Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

www.kepfeltolto.hu--> feltöltöd, és a "DIREKT LINK"-et másolod, itt rányomsz, hogy kép beszúrása, oda bemásolod a "DIREKT LINK"-et, leokézod és hello van 😄

Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"

somdav95
Nemtudom, gondolom, menj el krúzokra, megismernek és valaki úgyis felfog venni egyszer valameik clubba.

Pepsi Twist
ruszki zászlóval nemhiszem 😄 (vagy miez)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

IvanovicsTech
Jelenleg van felvétel valamelyik magyar cluba?

Mercedes CLK 270

somdav95
Nemtom hogy hogykell berakni xD kepfeltoltes.hu-rol kell linkelni?? Valaki leírhatná xD

Atti12
képet!! 😄

somdav95
Nekem meg most lett meg TVR-be a 10400 km <#vigyor3>

Misi az ezredes
Tudod én betartom a 2 óra folyamatos vezetés utáni kötelezõ pihenõt 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

bevizzoli125
Megvan a 2000km

TDUnick: bevizzoliHUN

bevizzoli125

TDUnick: bevizzoliHUN

fél 5 elött 10 percel senki sem online? milyen kockák vagytok ti?😊 ej ez a mai fiatalság 😊

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

jah, jó volt a kruz, köszönöm! Jakabnak meg letiltott az F1 ugy meghuztam😛 😄D

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

Én is élveztem a krúzt 😊 Köszönöm az összes résztvevõnek az élményeket 😄
Képeket nem rakok mert ittvannak a tieitek 😄
Viszont ezek nem maradhatnak ki xD
Kisvukkal kocsikáztunk a krúz után 😛

Köszi Kisvuk nagyon jó volt 😊

Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"

Atti12
én is, én is köszi nagyon, jó volt 😄 Nekem is itt vannak a képem, bár nem lettek a legjobbak, elkapkodtam õket :S. Mind1, lényeg látszik! 😊

Misi az ezredes
Köszönöm a krúzt mindenkinek! Hálám jeléül pár kép 😊 Képekért külön köszönet jár eddy-nek thx.. 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Atti12
hülye 😄AF_A:FS?FD

Misi az ezredes
nem jössz akkor cadillachoz? lol ott várunk eddy-vel

Lelki izomgörcsöm lett miattad... xDDD

Atti12
nagyon szivesen máskor is <#eplus2> csak mondjál ilyen vicceset még <#wave>

köszi 😊 jól esett ;P

Munka adódott, szóval ha nem gondd akkor elõreláthatólag úgy 20 percet késleltetném.

Atti12
jobbról elõzés 😄😄😄 Most jót nevettem rajtad 😄

Elöször télleg jobb oldalt írtam, de ottvan, hogy csak balról....

más: olyan kocsival jössz amilyennel akarsz...

Misi az ezredes
OK Cadillac-al megyünk? 😄 én inkább a mercimmel mennék 😊 de a kreszt betartani és jobbról elõzni! Megsúgom szabálytalan jobboldalon elõzni ^^

Átraktam 20:00-ra ha valakinek kedve vn akkor Cadillac szalon Nyugaton...
19:50-tõl várok mindenkit szeretettel..

Misi az ezredes
csak h legyen a tali? WV salon?

Misi az ezredes
én megyek

HUNMemphis
Én menék viszont Moziünnepa van! xD
Szal ma csak röhögni fogok az este nem vezetni de más idõpontban kapható vagyok az ötletedre.<#nyes>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

nyílván nem lesz szigetkör :S senki nem jön....

nyasgem 😄 csak balról elõzés^^ 😄😄<#banplz>

nekem 3 ember kellene szigetkörre! Az autó az mind1 (ami kényelmes) szbályokat betartjuk!
csak jobbról elõzés, sebességet megbeszéljük, piroslámpa illetve stoptábla figyelése és betartása...
Lehet jelentkezni 😊 18:00-kor szeretném...

Na vagyunk egy páran az északi golfpályánál és csinálunk versenyt! Aki akar jöjjön jelszó phhu!!!!!!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

solo
Offline-ba már megvan^^
ha megkapom a g25 öst végre, akkor újrakezdem az egészet neten: P

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

somdav95
Áhh nemtok a golfpályánál csatlakozni :@

somdav95
nempróbáltok meg ránk csatlakozni?? Úgynézki hogy kettö layerbe kerültünk....

Itt nagyon sok a külhoni ezért átteszem az északi golfpályához!!!!!!!!!!!!!!!!!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Ott vagyok!!

somdav95
gagyi várunk ....

Nem<#rolleyes>

somdav95
Magán út, egy ház, hát bazd xD Lehet tom, de nembiztod 😄

somdav95
Vagy az délnyugat. Gagyi nem arragondoltál???

somdav95
Az legeslegesleges leg elsõ versenynek a játékba ottvan vége.

Hát a dél-keleti sarokban TE<#rolleyes><#vigyor> Tudod felkell menni egy magán úton egy házhoz!

Pepsi Twist
hol van ez a délkelet? (mármint a torony hol van mert nem találom)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Oksa várunk<#kacsint>

somdav95
Phúúú hát anyám zaklat és rendbe kell rakni a szobámat.... Megpróbálok odaérni, hátha sikerül.

[HUN]FaTaL
Köszi, még egy reinstall megoldotta, lehet, hogy csak elírtam valamelyik cdkulcsot nem tudom mi volt a baja.

http://goo.gl/gd6Zi5

No aki akar jönni sziget körre találkozó a dél-keleti világítótoronynál 14.30! B-s autókkal! Nem verseny!<#kacsint>

Na most meg nyomtam véletlenül egy térképet és nem talállak!