Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0blueman
Az milyen kocsi? Ugye nem carpackos? EZ az autó kell!!!!

TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"

Dante73
Oké.
Akkor ezt számold ki.
3 méterre állunk egymástól. Nálam van 5 db alma. Egyet hozzád vágok, Hány almám marad a védekezésre?
Csak azért, mert a feladványhoz egyetlen fizikai képlet sem kellett.... Ergó, matek. <#wave>

http://www.freetvmaci.info/

Tuncee
Najó az offot most támogatom 😄 (hülye stréber.. ^^)

TDU nick: HuncutTuncus

Sleepy Bone
Lesz holnap vmi gurulás? 😊

OFF: Dante az egyenes vonalú egyenletes mozgás is fizika 😊

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

somdav95
Bocs hogy kíváncsiskodok, de jó munkahelynek tûnik 😄

somdav95
Na mind1... Amúgy hol dolgozol hogy így tudsz játszani?? Vagy tiéd a hely??

Sajna amikor észre vettem addigra pont vevõ jött és utána kapcsolat lost<#rinya> Bocsánat!!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

somdav95
Mi meg egy layer-be is voltunk, de nem nagyon akartál visszírni <#boxer>

Ferkékre nem tudtam csatlakozni(szerver) ezért ugrattam egy kicsit<#eplus2> Itt még együtt

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Atti12
én voltam szerintem 😊

Dante73
Én most megyek fel a Szécsényi hegyi kilátóhoz. 16:30-ig ott várok. Megjelenés öltönyben, kocsi mindegy.
Lejövünk a lövölde térig, piros lámpáknál nem állunk meg, AI-t letoljuk útról. Aki a rendõrök elöl is sikeresen meglép, bónuszt kap. Aki nem, az így járt, jogsi ugrott.... Menetidõt úgy számoljátok, hogy a 200-as átlagot tartsuk! Aki lemarad, arra nem várunk. Lásd rendõröket aki lerázza, bónuszt kap.

Hajrá!

<#banplz>

hasonló <#worship>

Más: Most megyek fel kocsikázni! Megtalálható vagyok: Dél-keleti világító torony. ott várok, úgy 10 percet
és megyek fel a golfpályára! Kocsi mind1! nem lesz száguldozás!! Aki unatkozik, az follow me 😄

Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"

jofer
Ez olyan akart lenni, mint az a szakállas vicc, hogy:

- Hogyan lehet órákig lefoglalni egy szõke nõt?
- Adj neki egy fehér A/4-es lapot, aminek mindkét oldalára az van írva, hogy: "FORDÍTS!"

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

jofer
Hogy én minden fotóba belepofázok... <#wow1>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

ChuckyHUN
wtf?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"

Péntek este 19.00 találkozás a Ducati szalon elött és onnan indulás a "DIVIDE TO RULE" Versenyre<#eplus2>

pxxl
az uccsó 3 az amikor Frenkyvel toltunk 2 napja 😄

All hail the double x!

pxxl

All hail the double x!

Látom siker<#vigyor>

pxxl

sry a sok noobság miatt 😊

All hail the double x!

Tegnapi gurulások!!

pxxl

All hail the double x!

Én ezt használom!Képfeltöltés Azt hiszem, hogy még Dante ajánlotta régen<#kacsint>

pxxl
extra.hu-ra egyenlõre nincs reg 😞 karbantartás miatt

All hail the double x!

Misi az ezredes
extra.hu-ra regizel feltöltöd ftp-n a képeket és belinkeled (szívesen)

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

pxxl
õõõ fakk a képekbe... -.- meg a 30 napos lineklési korlátba is :/

All hail the double x!

pxxl
áhááá drifting on a highway <#hehe><#csodalk>

All hail the double x!

Most kajálok és utána vagyok! De Towelie fönn van!

eddig sok a válasz <#szomoru1>

én is gurulnék ám....<#eljen>
Bentvagytok?<#fejvakaras>

Egy kicsit amíg jön a kaja!<#vigyor>

Misi az ezredes
Valaki jön krúzolni?

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Nem tudom, hogy jó helyen járok e? Ez a TDU topik<#fejvakaras><#vigyor>

Pepsi Twist
az én idõmbe ilyen sosem volt 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Misi az ezredes
most 11.-es vagyok és tudom h fizikából matekoznak is h tanár feltérképezze matematikai tudásuk hisz eléggé sok hasznát veszed a mateknak a fizikában!

Pepsi Twist
ja ok 😄

Misi az ezredes
Most még csak ismételnek!

Dante73
Van.
Belül...

jah amúgy azért nyomtam h válasz erre mert ezt is akartam:
Pepsi te 9. be már tudtad, hogy mi az a 1,256 x 10 a mínusz 6.-on.........

én is off kérdés!

Szerintetek a Pu*cin kívül van jobb hely???

aha... egyre jobb.... <#idiota>

Pepsi Twist
mittom én mivolt akkor kvantum fizika faszom...

somdav95
Pepsinek az agyát elvitte a sok pia..... <#zavart2><#vigyor>

atomfizikát jah.... <#idiota>

somdav95
Mi 4. be vettünk ilyen nyulas izéket xD . Most fizikábol étázunk, meg hasznos munka, meg befektetett, blablabla 😄 Nemnagyon szeretem a fizikát...

Falkon
Ez valami gyakorló feladat vagy mi

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Pepsi Twist
9. osztályba ilyen feladat? 😮 9. osztályba mi már atom fizikát meg mittom én milyen kínai szöveget tanultunk o.O

Falkon
nem 9.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)