Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor vége a festésnek, mindig felmutatja a hüvelykujját a szöszim. Most elrókázta magát...
Remélem, megfelel a kényes ízlésednek?!
http://www.freetvmaci.info/
Különben én mint életben Pályára szoktam menni baromkodni.Forgalomba inkább nyugisan megyek.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
Bárki kérdezi, nem jártam itt.. Gagyi, pixx, stb nevû egyéneket nem ismerek. Nincsen is TDU-m. Soha nem is volt! Kérem kapcsolja ki!<#dumcsi>#dumcsi>
a két oldasó gombot a kisujjaddal nyomod?<#nyes>#nyes>
All hail the double x!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
- Másodpercenkénti mintavételezés: 40.000
- CPI: 1-3.200 (1 CPI-s lépésben)
- Gyorsulás: 20 G
- Érzékelõ sávszélessége: 16 bit
- Emelési távolság: 1,8mm
- Gombok: 5
- Vezeték hossza: 2 m
- Ajándék egérpad: Rózsaszín QCK
- Egérpad mérete: 300*215mm
és mindezt bruttó 21 480 Ft -ért <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
All hail the double x!
All hail the double x!
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
All hail the double x!

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
All hail the double x!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Mellesleg megvehetõ a "piacon" potom 10 milla, ha valaki ilyen unicumra vágyik, ne habozzzon <#vigyor5>#vigyor5><#vigyor5>#vigyor5> amúgy is fogytán a pénzem <#beka2>#beka2>
All hail the double x!
Magam is hasonlóképp vagyok. Bár a fórumot olvasgattam, valahogy nem nagyon voltam a szigeten... Mostanság kissé aktívabb vagyok, de még van hová fejlõdni! Krúz egyenlõre nem nagyon van, (ill ÉN nem tartok) de sok itt az új arc, nem maradsz kíséret nélkül!
De, ha gondolod, valamelyik délután, összefuthatunk....
2008.október 8.
22.00 Gyáróriások II: A Corvette Z06
A sorozat azokba az üzemekbe kalauzolja el a nézõket, ahol korunk legmodernebb technikai csodái születnek, és ahová közönséges emberi halandó másként nem nagyon juthat be... A Corvette Z06-os majd szétrobban a belepréselt 505 lóerõtõl, s 320 kilométeres óránkénti végsebességével a valaha épült legyorsabb Corvette-jének számít. A filmben a kentucky-i Bowling Greenbe látogatunk, ahol a világ egyetlen olyan gyára található, ahol a semmibõl 36 óra alatt kulcsrakész állapotba hoznak egy Z06-t! Sokat elárul, hogy a sportautó gyártása során felhasznált nyersanyag techológiailag még a versenyautók alapanyagánál is fejlettebbnek mondható; ha pedig mindehhez még azt is hozzávesszük, hogy minden egyes Z06-os motorját kézzel szerelik össze, és a jármû megtervezésekor az ultraalacsony tömeg elsõdleges szempont volt, nem túlzás azt állítani, hogy a Corvette Z06 a sportautók világának egyik megkerülhetetlen szereplõje…
Memphisboy...Csak neked
Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Kicentiztük.... Thx Enjoy<#worship>#worship><#taps>#taps>
Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"
Jó látni,hogy pár régi ismerõs még jelen van (Kamehame klubbol is)
Ha lesz klub tali esetleg Dante vagy alapból csak krúzt szerver valaki hívjatok engem is 😛
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
[Gigabyte UD3 // Intel I5 3,6 GHz // Sapphire Radeon HD4850X2 // 4 Gb DDR3 //2X320Gb Sata] TDU Nick: Crampus[HUN]
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
2,5 szigetkör egy vadidegen, állítólag japán taggal...(Sk8-Lime)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?