Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
jaja, sok ez ilyenkor szerda délután XD

Falkon
Viccemtöl behalt mindenki?

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Falkon
Azt olvastam projektoros ülések <#duma><#banplz>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Pepsi Twist
inkább ezt vegyétek meg:

eztetet

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

[HUN]FaTaL
😮 miért nem küldte el 😄

szóval örülnék egy c4-esnek én is, faternak van 5 ajtós belõle, nekünk meg c2, bírom mindkét verdát 😊

Amúgy WR2höz konvertáltam már 5 ajtóst is meg coupét is, de egyik sem lett az igazi, 5 ajtós éppen javítás alatt van, majd megcsinálom a 3 ajtósat is😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Pepsi Twist
o.O

[HUN]FaTaL
XP:
c:\documents and settings\all users\application data\test drive unlimited\cdkey.txt
Vista:
c:\programdata\test drive unlimited\cdkey.txt

Falkon
Ilyet is csinálhattok <#crazya>
Ha valaki csinál aszt megköszönném <#worship>

jofer
Megértelek! Én is imádom!

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Falkon
Ez az álmom!<#szeret>

jofer
Küldtem neked a témával kapcsolatban privátot! Nem akartam itt offolni! <#vigyor2>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

somdav95
Már elköltöztetek? Milyen net szolgáltatót választottál végül?

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Nemfigyeltem a lokód 😄
De a C4 be most beleszerettem 😄
Alapícsunk fanclubbot<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

jofer
Mekkora lenne! Ha már az autóknál tartunk, egy ilyen áll a garázsomban! Nincs rajta tuning, egy klassz könnyûfém felni szettel dobtam fel! De ez a logómból eddig is nyilvánvaló lehetett! <#wave>

LeWyTy
Akad valaki aki esetleg szereti Eztet(<#vigyor5>), és leszeretné mödellezni? 😄

Este RUF RT12 túra!! Találkozás a RUF szalon elõtt 19.00 órakor!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

somdav95
Cd kulcsot nem kérte?? Warez volt fent elõtte? Valami serials.txt mappába kell akkor átírni, de ezt Fatal majd mindjárt leírja, õ nagyon tudja az ilyeneket xD

somdav95
Jólvanna felfogtam <#idiota><#vigyor5>

Igazából az a másik gép másik internetre van kötve, mert nem nálunk van már. CD-kulcsot nem kurhattam el, mert még nem is kérte. se telepités közben, se utána. csak 1* használtam azon a gépen, de azóta párszor ujra lett rakva az, és megkaptam ezt. és most ezen nem fut

TDU:Kamarov:HUN

[HUN]FaTaL
Nem a telepítõt kell hanem a SZOLGÁLTATÁST (Service). Szövegértés rulz xD

Pepsi Twist
csak kötözködök 😄

w77d
bazdmeg Pepsi legalább te értsd a viccet ha már mindenki olyan fapofa errefelé XD

Pepsi Twist
azért mondom hogy neki mije van mert azt mondta hogy kenyérre sincs pénze 😄 ha nem mondta volna ezt akkor semmi bajom nem lenne vele 😄

w77d
Hyper TX2-es hûtés van rajta.... Tökéletesen megy, nem hibázik 4Ghz-en

somdav95
A procidnak 4ghz-n semmi baja nincs? Vettél valami jobb hûtést, vagy a gyárival húztad eddig?

somdav95
De neki nemcsak most... Írta az elõzõ hozzászólásába...

Falkon
Az elöbb nekem is ez a hiba volt
Most már jó
Próbálkozz

somdav95
A régi gép még használva van?? Ha azon van internet, akkor nemfog menni... Vagy elkúrtad a cd key-t ! Igazábol csak tippek, de próbálkozz.

plz help!

TDU:Kamarov:HUN

somdav95
Ezen mit nem lehet elhinni? Rendes, dolgozó emberek. Mint mindenki más. Csak van akinek jobban megy, van akinek pedig rosszabbul...
Mi pl. a családba azért járunk egy alap Jettával, mert mi másra költjük a pénzt. Õk pedig erre...

w77d
esetleg még valami amiben szerinted kamuzok??

w77d
a konfigrol kérsz képet?

w77d
most nálam mit nem hiszel el?? raktam képet a verdámról, nincs agyontuningolva... nem értelek...

amugy baszhatod ha vkit megkérsz h figyeljen tolatásnál h kire állsz rá....az is a te felelösséged.

visszaolvasgattam....témához nem illö hozzászólások ...... és ez a vento ami 280al megy hát ezt még mindig nem hiszem el. de látom weed del egymásra találtatok. überelitek egymást folyamatosan. nem tehetek rola de nem hiszem el és ez felbasz. egy ember aki a gép elött üldögél minden nap. mindig a legjobb konfogja van és egy verdája amit agyon tuningolt .....kövezettek meg de ezt akkor sem hiszem el....

vége a OFFnak

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p

w77d
csak videokártyában verem meg 😄

w77d
hát szerintem pert nyernék a kivitelezõ ellen, egyszerûen hihetetlen a lejtése. Majdnem leér a kocsi alja amikor jövök ki vagy be....

somdav95
Te beszélsz hogy neki milyen konfigja van?? <#idiota>

somdav95
Jó jó tudom, csakhát azért a gyalogos ottment a bal oldalamon, a kocsi meg nekem jött jobbról. Mindegy túléltem, de legalább segíthetett volna....
Amúgy a szerver még mindig szar... <#boxer>

"pedig mentem a zebrán biciklivel" No akkor az elsõséged felejtve<#rolleyes> Ugyan is a gyalog átkelõ hely a gyalogosoké! Tehát kerékpáros csak leszállva mehet át! Persze ettõl még nem kell elütni!! W77D"állok ki a mélygarázsból erre elém tolnak egy babakocsit."Van igazság abban amit mondasz, én biztos nem toltam volna eléd! De mi van ha a te kisgyerek megy ott mûanyag motoron??? Azt még annyira sem látni mint a babakocsit!! Ezért mindig az autós felelõssége, hogy lásson!! Ha ott nem lehet normálisan ki menni akkor az a felhajtó szar!!! És vagy bepereled a készítõt vagy oda állítod a portást!! Persze ez túlzás és csak az én véleményem! Még szerencse, hogy figyeltél! A lényeg a figyelem, figyelem, figyelem!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Falkon
<#idiota>
Nekem is van

somdav95
Három nap alatt 6 órát voltam suliba... Mindig volt valami kifogás xD És még igazolva is van... <#idiota>

somdav95
Reméljük nem... Nem szeretnék folyton biciklivel meg vonattal járkálni... Motort meg nem veszek mert azon elbasznak...

Falkon
akkor mind1

Falkon
jah

<#boxer><#violent><#gun><#falbav><#duhos2>ezt mind nekik
én se bazze mekkora szar ez a szeró
Falkon
Nem tok belépni

én meek
Falkon
Szar a szeró