Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PLZ HASZNÁLD A VÁLASZ ERRE GOMBOT!!!!!!!!!!!!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
még mielõtt jönne a kérdés... úgy tudod feloldani ha megnyered a kráternél lévõ körversenyt.... G kat.
Xbox Live: Lunatic HUN
http://goo.gl/gd6Zi5
BattleTag: kabel15#2672
Valahol valahogy?
Nem akarok megint kidobni 75000-et az ablakon íg yis alig van pénzem 😞
De már van McLaren em <#idiota>#idiota>
- Brillant Red
- Arctic White - Lunatic
- Toucan Yellow
- Akoya Silver Metallic
- Dolphin Gray Metallic
- Liquid Blue Metallic
- Silver Metallic
- Deep Green Pearl Effect
- Garnet Red Pearlrscent - Sordoran
- Lava Gray Pearl Effect - Gunner
- Mauritius Blue Pearl Effect- Szabod
- Moro Blue Pearl Effect - Aerianesc
- Phantom Black Pearl Effect
bocs haver, már tegnap lefoglaltam pár percel bejelentés után 😊
nézelõdj, válaszd ki abból ami maradt aztán irkáld be a neved mellé 😊
többieknek is ajánlom
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
esetleg sztem lekéne uninstallálni a régi drivert. hogy kell ? :S
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
ezek jól mûködõ és tuningos driverek. kihoz még pár FPS-t is.
TDU2 nick: PM75
sebaj, sztem ott tudok lenni, fél órát kibírok 😄
Leo 1991: Nekem egy 7600gs-em volt, ment rajta szépen a játék 1024-be, 2.8-as procival, 1gb ram-mal olyan 30 fps körül.
(HC-s krúz)
kb. mikor lenne ?
Mente et Malleo
jah és még mindig várom hogy meghozzák az enyémet.Hihetetlen lassan kapom meg.Hiába a garancia.
Gaben és Szuki.:Ma estére összehozhatunk egy HC-s krúzt én benne lennék.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
Nagyon kéne
Köszi
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
THX a választ elõre is
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Spirit of Perfomance Koenigsegg
A szalagkorlát allati bújkálás után úgy gondoltuk hogy egy sziklát megmászva vassal csinálunk egy közös képet:

Tegyél fel 1 régebit ha lehetséges!
2. Lehet hogy a radialeng is bezavar egy kicsit, azt is töröld!
Nvidia 8800 gts em van és az lenne a kérdésem hogy miért csinálja azt a játék hogyha bekapcsolom a vga beállításain belûl az elsimítást és a játékot elindítom akkor elkezd homokórázni és nem tölt semmit tovább, utánna csak a reset segít a gépen. Azóta ilyen mióta driver frissítettem de az nem lehetgond nem? :S PLS HELP
én benne vagyok a hc krúzokban^^