107666
-
#103799 Na ez tetszik, szép krúz lesz, én a pirosban is benne vagyok. Ha lesz kivel letolom simán. -
#103798 Megcsináltam az útvonalat közbe hogy ne legyen gond merre megyünk,találkozunk a golfpályánál..lemegyünk a kis szigetre a toronyhoz,egy kis szünet fotó..tovább megyünk a városba onnan egy kis vizeséshez,aztán egész fel a Spyker szalon fele ahol lekanyarodunk a Nyugati partra át a szerpentinen és fel az északi toronyhoz.
FEHÉR nyil az útvonal, PIROS nyil ami nincs betervezve,csak ha gondoljátok hogy kevés az alap út akkor kitérhetünk :)
És persze bárhol meglehet álni kicsit ha várni kell valakire.
-
#103797 Hol dolgozol te? -
Entex #103796 OFF: Volt szerencsém 2 napig egy Infiniti FX35-ön dolgozni, amiben a 350Z motorja van.. mit ne mondjak gyönyörű hangja van. Mikor elindul a motor ad neki magától egy gázfröccsöt.. Imádom :D A Passat 4.0 W8-a semmi ahhoz képest :) -
#103795 Nah én csak most értem haza kibaszot fáradtan! Mégegyszer bocsi a mulasztásért,de holnap mindenképp bepótóljuk :D Marad minden ugyanez és csúcs lesz :) Köszi a megértést -
#103794 Kicsit már gurulgattam ma.. igazából a kormány érzékenységet ( bár billen vagyok ) kell beállitani.. nagyon harapós most.. eltekerem vmerre,aztán már egyből dobja az autót keresztbe.. :D -
#103793 Holnapra lett halasztva, a szervező sem ért haza, Norbi is lemondta szóval inkább marad holnapra. Hátha akkor jó lesz mindenkinek. -
becsiati #103792 skacok!!! miért nem jösztök folytatni??? -
#103791 Ja persze, melegíts be holnapra, vissza kell szokni. -
#103790 Én azért felmegyek gurulgatni.. :)) -
#103789 Na hát ez esetben akkor maradjon holnapra. Addig hátha megoldom a helyzetet az E30 felfüggesztésével. -
#103788 Én is lemondanám a mai ottlétem. Majd holnap! De jó gurulást, azoknak akik mennek! -
#103787 Én állítgattam őket de nem lett jobb sőt. Esetleg egy screenshotot az Esprit felfüggesztési adatairól kérhetek? Mert most pattog az úton az autó.
Benci: Ennek nem örülök, esetleg akkor megyünk ma is aki akar és holnap ismét megtoljuk. -
#103786 Gyerekek nagyon sajnálom de nem tudok menni,mivel még kurva messze vagyok otthontól,csak épp feltudtam jönni valahol hogy szóljak! Ti menjetek,én majd holnap esetleg...ma csak 10 11re érek haza :(
-
#103785 Azzal sztem nem sok mindent tudsz kezdeni, nem tudom mire szolgálnak a modding tools-ban (ahol a felfüggesztést tudod állítani) a többi érték... -
#103784 Sokkal szebb ez csak egy hiba van vele, a hátsó kerék beleér a sárhányóba. Próbáltam megemelni a fenekét kicsit de mikor visszarugózik akkor is beleér. Esetleg valami ötlet?
-
#103783 Akkor mind1. De azért köszi! Most rakom be ha megtalálom melyik a sima, mert be van rakva mind egy packba és nekem csak egy kell belőle. -
#103782 De ha a másikra gondolsz (amit te mutattál) azt lehet hogy meg lehet nyitni, bár igazából abba se vok biztos. -
#103781 Igen erre gondoltam. :D A kerekeket én csak zmodban tudom szélesíteni. Konkrétán az a legegyszerűbb ha rárakod egy másik modell kerekeit. De lehet a dummykat is nyújtani bár ez nem a legjobb megoldás. Viszont 99%-ig biztos vok benne hogy le van zárva a modell fájla a kocsinak. Így nem tudjuk szerkeszteni... :/ -
#103780 Link lemaradt. Bocsi! -
#103779 Ha erre gondolsz igazad van, sokkal szebb. Estig be is kerül, ugyan csak a Lotus helyére.
Majd kérek kis segítséget, mert akarom picit tuningolni az E30-at, nagyobb és szélesebb kereket akarok rá, de ez nem ma, majd ha van kedved meg időd. -
#103778 Igen, látom! Ottvagyok énis,de az istenért nemdob be a layeretekbe.. -
#103777 link -
#103776 Itt az egyik, de több féle van majd később megkeresem neked! :)
Norba, a golfpályánál várunk becsiatival! -
#103775 Igazából nem tudom, volt egy amit még kipróbáltam de nagyon kicsi volt a kereke. De majd ha van időd linkeld és megmondom. -
#103774 Sietek énis,csak leszedem gyorsan a frapsot! :) -
#103773 Ott leszek! :P -
#103772 Az illusion féle bömbi nem jön be jobban neked? Az kicsit részletesebb, sztem. :) -
#103771 Oké! Gulfpályánál találkozzunk...! -
#103770 Jövök ford gt-vel! -
#103769 2. Valakinek nincskedve most feljönni gurulni? :D
Akinek van kedve,az mondja mivel jön és olyan kategóriával jövök énis. -
becsiati #103768 Nem lehet 8 ra átrakni a krúzt? Mert a 9 az nekem valahogy nem nagyon fekszik, mert így is holnap korai a kelés 4 kor...
Azért lenne jó 8 ra... -
#103767 Mindenképp ott leszek. E30-al jövök, szóval ha nem akarjátok az Espritet bámulni akkor lökjétek be a Bömöst. Itt a link hozzá: KATT!!! -
#103766 Kéne találnom vmi fasza krúzolós autót.. hamár 200 a limit.. :D -
#103765 Nagyon egyet értek!
Bency: Alap... ;) -
#103764 Jövök énis! :) -
RYO21 #103763 Na ez jól hangzik! És az időpont is tökéletes! -
#103762 Norbi,BboyAtty rátok számitok mindenképp :D -
Tegnap felidegeltem magam hogy sok mindenki fölöslegbe volt,ma jobb lesz!
SZABÁLYOK: CSAK AZ JÖJJÖN AKI BIR 200 alatt menni.
2.AZ MEGY ELŐL AKI VEZET VAGY TUDJA AZ UTAT,NEM ELŐZGETÜNK és aztán össze-vissza.
3.LEGYEN PONTOS AKI JÖN,LOCKOLJUK ÉS IZOLÁLJUK A LAYERT IGY NINCS GOND MAJD.
4.AKI TROLLKODIK AZ MEHET KIFELE
5.MINDEGY MILYEN KATEGÓRIA CSAK NORMÁLISAN VEZESSÜNK ,nem HÜLYE MÓDRA.
Aki ennyit képes megtenni az jöjjön 21.00kor az ÉSZAKI GOLFPÁLYÁHOZ. -
#103760 Kedvenc játékom a TDU, én bevállalom, hogy fanatikus vagyok. Ha van időm modokat pakolászok egész nap. Ma is már beraktam vagy 4-et. :P