Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és íme...<#gonosz1>#gonosz1><#hehe>#hehe>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
http://goo.gl/gd6Zi5
8-an hc drift mindenfelé jeeeeeee xD
Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
All hail the double x!
Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"
nekem most olyan problémám van hogy le szedtem a mega paackot és telepitésnélnem találja a játékot , pedig fentvan csak másmeghajton a mega pack a c-n a game meg a d-n van de a pack telepitésénél nem tok semmit se ki választani hogy hova rakja , hogy egyet értek - a szerzõdésselvagy mi remélem érthetõ voltam segitséget köszi elõre is hy
#61390: Tudom, hogy a rózsaszín meg a citromsárga a divat, de amint te mondod, én meg a rózsaszín.... XD
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Viper találka Enjoyyal és Eddyvel:
Nekem is olyanom van nyugi 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
#Misi az ezredes : thx a dícséretet, én is beleszerettem azonnal XD
All hail the double x!
Légy üdvözölve az online játékosok között 😄
érdekes, hogy ugye ez maxon az életben nem viszi, low graf, 800x600, néha laggol, 1024x768 ugyanúgy laggol és ráadásul ez a 2 felbontás eltorzítja az autókat kicsit megnyúlnak felfelé. beállítottam 1280x1024-re, és 1x nem szaggatott még be, és normálisak az arányok is 😄 érdekes.
All hail the double x!
All hail the double x!
Windows XP esetén:
c:\documents and settings\all users\application data\test drive unlimited\addon.txt
Windows Vista esetén:
c:\programdata\test drive unlimited\addon.txt
All hail the double x!
kis problémába ütköztem :'(
megvettem a játékot (végre, single-ben unalmas volt 😄 ) szal megvan, feltettem, update (carpack -> cd játék kulccsal), regeltem gamespy-ra, de nem akar csatlakozni 😞
ha jól látom alább volt róla szó, hogy ha nem jó a kulcs a packhoz, akkor nem csatlakozik. ez lehet a megoldás? felteszem újra, carpackal update, nem írok be kulcsot, és megy? csak nem tok venni 1-2 autót (nabumm...)
thx elõre is! 😊
All hail the double x!
nekem ilyen laptopom van, úgy ahogy elfut rajta a tdu...
Xbox Live: Lunatic HUN
én egy Asus-t néztem ki 140ért: 3 GB RAM, Ati 3470, Dual-core, talán 1.7 GHz
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
csak megkvan az új gépem, és a régi már nem kell😄
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
stage 1:
de tervben van egy gamer laptop, de arra várhatok még
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Íme
és még egy -HUN-Enjoyyal
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB