Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atti12
lopjátok itt az ötletem 😛

És ez jóval elõttetek volt 😄

Dante73
Hallo Gagyi!

Mikor vége a festésnek, mindig felmutatja a hüvelykujját a szöszim. Most elrókázta magát...
Remélem, megfelel a kényes ízlésednek?!

http://www.freetvmaci.info/

Pepsi Twist
ZOMG ezt ujra köszi!

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pepsi Twist
"nyugisan" = 180mphel 😄

Dante73
Gagyi!
Este 9 körül fent leszel?

HUNMemphis
Igen van.A sziget belsejében van egy olyan autópálya amely 5-6 fokkal leejt.Azon maximálisan ki lehet huzatni.Tíltásig.
Különben én mint életben Pályára szoktam menni baromkodni.Forgalomba inkább nyugisan megyek.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

somdav95
Hát kár... 😞 De majd gyere ám vissza ha lesz net rögtön ! xD

Pedig ezt magadnak köszönheted!! Mert nekem az életben eszembe nem jutott volna rózsaszínûre festeni az autómat ha te nem harcoskodsz ellene<#vigyor>

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Pepsi Twist
kõtözzé 😊

Srácok fájó szívvel de egy idõre bucsút veszek a TDU közösségtõl, szombaton költözök és az új helyen nem tom meddig nem lesz net, ma este még kruzolhatnékom van ha valakinek van kedve, aztán holnap bombázom szét a gépet.

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

SiteDisagner
Ti merre szoktátok kihajtani a gépbõl a maximumot? Én általában a sziget észak-keleti partja mentén lévõ kb. 8 km hosszu egyenes szakaszon, ahol egy házad is, repülõtér is van, és utána nem sokkal a Lexus szalon. Esetleg ennél van jobb hely?

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

Dante73
Õõõõõ....
Bárki kérdezi, nem jártam itt.. Gagyi, pixx, stb nevû egyéneket nem ismerek. Nincsen is TDU-m. Soha nem is volt! Kérem kapcsolja ki!<#dumcsi>

pxxl
ez jobb kezes egér <#circling>

a két oldasó gombot a kisujjaddal nyomod?<#nyes>

All hail the double x!

Roger6
Az a baj, hogy nem vágom, melyik lányos autó, ami jól néz ki pinkben. Szerintem csinálok is egy új profilt Kitty néven, egy kis bögyös szöszkét tûsarkú üvegcipõvel! <#szeret> Fú, ez mekkora lesz! <#eplus2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

milk41
balkezesnek tûnik

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

pxxl
de elötte be kell szerezni egy ilyet:

- Másodpercenkénti mintavételezés: 40.000
- CPI: 1-3.200 (1 CPI-s lépésben)
- Gyorsulás: 20 G
- Érzékelõ sávszélessége: 16 bit
- Emelési távolság: 1,8mm
- Gombok: 5
- Vezeték hossza: 2 m
- Ajándék egérpad: Rózsaszín QCK
- Egérpad mérete: 300*215mm

és mindezt bruttó 21 480 Ft -ért <#eplus2><#eplus2>

All hail the double x!

pxxl
ok! veszek egy porschet vagyis RUF-ot <#rolleyes> aztán átküldöm pinkre, és mehetünk majd<#taps><#taps><#taps>

All hail the double x!

Végre valaki<#eplus2>Bátor!!!!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Roger6
Szerintem rendezzünk egy Hello Kitty pink krúzt. <#hehe>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

pxxl
háhááá most csengettem ki 3805 Ft-ot a megapack-ért<#hehe> jön is le mint a szél <#nyes><#nyes>

All hail the double x!

somdav95
swarowski gyémántokkal.... xD

Dante73
Kesztyûtartóban meg ott a Hello-Kitty-s vibri, mi?

Danténak<#eplus2> Kis Lexus kruz közben!

pxxl
jah hát akkor így problémás a dolog 😞

All hail the double x!

SiteDisagner
épp ez az, hogy nem. érteni értem amiket magyaráztok de megcsinalni nem nagyon tudom, de fõleg nem merem, nehogy mégnagyobb kárt tegyek😄 áh egye meg a fene, uj gép kell : DD

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

pxxl
rakd vissza alapra a procit, aztán ha úgy is szaraxik, akkor nézd meg a memóriákak, másik gépbõl cseréld le, hûtést mindenhol átnézni, rendesen forog-e a levegõ bennt. Más játékoknál is hasonló a történés?

All hail the double x!

SiteDisagner
Húzott procim van. Hát... beszélek szervizes sráccal h babrálgasson vele mert nem állapot. Addig játszom másik gépen, csak ott mediumon tudok csak:S na ez van.. Köszi szépen!

pointer4
Az a baj, hogy ismerni kéne az alaplapot, ramot, procit, hogy van húzva, ga van. Vagy ha nincs, akkor talán valamilyen szuperuninteligens intel gazdaságos üzemmór kavar-e be pl. Adni procinak ,ramnak, északi hídnak ....... feszt. Csak próbálkozás segít. Állítasz valamit, produkálod a hibát , ha nem jó akkor jön a köv dolog. Csak ebben az esetben a hiba produkálása nem 1xrû dolog. Elhúzódik....
SiteDisagner
és erre milyen megoldás van? - bocsánat de nem vagyok nagy zseni e téren :$

pointer4
Valami szépen lassan túlmelegszik, vagy csak éppenhogy elég feszt kap terheléses állapotára. és lassan kiütközik. Ezek a hibák a legbosszantóbbak.
LeWyTy
tõszavakban ,Innen,el,gyorsan,!

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Kexmesterhun
Íme demonstrálva a cheatelés elõnye és hátulütõje:

SiteDisagner
Sziasztok! Magam is játszom a játékkal, még elõrendelésben vettem eredetiben. Mostanában olyan problémám van, hogy 1-1,5 óra után egyszercsak szétakad a játék. Nem lefagy, hanem a kép olyan lesz mint egy betört tükör és megáll minden. Windowsba sem tudok kilépni. Ujratett, friss rendszernél is csinalja. Próbáltam radialenget is pedig. Mellesleg maxon jatszom de egy szikrányi akadás nincs. Videokartyam is teszteltettem szervizben de ott tökéletesen teljesített. Esetleg driver, v beállitas hiba?:S vmi progi kéne rá? hát én nem értem... segitseget köszönöm elõre is!

pxxl
csak azért hogy hozzak egy kis színt a fórumra <#eplus2><#eplus2>

Mellesleg megvehetõ a "piacon" potom 10 milla, ha valaki ilyen unicumra vágyik, ne habozzzon <#vigyor5><#vigyor5> amúgy is fogytán a pénzem <#beka2>

All hail the double x!

Dante73
Üdv itthon...<#wave>

Magam is hasonlóképp vagyok. Bár a fórumot olvasgattam, valahogy nem nagyon voltam a szigeten... Mostanság kissé aktívabb vagyok, de még van hová fejlõdni! Krúz egyenlõre nem nagyon van, (ill ÉN nem tartok) de sok itt az új arc, nem maradsz kíséret nélkül!
De, ha gondolod, valamelyik délután, összefuthatunk....

National Geographic
2008.október 8.
22.00 Gyáróriások II: A Corvette Z06
A sorozat azokba az üzemekbe kalauzolja el a nézõket, ahol korunk legmodernebb technikai csodái születnek, és ahová közönséges emberi halandó másként nem nagyon juthat be... A Corvette Z06-os majd szétrobban a belepréselt 505 lóerõtõl, s 320 kilométeres óránkénti végsebességével a valaha épült legyorsabb Corvette-jének számít. A filmben a kentucky-i Bowling Greenbe látogatunk, ahol a világ egyetlen olyan gyára található, ahol a semmibõl 36 óra alatt kulcsrakész állapotba hoznak egy Z06-t! Sokat elárul, hogy a sportautó gyártása során felhasznált nyersanyag techológiailag még a versenyautók alapanyagánál is fejlettebbnek mondható; ha pedig mindehhez még azt is hozzávesszük, hogy minden egyes Z06-os motorját kézzel szerelik össze, és a jármû megtervezésekor az ultraalacsony tömeg elsõdleges szempont volt, nem túlzás azt állítani, hogy a Corvette Z06 a sportautók világának egyik megkerülhetetlen szereplõje…
Memphisboy...Csak neked

Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"

pointer4
Az is tökeletes, nagyon sokmindenhez (pl TDU), talán csak helikopter szimnél lenne kevés , ha az oszlop mögé akarsz benézni. 😄 pl így
[HUN]FaTaL
Welcome back 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

jofer
Nekem csak 1 ledes van, de tökéletesen mûködik! Igaz elég kezdetleges megoldással rukkoltam ki, de a cél az volt, hogy sikerül-e megvalósítanom! Nagyon nagy filing!

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Képek:

Kicentiztük.... Thx Enjoy<#worship><#taps>

Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"

gabi89
Na remélhetõleg újra visszatérek a szigetre 😊 A játék elejétõl kezdve szinte itt vagyok online bár az utóbbi fél évben eltûntem ,de megint kedvet kaptam és idõm is engedi manapság 😊
Jó látni,hogy pár régi ismerõs még jelen van (Kamehame klubbol is)
Ha lesz klub tali esetleg Dante vagy alapból csak krúzt szerver valaki hívjatok engem is 😛

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

pointer4
Hát három 😊 Bár ahogy nézem a 6DOF-ot TDU ponnt nem támogassa, csak fel-le jobbra balra tudok elfordulni. Közelíteni, emelkedni, dõlni nem megy 😊 A lényeg megvan 😄
jofer
Hány ledes verzió?

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

pointer4
Viszont a Freetrack remekül mûködik a játékba, igazán isteni körbenézni a sarkon , meg az autoban 😄
Megvan a megoldás... olvasgatva a fórumot kikapcsoltam a közúti forgalmat próbaképp... "Traffic mappa átnevez"... visszakapcsolva semmi baja a játéknak...

[Gigabyte UD3 // Intel I5 3,6 GHz // Sapphire Radeon HD4850X2 // 4 Gb DDR3 //2X320Gb Sata] TDU Nick: Crampus[HUN]

somdav95
Hát igen... Atari.... xD

Nekem itt azt irja az utoval felfedezettre hogy 2milliárt560ezer valamennyi 😄

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

somdav95
TDU bug...

LeWyTy
uhhh!
2,5 szigetkör egy vadidegen, állítólag japán taggal...(Sk8-Lime)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

pointer4
Igen igen, ez az, majd akkor megpróbálom más sorrendbe felpakolni.
Engem inkább az zavar, hogy autopálya kellõs közepén mééér áll a marha 😊 belsõ sávba.