Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

milk41
én szoktam esténként csipegetni az agysejtjeibõl:D<#banplz>

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Roger6
Az a baj, hogy te már nem tudsz megváltozni. Akárhogy nézzük, vén papa vagy már, nem vagy képes változásra, te ilyen vagy, ilyen is maradsz (azért nyomtam rád egy szavazatot, nehogy lecsússz a 3. legnagyobb kerály helyrôl). Ennyi. Bunkó vagy, oszt kész. Na vigyázz magadra, és tényleg: neked valami öli az agysejtjeidet? <#hehe><#ravasz1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

milk41
szavaztam:D

3xPepsitwist

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Pepsi Twist
Promóciós célokból újra elmondom!

Ne fürgyé le! õõõõ ja nem hanem Szavazzá rám!!!444négyöt

(még mielött mindenki lehülyézne meg egyéb szép nyalánkságok nem vagyok ez csak 1 poén verseny... ja és a link is az SG-n belül van)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Misi az ezredes
érdekes mert amúgy gépnek semmi baja wonfos rajta kb 3-4 hetes és megjavult miután megpiszkáltam a vinyót, meg a ramokat

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Pepsi Twist
ha mindenki rám szavaz akkor mostantól aranyos és kedves leszek mindenkivel :)

Szavazz rám!

(félreértés ne essék, nem vagyok hülye sem semmi egyéb)

ha akkor villan a kékhalál, amikor tölti az xp-t akkor szarba vagy :D<#email><#nezze><#falbav><#banplz>

Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"

Dante73
Menstruál.
De már egy ideje tart ez nála. <#mf2>

<#integet2>

http://www.freetvmaci.info/

somdav95
Szépjóreggelt mindenkinek !:) Ellógtam elõkészítõröl, ( ami a a mi sulinkba tartanak ) mert nemérek oda teniszre, ofõ meg elkapott, de csak röhögött... xD Tényleg, Pepsi neked mibajod? :D

Misi az ezredes
Szép képek :) meik vagyok én a 2-õ közül? az év kérdése!

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Misi az ezredes
Mit rontottam el ! Újra indítottam a gépet amikor bekapcsolt valami kék villanás és csak csökkentett netes módban indul el a gépem hmm..?

Fr3nky21
Amiket én csináltam

Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettõs állampolgár vagyok.

Miért van az, hogy elõbb "idiótáznak" egyes fórumozók és csak utána próbálnak gondolkozni <#rolleyes> Egyébként szép-jó reggelt mindenkinek<#vigyor> Pénteken verseny!!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Jóreggelt mindenkinek! Mindjárt indulok suliba (tanmûhelybe)
Jó napot kívánok mindenkinek!<#wave>

Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"

Sztem törekedj az egyszerûségre, nekem érdekes módon az elsõ variációt elfogadta. Próbáld pl ezt:
Hungilbert93

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Neked valami öli az agysejtjeid?? <#wow2> Úgy 3 napja nem láttam normális, értelmes hozzászólást tõled <#idiota> Azóta folyamat bevagy szíív<#fejvakaras><#banplz><#idiota><#buck>aa???

Attila889
no para :)

Attila889
no para :)

Norbi1990
Kösz ez jól esett <#wilting>
nekem se fogadta el egyik nickem se, ezért lett kisvuk :)

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

HUNMemphis
Hát öregem én nagyon megküzdöttem ezzel a Account kreálással.Figyelj oda hogy különbözõ írásjeleket nem fogad el.
Tovább lehetséges hogy foglalt a név<#wow3>
A léyneg hogy ha megvan egy név és azt írja ki hogy a Kód nem jó vagy a Password akkor a nevet hagyd és találj ki valami cifra PW-t.
Küzdj és gyõzz!Én drukkolok!
De mondom az írásjelekre figyelj.

Pár ötelet:(HUN)Gilbert(HUN)
GiLbErT
Gilbertboy=HUN=

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Hello!
Még mindig nem tok online profilt csinálni.Már 3 névvel is próbálkoztam.Ugyan azt írja ki:érvénytelen név.Pedig már nagyon mennék online-ba.Mitõl lehet ez.Nincs vkinek ötlete,hogy milyen névvel próbálkozzak?
Elõre is köszi.

TDU:[HUN]Djoker[HUN] Club:SG No.1 club

drot
áá baszki bocs h nem mentem csak találkoztam enjoy-al és elkezdtem velük menni aztán meg kezdõdött a senorita szöszi és leléptem

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

HUNMemphis
Jó volt a krúz:) Köszi szépen mindenkinek.Sajnos nagyon sajog a fejem így mára bezár a bazár :S Azért élveztem.
Enjoy nem láttalak mappon így itt kérek elnézzést.Voltam északon nem jötél kerestelek lehet nem vagy fent frendzbe.:S A Vipert meg kidobtam újfent xD marad a Corvette.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Attila889
okés,várlak majd :)

Pepsi Twist
háháháhá xD

drot
én megyek 21:00 ra alfa romeohoz

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

nagyba krúzolunk, belemegyek egy civilbe, erre újraindul a gépem o.0

Attila889
én ma várok akárkit elõszeretettel az Alfa kereskedésnél 21:00-kor.Egészen 21:10-ig leszek ott sajna,ugyhogy siessen ak iakar jönni.A kocsi az tök mind1,de örülnék ha valami sportossal jönnétek,én pl. lamborghimivel leszek,annál gyorsabbal ne nagyon gyere :)

Pepsi Twist
lol :D

most, akárhol ? :D

leginkább az a kérdés, hogy mivel, és milyen krúz ? :D

<#banplz><#banplz>

HUNMemphis
Ma esetleg valaki krúzocska?Ha migen merre és hánykor?

Misi az ezredes
ahh értem :)

Atti12
nem errõl a névrõl van szó..

Misi az ezredes
Te idióta!

Norbi1990
Regisztráció idõpontja: 2007. 02. 28.

Szabi1991
Regisztráció idõpontja: 2006. 03. 11.

Max. te az övét a regisztráció alapján ^^

Attila889
nah sárcok,lesz ma valami jó krúz? :)

Köszi a segitsèged, remèlem mielöbb ki tudom probàlni... Eddig csak èlöben mentünk kruzolni a vàrosba de csak nyàron... virtuàl is jó lehet. Majd figyelem a fórumot:)

[Gigabyte UD3 // Intel I5 3,6 GHz // Sapphire Radeon HD4850X2 // 4 Gb DDR3 //2X320Gb Sata] TDU Nick: Crampus[HUN]

lol Somda XD gondolom hogy nem ukrán maffiozok vagy japók társaságát keresi :D bár a sok hülye mellett van nagyonsok jófej külföldi is ez tény nekem is van friendlistben jópár.

somdav95
tömörprof xD Amúgy megfogja és ráklikkel valakire, azt nemírta hogy magyarokhoz akar csatlakozni :)

szia, pl ugy hogy amikor itt forumon hirdet vki akkor elmész a találkozási ponthoz, megismersz pár arcot jót autoztok felveszed friendbe, utánna már látod hol van és lehet legközeleb ujabb arcokat ismersz meg, van amikor csak ingame egymásraugrunk azt go kocsikázni hirdetés nélkül:), de ehhez kell hogy egyre több embert ismerj. tömörprof :)

Norbi1990
<#guluszem1>Lopják a nevemet is? :D
van egy másik Noobiakármi is -.-

Norbi1990
Engem, hogy lehet nem felismerni ezzel a hülye névvel?? <#idiota>
wháááááááá tudtam hogy ismerõs a Noobi név <#idiota>

Norbi1990
Kipróbáltam Új DFP kormányomat <#idiota>
somdav95
Jah igen, írni akartam hogy a második kép az szar lett xD

somdav95
Naszóval Szabival mentünk egy kicsit.

Ha nagyon megakarsz tõle szabadulni, akkor engem a carpack érdekelne...

Azt nem teheted<#ejnye1> Nyáron én sem voltam és most megint tolom!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN