Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Ajánlom Neked, hogy kövesd nyomon a fórumot! Figyeld, hogy mikor szerveznek krúzt, jellezz vissza, hogy mennél! Nyugi nem fognak elküldeni, vagy kidobni! Csináld a küldetéseket, versenyeket! Fedezd fel az utakat! Magyarán legyél sokat a szigeten! Hidd el, pár nap és rengeteg barátod lesz!
Az én személyes tapasztalatom az, hogy a szervezett krúzoknál, csak a spontán krúzok a jobbak! Az az igazi élmény!
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
de akkor egyezünk meg abban hogy nem veszel be de mégis tag leszek ok? 😛
Jakab és Krisztián.:Csak annyi lenne a feltétel hogy a klubtalikon és krúzokon 1 választott autóval gyertek.
Pro driftereket és dragereket nevelünk, szívesen látjuk a vállalkozókat .<#wave>#wave>
Jah igen majd készítek képet a klubról hogy odataláljatok <#vigyor2>#vigyor2>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Egyszer már én is írtam ide, jelezve hogy új vagyok, de le sem szart senki. Tegnap éjjel (#60628) újra írtam. De mintha meg sem tettem volna, pedig már azóta nézegették egy páran a topicot. Miért kell figyelmen kívül hagyni az újakat? Így teljesen elmegy az ember kedve attól hogy magyarokat keressen a játékhoz. A német vagy lengyel játékosok sokkal udvariasabbak, összetartóbbak. Mi magyarok miért nem lehetünk azok? Tök jó hogy összeverbuválódik egy két nagyobb csoport, de õk csak egymással kommunikálnak, az újakat teljesen figyelmen kívül hagyják. Pedig pont az lenne az érdekes, ha minél többen összejövünk a játékban. Vagy nem jól látom??
további szép játékot.
Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"
Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Krisztián vagyok Debrecenbõl. Kb 4 napja vettem meg a gyári TDU-t, bár elõtte játszottam korábban is a játékkal. Kérdésem a következõ: -rettenetesen érdekelnének kisebb-nagyobb krúzok, nem túl agresszivv formában. Hol lehet ezekre "jelentkezni"? Ki az aki leginkább szervezgeti ezeket?
Remélem hamarosan csatlakozhatok csoportokhoz, hogy keresztbe kasul bejárhassam a szigetet.
Várom a válaszokat 😊
üdv. Krisz77
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Kövi találkozón is lesz fotózás
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Két új taggal bõvûltünk aminek örülök. (Jazz és Szabi)
Itt van pár kép amit kicsit hangulatosabbá tettem.

Jóészakát mindenkinek =)
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
meg mit értesz mod alatt?
a HC csak champions szintnél lesz elérhetõ , és azt a játék indításánál mondod meg h most hc vagy nem....
Xbox Live: Lunatic HUN
Igen ezek azok a problémák ami majd a 2-ben jobban meg lesz csinálva.
Én nem tartom lassúnak.Valóságban is lassan ésszel kell bevenni a kanyart ha TDU-ba ez nem lenne akkor már fúj marhára árkádossá válna a gamma.
Én amióta megvettem a G25-öt csak HC-ben vezetek.Ez a normális nekem.Ha meg lassúnak találom a kanyart megcsúsztatom a kocsit aztán viszlát 110-el lehet venni õket 😄
BattleTag: kabel15#2672
ennyi erõvel nincs is olyan játék ami neked megfelelõ...
Xbox Live: Lunatic HUN