Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
All hail the double x!
win install wft:
frissítés telepítése megállt,mert ki kell kapcsolni a telepítõt a folytatáshoz...<#falbav>#falbav><#worship>#worship><#guluszem1>#guluszem1><#nyes>#nyes> májkroszoft powa <#mf1>#mf1>
/off
All hail the double x!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
na ez ikszdé xd gogliban talátam
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
ja... de azé me sedópapi nem normális...
amúgy rohadjá meg milyen konfigod van és akkor nincs kennyére pézed? aha persze 😄 én meg a mikulás vagyok xD
Ettõl énis beszartam volna xd
Pepsi utánad meg akkor ilyen ment 😊
Láttam az egyik képen hogy hummert is lehet beletenni,nem tudja valaki elküldeni a linkjét ahonnan le lehet tölteni?
TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...
Jól néz ki azé a Skoda Octavia RS
Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"
Na, uj hibával találkoztam(nem biztos hogy az, de mindenesetre én annak mondom)
Szóval, amikor be akarok jelentkezni TDU Online-ba akkor kiirja hogy:Failed to connect to the TEST DRIVE Server. Please Check your network status and try again.
nem hiszem hogy az én netemmel lenne a baj, de már fél 2 óta ugyanezt irja, akárhányszor megpróbálom.
Régen még müködött és nem irta ki, azóta uj gépet kaptam és most felraktam ujra. plz help.
(ha már volt valahol a válasz rá akkor sorry hogy nem olvastam vissza, csak siettem.)
TDU:Kamarov:HUN
nekem a C Corsámon volt annyi tuning árban kb mint a kocsi értéke XD