Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem leszek sokáig. Kedd este megyek vissza, de viszem a gépemet is, és majd intézek netet. Remélem elég lesz a sebesége játékra, mert csak egy faluba vagyok.
Pepsi remélem nem haragudtál meg rám. Nem gondoltam komolyan. Én már csak ijen Hülje gyagyás ember vagyok.<#buck>#buck> Papírom is van rolla Be is teszem most:<#nezze>#nezze>
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.

Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
ON
Thank God, I\'m a Lada owner!
OFF: jóvón nekem is. Ha itt tartunk, kell valakinek egy East Strato 18e-ért? 😊)) Gyönyörû hangszer! Megkímélt! :-)
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
ON: Nos. Jelenleg még mindig a szokásos problémával küszködök. Játék elindít (ami eredeti) online mód on, fél óra játék és szines kockákkal kifagy... se ctrlaltdel, semmi, csak rezet. Jelen pillanatban arra vetemedem rá, hogy a warez verziót fogom kipróbálni (sorry), és ha azzal megy én lesz**om magam kézen állva... Bár nem tudom, hogy a warez megy-e online módban... majd kiderül, de ha offlineban kifagy az is, akkor legalább megnyugszom, hogy nem az eredeti játékkal van a baj.
Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"
Memória a gépbe
Monitor
Kormány
elektromos Gitár <#crazya>#crazya>
Végleg itthon maradsz, vagy csak ideiglenesen?
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
5 hete nem voltam. Remélem adig se unatkoztatok nélkülem. Sokatokat nem ismerem, és ti se engem. Teszek be én is képet az új kicsit megbuherált kendvencemröl.Nekem nincsen sok km még benne
És remélem ha most felmegyek találok régi cimbiket, mert he nem akkor visszajövök és szétcincálom az oldaladat Pepsi!<#violent>#violent><#law>#law>
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Ha gondolod, a mai nap folyamán tesztelhetnénk másik autót 😊 és viszem a Koenigsegg akármicsodát 😄
Az állítólag olyan 450-körül szabályoz 😊
Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"