Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
menj mocival :)

All hail the double x!

megint nekiesek a millios versenynek :S
De nem Lambo Murcival.... az biztos...

Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"

Misi az ezredes
Nah hol és mikor lessz a krúz?

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Atti12
te meg majd ide nekünk :D

Pepsi Twist
Gibor Ventot MSNen :D

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Atti12
csak én! <#vigyor5> :D

Senki sem lehet tökéletes<#rolleyes><#vigyor>

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

[HUN]FaTaL
Nincs olyan RUF ami nem packos

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Ez a BMW M3 nagyon bejön :D Remélem be is fejezik majd :)

Misi az ezredes
Hehe nekem is de nincs megapackom szal valami olyan RUF kéne ami nem packos ^^

Nem biztos h tudok menni ! Amm mikor? úgy 14:00 megint?

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

0blueman
carpackom sincs<#nyes>

TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"

No akkor minden rendben mert meg van a program<#vigyor> El gurulunk a RUF szalonba és veszel egy verdát! Utána tuning mûhely és a végén beugratunk a pályára(vagyis csak te mert nekem nyitva <#rolleyes>)

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Misi az ezredes
Amm.. be tudsz ugratni

Misi az ezredes
:D tegnap Frenky addig játszott és nem jött krúz ameddig el nem érte a 45%-ot ^^ tedd azt te is :)

0blueman
RUF-om nincs és nem tudok még bemenni<#miaz>

RUF tali? És utána egy-két kör a versenypályán??<#kacsint>

0blueman
Ma mit csinálunk?<#crazya>

Próbáljátok ki a RUF-okat <#kacsint> D és B kategóriások és nagyon mennek<#eplus2>

pxxl
én most a forg gt-t karmolom nagyon. könnyen irányítható, gyors, tapad, jó a hangja egyszerûen szuper :D

All hail the double x!

w77d
nekem a Ferrari F40 jön be nagyon, meg az összes Lexus :)

Atti12
Próbálj ki egy B kategóriás corvettet, vagy egy DTM mercit, azt sose unod meg ;)

w77d
komolyan, meguntam az SLR Mercit, el is adtam utána XD

Atti12
én se vagyok, de azért sztem kibírható :D

w77d
én most csináltam emg a milliós versenyt, hát majdnem leestem a székrõl, 50 percen keresztül végig nyomatni... nem vagyok én ennyire hardcore gamer XD

pxxl
van egy verseny B-C kat. hosszában keresztül a szigeten. cirka 60 km, idõre. lazán beérek idõre, erre 600 méterrel! a cél elött valamiért lefagyott a játék :S -.-
de ha jól emléxem ez a hiba még a warezos verzióban is elõfordult még régen...

All hail the double x!

HUNMemphis
Én meg idejére sem emlékszem mikor végeztem ki ezt a versenyt...De arra emlékszem hogy F1 McLarennel pörgettem ki.Jól tapad megy 380-al és...stabil is.
Mondjuk ez 3 acc-om óta volt.Ha jól számolom 14 hónapja talán.<#whatever>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

pxxl
én azt a versenyt csak motorral csináltam meg mindig. :D és sok sok kilóméter elõnnyel értem célba. sztem így a legegyszerûbb...

All hail the double x!

pxxl
hehe jó volt 2 autót próbáltam meg kicserélni, egyiket minyá meg is vettem, mentem vele vagy 500 métert, aztán kivágott a serverrõl :D úgyhogy maradnak az alap autók :(

All hail the double x!

-Aston Martin Vanquish S V12 '05 ezzel tudtam megnyerni.C kategóriás.Elvileg 321 km a végsebessége de én mentem vele 256-tal.

TDU:[HUN]Djoker[HUN] Club:SG No.1 club

HUNMemphis
Igen engem is érdekelne!Az alap kép meg a mestermû is.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

[HUN]FaTaL
Tour of the island? Milyen autóval? Mert a kat verdával, meg motorral szerintem könnyû.

Megnyertem a sziget tourt.Nagyon durva volt.Életembe nem volt még ilyen nhéz fersenyem.Épp, hogy megnyertem.
Most sem sikerült online profilt csinálnom.

TDU:[HUN]Djoker[HUN] Club:SG No.1 club

milk41
na,rég voltam.
majd hétvégére 1krúzt tervezek(,hacsak nem fog lefoglalni a 2moons)

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Atti12
ide is kérünk képet :)

Pepsi Twist
okay <#eljen>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Na Pepsi... Majd MSN en valamikor küldök képeket... alakul a Vento... egykét segédprogram még kellene.... de már az alapok megvannak ha minden igaz.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

LeWyTy
ok
Én nem azé linkeltem...hanem hogy jöjjön vele még valaki mer egyedül szar.

De akkor valami hasonlót is mûvelhet vele :D

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

[HUN]FaTaL
De én majd inkább az M3mal mászkálok :o)

[HUN]FaTaL
megkértem Zabit hogy csinálja meg a világítását:D

LeWyTy
Valaki egy spyker (Skyline r35) kruzt?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

nekem meg kivan a f**** megcsináltam a million dollars mittoménmi szigetkör versenyt, és 63 perc alatt értem be... azok a qurva rendõrök útközben :@<#boxer><#falbav>

Deh a lamboban nem csalodtam :) <#worship><#ejnye1>

Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"

Misi az ezredes
3-4 szer újraindítottam a játékot! és továbbra sem sikerült 14:15-kor elindultunk HC-moddal 2-en 2 óra alatt tettük meg utána még másfél órán át krúzoltunk :)

0blueman
Érdekes
Mivel én szerveztem az egészet, azt hittem hogy majd mások fognak rám kapcsolódni<#hehe>

Misi az ezredes
:D képzeld ugyan ott ahol meg volt beszélve! Csak istenért sem akartatok ránk kapcsolódni aztán a másik irányba mentetek!

0blueman
ha nem lesz benne hegy, akkor benne vagyok<#pias>

Na húzok haza! Holnap délelõtt valami laza gurulás? Én 10.00-tól vagyok <#eplus2>

0blueman
ti hol kezdtétek?

Misi az ezredes
Úh jó volt a szigetkör thx srácok :)

jofer
Nincs mit srácok!

Ez különösen érdekel... ha elkészül egyáltalán...

Porsche Carrera GT

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

[HUN]FaTaL
Köszi Ferke, ha hazaértem szedem is az M3ast, avval fogok menni mindenhol szerintem:D Ha nem túl bugos:)