Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
szóval örülnék egy c4-esnek én is, faternak van 5 ajtós belõle, nekünk meg c2, bírom mindkét verdát 😊
Amúgy WR2höz konvertáltam már 5 ajtóst is meg coupét is, de egyik sem lett az igazi, 5 ajtós éppen javítás alatt van, majd megcsinálom a 3 ajtósat is😄
http://goo.gl/gd6Zi5
c:\documents and settings\all users\application data\test drive unlimited\cdkey.txt
Vista:
c:\programdata\test drive unlimited\cdkey.txt
http://goo.gl/gd6Zi5
Ha valaki csinál aszt megköszönném <#worship>#worship>
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
De a C4 be most beleszerettem 😄
Alapícsunk fanclubbot<#idiota>#idiota>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
TDU:Kamarov:HUN
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Most már jó
Próbálkozz
TDU:Kamarov:HUN
Mi pl. a családba azért járunk egy alap Jettával, mert mi másra költjük a pénzt. Õk pedig erre...
visszaolvasgattam....témához nem illö hozzászólások ...... és ez a vento ami 280al megy hát ezt még mindig nem hiszem el. de látom weed del egymásra találtatok. überelitek egymást folyamatosan. nem tehetek rola de nem hiszem el és ez felbasz. egy ember aki a gép elött üldögél minden nap. mindig a legjobb konfogja van és egy verdája amit agyon tuningolt .....kövezettek meg de ezt akkor sem hiszem el....
vége a OFFnak
TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p
Amúgy a szerver még mindig szar... <#boxer>#boxer>
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
Nekem is van