Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kössz de most azt fogják hinni hogy te voltál az az állat aki egész nap csak egy kocsit hajtott!
Smicy2
tess

Charade GTti

ahhh, tõled se vennék autót😄
amugy grat hozzá, nem semmi teljesítmény egy kocsiban😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

MIt kell bemásolni hova hogy jó legyen? Mármint képet akarok feltölteni!
http://kepfeltolto.hu/i/?199690&t=img
Ubi91
Sziasztok!

Összeállítottam egy Sound packot, azokból amiket én használok. Mindenféle oldalakról vannak összeszedve, tartalmazza a Szabi-féle Dixie hornt a Chargerhez. 😊

Van amelyik csak Turbo-modos hang! Ugyanaz, mint a gyári, de van a váltásnál turbófüttyögés.

Sound Pack

TDU Nick: Ubi[HUN]

A könyvjelzõnek melyik része kell ahhoz, hogy az másnál is mûködjön?😊 sry az amatõr kérdésért, de még nem foglalkoztam vele soha és jó lenne tudni.
elõre is thx

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Szasza20
Az miért van hogy a térképen minden "útszéli lányt" 😊 elvitem, tehát zöld az összes és még mindig mutatja hogy van még 5 ami nincs kész?

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

HUNMemphis
Megbeszéljük MSN-en. <#wave>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Smicy2
legközelebb szólj és megyek én is 😛

Charade GTti

HUNMemphis
Én most fejeztem be a magányos merengõs kocsikázásomat.Jött valami idegen ember nem tom milyen nemzetiségü lehetett nem is izgat.Jó volt neki a 120-160-as tempó.Hiába a 800LE tud az LM menni 140-el is nyugiba.
Jó fej volt ésszel vezette a Ferrariát.Balról elõzés követési távolságto betartotta nem lihegett rajtam aztán ha megunta akkor odapörkölt max 180-ig <#nyes><#eljen>
Jah Õ nem HC-ba volt de ügyesen vezetett.Bár látszott hogy bille tólja elismerésem neki.
Nah megyek lefekszem mára elég.

Jah és sikerült eltévednem!<#buck>Komolyan mondom eltévedtem pedig GPS mutatta hól vagyok de nem akartam kimenni térképre így 40 percet kerestem azt az utat ami visszavisz a városba.Élveztem.
Nah jó8 All!

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

szabod
<#idiota><#idiota>

Mente et Malleo

Pepsi Twist
pedig azt hittem hogy 4in1 XD

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

szabod
Hát majdnem. <#idiota> Németországban élõ etióp bevándorló. A másik kettõ meg egy norvég és egy ukrán volt. Tehát 3 ember, és nem 4in1 😄

Mente et Malleo

Pepsi Twist
elösszõr azt olvastam hogy német aki etióp és norvég meg ukrán 😄

szabod
Ki hitte volna hogy vannak még rendes külföldiek? 1 óráig krúzoltam egy némettel, aki etióp, egy norvéggal és egy ukránnal. <#vigyor3>

Ui: aki azt hitte hogy SpeedyBaba csaj (többek közt én is) azoknak mondom hogy nem.

Mente et Malleo

szuku
Sajna , mivel ma hosszú-hosszú kihagyás után egész du+este nyomultam /csapatban/egyedül/, én passzolnám; de mivel eme nemes gém ránckisimító hatását megintcsak felfedeztem <#idiota>, megkérdezném: esetleg HC krúzok vannak-é? Mivel normál sporttársaimmal szemben a hc állapot elég komoly hendikepp, én viszont imádom, hogy birkoznom kell a vassal (najó DA: hyperben, me' hülye azé' nem vagyok, viszont ezzel még engedi a leszabályzás a gázzal vett kanyarokat - amit persze lehet újból begyakorolni <#vigyor2> ).
So, hc krúz, vlki, vlmikor?

bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma

+krúzolni (ez az angol bill...<#lama>😊

kabel15
Jó de ha rendeled és gond van vele akkor mehet a levél írás meg az egyeszkedés itt meg visza viszed a plok ot és adják az újat!

BattleTag: kabel15#2672

Most kérdezem meg, ne legyen túl késõ: nem akar valaki krózolni egyet még este? olyan 22:50-tõl gondoltam. És jó lenne itt valami visszajelzés, hogy van-e vállalkozó rá😄

cSuwwi
$20 meg 3200 forint...

shit happens

somdav95
Vagy itt van ez Lehet hogy ez jó lesz, próbáld ki !

somdav95
Itt egy driver . Elvileg nemjó Vista-hoz, de próbáld ki, ha meg nem megy akkor dobd vissza az xp-t !!

somdav95
Vedd meg boltban, ottcsak 4k, ennyit erröl

Shongi
Hát amikor a pack kijött amcsiban és európában még nem, akkor azt mondták az Atarisok hogy ne vegyük meg, de ha jól tudom csak akkor van szopás ha valami nem jó és a supporthoz kell fordulni...de nem 100% szerint néz utánna más fórumokon
Mondjuk azt a 30 eurót nem értem, nállunk a boltban is csak 4k Ft...

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

cSuwwi
Nem tudja vki, hogy van-e érdemi különbség az us és az eu változat között, van-e egyáltalán különbség.
Gondolkodok rajta hogy megveszem (azaz letöltöm) az eredetit a netplay miatt, a fenti linken lévõ 30 euró helyett jobban tetszik az atari.com us változatán lévõ $19.99. Vagy csak az amcsiknak olcsóbb, mert csak?!
Csak így nehogy olyan gond legyen, hogy csak us szerverre csatlakozik. Vette már vki így a játékot?
Köszi.

shit happens

bevizzoli125
Valaki megveszi a chrysler firepowerem vagy mim? 6,5 millio

TDUnick: bevizzoliHUN

JaSoN HuNTeR
Sziasztok.KOrmányal szeretnék játszani de nem ismeri fel a kormányt a gépem...:S
Vista van rajta.
Kormány neve:
Genius Speed Wheel force feedback kinek van még ilyen kormánya?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

kabel15
Jön valaki KRUZ olni az új csilli villi McLarenemel? 😊

Falkon
Szivesen

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

kabel15
THXT THX MEGVAN !!! 😄

Falkon
Fent van!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Pepsi Twist
XD nekem van a modemen (házilag eszkábált) 12CM-es PC házhûtõ ventillátor 😄 a routeren meg 1 8CM-es XD

Falkon
Na megvettem, mennyiért adjam ?

Lunatic83
is-is..... bemész a házba és ott van a news, vagy mi a fene, pont a legelsõ a sorban...

ide olyan üzenetek jönnek,h...
a klubba belépet egy másik játékos
elérted az xy km-t
végigvitted ezt és azt, ezért kapsz egy autót amit átvehetsz a megadott hq-ban
elérted az xy szintet....stb...

Xbox Live: Lunatic HUN

Smicy2
köszi, már vettem egyet 😊

Charade GTti

[HUN]FaTaL
😄

http://goo.gl/gd6Zi5

kabel15
Amikro kiírja hogy TDU news message akkor 1 játékostol kapok levelet vagy a játék tudat velem valamit?
És hogy tudom megnézni hogy mi az?

kabel15
Azért mert eddig nem tudtam hogy P betü és resete 😄

[HUN]FaTaL
Minek várod meg hogy lemenjen a csík?😄 P betû és restart 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

kabel15
tudom olyankor újra kezdem lemegyek a fûre levonja az egész összeget retry és mehet újra de mikro már a 40km megtetél 37km és a végén egy elõzésnél megcsúszik a kocsi hátulja az már idegesitõ tud lenni :S

Shongi
Hát az még ok lenne ha keveset vonnának le, de elbukni a perfect bonust...mennyit szenvedtem némelyikkel hogy sikerüljön mindegyik 100%-ra😄

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

kabel15
Nekem 360spiderem van meg dodge viper meg 1 kawasaky zx10r aszem

kabel15
Ez nem igaz autókat szálítok de már elegem van hogy lemegyek az aszfaltrol és pénz levonás :S

Falkon
Kell a f430 vagy már van?

Falkon
Mi lenne ha vennél neked egy 3 as tuningolt mclarent?

szabod
Ha holnap 22:00kor kezdödik akkor én is jövök.

-Brillant Black
- Brillant Red
- Arctic White - Lunatic
- Toucan Yellow
- Akoya Silver Metallic
- Dolphin Gray Metallic
- Liquid Blue Metallic
- Silver Metallic
- Deep Green Pearl Effect
- Garnet Red Pearlrscent - Sordoran
- Lava Gray Pearl Effect - Gunner
- Mauritius Blue Pearl Effect- Szabod
- Moro Blue Pearl Effect - Aerianesc
- Phantom Black Pearl Effect

Mente et Malleo

Shongi
Ha a Ford GR1-re gondolsz akkor ahhoz meg kell csinálni az összes "Speed" versenyt, persze 1. helyezetként.

fery02
Ugyanilyen netem van, és a krúzokat inkább kerülöm. Még ha max 3 emberrel találkozok, akkor még játszható a játék, de a fölött már kezdõdik a laggzi. 8 embernél meg elszabadul a pokol.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

kabel15
Valaki KRUZ vagy valami?