Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jó a hangja =)

somdav95
Megkérdezhetem hogy merre laksz?? Gondolom nem honföldön 😊

somdav95
Magamnak gondoltam valami cuccot, nezavarjon senkit <#banplz><#guluszem1>

somdav95
Alonso-val is egy nagy paraszt volt, és a Mclaren csapatfõnökének tavaly is olyanokat beszólt rádió beszélgetésbe hogy csak gratulálni tudok ( Jah és a kis Hamilton-t õ húzta fel a semmiböl a Forma1be! )

Szia!

Nem leszek sokáig. Kedd este megyek vissza, de viszem a gépemet is, és majd intézek netet. Remélem elég lesz a sebesége játékra, mert csak egy faluba vagyok.

Pepsi remélem nem haragudtál meg rám. Nem gondoltam komolyan. Én már csak ijen Hülje gyagyás ember vagyok.<#buck> Papírom is van rolla Be is teszem most:<#nezze>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Fr3nky21
Ezt az Efektet nemrég vettem észre hogy van benne<#idiota> Azért füstöl mert Boxerrel és Eddyvel a drifteken kinyírtam<#hehe><#vigyor>

Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.

somdav95
Ez olyan narancssárga <#nyes> Észrevetted hogy füstöl hátul?? <#vigyor> Jah meg vehetnél egy új kamerát is, mert kicsit elvan mosódva <#taps>

Atti12
én szeretem Palikot 😄 Jókat szól be xD Mellesleg nem vágom, mért utálja mindenki Hamiltont. Semmi gond nincs vele, egyszerûen tehetséges.

Fr3nky21
Na és ez milyen?<#vigyor><#kacsint>

Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.

Misi az ezredes
Ha nekem vesz G25 akor 34 k-ja marad 😛

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

somdav95
8800GTS-en gyönyörûen kéne hogy mennyen. Esetleg próbálj meg valami újabb/ régebbi driver-t is. Hátha megjavul.... Igazábol a játék nemnagyon komálta a 8800GT-ket régebben, de nekem semmi bajom nemvolt vele. Szal. driver-ekkel próbálkozz.

Pepsi Twist
legjobb a lengyel meg az ukrán kommentátor 😄 azokon mindig akkorát röhögök 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Penge88
OFF#2: Hamilton TORONYMAGASAN vezeti a világbajnokságot... muhaha... lol, lmao, rofl ezt honnan ásta elõ? Az a 7 pont... eddigis utáltam ezt a 2 "kommentátornak még véletlenül sem nevezhetõ" valakit, de áááh... Kár h nincs sima RTL-ünk... Azon nem értek ugyan semmit, de még mindig jobb, mint hogy ezt a 2 sz*rt hallgassam. Bocs.

ON

Thank God, I\'m a Lada owner!

Penge88
3DMark 06-ban nem jött elõ semmilyen jellegû hiba... 8800GTS asszem... bátyám mindig cserélgeti a kártyát a gépembe. Másik kártyával kéne kipróbálni.

OFF: jóvón nekem is. Ha itt tartunk, kell valakinek egy East Strato 18e-ért? 😊)) Gyönyörû hangszer! Megkímélt! :-)

somdav95
Jah, énis videókártyára tippelek. Off: Nemigaz, Kimi megint elqúrta <#szomoru1> De Vettel behozta az 5. helyre! On.

ChuckyHUN
Flying V az qrva nagy fasza gityó😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

[HUN]FaTaL
Valószínûleg videókártya memória hiba :/

http://goo.gl/gd6Zi5

Penge88
OFF: Hm, igen 0blueman-nel egyet értek, egy Epiphone Flying V-t használtan lehet már akörül kapni, egész hasznos kis dolog pénzszórásra...

ON: Nos. Jelenleg még mindig a szokásos problémával küszködök. Játék elindít (ami eredeti) online mód on, fél óra játék és szines kockákkal kifagy... se ctrlaltdel, semmi, csak rezet. Jelen pillanatban arra vetemedem rá, hogy a warez verziót fogom kipróbálni (sorry), és ha azzal megy én lesz**om magam kézen állva... Bár nem tudom, hogy a warez megy-e online módban... majd kiderül, de ha offlineban kifagy az is, akkor legalább megnyugszom, hogy nem az eredeti játékkal van a baj.

vagy nekem és énis veszek egy G25-öt XD

Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"

somdav95
De kedves emberek vagytok xD drot: Téged se látni mostanába. <#boxer> Amúgymeg Vettel feljött a hatodikra, és Raikkönen már kilencedik, Massa meg beszopta. Retkes FIA <#violent><#gun><#duhos2>

drot
a többit nekem adod amiért nem verlek meg 😊XD

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

[HUN]FaTaL
Nekem veszel egy G25öt 😊 Még marad 30k-d 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Falkon
Akkor egyszerû: veszel nekem egy g25-öt<#idiota>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

somdav95
Ram van, monitor 22"es, g25 van, sajnos barátnõ is van, ( csakmár nemsokáig xD ) carpack nemkell mert csak TVR-el járok, gitározni meg nemtok, ezért van itthon Pianino-m( mert zongorázni tudok ám 😊 ) . Láttátok a Forma1et? Mekkora egy nyomorékkok a Ferrarinál, ekkora balfaszságot, utána meg még Massát megbüntetik <#violent> De ez a boxutva áthajtásos fa*zság is Rosberg-el meg Kubica-val.Leváltanám az egész retkes FIA-t a kur*a annyukat <#boxer><#violent><#falbav> Kimi is hátracsúszott, Vettel sincs bent az elsõ 8ba. <#violent>

0blueman
esetleg nekem is adhatod, ha olyan nagy teher<#hehe>

TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"

Atti12
buli, buli, buli, és a végére egy party 😄. <#idiota>

0blueman
Carpack
Memória a gépbe
Monitor
Kormány
elektromos Gitár <#crazya>

jofer
Szevasz Csoli!

Végleg itthon maradsz, vagy csak ideiglenesen?

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

jofer
Csak okosan! Ne nõkre b*szd el! <#hehe>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

somdav95
Off: Van 80 ezrem elkéne baszni valamire, ötletek?<#taps>

somdav95
Tényleg szebb xD csoli: Pepsi-vel meg nembiztos hogy szórakoznék, mert felhúzza magát és akkor<#violent><#boxer><#gun> Mindjárt Forma1 van emberek! Nézni és tanulni vezetni ! <#bohoc>

Pepsi Twist
<#ejnye1>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

HUN- Drifters ben is szivesen látlak bár ez kis klub 😊 Ha megfelel szolj és összefutunk vhol 😊

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

Fr3nky21
Nmetudok felrakni képek<#falbav>

0blueman
ma este lesz valami jó kis krúz?<#gun><#gun>

Atti12
enyém szebb <#idiota><#vigyor>

Misi az ezredes
Nálunk is van TGF (Mascle Car Club) honlap címe aláríásban és regisztráció után jelentkezésed leadthatod

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Szevasztok!

5 hete nem voltam. Remélem adig se unatkoztatok nélkülem. Sokatokat nem ismerem, és ti se engem. Teszek be én is képet az új kicsit megbuherált kendvencemröl.Nekem nincsen sok km még benne
És remélem ha most felmegyek találok régi cimbiket, mert he nem akkor visszajövök és szétcincálom az oldaladat Pepsi!<#violent><#law>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

somdav95
Köszi! Nekem meg csak ez a kocsim van. Jah meg egy Alfa 8c 276-km-el ( hajól emléxem) fentvan trade-n, ha kell valakinek viheti 😊

Atti12
szép <#eljen><#vigyor2> Az én merdzsómba tegnap raktam bele a 400. at krúz közbe 😊

IvanovicsTech
Köszönöm a válaszokat.

Mercedes CLK 270

De rád is elõztem rendesen 😄 kb..olyan 1.5 km-t csúsztam a végén egyenesen bele a vízbe xD
Ha gondolod, a mai nap folyamán tesztelhetnénk másik autót 😊 és viszem a Koenigsegg akármicsodát 😄
Az állítólag olyan 450-körül szabályoz 😊

Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"

somdav95
Azám xDxD

somdav95
Természetesen, köszönöm a segítséget, <#taps>

királyság 😛

remélem érthetõ azért valamennyire XD

somdav95
Hoppá mien profi vagyok xDxD

somdav95

Ha HC-ben tolod a driftet, akkor ajánlom Enjoy-HUN- HC DRIFTers klubját....

somdav95
Nagy thx, mindjárt jön a photo .