Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Szabad tudni hogy ez miben valósul meg? Csak mert fél éve azért nézegetem csak a topikját, miközben porosodik a lemez, hogy van -e már valami javulás, de amit látok (pontosabban amit nem látok) az vérlázító
MIARÁKÉR NEM ENGED BEEEEEEEE????????????????????
qrvaideges vagyok... wáááááááá
mindig ilyen mostanában????
Honda - The Power of Dreams
AlieN, üdv újra itt! Rég láttalak! :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Alien: Mostanság eleve baszakszik a szeró, engem is csak randomra engedett be tegnap meg tegnap elõtt is... :/
Újra itt vagyok :P Kicsit nosztalgiázok, kiviszem még1x, de már csak billentyûvel, nem G25 :((((
Van még szerver???
Ha volt egy profilom, régen, azzal hogy tudok belépni?
Beírtam mindent elvileg jól, és nem csatlakozik :S GameSpy ID -n be tudok lépni...
Azt írja, hogy nézzem meg a netemet....

:) Semmi okosság :P
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Nem tudtok valami moddot, amivel a reptér is aszfaltozott lesz<#kerdes>#kerdes>
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
tegnap este se volt mar elerheto, most megint nem az.
estenkent kilovik es tojnak ra teljesen ? :(
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
cd \ProgramData\Test Drive Unlimited
dir /a:hs
del /a:hs radial.cdb
e:
cd \games\Test Drive Unlimited
TestDriveUnlimited.exe
nálam tökéletesen megoldotta a fagyásokat.
írtam egy batch filet tdu indításra törléssel, hátha valaki tudja használni (persze át kell írnod magadnak az elérési utakat)
c:
cd \ProgramData\Test Drive Unlimited
del /a:hs radial.cdb
e:
cd \games\Test Drive Unlimited
TestDriveUnlimited.exe
logitech 64 bites drivere van fent, kormannyal tudok jatszani, csak erovissza csatolas nincs a jatekban es ez elegge zavaro :|
valami tipp, mi lehet a baja ?
koszi.
A TDU2 -ben már könnyebb a helyzet, mert fel van osztva mind két sziget területekre, és az ún. progressben kiírja melyik részen hány % -os a felfedezési arány, de még így is sokan problémáztak.
Az hogy 100x ki van írva, másnap meg megint szar, majd megy a felesleges szitkozódás azt inkább felejtsük el.
Vagyunk itt elegen akik naponta, vagy két naponta felnéznek és biztos infókkal tudnak szolgálni kb. 1 hét után, peace, és thx. <#smile>#smile>
Innen kell letölteni az MGRC 2.0
Azért jó hogy LaCiiibazdmeg-gel tudtam kocsikázni :)
Elnézést kérek azoktól akik késõbb jöttek, nem vártunk meg titeket, nem néztem az sg-t.
Talán majd legközelebb. Bár ha ennyit kell szenvedni, nem biztos, hogy lesz olyan. <#sir>#sir>
Még azért itt egy kép a mai G-s végállomásról: