Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megoldottam

TDU:Kamarov:HUN

Csá all. Mi lehet a probléma, ha kiirja hogy frissitenem kellene a TDU-t? tudtommal az 1.66a a legfrissebb de szóljatok ha tévedek. kössz elõre is

TDU:Kamarov:HUN

de ez McLaren F1-re megy -.-"

és különben se szójjá be xD

DJ Skyline
kár hogy soros hatos van a képen 😊 M3-ban soha nem volt V12, pláne nem az E46-ban. V12 a 7-es, 8-as szériákban van. M3-ban sor 4 (E30 M3), sor 6 (E36, E46), V8 (E92-ben pl)

w77d
kösz haver <#worship><#eljen>

Nézd meg a pénztárcád<#kacsint>A házadban!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

kösszönõõm! Akkó ma gyakorlok picit<#vigyor3>

TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...

w77d
nna föltettem egy gyönyörû bársonyfehér SLR-t potom 10misiért. Hihetetlen vétel csak most csak Önöknek XD
õt kell keresni:

a képen lévõ ár megtévesztõ lehet, az a hozzá rendelhetõ SLR emblémás golyóstoll ára XD

Megvéve!<#kacsint> Holnap este RUF RT12 túra!!!!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

w77d
nekem bejön...

Hoffi
csak nekem nem jön be az off spam topic?

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Falkon
http://members.chello.nl/~a.hitman/shifter.htm
Ez alapján csinálom
Veszek egy joypad-ot meg 8 db mikrokapcsolot és össze rakom

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Falkon
Próbáld meg repülõ joystickkal
Veszel egy usb-s force feedback-es joyt progit küldök azt már lökheted
Igaz csak 5+R van benne

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

hali valaki nemt tud egy olcsó f-es verdát?

TDU nick:Ph3t1 {HUN}

szép a modell csak sajna nálam ilyen rondán megy a játék -.-

fraps megint ront a képminõségen.. :/

Atti12
hát ez elég low poly 😄

Kexmesterhun
jóformán aznapi játékom 😄 nulláról kezdtem kb 10 körül, aztán estére már megvolt a champion... nem túl bonyolult csak 10 versenyt nyomtam le, a pontokat inkább vásárlós dolgokból szerváltam 😊

Pepsi Twist
milkatehéncsoki

megcsináljuk szerda délután a FAQ-ot?

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

hehh... az én kék TTm, 82,5 Km- el meg senki se veszi meg már 1 hete 2 miska 8ezeré<#gonosz1><#vigyor5><#idiota> Ez most nagyon látszik, hogy célzás akart lenni?<#vigyor3>

TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...

[HUN]FaTaL
Nekem nincs kedved csinálni egyet?😄 Szeretnék H váltót de ezért nem veszek egy G25-öt mert a mostani kormányom is megfelel csak egy H shiftert is akarok és akkor király lenne 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Ez az utolsó x-box packban van, ami pcre sosem jelent meg sajnos 😞 Pedig diablo gt-t akarok!:/

http://goo.gl/gd6Zi5

Falkon
Az jó

Nagy feszültségû villamosgép/készülék szerelõ; Elektronikai mûszerész a szakmám 😛😛

Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"

Falkon
Õszi szünetbe csinálok egy h-shifter-t<#banplz>
Remélem sikerülni fog<#idiota>

HUNMemphis
Nem baj.Azért köszi szépen.
Persze én is azon gondolkozom hogy láttam egy szûzet is olcsobban.Majd meg is keresem.
Igen én szeretném majd finoman tuningolni az izlésem szerint.Mert Pepsinek igaza van abban hogy akkor elmondhatom "Ez az én autóm".
Messze van még a kocsivásárlás de nem árt nyitott szemmel mászkálni.
Azért köszi a tanácsokat. <#worship>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Falkon
Azt a megmardt audimat megveszed?<#puszi>

Pepsi Twist
na majd én veszek tõled 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

fogd a kulcsod, menny le az autódhoz, azt nosza.. :p

Sajna este nem vagyok! Csak szerdán! Viszont akkor lehet jelentkezni a RUF RT12 túrára<#vigyor> Ragd fel tradéra és holnap megveszem, ha írsz pontos színt, kilométert, gyártmányt és árat!

Falkon
Köszi szépen<#vigyor4>

w77d
akkor estefelé vehetnél tõlem is egy széép SLR-t mondjuk 10 milláért 😄

w77d
de jó verdákkal autózni meg szeretnék XD

somdav95
Egyszerû... Ne költs 😊

Én nem tok semmit sajna! De már annyi pénzem van és nem tom mire költeni<#szomoru1>

Az egyik meg véve<#kacsint>Remélem a tiedvolt<#crazya>

w77d
honnan van ennyi léd??? esetleg ha tudsz múködõ trainert elküldhetnéd privátban ha akarod, mert nem tudok sokat játszani és így szinte mindíg pénzhiánnyal küzködök 😞

Falkon
2db raktam fel
Pontosan :1km van benne

Biztos, hogy 1km van benne?? Fontos a pontos km! Mert nem biztos, hogy a tiedet veszem meg!

w77d
ennyiért ki veszi meg?????

Falkon
$9.999.990

Falkon
jah bocs rakom

ÁRA??????? Ott vagyok a traden és csak egy 1km-es van az is 30000ért!

Hát pedig a Diablo érdekelt volna (nem mintha a többi nem:-D ), azért köszi.
Elvileg vagy még ma, vagy holnap kidobok egy listát az autókról kategóriánkénti különválasztással (ár, teljesítmény, végsebesség, gyorsulás). Volna rá igény?

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

Falkon
Bocsi a duplázásért
Tudom még akkor beszéltünk amikor csináltad a jogsit

Falkon
Milyen motor?

ChuckyHUN
2001es Derbi Senda SM (50cc)
pont 2 hete van jogsim és kb 6.5 éve motorozom😊))

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Falkon
Milyen motor?

Falkon
Az fasza

ChuckyHUN
http://fiftyspeed.hu/forum/index.php?topic=30.msg2746#msg2746
légyszi olvassa el mindenki, és figyeljetek...

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...