Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tuning&stereo magazin e-havi száma = + 10 Lóerõ <#idiota>

w77d
ebben még nincs.... ja de ÉÉÉN XD

Pepsi Twist
ezaz 😄 kics lámája...

neked van valami tuning a verdádba?

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

w77d
ezaz, az istenbasszamármeg XD

Pepsi Twist
de faszom akkor ott kérdezõsködj ne itt az istenbasszonmár meg...

Hoffi
az off topicon azt mondták hogy lelehet szedni hozzá a cracket és akk törttel is megy majd a megapack :S

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Pepsi Twist
jaj nem BSH hanem ABT bocs 😄 nem tom miért írtam BSH-t

Pepsi Twist
BSH Sportváltó hosszított fokozatokkal amúgy full Greddy a motor 😊

nincs.. lehetetlen feltörni....

Hoffi
1.66 javitáshoz van crack vagyis hol?😄
bocs az offért

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

somdav95
Nincs semmilyen javítás... Ezvan... sprite... xD

norbi56
De milyen javítás kell ehhez h ne legyenek ilyenek a játékban?Nekem is elõfordult már.:@

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

ChuckyHUN
Milyen váltó van benne?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

somdav95
Aztán majd jön az apeh, és szépen megbasz .... xD Nyugdíjad se lesz semmi... Hátde ezvan <#idiota>

w77d
na haggyuk a mocskos anyagiakat, inkább TDU 😄

somdav95
Hát ez magyarországon körülbelül az emberek 80%-ának ígyvan....

Pepsi Twist
majd elakarom vinni futópadra 😊

Pepsi Twist
hát nem tom olyan 280 környéke 😄 nem tudom mentem vele 265-el és még ment volna 😊

Pepsi Twist
jah... bevételed havonta 100eFT aztán a kimenõ pénzösszeg meg félmillió havonta 😄 ó persze ha kenyérre nincs akkor ilyen autód sem lenne <#hehe>

somdav95
Nem is csodálkozom ... Minimálbérbõl xD pepsi: Mennyi a vége a vento-nak?

w77d
neszórakázz kajára nem tellik XD

Pepsi Twist
te sem a bejelentett állásodból élsz 😊

w77d
Astra TwinTop 1.8 Cosmo

w77d
hehheh XD

Pepsi Twist
engem 260al lõttek le 😄 jött is utánam az RS octavia 😄 aztán kérdi hogy hova hova tudja maga mennyivel ment.... igen persze de fegyveres szolgálatba sietek itt a fegyverem az IN-KAL-os igazolvány és elengedett csak mondta hogy oké siessek de ne 260al 😄 max 180al xD majdnem képen röhögtem 😄

Pepsi Twist
csicska ujgazdag köcsög 😄

Falkon
Ez Astra

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

somdav95
Ez tudtommal astra... xD

drot
nagyon szánalmas ez a corsa... vicceltem xD szépnek néz ki írd már le a pontos adatokat róla

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

jaja, csak nekem azz Astrám is 1.8 125LE volt, csak ugye az 400 kilóval könnyebb vót. De elég vót a vót-bó... meg az offbó... Sztem. Megyek is száguldozom 1et a GTmmel 😄

TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...

w77d
nna megvagyok CS-on XD

weedbagoly? lol <#idiota><#vigyor3><#zavart1>

TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...

w77d
azé ez a 140 paci is húz erõsen 😄

felszereltségben pedig minden fullos, bõr ülés, nyomógombos indítás, stb...
nagyon élvezem a kocsit 😊

Ááááhááá... Gondolkoztam én is ilyenen, de vagy 1.9 cdti, vagy 2.0 turbo benyással tunnám elviselni max <#wow1><#zavart1> És ahhó má nem kicsi összeg kellett vóna... de azé a 2.0 tdci mondimmal is meg vagyok elégedve<#eplus2> Bár már 1 chip ráférne...

w77d
azért a garázsban már bízok, oda csak nem törnek be hogy szétcsesszék. Ha igen azt meg simán hallja rengeteg ember..

hát, ami történt veled, nem hinném, hogy belevágnál magad önerõbõl... legalábbis én nem tenném. Bár ahogy mondod, tehát van garázs... De az se nyújt teljes védelmet... se semmi, ez a baj... :S Nekem annó még mikor az astrám volt, unokabátyám szerelõmûhelyében volt felemelve emelõre, és betörtek iccaka... és felmásztak, kipakolták a hifim belõle, gyááá <#boxer><#gun><#falbav> Az volt a "szerencsém", hogy nem volt bezárva, így nem okoztak nagyobb kárt...

w77d
sokan szerintem már tudják, de ez van most:

w77d
nna az ütne XD

pxxl
Corsa + 1500W mélyláda <#beka3>

All hail the double x!

pxxl
nahm mehetek haza végre vége a melónak, ééésss jeh rakhatom újra az xp-t <#szomoru1><#wilting> deutálom...

TDU nem fut linux alatt?<#nyes>

All hail the double x!

w77d
nem XD

1600? Akkor már nem corsad van?<#idiota>

Falkon
Sok buzi nem tudja a kreszt

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

w77d
a zebra kérdést sosem értettem. Megállok, hogy átengedem a gyalogost erre a mögöttem lévõ kielõz és majdnem átmegy a gyalogosokon.....

somdav95
Nem a magyar norma, hanem a bunkóság. Elírtam xD

somdav95
Ez egy garázskapunál volt, villogó, nemtudom hogy volt-e nemfigyeltem, az autó hangja nemhallatszott a forgalom miatt. Nemvolt semmi, elismerte hogy hibázott õ is, énis. De a zebrán ha zöldön megyek, és nekem van elsõbb ségem, ha el is üt, akkor legalább segítene felálni, biciklimet kiszedni vagy valami. De neeem.... Megfogta és szépen továbbált. Ez a magyar norma....

w77d
azért vannak hülye gyalogosok. Kb 1 hete állok ki a mélygarázsból erre elémtolnak egy babakocsit. Épphogy lefulladva meg tudtam fogni,, de majdnem föllökte. Elég meredek a felhajtó ahhoz, hogy sajnos nem lehet szépen lassan kikúszni hacsak nem akarod szarrá égetni a kuplungot. Éppen ezért szereltettünk fel villogó Vigyázz autó feliratot és eléggé visszhangzik a garázs ahhoz hogy lehet hallani még a túloldalról is, hogy jön fel egy kocsi. De van aki ezt szarja le. Gyalogosnak és biciklisnek könnyebb korrigálni és észlelni mint egy 1600kilós fémtömegnek.....

HUNMemphis
Igazatok van!
Én majd 18 éves koromba fogom letenni a jogsit önerõbõl.Azért aki megdolgozi ka jogsiáért az nem baromkodik mert tudja min van túl és mibe fáj ha elveszik.
A kocsiról meg annyit hogy vannakemberek akik vigyáznak rá mert szeretik.Óvják féltik akár egy jó barátnõt.
Szóval ha lesz Calibrám akkor õ lesz a második csajszi a mostani mellett akire figyelni kell.<#szeret>
Hamarosan kitalálják hogy hétvégéken ne csak a mocisok mehessenek Hugaroringre vadulni hanem a verdások is.
Én nem azt mondom hogy ott fogom kezdeni a vezetést<#buck>(baromság lenne) de ha már van tapasztalat akkor lehet próbálgatni feszíteni a húrt.Határon autózni stb.
Ne a gyorsforgalmin huzassuk ki a 70 éves papa mellett.Ma nagyot néztünk apával.110-el ment elöttünk Skodával (1980) egy papus.Rángatta a kormányt így békén hagytuk...
18 évesnek HA értelemes és látszik rajta hogy komoly oda lehet adni a jogsit a 70-es veterántól meg el kéne venni.Úgy is ingyenes a BKV nekik.<#nezze><#hehe>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

somdav95
Én hozzátenném hogy a gyalogosokra is jólenne figyelni! Egyszer akkor ütöttek el mikor a járdán mentem, és a kapukijáratbol hirtelen egy kocsi motorháztetején találtam magam. Másodjára pedig mentem a zebrán biciklivel, a bamba söfõr nemfigyelt, én borultam, de a biciklim és énis megúsztam.... Még volt egy mikor jött vagy 70-el én meg mentem át a zöldlámpán, és fél méterrel elöttem elszálguldott, de ezekhez már kezdek hozzászokni... Csak ne csapjanak el azért !!!

nekem a Corolla kéne, ott hátul, a parkoló végében <#eplus2>