Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nem Lambo Murcival.... az biztos...
Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
Nem biztos h tudok menni ! Amm mikor? úgy 14:00 megint?
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

All hail the double x!
de ha jól emléxem ez a hiba még a warezos verzióban is elõfordult még régen...
All hail the double x!
Mondjuk ez 3 acc-om óta volt.Ha jól számolom 14 hónapja talán.<#whatever>#whatever>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
All hail the double x!
All hail the double x!
TDU:[HUN]Djoker[HUN] Club:SG No.1 club
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
http://goo.gl/gd6Zi5
Most sem sikerült online profilt csinálnom.
TDU:[HUN]Djoker[HUN] Club:SG No.1 club
majd hétvégére 1krúzt tervezek(,hacsak nem fog lefoglalni a 2moons)
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Én nem azé linkeltem...hanem hogy jöjjön vele még valaki mer egyedül szar.
De akkor valami hasonlót is mûvelhet vele :D

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Deh a lamboban nem csalodtam :) <#worship>#worship><#ejnye1>#ejnye1>
Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"
Mivel én szerveztem az egészet, azt hittem hogy majd mások fognak rám kapcsolódni<#hehe>#hehe>
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
http://goo.gl/gd6Zi5