Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
Nyomsz egy R-t és aztán addig váltod a csatornákat míg be nem jönnek a te zenéid.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Csak az a baj hogy nem játsza le a zenét!
csá
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Honda - The Power of Dreams
BMW M5 E60 Ultimate Driving Machine
Ide másold.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
(Driving Force Gt)
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Somdav: Eléggé megfogyatkoztak az emberek sajnos, így elég kevesen írunk ide dehát ez van. :S Nekem tegnap ment a szeró, de tény hogy instabil volt az egész. Volt hogy kiírta hogy megszakadt a kapcsolat a szerverrel erre a tesómmal ugyanúgy mentünk tovább... Érdekes... 😄 De pl nem láttuk mit ír a másik meg ilyenek. Ma megint szar a szeró és nem akar beengedni, ilyenkor offline mentés... :\
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Ha már szerver problem... A TDU videóm vége fele járok, kellene még egy két jelenet a tájról, remélem ezzel még nem kell extra szarakodnom.
A cruise jeleneteken szerencsére meg már túl vagyok, lehet bebaszna ha most kéne cruiseolni hozzá. <#whatever>#whatever>
Lényegében lecseréltem az összes fa textúrát új, jó minõségû textúrákra. A picasa-s linken vannak nagyobb képek. 1-et figyelemfelkeltõnek ide is berakok :p
Ha vki szeretné berakni a játékába és esetleg nem megy neki readme-ban leírtak ellenére sem az írjon! jah és csináljatok backup-ot! 😊
bboyatty: Azt a kis kockát nem tudod kiszedni, az azér van ott mert mutattja hogy melyik profilod online-offline. Azon nem tudsz módosítani, a játék nem ad rá lehetõséget, hogy állíthasd online-ról offline se offline-ról online-ra.
(Valakinek nincs egy fölösleges mega pack kódja?)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ha a képen bejelölt kis kockát kiszedem akkor tudok offline gurulni?És ha igen, akkor ha még valaha lesz szerver (amit sajnos nem hiszek) vissza tudom majd tenni online-ra a profilom?

Valaki tudna abban segíteni,hogy belépéskor nekem a játék mindig azt írja ki hogy:failed connected és nem tok vele mit kezdeni ez ellen tudtok valamit ajánlani?
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mellesleg jó volt valszeg, csak el kellett menni a tuningmûhelybe, és tuningolni... akkor váltott át 😄
már csak valami faxa hangot kéne találni hozzá...
Hol keressek? Illetve kocsikat hol keressek?
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
1.68B nicns fenn, leszedtem, de nem tettem fel, újrarakom, mert valamit elqrtam 😄 felteszem majd azt is... Van megapackom, volt megfelelõ magicmap is.
A baj az az, hogy nem tudom, hogy melyiket használtam anno, mert van 4db, és azokban is csak be vannak szórva a fileok.
Amúgy ezt csináltam amit írtál 😊 Na mind1, megpróbálom újra...
Ja, van database is hozzá, azt is áttettem...
Most csinálok majd biztonsági másolatot 😄
Benne van a megapack és a non megapackos is. Valamint nálam idõnként csinál olyat a játék modolás/fagyás után hogy elindításnál ahol az intro bejönne egyszerûen kilép hibával. Én ilyenkor újra bemásolom a magic map-ot, ha ez se segít akkor mielõtt ezt megtenném: ccleaner -> hibák keresése -> összes javátsa.
Az alfákat nem tudom sajnos elküldeni mert modolva lettek, ettõl függetlenül remélem tudtam segíteni.
U.i.: a patch ugye fent van? Az 1.68 is? 😊 ha nem akkor rakd fel egymás után mind2-t bár ha van megapackod amit felraktál akkor az már felrakta az 1.66 szal csak az 1.68-at rakd fel. 😉
Hogyan lehet betenni kocsit? Elfelejtettem....
Össze vissza pakoltam már mindent, aztán eljutottam most odáig, hogy betöltésnél kilép...
Fenn van a magicmap v. mi is 😄
Sajna nem mappákban vannak a fileok, csak így bebaxva egy mappába, így nem tudom mit hova, vehicules, rimms, audio kell nem? 😞
Valaki feldobnáé nekem az eredeti Alfa kocsikat?
Úgy vettem észre, hogy óra 50 és 10 között beenged szó nélkül, és 20-50 meg nem... 😄
:) Semmi okosság :P
Az a baj hogy így még ha akarunk se lehet játtszani csak offline, nemhogy krúzt szervezni...
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Na de ezt ne de elkanyarodtunk nagyon az 1-tõl úgyhogy térjünk vissza a topik témájára! 😊
De amúgy akkor én vagyok szerencsés, hogy bárhol állok senkise b.szogat, és 2óra mulva is ugyanott vagyok ahol megálltam?! <#wow2>#wow2><#fejvakaras>#fejvakaras>
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Nekem nem is a bugokkal van a legnagyobb bajom, hanem azzal hogy egyszerûen az hogy egy rakat fos a játék fizikája és irányítása egyaránt. A másik nagy bajom a sok idióta játékos akik folyton nekiállnak lökdösni. Vmelyik nap is véletlen belépve maradtam a játékban miközben itthon csináltam vmit, mire visszaléptem kb 2 km-re volt az úttól és a térképen láttom egy kacsgaringós csíkot, amin végig toltak...
A krúzokról meg annyit hogy voltam 1-2-n de hiába voltak meg a régi arcok a hatás a játék miatt nem volt olyan jó mint a tdu 1-ben. Így amikor belépek akkor is inkább csak egyedül gurulgatok kicsit aztán kilépek és ennyi. Jó játék lenne de egyszerûen a fizika/irányítás páros rettenetesen szar számomra.
Ez van de mondom neked legyen igazad és jöjjön a dlc 2! 😊
Nem lehetséges Onlineról offlinere rakni a profilt.. max ha nincs szeró úgy játszol vele.. 😄
Amúgy Norbi,énis szidom néha a játékot.. de nem a bugokat figyelem.. hanem azt hogy krúzolunk az arcokkal.. és egyszerüen akkor nem figyeljük a szart.. 😊
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22