Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
3xPepsitwist
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Ne fürgyé le! õõõõ ja nem hanem Szavazzá rám!!!444négyöt
(még mielött mindenki lehülyézne meg egyéb szép nyalánkságok
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Szavazz rám!
(félreértés ne essék, nem vagyok hülye sem semmi egyéb)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"
De már egy ideje tart ez nála. <#mf2>#mf2>
<#integet2>#integet2>
http://www.freetvmaci.info/
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettõs állampolgár vagyok.
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
Jó napot kívánok mindenkinek!<#wave>#wave>
Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"
Hungilbert93
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
Tovább lehetséges hogy foglalt a név<#wow3>#wow3>
A léyneg hogy ha megvan egy név és azt írja ki hogy a Kód nem jó vagy a Password akkor a nevet hagyd és találj ki valami cifra PW-t.
Küzdj és gyõzz!Én drukkolok!
De mondom az írásjelekre figyelj.
Pár ötelet:(HUN)Gilbert(HUN)
Gilbertboy=HUN=
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Még mindig nem tok online profilt csinálni.Már 3 névvel is próbálkoztam.Ugyan azt írja ki:érvénytelen név.Pedig már nagyon mennék online-ba.Mitõl lehet ez.Nincs vkinek ötlete,hogy milyen névvel próbálkozzak?
Elõre is köszi.
TDU:[HUN]Djoker[HUN] Club:SG No.1 club
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Enjoy nem láttalak mappon így itt kérek elnézzést.Voltam északon nem jötél kerestelek lehet nem vagy fent frendzbe.:S A Vipert meg kidobtam újfent xD marad a Corvette.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
leginkább az a kérdés, hogy mivel, és milyen krúz ? :D
Norbi1990
Regisztráció idõpontja: 2007. 02. 28.
Szabi1991
Regisztráció idõpontja: 2006. 03. 11.
Max. te az övét a regisztráció alapján ^^
[Gigabyte UD3 // Intel I5 3,6 GHz // Sapphire Radeon HD4850X2 // 4 Gb DDR3 //2X320Gb Sata] TDU Nick: Crampus[HUN]
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN