Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nálam minden rendben! Most is fenn vagyok!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

[HUN]FaTaL
most raktam újra a játékot akkor lehet hogy valami nem tetszik neki, csak nem tudom, hogy mi 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Most nem tom mert csak hétvégén voltam fent majd leirom.

TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94

somdav95
Énis játszottam már ma reggel. Szerintem csak elötted tiszteleg a szerver...

Atti12
csak téged 😄 Én most jöttem le.

[HUN]FaTaL
Nem megy a server vagy csak engem tisztel meg vele hogy nem enged fel?

http://goo.gl/gd6Zi5

Viszont a verseny elõnye, hogy az utakon nincs civil és a km ugyanúgy megvan! Persze lehet száguldozni de azért mondtam, hogy B-kat Mindegy, ha nem vagyunk legalább hatan akkor úgyis uncsi<#rolleyes>

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

somdav95
Nekem sincs semmi kedvem versenyezni mostanába... 😊 A kilóméterek nem zavarnak, de jobban szeretem a laza krúzokat. Mondjuk a bal*asz ruszkik azért feltudnak húzni agyilag, de azokat ott is hagyom a pics*ba <#eplus2>

0blueman
ja meg a km-ek miatt is

TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"

0blueman
áá, a verseny az nekem kicsit vad, de egy sima körben benne vagyok egy Enzoval mennék(mivel csak az van)

TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"

Akkor ez eddig már ketten vagyunk<#vigyor> Milyen B-s verdád van?

SZia Gagyenkov én mennék arra a versenyre

TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94

HÉ MINDENKI ALSZIK!!!<#integet2><#vigyor>Akkor egy pár kép tegnapról:

Pálinkás szép-jó reggelt minden Oahu rajongónak 😄 Volna e kedve valakiknek Egy nagy szigetköri versenyhez?? 14.30--tõl 😊 Normál online verseny lenne jelszóval és B-kategóriás kocsikkal! Ha lennénk legalább hatan akkor érdemes és jó verseny volna 😛

Atti12
sajna nem tudtam jönni, de úgy látom tele volt a layer 😊 majd legközelebb.

Nézd a jó oldalát 😄 legalább a zöld szépséges jaguárom ottvan a második képen 😛

Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"

Ime a képek:

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

remélem mindenki élvezte, sajnos egy kretén külföldi miatt a jumpnál szétestünk, de igy is kb 150km old timerekkel , szép volt, nyomom a képeket mindjárt

drot
uhh köszi a krúzt isten volt nagyon jó bocs h le kellett lépnem tod mondtam XD na mind1 kösz

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

mi köszönjük hogy jöttél és sajnálom 😞

thx skacok a krúzt 😄 márcsak a sok magyar oldtimeres látványa is szép volt 😄
sajna az elsõ kilóméteren kifagytam a lassú netem miatt deh azért köcce 😄

Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"

olvass vissza... bevan linkelve... és találsz képeket is a ladámról 😛

sziasztok!
vki benyomná a linket ahonnan letudnám szedni a LADA mod-ot?
nah ott várok mindenkit a lambó szalonnál, old timerrel gyertek kérlek, tehát kb 1990 elötti kocsikkal

sajnálom😞 majd bepotoljuk 😊

Misi az ezredes
ill sry sajna nem tudok menni!

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Misi az ezredes
Én is jövök egy elegáns régi autóval vagy csak elegánsal 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

örülök hogy ekkora igény van rá, régota vágyom egy jó kis old timer cruzra 😊

arra az esti talira én is beizzítóm a jaguárom 😊 ha lehetséges 😊

Na, erre én is benevezek, régen krúzoltam már egy jót. 😊 És ha már a Lambónál talizunk, akkor én jövök Miurával. 😊)

gratu 😊

Atti12

^^. Pénzkunyizás nélkül, only saját erõ 😄 Végre megvan 😊 Megyek is driftelni xD

Misi az ezredes
Bazz T-onlines vagy? nekem még csak most jött vissza :S bocs h ott hagytalak titeket

mindegy, ami jólesik kategória nem számit nem szágoldani fogunk csak igazi belevaló régi verda legyen 😊

asszem én mercivel megyek.. vagy Mustang 😄

jöhet minden ilyen beteg dolog kicsit kirándulunk eröben , meg dumálgatunk, egyszoval jó kis este lesz remélem és a vilmost már a fagyasztóba tettem 😊

nagy száguldozás, azt durr... elment a net egy pillanatra -.-"

Atti12
oh, lehet elõkapom a pink csodámat 😄

Halleluja emberek 😊 ma estére szeretnék tervezni egy old timer találkozót, megkérek mindenkit hogy aki szeretne jönni ne uj csoádkkal tegye hanem tényleg igazi oldtmerekkel, nem szeretném kikötni mi az és mi nem sztem mindenki meg tudja itélni 😊

Találkozó helye : Lamborghini szalon a sziget kellös közepén
Ideje: 20:00

somdav95
Én meg tudom féléve, mégsincs meg xD Nahmajd egyszer... Talán 😊

somdav95
Az index az tényleg tökjólenne. De fogyna az üzemanyag, lenne ablaktörlõ, lenne még ablak mosó folyadék is, minden kis szar mûszer mûködne, a rádión a kis lcd ki írná hogy mit hallgatsz stb. Jhaj szép álmok xD

pxxl
😞 nem értettem sosem mi lehet a jó ebben...<#nemtudom>

All hail the double x!

Misi az ezredes
utálom õket

bah én tegnap neten olvasgatás közben tudtam meg hogy van carpack, sok volt ez az 1 év amit kihagytam 😄 hirtelen meg is vettem neten 😊

Atti12
sajnos ez nem az a játék. Most is, bemegyek egy multi versenybe, gyerek skyline al, jó mondom én megyek E kat os saleenal, hogy egyenlõek legyenek az esélyek. Mondanom se kell gyerek már a rajtnál elváltotta magát, elhúztam. Jó szépen körözünk, eljön az uccsó kör. Gyerek dudál kettõt, egyszer csak azt látom a GPS en hogy keresztbe repül a pályán.. Már megint egy csíter 😞

pxxl
biztos sokat használnák <#nyes><#nyes>

All hail the double x!

pxxl
felõlem, úgyis a lökhárítón "csücsülök" mindig <#ravasz1>

All hail the double x!

Fr3nky21
Lehetne index<#idiota>

Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.

somdav95
Az jutot eszembe hogy valaki összedobhatna egy olyan módot, hogy a kocsikba mûködnének a mûszerek. Mint az Euro Truck Simulator-ba. Töknagylenne xD

pxxl
MV Augusta a tuti 😄 350-360 simán felette csak ha szélárnyék van <#bdead>

All hail the double x!