Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

crazyclone
Nemtom lehet az én szememmel van baj ...

Lunatic83
reggel 6tól <#buck>

Xbox Live: Lunatic HUN

Benne vagyok,kb hánykor???

TDU Nick: Bull26(HUN) TDU klub: HUN Easy Riders

Lunatic83
sajnos nem vagyok fent, majd holnap, de akkor nem is állok meg 10.000ig 😛

Lunatic fent vagy a TDU-n???
Le nyomhatnánk pár 100 km a Kawákal<#eplus2>

TDU Nick: Bull26(HUN) TDU klub: HUN Easy Riders

Lunatic83
ne gondolkozz, töröld a klubbot és fogadd el a meghívást amit elküldtem neked! <#bee1>

a mentésedre vigyázz! attól h áramszünet volt vagy fagyott a gép, még nem kéne gondnak lennie....
csak az utolsó online idõt nem menti el a mentésbe.... vagyis mintha fel se mentél volna játszani....

én ma csináltam elõször bizt. mentést az állásomtól , de most is csak unalomból....
tökön is szúrnám magam ha elszállna a mentésem....

hol lehet a modot beállítani mert a optionsban nincs
crazyclone
Hardcore mode valahogy =/= Off driving aid el
Valahogy igazságtalannak tartom a hardcore modeot ... nagyon lassan lehet bevenni a hanyarokat egy jófekvésû szuperautóval is ...
Meg lehet szokni de ez a lassú irányítás már már lassan a játékélmény kárára megy ...
Nemtudom sajnos hogy az online játékban megy-e a harcore mode vagy csak a driving aid-et lehet váltogatni de nem hiszem hogy ha online nyomnám hardcore-al szórakoznák ... nem mentem mustangal csak TDI IV es golfaal korom ellenére 😛 de az 60 al simán megbékél egy kanyarral nem hogy egy enzo ami fele súlyú és vagy 5ször olyan erõs...

Sordoran
már megtettem, 5 napos az az elõttim, igazából csak kilóméterhiány van így, pl mercimben volt 2008 km most van 1911 -.-'
jah, meg az azóta felfedezett utakat újra fel kell fedeznem :S
ám most gondolkodom h lehet törlöm klubbomat és talán belépek Lunatic klubjába 😄
de elõbb belenyomok 1000 km-t a ninjába, és átgondolom párszor

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

orszagtom
nekem volt ilyen. Nem akarlak elkeseríteni, de én csak egy régi mentés bemásolásával tudtam "folytatni" a játékot... <#szomoru1>

TDU Project Paradise nick: ToMeE

Sordoran
TDU közben elment az áram! Most bementem a játékba, és az online profilom nem aditt lehetõséget folytatni, TDU serverre se próbált csatlakozni, új gamet kezdhettem volna, ez azt jelenti elszállt a mentésem?

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

HUNMemphis
Bemész a klubházba és ott van hogy Join.Kikeresed ezt=> .😄&D:.
Ekkor kapok egy üzenetet és eldöntöm hogy felveszlek-e vagy sem.Természetesen aki tag akar lenni az jöjjön el a találkozóra 😊

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

hol lehet klubba belépni(ha nem is ide de valahova)?
HUNMemphis
Háháh röhelyes.Utálom mert hiába lassítok le 80-ra akkor sem veszi be a kanyart emelkedõn.Már átmegyek a másik sáv leállósávjába hogy 60-al bevegyem és ne dobáljon kifele a tengerbe.
A mási kaz ugratás.Már nagyából megtanultam ugratni de azért fékezek elötte.A Drift az fergeteges plusz a powerslide.Dragot is bírom mert amikor a Chevym megindúl úgy megül a segge hogy gyönyör nézni 😊

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

cicai
mellékelj már egy képet arról a zögletes útról

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

cicai
nekem nem szögletes az ut😄

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

crazyclone
És ti mit szóltok a szögletes utakhoz?

HUNMemphis
Klubom és én HC hívõk vagyunk.Ez a válasz 😊

crazyclone
Na újra itt néhány perc krúzolás után egyedül driving aidet off ra rakva kivettem az órát és a GPSt is ...
Igazán kellemes élményt nyújt nagyon lehet menni egyes jármûvekkel ...
Megfontolom a vásárlást, de ezek a szögletes utak nem hagynak nyugodni felfele mikor a kerék elhagy egy ilyen hogyis mongyam szöget akkor teljesen elveszik a tapadás érkezéskor a kerekek kipörögnek ...
Arra lennék kíváncsi hányan nyomjátok manuálisan minden segítséget kikapcsolva ... aki esetleg nem próbálta az mindenképpen tegyen egy kört ... természetesen kormánnyal !

HUNMemphis
Csáó All!
Nos az elmúlt pár napban volt idõm gondolkodni és megalapítottam az utolsó végleges klubot amire odafigyelek.
Ma lesz az elsõ klubtalálkozónk 20:30-tól.Csak és kizárólag HC játékosoknak van alapítva a klub.Olyan pro gémerek akik tudnak driftelni és gyorsúlni is.Fontos hogy tudjanak ésszel is vezetni.
Klubunk neve Drift & Drag nemes egyszerûséggel D&D.
Elvárás csak annyi hogy olyan kocsival jelenjetek meg amit éreztek és tudtok vezetni akár 240 felett vagy 200 alatt.Mai krúzunk során ellátogatunk a versenypályára driftelni.
Utána felmegyünk a kráter tetejére fotózni.

Várunk mindenkit nagy szeretettel feltéve ha komolyan gondolják a tagságot.Nem kérünk a havonta 2x felnézõ emberekbõl

áh csak kicsit körbe szidtalak meg ilyesmi.... semmi komoly XD<#pias>

Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"

Pepsi Twist
mert mivolt? nem figyeltem csak töröltem mint 1 robot 😄 az utolsó 50 hszt kb

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

szerintem törölgetsd azokat is ahol szidod a japán autókat....

Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"

és még a hsz-em is törli....

milk41
photoshopnál is kérnek mûszakit?😮😄

ui.:elöbb rosszúl írtam a nevét

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

hello! Kérnék egy kis segítséget! eredeti játékom van, és mikoor online akarok játszani folyton hibát ir ki a játék és arra kér hogy ellenõrizzem az internetem...ezt már megcsináltam egy csomoszor de még mindig nemcsatlakozik..tudtok segiteni? pls

Pepsi Twist
erre már sajnos nem kapna mûszakit 😄

milk41
jah lol,most nézem h ott van jobb oldalt robii neve😄
tipikusan az õ stílusában csinálta ezt😄 mellesleg õ magyar és nemzetközileg is elismert

milk41
ezt VT-nek hívják,talán még a készítõje nevét is tudom csak nem vagyok benne biztos

Pepsi Twist
ez olyan ritka ronda mint a szar.... úgy néz ki mint 1 karácsonyfa meg úgy is világít...

én betettem démonba a nodvd képfájlt, az eredeti lemez még nem is volt a gépemben.. 😄D

milk41
+1

Gunner
és veszel másik meghajtót amibe rakod a többit <#taps>

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Roger6
Én találtam egy full jó megoldást, hogy ne karcolódjon a DVD. Nem veszem ki a gépbôl! <#vigyor5>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

milk41
<#worship>ámen

Gunner
na az már te problémád 😄 de olvasgass neten 😊

probáltam iso és yasu de nem szerette...kéne pedig megoldást találnom mert a dvd iszony karcos és ezáltal használhatatlan....

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p

Gunner
én feldobtam no dvd crack-et, de akkor meg azt mondja frissítsem a játékot...

szva gagyi! has megtom oldani h müködjön a jatek dvd nélkül mewghyek én is. még itt van ötsém dvd-je szal néha majd felnézek 😊

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p

Hé játékosok! Látom még zajlik az élet<#wave> Õsztõl indulnak a péntek esti versenyek!!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Roger6
Köszöntük, hogy itt jártál, és értelmes hozzászólásokkal színesítetted ezt a topicot. Egy élmény volt, viszlát... <#boxer> (3.900 Ft egy játékért, ami hónapokon, akár több száz órán keresztül szórakoztat. És te még gondolkodsz azon, hogy megvedd-e, mert szögletes az út. Azért neked is lehet egy "L" betû a homlokodon vaze! Gratulálok...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

crazyclone
Te már megszoktad ergó nem tûnik fel de én feltettem egy w***t próbáljam ki megérné-e megvenni ....
De hááát ez picit elveszi a kedvem hogy amikor dombon van az út pattog az autó mert szögletes ...
Egyébként egész jónak néz ki de ez nekem így nem megy ... 😞

LeWyTy
Az utak 80-90%normális...vagy csak már nem tûnik fel.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

crazyclone
Ha nem lenne ilyen szögletes az út akkor megvenném ezt a gammát 😞

LeWyTy
<#wow1><#taps><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#nyes><#worship><#felkialtas>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

ha jól tudom.... nem lehet akárhány polys model a játékban.. csak emennyi az eredeti is 😞

mostpedig jóéjt Skyline:

és az új:

az elsõ skyline:

csak azért mert a skyline is legenda.... 83-ban már dobálták piacra a Nissan Skyline Gt-ket gyári tuningal...