne rossz ha csillagos lenne az ég. Belső nézetből olyan mintha a lámpák világítanák meg az utat. -
peachman #103826 Üdv! Örömmel látom, hogy a TDU-val játszik még pár emberke. Ma a fiók mélyéről előkerestem ezt a remek kis game-t és feltelepítettem. Viszont, mivel laptopon játszom vele és a DVD író helyét elfoglalta egy SSD, emiatt a DVD USB-n keresztül működik csak, macerás volna a lemezt és a meghajtót cipelnem magammal oda, ahol éppen játszani akarok. Van valami megoldás arra, hogy elfogadja az ISO-t amit készítettem a lemezről? Vagy valami olyan megoldás, amit online módban elfogad? -
#103825 Oooohh... :D -
#103824 Így lenne fasza. -
#103823 Meglehet. :) Én nekem a maciuk módja kéne de nem tudom letölteni... -
#103822 Nem teszek night modot, jó az így is. Túl sokat akarok mát szegény játéktól. -
#103821 Egyébként lámpa nélkül tényleg elég szar. :DD Ilyen szempontból még a maciuk féle weather mod is jó, mert ott egy köd szerű fekteség vesz körül éjszaka csak az meg korlátozza a látóhatárt így megnehezíti a dolgod rendesen nagyobb tempóvál. -
#103820 Akkor te tudod miről beszélek. És a tdu az egy külön állatfaj ilyen téren.
Van egy nappal éjszaka mod, talán a turbolag csinálta, az elég jó bár nagyon felerősíti a brightness-t és a kontrasztot amitől kissé gagyi is lesz az egész. :/ Link
Az alósk közül válogass! -
#103819 Megértem, régebben próbálgattam ETS-be kamionokat konvertálni, alakítgatni kisebb-nagyobb sikerekkel, szóval tudom, hogy néz ki a Z modeller és azt is tudom, hogy nem gyerekjáték használni. Egy jó night mod kéne a játékba és meg lennék elégedve, habár éjszaka lámpák nélkül nem sokat ér. :P -
#103818 A kocsikat át lehet rakni a 1-be azzal nincs is gond, de az ilyen mozgó dolgokat nem könnyű, ahhoz sokkal jobban kell érteni a zmodellerezés ezen részéhez. :) -
#103817 Egyszerű... A modding tools-ban, vehicle manager, autó kíválaszt, physiscs fül, és ott a ride height-nél az első értéket állítsd csak az első és a hátsó keréknél is. -
#103816 Ja igazad van, a tető emelés nem egy mozdulatból áll. Na hát mind1 csak egy ötlet volt, mivel, hogy TDU2 nem is fut rendesen és nem is tetszik annyira ezért szerettem volna a feelinget áthozni a TDU1be...:P -
#103815 Ez a tető emelős dolog nem az én területem. Az ablak emelése egy egyszerű fel le folyamat, ezzel szemben egy tető felemelése sokal összetettebb. Ráadásul nem tudjuk "összegyűrni/hajlítani" a tetőt a tdu1-ben így lecsukásnál hova rejtsem az egész tetőt? Nem könnyű a dolog, 1 autót csináltak így eddig de az is elég ocsmány lett. -
#103814 Nem felejtem el,csak azért mondom hogy még pl az F430 nak szép a beltér alapból meg nagyon soknak...akkor egy megapackes Ferrarinak már nem futotta megcsinálni szépen?:D De mindegy,azért vannak a modok :D Már csak a felfüggesztést kéne megtanuljam emelni... -
#103813 Ez érdekes. Hát nem tudom, a kamera nézetet és az üléspozíciót átraktad jobb oldalra?
Az örök dilemma... :D Szépek lettek a képek! Ennyit számít egy kis utómunka. ;) Am tény hogy gyáriak nem a legszebbek, de azért ne felejtsük el hány éves a játék! :) -
#103812 Elirtam,jobb kézzel vált :D Átnyúl keresztbe.... -
#103811 Erősen gondolkozok hogy mivel menjek este....Mind a 4et ma raktam be. F430 és 360 is 1000x szebb mint az eredeti :) Csak az F430nak picit belóg az első kerék...de nem vészes :) 360 belsőnézete sokkal jobban megvan csinálva,az órák is minden.....nagyon elkúrták a gyárit.
-
#103810 Hát jobb kormányos autónál sztem teljesen rendben van ha bal kézzel vált... :D
Am képet midnenről plz! -
#103809 Am a modelltől ne ilyedjetek meg, ez egy lod1-es fm4-es modell ami azt jelenti hogy egy lowpoly változat. Sokkal kevesebb polygonból áll a modell mint a lod0-ás változat, amiket konvertálnak manapság a tdu-ba. Pl vw golf mk3... -
#103808 Egyelőre fm4-es modellel próbálkozok. Arra kell rájönnöm hogy azokat a textúrákat amiket a ps kezel azokat hogy konvertáljam át dds-be hogy a tdu is kezelje rendesen. Pl: pl egy gombon nem csak egy ok felirat jelenik meg konvertálás után hanem a fekete alap amin van. De most ezt nem fogjátok érteni mert hosszú elmagyarzáni. :)
Nem, sajnos. Igaz nem lett megemelve. Áh ezt is hosszú elmnagyarázni. Édesapámé a kocsi nem az enyém, ha az enyém lenne már rég megnéztem volna. Bár az is gond, hogy csak keresztkulcsunk van mert a teleszkópos kerékkulcshoz hiányzik a 17-es fej. A gumiszervízbe amikro dolgoztam, akkor lecseréltük a mercin is agumikat télire, de nem én húztam meg a csavarokat és sztem túl lett húzva a nyomatékkulcsal mert a keresztel hiába rángadtam meg se mozdult, de a kocsi az igen... :DD Pedig rögzítőfék behúzva. -
#103807 Értem.Hát látványosabb igy mindenképp :)
Norbi és arra tudsz megoldást hogy jobbkormányos autónál ne bal kézzel váltson? Mert nagyon gagyi úgy :P
És te beletudsz nyúlni más modokba? Mint pl a 911 SPort Classicnak a sebességmutató órájából kiszedni a 2 fehér csikot:P -
#103806 Egy TDU2-es kabriót kéne átkonvertálni (már volt régebben) és ablak emelőre tetnni a tető emelőt. Azt meg tudod csinálni?
Még mindig nem lehet tudni mi a baja a Mercinek? -
#103805 Atty megelőztél... :)
Amúgy ez egy 3 ágú vmi, ami x, y és z tengellyel rendelkezik na meg persze egy középponttal. :) Ilyenek vannak a lámpák fényéhez is beállítva. -
#103804 Én is meglepődtem amikor láttam de okos elgondolás. :)
Benci: Egyszerű... A két ajtónak (jobb első és bal első nyilván ami általában midnen autónál nyitható csukható) a "children"-jét (nem tudom pontosan mi a neve, talán vertex vagy vmi...) az ajtók helyett a motorháztetőre és a csomagtartó fedélre állították, így ajtük helyett azok nyílnak. Az irányát persze nyilván be kellett hozzá lőni, de nem bonyolult. :)
Entex! Ahogy kiveszem te autószerelő vagy. Igaz? Ha igen akkor: Mercikhez mennyire konyítassz? :) -
#103803 Ajtók helyett nyílnak, bal ajtó motorháztető, jobb csomagtartó. -
#103802 Ezt hogy?Amúgy nagyon tetszik nekem is az autó! Respekt Illusionnek!
Espritért úgyse vagyok oda... -
#103801 Bazz ilyet még nem láttam eddig, nagyon zsír.
-
#103800 :) Én nem garantálom hogy elmegyek a Golfpályáig vissza,azért is pirossal van:P Időm lesz bőven az a jó ma :D