Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudtok egy oldalt haonnan le lehet tölteni a játék kijátszását vagy pénzt/pénzkódot? Nem nekem kell, én rendes becsületes ember vagyok XD, de haveromnak nincs türelme!
Elõre is köszi!
TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...
TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...
Tényleg megveszem😊
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
<#kacsint>#kacsint>Lehet jönni!
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
1. A kérdést ki kell bõvíteni azzal, hogy milyen szügbe dobja el.
2. Dante az hülyeség, hogy másodpercenként 9,81 m, mert 1. nem egyenletes mozgásrtól van szó 2. a 9,81 az az, hogy lefelé mennyivwel gyorsul, hiszen hat rá 1 gravitációs erõ. 3. nem kell tudni az erõt 😄😄
3. MENJÜNK MÁ KRÚZOLNI EGYET 😄😄
TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy
All hail the double x!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
All hail the double x!
Szétcincáljam? Nem teszem.
De egy-két apróság.
Az volt a kérdésben, hogy számoljak a gravitációs gyorsulással, másrészt igenis, hat rá a gravitációs együttható. Ha nem hatna, simán elszállna a kocsi, amivel gyorsítasz. Sõt, mindannyian lebegnénk, a sztratoszférában.
Az adatok, amik kellenének a gyorsulás kiszámításához; Erõ, amivel az almát dpobom, (N), légellenálási együttható, (cw) gravitációs állandó, távolság, stb....
Reggel van még, kicsiot kimaradtam, most keltem, úgyhogy ennyi jut eszembe. De mind megbuktatok. Megtartom a 20 Millát.
http://www.freetvmaci.info/
All hail the double x!
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
All hail the double x!
All hail the double x!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
1. nem veheted figyelmenbe a gravitációs gyorsulást, mert nem elejted az almát, hanem dobod.
2. nem egyen vonalú egyenletes mozgásról beszélünk, hanem gyorsulásról.
3. hiányzik 1-2 adat. ha átlagos magasságot veszünk figyelembe, akkor kb. 170 cm magasságból indítod az almát, és az 80 cm-es magasságban ér célba, akkor a megtett távolság, nem 15 méter. 15.02 hogy pontosak legyünk 😊 azt udjuk, hogy a kezdõsebessége 0 m/s, de azt, hogy mekkroa sebességgel ér célba, nem. Tudjuk a távolságot is, amit 15.02m. Szintén nem tudjuk menyi idõ alatt ér oda és a gyorsulás is x...
gyorsulás:
a = (Vf - Vi) / t
ahogy Vi a kezdõ sebesség, Vf a "végsebesség", t idõ
amit tudunk:
a = (x - 0) / y
ebbõl semmire nem jutunk 😞
másik.
180 m/s az 50 Km/h ugyanis m/s és Km/h között 3.6 a váltószám. 180/3.6 = 50
jöhet a 10 milla. jah a bankámlaszámom: 11773487-00228093-00000000
köszönjük az együttmûködést <#hehe>#hehe>
All hail the double x!
Egyébként ha érdekel csak rá kattintasz a nevemre<#kacsint>#kacsint> És meg tudod ami érdekel<#eplus2>#eplus2>\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
INKÁBB A TOPICK TÉMÁVAL FOGLALKOZZUNK
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
1, Aki megmondja, hol tévedtem, kap egy pöttyös labdát!
2; Aki megmondja, hogy ez valójában hány km/h, kap egy másikat.
Ha valaki mindkettõt megaszongya, levezeti, 10 000 000 -ért bármelyik jármûvét átveszem.
Bónuszkérdés. Ez a sebesség elég;
a; Pistikének, hogy elkerekezzen a boltba,
b; Apucinak, hogy elgázolja a nagyit
c; A TGV-nek, hogy az 5. Taxi már ne hagyja le,
d;Egy ûrhajónak, hogy elhagyja a földet,
e; Egy ûrhajónak, hogy elhagyja a naprendszert.
Linket kérek a bizonyításhoz, az adott jármûvel, ujabb 10M-ért!
All hail the double x!
Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"
És még mindig van 3 almám...<#vigyor2>#vigyor2><#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota>
a két nyitott tetõs megapack-os...
sztem szép....
http://goo.gl/gd6Zi5
Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"
TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"
V rühes kutya= 15 m/s
s nyuszimuszi = x
s rühes kutya = x+100
v= s/t => t=s/v
t= snyuszimuszi/v nyuszimuszi
t= s rühes kutya / v rühes kutya
s rühes kutya / v rühes kutya = s nyuszimuszi / v nyuszimuszi
x+100 / 15 = x / 10
nos itt az egyenlet, aki legelõször levezeti annak postázok egy csokit 😊 és egy felvételi jelentkezési lapot Puskásba 😊)))
Dante neked pedig le kell írnod 100-szor, hogy nem dobálózunk almával és saját házi feladatot kapsz: ha egy almát a tõled 15 m-re lévõ Fundyhoz akarsz vágni mennyi kezdõsebességgel kell eldobnod ahhoz hogy a nemiu szervét találd el ( h=80 cm
TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...