Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Higany
Ennyi eszed van. AGP-s videókártyával+Vistával ezt a játékot játszani? <#wow1>
Itt teszteld le a neten a konfigodat, hogy egyáltalán elfutna-e rajta: Itt!

Vagy az nem lehet,hogy a 128Mb-os karim kevés neki?Windows Vista Ultimate van fent sp1-el,2 Gb RAM.

At nem lehet,hogy sérült lenmezt kaptam.Mi a francnak akarnálak átvágni?Ez olyan piti összeg már erre a játékra,hogy nem érdemes letölteni....

[HUN]FaTaL
Persze :DD

Fõleg, hogy a problémád crackhiba...

http://goo.gl/gd6Zi5

Szia!Eredeti a játék!!!Ma vettem.576-ban.

[HUN]FaTaL
Az a probléma, hogy nem eredeti a játék.

Sziasztok!
Lenne 1 problámám és szeretnék segítséget kérni!Ma feltelepítettem a játékot és gondoltam kipróbálom.El is jutottam addig,hogy teszteljem le a vásárolt kocsim.De az után semmi sem történik,amint belépek oda.Valakinek ötlete,hogy mi baj lehet?
Van egy másik kérdesem is:) Nekem még AGP portos videókarim van.Azt szeretném kérdezni,hogy ha lecserélném másik AGP-sre,ki milyet tudna ajánlani?Köszönöm elõre is a válaszokat.Sziasztok

HUNMemphis
Baromi jó képe lett!
Kajakra mintha egy 70-es évek beli Ferrari újságból szedted volna elõ.Elismerésem!

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

SiteDisagner
Saját kép, új autó:)

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

Bocs, nem olvastam utánna ha esetleg már votl mrá. CSak annyit kérdeznék, hogy itthon kapható-e a Car Pack-kal együtt a játék, vagy külön a CAr Pack?

lehet, de a nevedbe legyen benne hogy :D

Gollo
Hy csak pár kép ^^

\"Erõmûvem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

Higany
Köszi a gratulához! Még nem tudom, hogy mi legyen a Nick nevem, de asszem Mercury001 lesz. <#papakacsint> Majd késõ du. vagy este feltelepítem a játékot. Mert tegnap nem sok idõm volt ilyenre. Utána majd még tuti fogok tõletek kérdezni dolgokat. Multiban még nem játszottam vele. Multiban lehet irogatni egymásnak, esetleg beszélni is? Köszi! <#worship>

nincs

helló
van a játékhoz valami carpack, amiben van bmw?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Nagyon jó volt!! Én is köszönöm mindenkinek!!<#kacsint>

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

bulba
Köszi a játékot mindenkinek aki ott volt tegnap este, és bocsi a szarakodásért (nem mindig volt autóm, kilépegetett stb).
Remélem lesz még lehetõség a jövõben hogy együtt toljuk!

Üdv: shotgun

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

pxxl
hehe rádvertem pár mp-et <#buck><#hehe>

ez a zsír <#ravasz1><#ravasz1>

All hail the double x!

Kexmesterhun
sorry hogy nem mentem a mercihez, vártam ott össz 20 percet de nem jött senki, de ha gondolod ma randizhatunk valahol

Gratulálok! Üdv a szigeten<#integet2> Nick neved?

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Higany
Juhhé! Meghozták az eredeti játékomat! Majd lehet kérek ám segítséget tõletek a netes játékhoz, mert csak offline játszottam még a játékkal! Szevasztok és jó hétvégét mindenkinek!

pxxl
<#kuss><#kuss>

All hail the double x!

pxxl
start...merci szalon elé :)

All hail the double x!

pxxl
fél óra kb és megyek<#papakacsint> majd írok ide a indulok...

All hail the double x!

Kexmesterhun
nincs valaki fent éppen? merci bolthoz jöjjön már el... vissza kellene vennem a friend listbe az embereket, mert mint mondottam elveszett az összes mentésem és újrakezdtem<#worship>

pxxl
<#wow1><#finom> naggyonzsír <#taps>

All hail the double x!

Pepsi Twist
nah ha ez kész lesz asszem elmegyek vele pár körre :D

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

0.o

pxxl
ezen már nem kell sírni. :) éljen a megapack <#ravasz1>

All hail the double x!

SiteDisagner
gondolom....

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

pxxl
jah szegény fû...<#shakehead><#ejnye1>

All hail the double x!

pxxl
de majd lesz a TDU2 godnolom <#hehe><#hehe>

All hail the double x!

HUNMemphis
Pedig ha elvonatkoztatsz a kocsi színétõl akkor hangulatos kép.Élénk színes és éles.Nekem akkor is tetszik. 5-ös!
Ma HC-s krúzt valaki szervez? Mondjuk mennék én a simára is.<#vigyor5>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Sziasztok.
Nem lesz új patch a játékhoz?
Mert eddig egyet dobtak ki oszt azóta szevasz.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Kexmesterhun
derossz, ezen sírtam:

Moci az isten<#eplus2>

Kexmesterhun
elveszett az összes mentésem :( újra fogom kezdeni az egészet majd aki t ismertem találkozóhelyet mondjon hogy meglegyen friend listen

Roger6
Akkor nem lesz Hello Kiity Club vaze? <#rinya> Najóvan...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Dante73
Oh de rendes! Köszönöm szépfiú!!!<#nevetes1><#taps>

Most már én is...

http://www.freetvmaci.info/

jofer
Gyere vissza játszani! Fent várlak!

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Abba hagytam<#wave> Mert tényleg csúnyák!!!!

A melegek színe nem a szivárvány<#rolleyes> Egyébként nem ez a kedvenc színem ezért csak a számonra kevésbé kedvelt kocsikat festem erre a színre<#kacsint> Dante miatt<#crazya>

Dante73
Nem kell a porhintés.... Valld csak be nyugodtan, minden verdád pink, esetleg rózsaszín, csak szégyellsz vele talikra járni, ezért átfested elõtte, de nem érzed benne jól magad.
Én, csak megmutattam, hogy ha már pink, akkor legyen pink.... Direkt a Te kedvedért, lásd, mennyire jó arc vagyok....

Egyébként, szerintem ezt a témát vagy hagyjuk abba, vagy nevezzük át a topikot Barbie-Hallo Kitty-TDU klubra...<#banplz>

http://www.freetvmaci.info/

jofer
Én mondtam neki, hogy ne csinálja... Elhatárolódom tõle! <#idiota>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

[HUN]FaTaL
Buzik e vagytok?

Vettem egy Lexust és Ferkével el gurultunk tuningolni és persze Dante kedvenc színére festeni<#eplus2>

No tehát! Este 19.00 találkozás most már tanulva a múlthetibõl!!! Az ÉSZAK-KELETI EUROPIAN CLASSIC autó szalonnál!! Ott legfeljebb 10percet várunk és indulunk a DIVIDE TO RULE versenyre! Ami az északi golfpályához vezetõ útnak az elején van! Ott már nincs várakozás! Belépek és csinálok egy JELSZAVAS versenyt! A jelszó:phhu!!! Aztán odabent már tudunk dumálni és látjuk is egymást :D Mert múlthéten a ducati szalon elõtt a fele csapat nem látta a másikat! Kezdés "G" kategóriás kocsikkal!!

Ne haragudj, de én csak itt a boltban játszom otthon nem! Ezért csak kb:09.00-tól 18.00-ig vagyok fenn<#szomoru1> Kivéve a péntek estét!! De olyankor versenyt szervezek<#kacsint> De ezeket a képeket már büntetni kéne <#vigyor>

gabi89
Ez jó <#hehe><#hehe><#nyes>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

HUNMemphis
Ez igaz! <#hehe>
Különben kafa képek Dante! Playmate nyuszi ûl a fûben fûbe.......mindenki eldönti mit csinál<#vigyor5>