Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falkon
Audi A3 piros
1 km

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Falkon
ÁTvertek ilyen autók nincsenek a pack-ban
* Alfa Brera
* Audi RS4 quattro Saloon
* Audi S6
* Chrysler Crossfire SRT-6 coupe
* Chrysler Crossfire SRT-6 Roadster
* Dino 246 GT
* Dodge Challenger RT
* Dodge Charger Super Bee
* Dodge Viper SRT-10 coupe
* Edonis
* Ferrari 250 GTO
* Ferrari 308 GTS Quattrovalvole
* Ferrari 512 TR
* Ferrari 612 Scaglietti
* Ferrari Challenge Stradale
* Ferrari F40
* GM (Cadillac) Cien Concept
* GM (Cadillac) CTS-V
* GM (Chevrolet) Corvette C1 1957
* GM (Chevrolet) Corvette C6 Convertible
* GM (Chevrolet) Corvette Stingray Convertible 1971
* GM (Saturn) Curve Concept
* Holden Efigy Concept
* Kawasaki Ninja ZX-12R
* Koenigsegg CCR
* Lamborghini Countach 25th anniversary
* Lamborghini Gallardo Coupe
* Lamborghini Murciélago Roadster
* Lexus GS 450h
* Lexus IS 350
* Lexus LS 460 L
* Lexus LS 600h L
* Lexus SC 430
* McLaren F1 GT
* McLaren F1 LM
* Mercedes CL CLK GTR
* Nissan Skyline GTR R34
* Noble M400
* Pagani Zonda C12S Roadster
* RUF RGT
* RUF RK Spyder
* RUF Rt 12
* RUF Rturbo
* Spyker C8 Spyder
* Spyker C8 Spyder T
* TVR T440R
Ezek vannak

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

drot
kár pedig jó kis kocsik lennének pl az a4 eléggé érdekelne:S:S:S most ez engem is elkezdett érdekelni HOL VANNAK EZEK A KOCSIK VÁÁÁ

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

w77d
pedig de jó lenne 😊

drot
gondolom ha senki se találja õket köztük énsem akkor gondolom nincsennek benne nemtom

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

w77d
nna most engem is kíváncsivá tettél, mert én sem találtam ilyen kocsikat!!!! Valaki?

A keresett jármûvek:
Audi A4 Touring Car, Cadillac Sixteen, Ferrari Dino 246 GTS ( vigyázzatok, mert GT is van), Lamborghini Diablo GT, Nissan 350Z Roadster, Pontiac Solstice, Triumph Daytona 995i.

Elõre is köszi a segítséget.

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

Sziasztok, lenne egy problémám!
Az van, hogy megvan a megapack a játékhoz, minden új autót megtaláltam 7 db kivételével.
Tudnátok segíteni?

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

w77d
ez dúrva.... bázz mik vannak ebben a játékban, új lopakodó rendõrautó XD

Mond a pontos típust, szint és kilométert!<#kacsint>És az árát! Meg látom, mit tehetek!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Falkon
Az a helyzet hogy mindenkinek aki itt meghirdette a kocsiját megvettem ,de most elfogyott a pénz<#fejvakaras>

Falkon
válasz erre :#63118

Falkon
aham<#nyes>

Kéne a pénz mi??<#bohoc>

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Falkon
Sziasztok!
Valamelyik tdu-s haverom nem akar pár autót venni tõlem?<#idiota>
köszi üdv

drot
kawasaki ninja zx12-r csak carpackal van

Hoffi
Ez milyen motor?? Mer én nem találom a játékban

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

somdav95
Memph nézd meg ezt !

somdav95
Tudtam én xD Amúgy a bug-ra én nemtudok megoldást...Nekem csak azt mûveli hogy elém rakja a kocsikat, de az szerverhiba.... Én a Ram-ra tippeltem eddig, dehát ahogy nézem a konfigos, akkor ezis bukott..

igen, fenn vagyok. Vagy 4 éve 😄

TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...

Háát, majdnem 40km elvini A-ból B-be, hát naná, hogy 20 km-nél belemegyek 1 ilyen tetves láthatattlan rendõrbe... :S

TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...

somdav95
Te ugye fentvagy carstyling-on?? Vagyis nézelõdök arrafele néha, és mintha ... De nembiztos 😊

pointer4
Én is csak amióta újra szerettem volna játszani, állítólag csak bizonyos hardware elemekkel, de azt nem tudják mivel. <#szomoru1>
hja, én is 2 benyás után most vettem 1 tdci-t, hát hmmm... lehet nem megy úgy mint gondolnám, de élvezetre <#buck><#eljen><#worship>
Éjs ha megen benyásra térnék vissza, az fix hogy túrós lesz<#vigyor1> Tényleg Focus ST dezign nincsen?

Roger6
<#vigyor>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

de attól is jobb amikor az 1200-as zsiga, 16 literes fogyasztás mellet, olyat visszaszív, hogy szétnyomja a kipuffdobot <#boxer><#mf1>

Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"

Roger6
Hát igen, a dízeleknek van ilyen tulajdonságuk. Mindezek ellenére imádom a benzines autókat, amikor pörögnek 5 ezer felett! Nem beszélve a motorokról, amikor 12-13 ezret forognak (600 ccm-esek esetében 15-17 ezer)! Minnyá elélvezek tõlük! <#mf1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

A "mi" 2.9-es TDi gépállatunk 8 lötyivel gurul... Jó tudom, tudom.... Teljesen más a diesel... De akkora nyomatékot kínál...pffff... 80-ról 140-re 3-4 msp... 5.-be.... Ennek odalépsz alacsony fordulaton, akkor is lapulsz az ülésbe mint ha muszály volna... a Benzines... 5-ezres fordulaton éledezik 😊

Én maradok a jólbevált TDi nél 😊

Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"

w77d
érdekes eddig én még nem találkoztam ezzel a buggal...

Ha valakit érdekel szerda este 19.00 RUF RT12 túrát szervezek! RUF szalon elöl indulunk!

Roger6
Ok király, megbeszéltük. <#integet2>

pointer4
Mert bugos a játék, az a 4 rendõrautóból az 1ik, ponnt a láthatatlan. Million Dollar race ?
totti10
hi

az miért van hogy megyek az uton egyszer csak belemegyek vmi láthatatlanba (semmi nincs elõttem) és elkezdenek körözni a rendõrök????

hajrá,lilák!

ladics
off/ off

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

ladics
off/ off

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

ladics
Testament rec - vérvonal
Valhogy eltudnád küldeni ha meg van?:] 100 hála thx!

(használom a nagybetüket)

ladics
Testament rec -hez van közöd vagy csak fan vagy?
Mert kéne egy két szám :]

ladics
van bõr a képemen,csak figyelj az általánosítás mindenkire kihat oké akinek nem inge ne vegye magának felkaptam a vizet ez van...én is tok ám ultrakirályjófejlenni csak még nem ismersz de ezek után biztos hogy ne héz lesz odáig,bár nem itt van a haveri köröm de itt is tisztelem az embereket aki persze megérdemli .Valamilyen szinten probáld úgy felfogni hogy I'm sorry de ne nagyon....
komprende?😊
konflikt evvel letudva viszály elásva irány az aszfalt:]

drot
egy lambos köcsög XD de épp elindítottam és mit látok 180ig felvitt 0.01 s alatt hát mondom lolXD

cicai
kiment beléd hátulról?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

drot

Na ezt csináljátok utánam XD

Roger6
Hát te igen hülye vagy b+! Épp az elõbb írtam, hogy nem rád mondtam a tizenéves köcsögöket. Nem tudom neked jobban elmagyarázni, ha nem fogod fel, akkor írj a tanárnéninek egy levelet, aztán levezeti neked kétismeretlenes egyenletben. De abból ugyanannyit fogsz érteni, mint ebbõl. Többször nem mondom el, nem rád értettem. Aki apuci/anyuci kocsikájával jampizik a városban este fullra feltolt napszemüvegben,na az ilyenekre értettem, meg a sok menõ csávóra, akik miatt egy csomó baleset van az utakon. Ha egy ilyen kis köcsög bármiféle bajt okozna bármelyik családtagomnak, az tuti, hogy ráhajtogatnám a kibaszott autóját. Vili? Ezt felfogod? Vágod? Érted? Ezt sem tudom egyszerûbben elmagyarázni. És az írásjelek meg a nagybetûk azért vannak, hogy használd õket bazdmeg. PepsiTwist-nek ezt elnézem, mert feljutott a faszfejkirályság dobogójára.

Ha ezek után is megkérdezed, hogy: na akkó mivan-e, akkor nálad valami nem stimmel. Ha esetlegesen felfogtad volna azt, amit írtam, akkor jelezd vissza, hogy: ó tényleg, ne haragudj elolvastam, és rosszul értelmeztem (már ha van bõr a képeden).

Pepsi Twist
nekem pl hátra (ismerõssel) nem tudtam elintézni a kristálylámpát... csak a sötétített lámpát... de azt is épphogy... az meg nem kóser hogy szériaként viszed mûszakiztatni aztán otthon meg összerakod... mert akkor meg a rendõr basz meg...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pepsi Twist
ezeknél az autóknál nem azt kell nézni hogy hogy néz ki... hanem azt hogy hány éves mennyit ment és ki ment vele meg persze a szervizelést... ezeknek mindnek visszatérõ hibái vannak... és igen... erre te sosem fox mûszakit kapni ha nincs ismerõsöd... mert már minden kis apró tuningra már mûbizonylat kell... avagy kpm engedély

Pepsi Twist
az a baj hogy így ezeket nem lehet megnézni rendesen... ezeket ki kell próbálni meghallgatni a motort benézni a kocsi álá hogy mi rohad és mi nem... haverom BWMje is full faszán néz ki de az egész kocsi alja rohad... és õ is teljesen rendesen vigyáz rá...

Mellesleg ha mûszakiztatáshoz nincs protekciód, akkor felejtsd el. Ezt az autót nem engednék már át, hacsak nem tudsz feketén intézni... Nagyon rászálltak erre a témára, nemtom mér baj, hogy vki szépíti az autót <#szomoru1><#shakehead>
Ja, haverék nem ismerik, nincsa a calibra klubban. de ez asszongya nagyon jó állapotban van, ezt ajánlják. És ismerik is. Bár ez már V6... <#idiota>

vidd vissza a bótba...

tsarffi
Hello! Nem akarja esetleg vki eladni az eredeti serial-ját? Vagy nem tudja vki honnan tudok szerezni a bolton kívül? Megvettem a játékot de nem volt benne a kód:S

Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;

Ezzel azért vitatkoznék! Én úgymond benne vagyok a tuningban, 2ik autómat építem, és sok haverom is! Rengeteg találkozóra, kiállításokra járok, és azért aki épít 1 autót, az vigyáz is rá! És nem hajtja! Persze nem mindig rajtunk múlik sajnos, nyáron utol is ért engem álló helyzetben 1 mami minimum 60al... több mint másfél tonnás autóm van, és lejtõn tapostam a féket, de mégis akkora erõvel jött nekem, hogy nekilökött a haveromnak. Épp autós találkozóra mentünk, haveromnak 2 napja lett kész az 1edi airbrush festés autóján, gondolhatjátok mennyire örültünk. Lényeg a lényeg, Memphis, van calibrás span, rákérdezek ismeri e, és tudja e az elõéletét...

nekem meg egy bukólámpás hacsi, pedig tudom hogy nagyon-nagyon megszívatnám vele magam, de mégis annyira kéne :/