Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cicai
megvan oldva, már 2 géen is fent van és mükszik😛

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

somdav95
Jah hát bocsi, csak most nemvolt kedvem már tdu-zni inkább euro truck simulator-oztam egy kicsit. Majd máskor!

Atti12
vol 2.

Atti12
Ma éppen fotózkodtam, és összefutottam Somdavval és Jakabbal. Somdav amikor én jöttem pont elment, de Jakabbal egy nagyon jót krúzoltunk 😊 Képek
vol1.

CopyKing92
Nem?<#zavart2><#banplz><#action><#wilting><#integet2><#buck>

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

somdav95
Mért azt hiszed fognak is ? <#taps><#banplz>

CopyKing92
ja 2 honapja krézedtem valamit az ataritol még mnidignemváalszoltak rá..

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

CopyKing92
na akkó kügyed falkon

jofer
Ez hamvában holt ötlet... Amennyit törõdnek/tek velünk az Atarinál, tuti válaszolnak... Sõt! Még engedélyezik is! Lol! <#idiota>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

[HUN]FaTaL
Egyszerre egy gépen lehet játszani ugyanavval a szériaszámmal, és ez vonatkozik szerintem a megapackra is.

http://goo.gl/gd6Zi5

Misi az ezredes
Írj e-mailt a TDU info-sának h ez meg ez a problémád és hogy meg szeretnéd oldani akkor majd lehet segít lehet csak számlát meg hasonlókat fog kérni és ha igazolod h téleg a tiéd engedélyezi neked vagy nem tom 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

somdav95
ja hát lehet hogy csak egy gépre lehet. érted...

cicai
mmint a serialt nem fogadja el

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

somdav95
Ne tedd fel 😄

somdav95
Hát ja, de azt nagyon jól csinálták...... Pedig ilyen kocsival..... Ennyit róluk... Vettel ügyes volt !

jofer
Mit csináltak? Töketlenkedtek... Kimivel az élen...

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

cicai
Sziasztok!
Szeretném fel tenni a másik gépen is a megapakkot és nem engedi, miért van ez?
Köszi!

somdav95
Láttátok a forma-1et? Vettel öcsém szenzációs volt, de a "nagyágyúk" nemértem mitcsináltak. Kimi csak kilencedik

[HUN]FaTaL
Mini Imaget használok

Misi az ezredes
nekem csak CD-vel megy a game :S

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

nyár elején vettem xD

Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"

[HUN]FaTaL
én amióta megvettem nem használtam a cd-t, csak egyszer az installhoz 😊

Penge88
Hát jah, remélem a jövõhéten pontot teszek az ügy végére, csak sajnos hétvégén vagyok itthon és ahol hétközben vagyok, ott egy laptop van, lehet kipróbálom hétközben ott... bár nicns kormány de talán jó :-)))) Jó lesz amjd egyet krúzolni... :-) valamelyik nap a hülye enzo-s akart ellenem versenyezni, 10e-ért, A6 ellen... mondom mekkora egy debil bazz, hát könnyebb ellenfelet nem talált volna...

Thank God, I\'m a Lada owner!

jofer
Mikor is vetted? 2 hete? <#idiota><#vigyor3>

jofer
Remélem, hogy sikerül minél hamarabb megoldani a problémádat, aztán jöhetsz krúzolni velünk!

nekem egy darab karc nincs rajta... még ki sem vettem az olvasóból xD

Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"

Falkon
nekem van ha kell privátba elküldöm!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Pepsi Twist
nekem berepedt a közepén olyan 2cm-t azóta nem használom viszont gamecopyowrldön nézelõdj

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

CopyKing92
ja van ien no cd mountotok? mert repdezik a tdu cd köszike.. 😄

CopyKing92
tdu zni akarok >.< menyünk!

Penge88
Üdv. Na szóval, gép ki lett porolva, videókártya is (nem volt vészes), 3DMark 06-ban 1.5 óráig semmi hiba nem volt, szóval szerintem nem a kártya a bûnös... A proci még, ami hibázhat... Úgyhogy proci test in progress. Remélem elõjön ott a hiba és gariba csere. eléggé szar, h hazajöttem, h huhh egész hétvégén tolni fogom mint az állat és egy egészségeset nem tudtam menni... Ma is 30 perc után már kezdtem örülni, h megjavult, dejó stb és pár percre rá meg elõjött a jelenség :-(

Thank God, I\'m a Lada owner!

Falkon
Felrakhatod de csak látni fogód az autókat

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Falkon
Hát akkor nem fog müködni szerintem,mert már használt serial

Misi az ezredes
amm.. feltennétek engem is a magyar TDU játékosok listályára? thx..

sg nick: misi az ezredes
TDU nick: (HUN)<boxer>(HUN)

Misi az ezredes
csak mert havertól kaptam serialt carpack-hoz csak nem tom h mûködni fog-e és így nem merem feltenni

Falkon
átirod simán

Falkon
Ha nem irsz be akkor nem kell kitörölni,ha beirtál akkor a progiba kilhet

Misi az ezredes
és ki lehet utólag törölni?

Pepsi Twist
ha beírsz szériált akkor nem lép fel onlinera ha nem írsz be akkor csak kocsit nem tudsz venni

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Misi az ezredes
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha van carpackom amit letöltöttem és beírok egy serialt amit nem vettem meg akkor elméletileg használhatom nem?

Falkon
Az utolsó mondat kicsit hülyén hangzik<#idiota>
Így a helyes: Ha megveszed a packkot akkor adnak egy codot azt beírod a programba és már vehetsz is autókat a játékba

Falkon
Ha letöltöd és nem irsz be codot akkor csak látod az autókat!
És ha venni akarsz packkos autót akkor kilép exe hibával!
Ha megvszed akkor kapsz egy codot azt beirod azt már vehetsz is!

Misi az ezredes
Van de akkor nem tudod használni a carpack autóit csak azt hiszem single playerben 😞

HTS s3rg1nh00
nincs.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

nevemsenki17
Kössz de nincs valmi olyasmi amit nem kell kifizetni???

Misi az ezredes
http://boutique.gamesplanet.com/campagne/promo.html?partenaire=15&jeu=TDU&affilie=AtariUK

csak ki kell fizetni 😊

Misi az ezredes
nem feküdtem le egéswz éjjel tedtem a km-eket a kocsimba 😊

nevemsenki17
Hello!! valaki tudna küldeni egy linket ahonnan letölthetném a megapack-ot???elõre is köszönöm

jó reggelt vietnám 😊 még mindig alszotok? 6:00 óta várom a hsz-eket 😄

HUNMemphis
LOL DE NAGY! Ilyeneket taálni kész mûvészet 😄
A Pagani is szép jól áll neki ez a szín.Képekrõl meg annyit hogy pro oldtimer racers <#vigyor5>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //