Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt teszteld le a neten a konfigodat, hogy egyáltalán elfutna-e rajta: Itt!
Lenne 1 problámám és szeretnék segítséget kérni!Ma feltelepítettem a játékot és gondoltam kipróbálom.El is jutottam addig,hogy teszteljem le a vásárolt kocsim.De az után semmi sem történik,amint belépek oda.Valakinek ötlete,hogy mi baj lehet?
Van egy másik kérdesem is:) Nekem még AGP portos videókarim van.Azt szeretném kérdezni,hogy ha lecserélném másik AGP-sre,ki milyet tudna ajánlani?Köszönöm elõre is a válaszokat.Sziasztok
Kajakra mintha egy 70-es évek beli Ferrari újságból szedted volna elõ.Elismerésem!
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

\"Erõmûvem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
van a játékhoz valami carpack, amiben van bmw?
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
Remélem lesz még lehetõség a jövõben hogy együtt toljuk!
Üdv: shotgun
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
ez a zsír <#ravasz1>#ravasz1><#ravasz1>#ravasz1>

All hail the double x!
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
All hail the double x!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
Ma HC-s krúzt valaki szervez? Mondjuk mennék én a simára is.<#vigyor5>#vigyor5>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Nem lesz új patch a játékhoz?
Mert eddig egyet dobtak ki oszt azóta szevasz.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
http://www.freetvmaci.info/
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Én, csak megmutattam, hogy ha már pink, akkor legyen pink.... Direkt a Te kedvedért, lásd, mennyire jó arc vagyok....
Egyébként, szerintem ezt a témát vagy hagyjuk abba, vagy nevezzük át a topikot Barbie-Hallo Kitty-TDU klubra...<#banplz>#banplz>
http://www.freetvmaci.info/
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Különben kafa képek Dante! Playmate nyuszi ûl a fûben fûbe.......mindenki eldönti mit csinál<#vigyor5>#vigyor5>