Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
dehogy... unlockerrel mindent meg lehet oldani...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

jofer
Dehát az offline profil nem csak 89%-os lehet? <#idiota>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

jofer
Nem összetartók a magyar játékosok??? Ezt én nem vettem észre eddig...

Ajánlom Neked, hogy kövesd nyomon a fórumot! Figyeld, hogy mikor szerveznek krúzt, jellezz vissza, hogy mennél! Nyugi nem fognak elküldeni, vagy kidobni! Csináld a küldetéseket, versenyeket! Fedezd fel az utakat! Magyarán legyél sokat a szigeten! Hidd el, pár nap és rengeteg barátod lesz!

Az én személyes tapasztalatom az, hogy a szervezett krúzoknál, csak a spontán krúzok a jobbak! Az az igazi élmény!

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Pepsi Twist
nem poénkodok valami gyökér kitalálta hogy lehet 100%-os offline profilt onlinevá csinálni 😄

Pepsi Twist
hát az elmúlt pár héten többen is krúzoltak velem 😊

de akkor egyezünk meg abban hogy nem veszel be de mégis tag leszek ok? 😛

HUNMemphis
Szia Pepsi!Felõlem lehetsz de veled az elmúlt 4 hónapban nem találkoztam.Valyon mi lehet ennek az oka?Csak akkor veszlek be ha ott tudsz lenni a kora esti krúzokon klubtalikon.
Jakab és Krisztián.:Csak annyi lenne a feltétel hogy a klubtalikon és krúzokon 1 választott autóval gyertek.
Pro driftereket és dragereket nevelünk, szívesen látjuk a vállalkozókat .<#wave>

Jah igen majd készítek képet a klubról hogy odataláljatok <#vigyor2>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Krisztian77
😊 Teljesen igazad van Jakab!
Egyszer már én is írtam ide, jelezve hogy új vagyok, de le sem szart senki. Tegnap éjjel (#60628) újra írtam. De mintha meg sem tettem volna, pedig már azóta nézegették egy páran a topicot. Miért kell figyelmen kívül hagyni az újakat? Így teljesen elmegy az ember kedve attól hogy magyarokat keressen a játékhoz. A német vagy lengyel játékosok sokkal udvariasabbak, összetartóbbak. Mi magyarok miért nem lehetünk azok? Tök jó hogy összeverbuválódik egy két nagyobb csoport, de õk csak egymással kommunikálnak, az újakat teljesen figyelmen kívül hagyják. Pedig pont az lenne az érdekes, ha minél többen összejövünk a játékban. Vagy nem jól látom??
további szép játékot.

Szeretnék beilleszkedni. Amennyiben nem sikerül, akkor áttérek másik fórumba és kész. Csak rajtatok múlik.<#pias>

Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"

Szóval... ezt úgy értettem, hogy nem vagyok olyan rég óta TDU-s, hogy mindenki ismerjen. De nem értem, hogy ha újj vagyok akkor miért nem kell figyelembe venni?! Sokan mondták már, hogy jól vezetek, meg hogy jól driftelek, de akárhányszor írtam nektek akármilyen ügyben, csak a kritikát kaptam. De miért??<#fejvakaras>

Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"

Hamár itt járunk, én sem aludtam az éjjel 😊 A kérdésem: Én is csatlakozhatnék a D&D-be? Próbáltam drift krúzokat szervezni de mivel nem volt jelentkezõ... szerintem magától érthetõdõ, hogy a friendjeim közt miért van több Német meg Angol mint Magyar.... Milk4-n kívül meg Enjoy-on kívül egy Canadai sráccal vagyok a legjobban. De azért driftelni "tudok" (legalábbis szeretek) jah és hc-ben persze. És szeretnék minél több magyarral ismerkedni krúzolgatni. Az utolsó krúzomon egy német srác így búcsúzott: "You are a driver of genius, and very good drift man." Várom a hozzászólásokat...<#pias>

drot
miazhogy nincs élet fél 4 kor jóvanna nemtok aludni😄

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

drot
most akk mivan?<#nemtudom><#idiota>

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Dante73
Ne szivass ember!
Értem én a viccet, csak nem szeretem....

http://www.freetvmaci.info/

Krisztian77
Üdv Mindenkinek!
Krisztián vagyok Debrecenbõl. Kb 4 napja vettem meg a gyári TDU-t, bár elõtte játszottam korábban is a játékkal. Kérdésem a következõ: -rettenetesen érdekelnének kisebb-nagyobb krúzok, nem túl agresszivv formában. Hol lehet ezekre "jelentkezni"? Ki az aki leginkább szervezgeti ezeket?
Remélem hamarosan csatlakozhatok csoportokhoz, hogy keresztbe kasul bejárhassam a szigetet.
Várom a válaszokat 😊
üdv. Krisz77

Pepsi Twist
már lehet 100%-ot

drot
látok olyan embereket akiknek teljesen kivan a korona az 100% vagy99%? me ugy tom 100%ot nem lehet csinálni vki segítsen.

Pepsi Twist
a házigazdagnak van még 1 hely a klubban? 😊

HUNMemphis
<#vigyor5>Értetek bármit!

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

IJIazz
Tényleg jók lettek, mester <#vigyor>

HUNMemphis
Köszi szépen Páran mondták már.Örülök hogy ismét alkothattam 😊
Kövi találkozón is lesz fotózás

rikimen
Memphis! Ezek nagyszerû képek látom van érzéked ezekhez a dolgokhoz 😄

HUNMemphis
Persze van még hely! A drift miatt meg ne fájjon a fejed.Eljössz talikra és belerázódsz hip hop. =D

milk41
ha még van hely a klánban akkor itt vagyok,bár a driftelni szinte teljesen elfelejtettem,de sikerült belejönnöm valamennyire már csak a kijövetelt kell gyakorolnom

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

HUNMemphis
Én is élvezetem a találkozót!Köszönöm hogy voltatok.(Riki,Gaben,Jazz,Szabi)
Két új taggal bõvûltünk aminek örülök. (Jazz és Szabi)
Itt van pár kép amit kicsit hangulatosabbá tettem.
Jóészakát mindenkinek =)

Nathan66
<#wilting>
csináld már meg hibátlanra úgy, hogy 1000 mérföld hosszú legyen...

milk41
nem,sosem tetszett ez a küldj egy emailt dolog.inkább digimods.e-visionit.co.uk -t használtam,de a régi accomat törölték és vele együt az összes vt-met ami fenn volt,most accal meg csak félkész fosok vannak fenn

IJIazz
Köszi a krúzt srácok(Memphis, Riki, Gaben), nagyon jó volt...majd Memphis nyomja a képeket. <#vigyor3>

IJIazz
fenn voltál hvtm-en?

milk41
már visszavonultam😊(össze donor,psd fájl elvesztése kényszerített erre)

IJIazz
Ismét egy VT-s kollégához van szerencsém, milka? <#gonosz1>

milk41
normális ez

Segitsetek!A kormányom 360 fokra van állítva,a játékban pedig ha nézem a kereket a vége felé nem fordul ,mintha 240 fokban müködne,a többi tekerés felesleges.Ja és ha már itt tartunk szerintetek melyik beállítás (hány fok )a legjobb választás.900nál baromi lassan fordul,és ütközésig mozdul a kerék is.

cicai
nekem nem ilyen

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

milk41
nem vagy meg friends listen

milk41
ja hogy klubtali...ha lesz hely rátok csatizok

crazyclone
Ehh nekem nincs G25öm de szerény kormányommal megpróbálok beletanulni picit a hardcoreba ...

milk41
<#fejvakaras>

de nekem a játék elején csak azt kérdi hogy hány ftp vel akarom.és a mod alatt azt értem hogy a hc meg a többi
milk41
na lol,most veszem észre h egy csomó hsz-t nem is jelzett ez a fos,nembaj,legalább még nem kezdõdött el a krúz😊))))))

Lunatic83
nincs mod beállítás...
meg mit értesz mod alatt?
a HC csak champions szintnél lesz elérhetõ , és azt a játék indításánál mondod meg h most hc vagy nem....

Xbox Live: Lunatic HUN

milk41
?

de hol lehet beálítani a modokat mert az optionsban nincs????
Mék gyakorolni a versenypályára ha valaki úgy gondolja jöhet,hátha el tudom lesni a fortélyokat.

Hát ezt írtam neki én is <#nyes>

HUNMemphis
Nyugi Luna!Õ nem nyávogott.Csak megmutatta a képet amit kértek tõle.
Igen ezek azok a problémák ami majd a 2-ben jobban meg lesz csinálva.
Én nem tartom lassúnak.Valóságban is lassan ésszel kell bevenni a kanyart ha TDU-ba ez nem lenne akkor már fúj marhára árkádossá válna a gamma.
Én amióta megvettem a G25-öt csak HC-ben vezetek.Ez a normális nekem.Ha meg lassúnak találom a kanyart megcsúsztatom a kocsit aztán viszlát 110-el lehet venni õket 😄

kabel15
Kapcsold ki a HC-t ülj be 1 SALEEN be és hidd el nem fognak feltûnni ezek a hibák <#ravasz1>

BattleTag: kabel15#2672

Lunatic83
te se vagy normális....

ennyi erõvel nincs is olyan játék ami neked megfelelõ...

Xbox Live: Lunatic HUN

Valami klubba én is belépnék,de még nem vok túl penge <#crazya>

crazyclone
Mivan már?

Csak nyomd a gázt,és meglessz az a kanyar gyorsabban is <#mf1>