Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Megmentettek egy karcsi bácsi tól!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
kössz
http://www.freetvmaci.info/
Az elöbb feladat
Mekkora utat tett meg a nyúl?
Na megint van egy kis bibi.Ezt adja ki http://boutique.gamesplanet.com/campagne/promo.html?partenaire=15&jeu=TDU&affilie=OfficialTDU,hogy töltsek le vmit mert szükségem van ehhez,hogy tudjak játszani.
TDU:[HUN]Djoker[HUN] Club:SG No.1 club
Sebességkülönbség 5m/s, 100m a hátrány, tehát 20s múlva éri utol. 20x5=100.
Fizika akkor lenne, ha álló helyzetbõl indulnak. Kis gyorsulásszámítás, stb....
http://www.freetvmaci.info/
Ért valaki a fizikához kéne egy kis help:
Egy nyúl 10 m/s mal fut. Egy agár 100 méter hátránnyal indul és 15 m/s mal fut. Mennyi idõ alatt éri utól a nyúlat???
Valaki tud segiteni?
(Pepsi kérlek ne töröld)
Köszi a segítséget.Megpróbálkozom vele.
Majd írok,hogy mi lett:
TDU:[HUN]Djoker[HUN] Club:SG No.1 club
Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
All hail the double x!
TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"
Jah mentem egy angol sráccal egy kicsit ( az nemlényeg hogy annyit se tudott angolul mint én, de õ asszonta hogy angol -.- ) Naszóval néhány kép:

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Ilyen baromságokra meg többé nem szavazok.Lehet jópofának lenni de egy idõ után baszott unalmas és primitív.
Nekem ebbõl elgem van én több tiszteletet vártam volna el.Sosem csesztettem mást azért mert kurva rossz a helysesírása.Basztatok megadni azt amit adtam akkor én is baszok rátok és erre az egész kurva Topikra. Tisztelet a kivételnek.
Befejeztem...
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Jah és szép napot mindenkinek!
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever