Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tényleg nem tetszik nektek az NFS új része? Mondjuk havernál holnapután kipróbálom de azért érdekelne m ia baj vele.<#nemtudom>#nemtudom>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
igen néha még erre nézek😄
Spirit of Perfomance Koenigsegg
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Hát nincs ötletem.Talán ha van kimentett profilod akkor gém reinstall és imátkozás.
Amm nem tom volt-e már?

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
behalt a tdu-m 😞 menüben rámegyek hogy játék folytatása és kidob 1 hibaüzenettel... ilyen még nem volt:S töröltem azt a fájlt is...
5let?
Spirit of Perfomance Koenigsegg
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Csak annyit mondanék hogy nagyon nagy pofonokat fogsz még kapni az élettõl ezzel a szemlélettel és viselkedéssel amit produkálsz.
Nem tudom hány éves lehetsz szerintem kb. 13, de hidd el akik itt vannak azok nem mind a te korosztályod, mégis mindenki megadja a másiknak az alapvetõ tiszteletet, ezt a "gyerek" jelzõre mondom amit használtál.
A 22 millióra meg annyit ha majd TE a SAJÁT önerõdbõl eljutsz oda hogy tudsz venni könnyedén egy ilyen autót akkor esetleg elnézhetõ hogy nagyarc vagy de így?.............
Kicsit gondolkozz el magadon....
“Kétfajta ember van: akinek meg van töltve a pisztolya, és aki ás. Te ásol.”
TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
TDUnick: ArtMooney(HUN)
Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.
Letöltöd, telepíted.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Az elõzõ problémám még mindig fent áll.. online nem enged, mert updatelni akar mindenáron, ha rámegyek akkor meg elõhozza testdrive oldalt ahonnan le lehet töltetni a játékot meg a patch-t, rátettem a patch-t, meg gamespy bepipálva, beírva e-mail, jelszó.. aztán csak update.. ha a no-t választom akkor meg kilép.. segítsen már valaki legyen olyan szíves.. köszi!
TDUnick: ArtMooney(HUN)
<#csodalk>#csodalk>
Én meg pont G25öt szeretnék karácsonyra 😊
TDU Project Paradise nick: ToMeE
Nekem holnap lesz<#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe><#zavart1>#zavart1><#vigyor3>#vigyor3>
itt a mentõ csonak.
lámák ne, csak a régi arcok meg akik otthon vannak a témában
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)